2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6961347 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hadi kadroya girdi başarılı oldu diyelim 35 yaşındaki adama kim teklif yapacak? Yapsalar bu sene yaparlardı Çinliler.

Gelecek sezon devre arası 20 M Euro teklif gelecek hissediyorum ..  :friendship:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gelecek sezon devre arası 20 M Euro teklif gelecek hissediyorum ..  :friendship:
Umut fakirin ekmeği :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Top-striker Mario Gomez is staying with the Wolves.

Mario Gomez will again be wearing the VfL Wolfsburg colours in the 2017/2018 season. Both the goal-getter and those in charge at VfL had often expressed their intentions to get together during the summer break, in order to discuss the German international’s future – and now those discussions have taken place. The result is the 31 year old’s total commitment to the Green-Whites, with whom he was to scorer last season, netting 16 times in 33 Bundesliga outings. 

Türkçesi:  Gomez gelecek sezonda Wolfsburg'da... Beter ol inşallah .

Çevrimdışı abdusta

Fikret Başkan Marcelo ile ilgili konuştu

Alıntı
Biz Marceloyı çok seviyoruz,oda bizi çok seviyor,ailesi gibi görüyor,şu an ayrılmak istemiyor,ama karar kendisinin

meali:Lyonla istediğimiz şartlarda henüz anlaşamadık,istediğimiz meblağa çıkarlarsa satış olacak

Bu arada Çin turunda  schalke,1 çin takımı ismini söyledi,Llyon ile 3 hazırlık maçı yapılacakmış

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı 38life

Batshuayi kiralık olarak oynayabileceği bir takıma gitmek istiyormuş. Bu fırsatı kacirmamaliyiz. Fener de ilgileniyormuş kaptırmamak lazım

Çevrimiçi Samet Ç

Batshuayi kiralık olarak oynayabileceği bir takıma gitmek istiyormuş. Bu fırsatı kacirmamaliyiz. Fener de ilgileniyormuş kaptırmamak lazım
Buralara yolu düşmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı 38life

Epl ve Fransa'dan talipleri var çünkü.

Şampiyonlar liginde oynayacak mıymış o talipler?

Çevrimiçi Samet Ç

Şampiyonlar liginde oynayacak mıymış o talipler?
Monaco oynayacak.

Çevrimdışı underworld

Gs :  eren (yan top) , bruma (karşı karşıya)
Gençler : Serdar ( hatalı çıkış)
ts: yusuf (karşı karşıya)
Başak : Cengiz (karşı karşıya)
bursa : karambol
k.paşa : tunay ( duran top) , GG (kk)
konya : tosic (kk)
karabük : zec ( karşı karşıya) , seleznov ( duran top )
akhisar : olcan ( karşı karşıya)
kayseri : umut ( karambol) , beck ( kk)
ts : rodelega ( yan top )
adana : roni ( karşı karşıya )
başak : cengiz ( karşı karşıya) , adebayor ( karşı karşıya)
fb : marcelo ( kk )

Fabrinin yediği bütün goller

kalınla gösterilen 2 gol dışında pek bir hatası yok.

şimdi gelelim şutlara özellikle şutların ne taraftan gol olduğuna  :busted_cop:

Dikkat ettiniz mi , bütün hepsi fabri'nin sağ tarafından gol olmuş  :alala:

(dipnot: bu bir kötülemek değil bir veri paylaşmaktır.)

Çevrimdışı 38life

Monaco oynayacak.

Monaco alırsa bonservisiyle alır. Falcao, Mbappe var. Batshuayi için Monacoda forma garanti değil.

Çevrimdışı 38life

İstatistik ile ilgili bir okul okumadım ama doğru istatistik böyle çıkarılmaz. Fabri'nin sol tarafındaki köşeye giden topların sayısını bulup kaçının gol olduğuna göre buradan bir yüzde çıkartırsın, sonra sağ tarafındaki köşeye giden topların sayısını bulup kaçının gol olduğuna göre yüzde çıkartırsın ve birbiriyle karşılaştırırsın. Ancak böyle bir istatistik doğru olur. Hatta bu bile yetersiz ve yanıltıcı bir istatistik olması muhtemeldir. Mükemmele yakın bir istatistik için Sağına giden şutların tek tek hızlarını ölçüp direğin kaç santim yanına ve hangi yükselikte gittiğini tespit etmen gerekir. Aynı işlemi sol tarafa giden şutlar için de yapman gerekir. Bunların hepsini bir puanlama sistemiyle ortalama alıp yüzdeye vurman gerekir. İşte ancak ozaman "Gerçek bir istatistik" elde edebiliriz. Ha şimdi diyeceksin ki "ben bunu nasıl yapayım". Ben de diyecem ki "e yapma."  :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İstatistik ile ilgili bir okul okumadım ama doğru istatistik böyle çıkarılmaz. Fabri'nin sol tarafındaki köşeye giden topların sayısını bulup kaçının gol olduğuna göre buradan bir yüzde çıkartırsın, sonra sağ tarafındaki köşeye giden topların sayısını bulup kaçının gol olduğuna göre yüzde çıkartırsın ve birbiriyle karşılaştırırsın. Ancak böyle bir istatistik doğru olur. Hatta bu bile yetersiz ve yanıltıcı bir istatistik olması muhtemeldir. Mükemmele yakın bir istatistik için Sağına giden şutların tek tek hızlarını ölçüp direğin kaç santim yanına ve hangi yükselikte gittiğini tespit etmen gerekir. Aynı işlemi sol tarafa giden şutlar için de yapman gerekir. Bunların hepsini bir puanlama sistemiyle ortalama alıp yüzdeye vurman gerekir. İşte ancak ozaman "Gerçek bir istatistik" elde edebiliriz. Ha şimdi diyeceksin ki "ben bunu nasıl yapayım". Ben de diyecem ki "e yapma."  :lol:
baya ağır sallamışsın :) Adam istatistik dememiş veri demiş. Sen bunu al işle kullan istediğini yap veya yapma.. İstatistik verilerden elde edilir..
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2017, 14:24:34 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

baya ağır sallamışsın :) Adam istatistik dememiş veri demiş. Sen bunu al işle kullan istediğini yap veya yapma.. İstatistik verilerden elde edilir..

Neyi sallamışım birzahmet açıklar mısın?

Ozaman ben sana "eksik veri" diyeyim, sen de anla. Eğer sağ sol karşılaştırması yapıyorsak eksik veri.

Çevrimdışı cagdas44

Sağdan yediği gollerden kaçı gözüne darbe aldıktan sonra ve de darbeden önce ve sonra kaçar gol yemiş sağdan

Çevrimdışı cagdas44

Aslında istatistik denilebilir çünkü çıkardığı verilerden bir çıkarım yapmış ve "çoğu" demiş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neyi sallamışım birzahmet açıklar mısın?

Ozaman ben sana "eksik veri" diyeyim, sen de anla. Eğer sağ sol karşılaştırması yapıyorsak eksik veri.
Yediği gollerin çoğunluğunun sağ taraftan olduğunu yazmış, cepheden yapılan vuruşlarda sağ tarafının zayıf olduğunu göstermek için yeterli bi veri olabilir ama bunun için elimizde bu sene var, belki geçmiş senelerdeki maçlarına da bakılıp bir veri çıkartılabilir. Senin söylemine göre soldan az yemesi bile sağ tarafının zayıf olduğunu göstermez mi? Matematik öyle karmaşık bir bilimdalı değildir :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atakan eraslan

Matematik öyle karmaşık bir bilimdalı değildir :)
[/quote]

:kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Matematik öyle karmaşık bir bilimdalı değildir :)

:kop:
teşbihte hata olmaz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

hacım ben istatistik değil bir veri :nargile: paylaştım   ( sol tarafından hiç şutla gol yememiş)
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2017, 14:37:28 underworld ]

Çevrimdışı 38life

Yediği gollerin çoğunluğunun sağ taraftan olduğunu yazmış, cepheden yapılan vuruşlarda sağ tarafının zayıf olduğunu göstermek için yeterli bi veri olabilir ama bunun için elimizde bu sene var, belki geçmiş senelerdeki maçlarına da bakılıp bir veri çıkartılabilir. Senin söylemine göre soldan az yemesi bile sağ tarafının zayıf olduğunu göstermez mi? Matematik öyle karmaşık bir bilimdalı değildir :)

Bal gibi de sağdan daha çok gol yemesi sağının daha zayıf olduğunu göstermez. Bunu sabaha kadar tartışırım. Karmaşık olmadığına katılıyorum. Hiç ama hiç karmaşık değil bak anlatıyorum şimdi sade ve örnekli bir şekilde. Sağ tarafına cepheden 18 şut gelmiş ve 6'sını yemiş ise ssol tarafına 3 şut gelmiş ve 1'ini yemiş ise sağdan 6 soldan 1 gol yemesine rağmen iki tarafının da birbiriyle eşit seviyede güçlü/zayıf olduğunu görürüz. Bak hiç karışık değil.

Çevrimdışı 38life

hacım ben istatistik değil bir veri :nargile: paylaştım

Eyvallah ona lafım yok ama sadece bu veri yanıltıcı olabilir. onu diyorum. Tek kanatlı kuş uçamaz sonuçta :) Yanıltıcı olmasın diye bi açıklama getireyim dedim.

Etiketler: