2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935862 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Belki de Marcelo yu satıp yerine,gecen sene ugrastıkları Gil i düşük bir bedele getirmeye ugrasıyorlardır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Belki de Marcelo yu satıp yerine,gecen sene ugrastıkları Gil i düşük bir bedele getirmeye ugrasıyorlardır.
Gil ile Marcelo arasında net farklar var. Gil aradığımız adam değil..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Isınmak lazım,transfer dönemi açılmadan :D Profesyonel yaklaşıyorum ben, futbolcular gibi :)
:lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Gökhan Gönül: Formanızda Ay-yıldızı taşıyınca farklı hissediyorsunuz. Beşiktaş’ta bu hep var. :bandit:

Boykoya China dan 5 milyon € teklif vaarr diolaaaa

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Alinti...

Adını bile unuttuğumuz 1 sene oynamamış yaşı Kemal'e ermiş Rhodolfo'dan yurolig kazancından çok para aldık. 1.4 € Allah bereket versin vizyon farkı :biggrinking:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı harun1903

Boykoya China dan 5 milyon € teklif vaarr diolaaaa

Kim? Nerede? :) Para benim cebime girecek gibi sevindim bir an.

Kim? Nerede? :) Para benim cebime girecek gibi sevindim bir an.
Valla bilmiyorum da bu Cin olayı cikti cikali her oyuncuyu Çine yazıyorlar :evillol: :kop: :kop:

Çevrimdışı Mahmut

Şu anki Shangai'nin kadrosunda çift forvette Obafemi Martins ve Tevez var.
Demba Ba'ya yer açmak için Martins'i göndermeleri lazım Tevez'i gönderemeyeceklerine göre.
Martins'in talibi olur mu, olsa yıllık ücretini öder mi bunlar hep bizim lehimize olan durumlar.
Bizim yönetimde fırsattan istifade ücretinin de bir kısmını Çinlilere ödetmek istiyordur illaki, pazarlıklar sürüyordur şu an.
Şu an 6-7m euro civarı maaşı var orada Demba'nın.
Belki 2.5 civarını biz öderiz, Demba'da az buçuk bir kısmından vazgeçer, gerisini de Çinliler öder.
Demba Ba da bize gelmeyi çok istiyordur.
Bu transferin olma ihtimali çok yüksek benim gözümde, Burak falan hem basına yem hem de pazarlıklarda araç olarak kullanılıyordur bence.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Abou'nun bitiriciliği zayıf tarzı yorumlar bence ezbere yapılıyor. Çok teknik son vuruşlarla goller attı. Çok kaçırdı diyenlere Gomez'in de bir dünya kaçırdığını hatırlatırım. Bu adam bu sene doğru düzgün ilk onbir başlamadı ve bazı maçlarda da kanatta oynadı. Buna rağmen gayet güzel katkı yaptı. Avrupa'da çok kritik goller attı, neredeyse gruptan çıkartacaktı bizi. Son olarak dakika başına gol ortalamasına bakalım der susarım :)

Çevrimdışı tangaz

Şu anki Shangai'nin kadrosunda çift forvette Obafemi Martins ve Tevez var.
Demba Ba'ya yer açmak için Martins'i göndermeleri lazım Tevez'i gönderemeyeceklerine göre.
Martins'in talibi olur mu, olsa yıllık ücretini öder mi bunlar hep bizim lehimize olan durumlar.
Bizim yönetimde fırsattan istifade ücretinin de bir kısmını Çinlilere ödetmek istiyordur illaki, pazarlıklar sürüyordur şu an.
Şu an 6-7m euro civarı maaşı var orada Demba'nın.
Belki 2.5 civarını biz öderiz, Demba'da az buçuk bir kısmından vazgeçer, gerisini de Çinliler öder.
Demba Ba da bize gelmeyi çok istiyordur.
Bu transferin olma ihtimali çok yüksek benim gözümde, Burak falan hem basına yem hem de pazarlıklarda araç olarak kullanılıyordur bence.

ayrıca tevez de bir tırt yok martins daha çok katkı yapıyor takımına
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abou'nun bitiriciliği zayıf tarzı yorumlar bence ezbere yapılıyor. Çok teknik son vuruşlarla goller attı. Çok kaçırdı diyenlere Gomez'in de bir dünya kaçırdığını hatırlatırım. Bu adam bu sene doğru düzgün ilk onbir başlamadı ve bazı maçlarda da kanatta oynadı. Buna rağmen gayet güzel katkı yaptı. Avrupa'da çok kritik goller attı, neredeyse gruptan çıkartacaktı bizi. Son olarak dakika başına gol ortalamasına bakalım der susarım :)
132 dakikada bir gol atmış ligde
Cenk Tosun: 127
W.Love: 107
Eto'o:140

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Pektemek naapmis yahu nerden buluyonuz bu bilgileri guntekine mi soruyonuz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pektemek 126 dakikada bir gol atmış ligde. Arkadaşın görüşüne göre Pektemek Abou'dan iyi golcü  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

bi ara zirvedeydi bu mevzuda 80 dk ortalaması mı ne vardı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

aşk adamının boş geçtiği ilk 8-10 haftayı düşersek heralde 65-70 dk.ya falan iner...

Hoaydaaaa

Demba Ba'nın daha önce kırılan sol bacağında çatlak tespit edildi. 22 Haziran'da ameliyat olacak ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacak.

Antipatinin hesabinda gördüm kaynak ne acaba :alala:

Çevrimdışı 38life

Demba Ba'nın bahsedildiği gibi sakatlığı nüksettiyse almamız kolaylaşır.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aboubakar 38 Maç 19 gol 128 dakikada bir gol atarken,

Gomez 41 maç 28 gol ile 119 dakikada bir gol atmış.

Buna rağmen bonservisi 5 milyondan fazla etmez diyenler var. Adam 25 yaşında. Transfermarkt değeri 10 milyon €. Bilemiyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Demba Ba'nın bahsedildiği gibi sakatlığı nüksettiyse almamız kolaylaşır.
Napıcaz ilk yarıyı forvetsiz mi oynicaz haber doğruysa? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aboubakar 38 Maç 19 gol 128 dakikada bir gol atarken,

Gomez 41 maç 28 gol ile 119 dakikada bir gol atmış.

Buna rağmen bonservisi 5 milyondan fazla etmez diyenler var. Adam 25 yaşında. Transfermarkt değeri 10 milyon €. Bilemiyorum.
arada 9 gol kadar fark var ve ve bu gollerin üçü derbi kazandığımız maçlarda atıldı. Bu şekilde bi kıyas yaparak bir şeye ulaşamazsın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Napıcaz ilk yarıyı forvetsiz mi oynicaz haber doğruysa? :)

3 ay diyor. 6 ay olsa ilk yarı gider. Aboubakar kalırsa sıkıntı olmaz.

Etiketler: