2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6957911 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Valla Titi'nin Neymar tuttuğu kadar, Tosic'in Titi kaymışlığı vardır.

Kasımpaşa'nın Titi'yi bedava alması kötü olduğunu göstermez, ama Brezilyalı olmasına rağmen 30 yaşına kadar Kasımpaşa'dan daha iyi bir takımda oynamamış olması kalitesinin düşük olduğunu gösterir.

Bu Kasımpaşa'da şeytan tüyü var sanırım, her yaz bu tarz muhabbetler dönüyor oyuncuları için.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lensin oynadigi takimlar da psv, kiev, sandirlen, fb falan

Çevrimdışı 38life

Yakaladığı fare kadar kedi diye arat.

İyi de örnekte Titi veriyorsun. Titi'ye kaymak daha büyük bir maharet mi oluyor? Tosic neymiş de biz görememişiz demek bugüne kadar :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Lensin oynadigi takimlar da psv, kiev, sandirlen, fb falan
Evet, fena takımlarda oynamamış.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

ben ligi konuştum şl seviyesini düşününce ne solu ne sağı yeterli tek alanımız yok 100M bütçeyle 500 M bütçelerin olduğu yerde susacaksın
şl nin tek iyi yanı kasana giren ayakbastı parası. şlde oynamak için şunu alalım bunu alalım diyenlere sadece gülüyorum biz o takımların yedeklerini değil işe yaramaz diye bıraktıkları oyuncuları dahi almakta zorlanırız hatta çok ileri yaşta değilse alamayız. Birde onlarla yarışmayı düşünüyor ya bazı
saftirik taraftarlarımız. :D

Kupayı alalım demiyor kimse ama bizim de bir çeyrek final yapmamız lazım artık abi. Daha gruplardan çıkamadık.

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi de örnekte Titi veriyorsun. Titi'ye kaymak daha büyük bir maharet mi oluyor? Tosic neymiş de biz görememişiz demek bugüne kadar :D
Tosic'in iyi taraflarını görememek zor. Sadece yaptığı hatalara bakarak oyuncu değerlendirirsek, kimseyi beğenmeyiz. Titi kim bilir ne hatalar yaptı Kasımpaşa'da, maçlarını 2-3 bin kişi izleyip 5-6 bin kişi takip edince dikkat çekmez.

Çevrimdışı tangaz

titiyi rıza almıştı daha evvel de istediğini ama 5-6 milyon bonservis istendiği için alamadıklarını sölemişti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Tosic'in iyi taraflarını görememek zor. Sadece yaptığı hatalara bakarak oyuncu değerlendirirsek, kimseyi beğenmeyiz. Titi kim bilir ne hatalar yaptı Kasımpaşa'da, maçlarını 2-3 bin kişi izleyip 5-6 bin kişi takip edince dikkat çekmez.

Ben sadece hatalarına bakmıyorum, toplamına bakıyorum. Artılardan eksileri çıkarıyorum elimde sıfırın altında bir sayı kalıyor...

Bu arada Kasımpaşa'nın maçları TV'de yayınlanıyor. İsteyen seyredebiliyor.

Çevrimdışı mylife1903

Evet, fena takımlarda oynamamış.

Yahu birak kasimpasayi begenmiyon, psvye falan fena takim degil.

Lensin futbol oynamisligi kadar kiev seyretmisligim vardir dikkatimi cekmemis adam hic.

Sandirlend felan, bizim kerimin transfer olup oynayamadigi birmingham ayarinda takimlar.

Çevrimdışı 38life

titiyi rıza almıştı daha evvel de istediğini ama 5-6 milyon bonservis istendiği için alamadıklarını sölemişti.

Kasımpaşaya gelmeden daha önce Türkiyeden başka takımların da Titi'yi istediği yazılmıştı. Belki de onlardan biri bizizdir...

Çevrimdışı cursedofdragon

Transfermarkt piyasa değerlerini güncellemiş artık kesin olarak fenerli olduklarını tescillediler.

https://www.transfermarkt.com.tr/jumplist/startseite/verein/114

Çevrimdışı abdusta

Olasılık maddi açıdan Vida transferi olmazsa

Kiralama usulü (adriano şartları)

Arka bahçemiz Barcelonadan Thomas Vermaelen sol stoper ile ilgileniyoruz

menejer firma SEG :
Beşiktasdan oguzhan,necip,Marcelo  FB den Lensin menejeri

Saygılar

Çevrimdışı BRK

https://efsanecubuklu.com/2017/06/09/besiktas-2017-2018-formalari/ ( kimse genel sohbete bakmadigi icin, burdan paylasiyorum, kusura bakmayin. )

Çevrimiçi Samet Ç

Adam kariyeri boyunca 6 transfer yapmış üçü bonservissiz üçü kiralık hangi ara 5-6 istemişler acaba ?

Çevrimdışı sametbagan

Herkese selam

Artık şu vasat seviciliğini bırakıp tartışılmayacak net stoper transferi yapalım yada hiç yapmayalım

Titi falan tartışılıyor şurda okurken gözlerim kanadı Allah aşkına yapmayın arkadaşlar.

Bizim çok övdüğümüz marcelo bile net stoper değilken tosiçi yedeğe atacak adam titi mi peh

Ha bide tosiçi satıp para kazanacağımızı zanneden polyanna arkadaşlara tavsiyem çok a haber seyretmeyin.Millet aç aç ne stoperi yav :biggrinking: 

Çevrimdışı ekrembaser

FFP hakkında bilgisi olan arkadaşlara soruyorum bizim anlaşmamız ve fbnin anlaşması arasında bi fark var mı? Şayet yoksa bu adamlar kimseyi satmadan nasıl transfer yapmaya başladılar

Çevrimdışı brkntcnr

Şampiyon olduk. Avrupa' da Şampiyonlar Liginde grupların, Avrupa Liginde  yarı finalin kapısından döndük ve konuşulan isimler Titi ve Burak Yılmaz. Gerçekten inanılmaz.

Çevrimdışı mylife1903

FFP hakkında bilgisi olan arkadaşlara soruyorum bizim anlaşmamız ve fbnin anlaşması arasında bi fark var mı? Şayet yoksa bu adamlar kimseyi satmadan nasıl transfer yapmaya başladılar
Donunu kendi getiriyir fbnin oyuncusu

Çevrimiçi Samet Ç

İmza attıramaz büyük ihtimal. Sadece oyuncularla anlaşıyorlar şu anda.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı cursedofdragon

Şampiyon olduk. Avrupa' da Şampiyonlar Liginde grupların, Avrupa Liginde  yarı finalin kapısından döndük ve konuşulan isimler Titi ve Burak Yılmaz. Gerçekten inanılmaz.

yem olarak atılmadıklarını nerden biliyorsun :)

Ne zaman konuştuğumuz oyuncuyu aldığımızı gördün :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu birak kasimpasayi begenmiyon, psvye falan fena takim degil.

Lensin futbol oynamisligi kadar kiev seyretmisligim vardir dikkatimi cekmemis adam hic.

Sandirlend felan, bizim kerimin transfer olup oynayamadigi birmingham ayarinda takimlar.
Abi bari Ramazan'da içme şunu ya

Ben diyorum PSV, sen diyorsun Kasımpaşa. Adamı 28 yaşına kadar 5 kuruş bonservis verip almamışlar işte.

Burada sakatlanmaması önce Rhodolfo gömülüyordu, onun 2 tık altı adam yok hava topu yok ayağı düzgün diye övülüyor.

Çevrimdışı 38life

Mangala, Vida? Bu arada yarı finalin kapısından Tosic ve Cenkle döndük, hatırlatayım.

Çevrimdışı 38life

Abi bari Ramazan'da içme şunu ya

Ben diyorum PSV, sen diyorsun Kasımpaşa. Adamı 28 yaşına kadar 5 kuruş bonservis verip almamışlar işte.

Burada sakatlanmaması önce Rhodolfo gömülüyordu, onun 2 tık altı adam yok hava topu yok ayağı düzgün diye övülüyor.

Rhodolfo'dan kötü olduğunu neye dayanarak söylüyorsun? Şimdi yine "Çünkü bedavaya Kasımpaşaya geldi" deme de...

Çevrimdışı 38life

Konu Dışı: Antalyaspor Jeremy Menez'i almış. Adamlar şehrin avantajını ne kullanıyor be!

Etiketler: