2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6936551 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

SON DAKİKA !!!!
Şenol Güneş Yarın Beşiktaşla Masaya Oturacak yeni Sözleşme İmzalanacak.

Çevrimdışı underworld

Tamam düşünsünler. 2 ay düşüneceklerini söylediler, ne yapacaksın?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maksimum 2-3 hafta ,oldu oldu olmadı Allaha emanet diyecen .

Konoplanka , Gomez vb gibi aylarca kovalamaya kalkarsan eli boş donersin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Başa döndük. Paran yok, kimi alacaksın bedava kiralayarak?

Çevrimdışı atakan eraslan

Hırvat milli takımında böyle bir şey yapmaya kalkarlarsa, yıldız oyuncuları isyan eder. Adam dünyanın en önemli turnuvasının eleme maçlarında oyuncu patlatmaya çalışacak, yıldızları da bunu sindirecek. Piyasa dediğin de bir oyuncunun değerini 4 milyona çıkarmak.

Hani Brezilya gibi envayi çeşit saçma maç oynasalar, 10 takımın 5'ini kupaya gittiği lig usulü maçlar yapsalar neyse. Öyle deme değil.

Hiç birşeye isyan etmez yıldızları , Portekiz kabızca bir futbolla eledi hırvatı da noldu. Hırvatistan almanyaya karşı fena üstünlük kurar , ispanya önünde grubu lider bitirir gider portekize elenir çeyrekte , Hırvat yıldızları hiiiiç gık çıkarmaz. onlar kendini pazarlamıştır almanya maçında ispanya maçında , pazarı oturmuştur , kovacici modrici reale yerleşmiştir zaten, mandzukicini vermiş bayerne atleticoya juveye, nesine isyan edicek. hırvatisan dediğin 5 milyonluk ülke , kamuoyu baskısı mı var vay efendim sen niye portekize elendin biz kupayı istioduk diye? almanyayı grupta yenmişse yeter o beş milyonluk nüfusa. bi yarı final falan olursa ballı kaymak. almanya yarı finalde elenince kıyameti koparır almanlar , fransa hem de kendi evinde portekize kupa verince delirir , ama Portekiz alamasaydı kupayı kim ne dicekti portekize.

Çevrimdışı tuncaboylu

SON DAKİKA !!!!
Şenol Güneş Yarın Beşiktaşla Masaya Oturacak yeni Sözleşme İmzalanacak.
Hoca da çok paragöz çıktı, hemen imzalıyor yeni sözleşmeyi ki  bir dahaki maaşı zamlı yatsın.

Çevrimdışı tangaz

Olmamış,.

Son 2 cümlenin aynısı Aboubakar için de söylendi 6 ay boyunca. 4 milyona alındıysa verim beklermiş. 3-4 ayda neyin verimini bekliyorsunuz, bir durum bakalım

olmuş olmuş dikkat edersen sıkatlara laf çatılıyor orda .
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Başa döndük. Paran yok, kimi alacaksın bedava kiralayarak?

Adamlarin cevabını aldik mi ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Hiç birşeye isyan etmez yıldızları , Portekiz kabızca bir futbolla eledi hırvatı da noldu. Hırvatistan almanyaya karşı fena üstünlük kurar , ispanya önünde grubu lider bitirir gider portekize elenir çeyrekte , Hırvat yıldızları hiiiiç gık çıkarmaz. onlar kendini pazarlamıştır almanya maçında ispanya maçında , pazarı oturmuştur , kovacici modrici reale yerleşmiştir zaten, mandzukicini vermiş bayerne atleticoya juveye, nesine isyan edicek. hırvatisan dediğin 5 milyonluk ülke , kamuoyu baskısı mı var vay efendim sen niye portekize elendin biz kupayı istioduk diye? almanyayı grupta yenmişse yeter o beş milyonluk nüfusa. bi yarı final falan olursa ballı kaymak. almanya yarı finalde elenince kıyameti koparır almanlar , fransa hem de kendi evinde portekize kupa verince delirir , ama Portekiz alamasaydı kupayı kim ne dicekti portekize.
Eder eder. Lovren takıştı hocayla mesela, Modric de takışırsa hoca gider.

Futbolcu için Dünya kupası oynamak sadece piyasa değil, heyecandır. Quaresma bile Dünya kupası için gitmiyor işte, piyasa mı yapacak?

[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2017, 22:32:26 tuncaboylu ]

Olmamış,.

Son 2 cümlenin aynısı Aboubakar için de söylendi 6 ay boyunca. 4 milyona alındıysa verim beklermiş. 3-4 ayda neyin verimini bekliyorsunuz, bir durum bakalım

abubakar için fiyatı yüzünden söylendi verim de verim diye. abobakaaarı senelik 1,2 falana oynatıyor , kiralamaya da 3,5 kaat verio olmasaydın kimsecikler bişi demezdi. yetmiş kere de söyledi bunu insanlar burda. milosevici de 1,5 falan alsaydın bu kadar konuşulmazdı. 4,2 bizim için iyi para o yüzden verim de bekleriz , hele 1,5-2 lik marcelo yarım sezonda rodolfo sakatlanmışken şampiyon takımın stoperi olup verim verdiyse , 3-4 ayda verim de beklenir ne istiyorsan beklenir. olmuş mu şimdi  :D

Eder eder. Lovren takıştı hocayla mesela, Modric de takışırsa hoca gider.

Futbolcu için Dünya kupası oynamak sadece piyasa değil, heyecandır. Quaresma bile Dünya kupası için gitmiyor işte, piyasa mı yapacak?

q7 mi tırı vırı yapıcak Portekiz milli takımında  :kop: q7 nin o havaları bizde , milli maçlarını bidaha izle bakalım bir yan göz yapabiliomu hocasına arkadaşlarına falan. ben piyasa yapma işini ayrıca oyuncu karar verir demiyorum ki q7 yi örnek veriosun. menejeri , kulübü başkanı v.b. diğer faktörler oyuncuyu oynattırabilir bu tip milli takımlarda , 4,2 milosevicin cebine gitmio ki. milosevic örnek bu konuda , yöntem olarak konuşuyorum.
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2017, 22:45:55 atakan eraslan ]

Çevrimdışı tuncaboylu

abubakar için fiyatı yüzünden söylendi verim de verim diye. abobakaaarı senelik 1,2 falana oynatıyor , kiralamaya da 3,5 kaat verio olmasaydın kimsecikler bişi demezdi. yetmiş kere de söyledi bunu insanlar burda. milosevici de 1,5 falan alsaydın bu kadar konuşulmazdı. 4,2 bizim için iyi para o yüzden verim de bekleriz , hele 1,5-2 lik marcelo yarım sezonda rodolfo sakatlanmışken şampiyon takımın stoperi olup verim verdiyse , 3-4 ayda verim de beklenir ne istiyorsan beklenir. olmuş mu şimdi  :D
Yahu başa dönelim, 4 milyon bizim için iyi paraysa 10 milyona Marcelo'yu satmamak nedir?

Devam edelim. Sen bekle yine verimini, ama yurtdışında ilk kez oynayan genç bir adam hemen verim veremeyebilir. Hele ki oturmuş bir takıma gelip, son derece önemli maçlara çıkıyorsa.

Marcelo verim vermiş olabilir, Alexis veremedi.

Bazı oyuncular süre ister. Kendi beklentinizi karşılayamıyorsa, bu oyuncudan değil, beklentinizden kaynaklanıyor.

Yahu başa dönelim, 4 milyon bizim için iyi paraysa 10 milyona Marcelo'yu satmamak nedir?

Devam edelim. Sen bekle yine verimini, ama yurtdışında ilk kez oynayan genç bir adam hemen verim veremeyebilir. Hele ki oturmuş bir takıma gelip, son derece önemli maçlara çıkıyorsa.

Bazı oyuncular süre ister. Kendi beklentinizi karşılayamıyorsa, bu oyuncudan değil, beklentinizden kaynaklanıyor.

marceloyu 10 milyona vermemek nedir biliomusun , 4,2 ye milosevic alabilitesi olan bi scout o parayı da mundar eder korkusu  :D milosevic rotasyona alındı pahalı alındı hazmetmeye çalışıoz , ama direkt onbire ikinci bir marcelo bulamazlar korkusu var yahu! parasını yemişim , kendi ağzınla söylüosun alexis olmadı , pedro olmadı , milosevic olmadı , olmadı oğlu olmadı. bi marcelo oldu , parasını falan filan boşver takımın kalbi özü gibi bi adam oldu cuk oturdu. şampiyonluk dominasyonu istiyoruz diyoruz yani kısacası.

ayrıca bazı oyuncular süre ister , verioz da zaten. kimse milosevici tekme tokat gönderelim demio , marcelo gitmesin dio. milosevic de olucaksa marcelo varken olmaya çalışsın dio , verim versin bizi utandırsın dio. bunun nesi anlaşılmıo ben de bunu anlamıorum.

Çevrimdışı Ensar

ayrıca bazı oyuncular süre ister , verioz da zaten. kimse milosevici tekme tokat gönderelim demio , marcelo gitmesin dio. milosevic de olucaksa marcelo varken olmaya çalışsın dio , verim versin bizi utandırsın dio. bunun nesi anlaşılmıo ben de bunu anlamıorum.
milosevic ile olmaz o iş benden söylemesi :)
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2017, 23:13:29 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ilhan mansız

Marceloyu kesin olarak sattık mı?

Çevrimdışı tuncaboylu

marceloyu 10 milyona vermemek nedir biliomusun , 4,2 ye milosevic alabilitesi olan bi scout o parayı da mundar eder korkusu  :D milosevic rotasyona alındı pahalı alındı hazmetmeye çalışıoz , ama direkt onbire ikinci bir marcelo bulamazlar korkusu var yahu! parasını yemişim , kendi ağzınla söylüosun alexis olmadı , pedro olmadı , milosevic olmadı , olmadı oğlu olmadı. bi marcelo oldu , parasını falan filan boşver takımın kalbi özü gibi bi adam oldu cuk oturdu. şampiyonluk dominasyonu istiyoruz diyoruz yani kısacası.
Bu da algı yanlışı. Bu takıma son 2 senede direkt 11 oynasın diye toplam 4 stoper alındı (Rhodolfo, Marcelo, Alexis ve Mitrovic) bunlardan 2'si tuttu. Birini @mylife1903 hala övüyor, öteki geleli daha 5 ay oldu.

O zaman nedir bu yerini dolduramama korkusu?

2 senede bir stoperi sakatlığa kurban verdik, bir stoperi Çin'e sattık ama 2 kere sampiyon oldu.

Sonra da Marcelo'yu satarsak ooov.

O yüzden bana mantıksız geliyor bu korkular. Bu takım geçen sene asist kralını ve gol kralını aynı anda kaybetti ve daha rahat şampiyon oldu. Bana "forvetle savunmacı aynı mı" diye gelmeyin, geçen sene devre arasında 2 stoperini de kaybetmişti ve sampiyon olmuştu.

Kimseyi abartmayın o yüzden.

[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2017, 23:06:43 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

milosevic ile olmaz o iş benden söylemesi
Mitrovic demek istiyor orada.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu valbuena ne kadar kısa boyluymuş ya tam olarak küçücük boyu var türlü türlü huyu var durumu 😆😆

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ah Ertem Şener ah attın oraya benzema iddiasını o adam Beşiktaşa gelmezse sorarım ben sana :bandit:
Hala benzema kiralanacak diyor  :bandit:

Çevrimdışı Ensar

Mitrovic demek istiyor orada.

biliyorum be abi farketsin diye yazdım zaten :)

biliyorum be abi farketsin diye yazdım zaten :)

pardon ya doğru , arada 4,2 - 1 gibi bi fark var , dikkat etmek lazım bunlara  :D

Bu da algı yanlışı. Bu takıma son 2 senede direkt 11 oynasın diye toplam 4 stoper alındı (Rhodolfo, Marcelo, Alexis ve Mitrovic) bunlardan 2'si tuttu. Birini @mylife1903 hala övüyor, öteki geleli daha 5 ay oldu.

O zaman nedir bu yerini dolduramama korkusu?

2 senede bir stoperi sakatlığa kurban verdik, bir stoperi Çin'e sattık ama 2 kere sampiyon oldu.

Sonra da Marcelo'yu satarsak ooov.

O yüzden bana mantıksız geliyor bu korkular. Bu takım geçen sene asist kralını ve gol kralını aynı anda kaybetti ve daha rahat şampiyon oldu. Bana "forvetle savunmacı aynı mı" diye gelmeyin, geçen sene devre arasında 2 stoperini de kaybetmişti ve sampiyon olmuştu.

Kimseyi abartmayın o yüzden.

bu sene daha zor olacak , çok bilendi medyası ve rakipler. geçen sene önceki sene yedi , bu sene de yer dememek lazım yani. korku değil ayrıca ne korkusu, tercih diyelim ona tercih. tercih etmiyorum marcelonun gitmesini, asist kralını ve gol kralını kaybettin , hoca dahil herkes takımın oturmasının ikinci yarıyı bulduğunu söyledi. gelecek sene yine aynı şeylerle uğraşmayalım, takımın oturmuş yerlerini bozmayalım diyoruz, hele adam da gidicem diye tutturmuyorsa. ayrıca kjaer için 15-20 konuşuluosa marcelo da min.15 etmeli yani, 15 e kabul dedim kendi adıma zaten yukarılarda biyerlerde.

Çevrimdışı mylife1903

bu sene daha zor olacak , çok bilendi medyası ve rakipler. geçen sene önceki sene yedi , bu sene de yer dememek lazım yani. korku değil ayrıca ne korkusu, tercih diyelim ona tercih. tercih etmiyorum marcelonun gitmesini, asist kralını ve gol kralını kaybettin , hoca dahil herkes takımın oturmasının ikinci yarıyı bulduğunu söyledi. gelecek sene yine aynı şeylerle uğraşmayalım, takımın oturmuş yerlerini bozmayalım diyoruz, hele adam da gidicem diye tutturmuyorsa. ayrıca kjaer için 15-20 konuşuluosa marcelo da min.15 etmeli yani, 15 e kabul dedim kendi adıma zaten yukarılarda biyerlerde.
Takimi bozmadan cikip ilkyari ezip gecmek lazim, rakipler zaten bir bir dokulur, bir sonraki senenin pilanlamasina baslarlar biz isimize bakar koyar koyar geceriz. Abuk sabuk baslamamak lazim, hemen cat cat keskin bir sitart 5de5 bi beraberlik bi tane daha 5de5 bi beraberlik sonra bi bejlik daha. 47 puanla gircen devre arasina.

Çevrimdışı Ensar

Takimi bozmadan cikip ilkyari ezip gecmek lazim, rakipler zaten bir bir dokulur, bir sonraki senenin pilanlamasina baslarlar biz isimize bakar koyar koyar geceriz. Abuk sabuk baslamamak lazim, hemen cat cat keskin bir sitart 5de5 bi beraberlik bi tane daha 5de5 bi beraberlik sonra bi bejlik daha. 47 puanla gircen devre arasina.
+1

Çevrimiçi Necmi

hem fakirim diyorsun hem burnumdan kıl aldırmam diyorsun.
şimdi bir laf söylerdimde kendimi banlamak zorunda kalırım :D
bakkaldan veresiye sütmü alıyorsun 2-3 hafta beklermiş adamda sana lütfen bekle diyor
zaten işine gelirse paşam oyuncuya ihtiyaci olan sensin onlar senin şartlarınla babalarının oşluna
verir zaten sende bu kafayla sezonu alt yapı oyuncularınla açarsın.
sen sanırım hiç hayatında sıkışık olduğun bir zamanda çok ihtiyacın olan bir şeyin pazarlığını yapmadın
hayat böyle toz pembe görünüyor.

Etiketler: