2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6946052 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

bence alakası yok fenerde 4 gol 12 asist yapan biri Beşiktaşda bunu ikiye katlar
ama işin doğrusu ben olsam daha iyisine bakarım. daha öncede dediğim gibi lensin en büyük
faydası fenere takılan kapak olur heleki fenerdeki istatistiklerini geçerse fener büyük darbe yer yıl boyu
Geçen sene yeterince fenere kapak taktık abi. Mali kriterler ve takım yaşının artmasından dolayı daha genç isimlere yonelmeliyiz.

Lens ister miyim isterim. Ama ayni özellikler de daha genç bir isim oluyorsa tercihim o isimden yana olur..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Savaş

M.City resmi hesabı Navas'a teşekkür etti. Bakalım nereyi tercih edecek Navas Efendi.
Tahminimce Sevilla'ya geri dönecek. Hele ki Nasri City'e geri dönüyorsa kesin gidecek.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Geçen sene yeterince fenere kapak taktık abi. Mali kriterler ve takım yaşının artmasından dolayı daha genç isimlere yonelmeliyiz.

Lens ister miyim isterim. Ama ayni özellikler de daha genç bir isim oluyorsa tercihim o isimden yana olur..

Opsiyonlu 1 yıl kiralayalim derim

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Tahminimce Sevilla'ya geri dönecek. Hele ki Nasri City'e geri dönüyorsa kesin gidecek.

Nasri , City'de oynayamaz bu yıl ki performansı ile bir yıl daha kalır bence.

Bizimkisi bir Umut işte

Çevrimdışı onder23

Eskiden önder özen'in bir röportajını izlemiştim. Günay için penaltılarda baya iyi bir kaleci demişti.
İlk başta biraz şaşırmıştım ama bugünkü maçı izledikten sonra hak verdim.
Yedekte beklemektense bir alt lige gidip ilk 11 oynaması kendisi açısından çok iyi oldu.
Mağlup olduğumuz fenerbahçe maçında ve galip geldiğimiz galatasaray maçında döktüğün göz yaşlarından sonra bugün artık senin sevinç göz yaşların olsun.
İnsan düşünmeden edemiyor club brugge maçında tolga yerine günay olsa ne olurdu diye  :akuma: :akuma:
Biz daha tolga reyizin sözleşmesinin bitmesini bekleyeceğiz   :bawling:

Çevrimdışı Kalyoncu

Konoplyanka kiralanabilir. Karışık kuruyemiş götürmeden deneyelim bide.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Savaş

Heeh evet bak bu olabilir. Sürtmüştür burnu, inmiştir biyerleri aşağı. Gelsin 1.2 milyon eurodan yarın başlasın. 3 ay bi idman yapsın anca forma girer sezon başı.

Çevrimdışı underworld

O şansini kaçırdı bir kere

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bana göre Lens'in febe performansı, Beşiktaş' ta göstereceği performans için kıyaslama kriteri olamaz.
Kanat oyuncusunu oynatacak adamın orta saha oyuncuları le pas alışverişinin çok iyi olması lazım.

Lens kimle paslaşacak, Topal'la mı yoksa Josef' le mi ya da Mennan' la mı?

Ayrıca Lens kanattan içeri dalışlarda GG' ye çok alan yaratır.
Bakmayın 2. yarıda takım uyuz, ulan ben mi bir yerleri mi yırtacam diyip o da serdi.

Lens' in gelme ihtimali varsa gelsin hemen başlasın.
Seneye double double yapar.

Çevrimdışı taner37

az önce rakip forumda gezerken gördüm cenk ergün,ahmet bulut ve tolgay arslan için otelde rezervasyon yapıldı diye bilgisayar çıktısı koymuşlar.doğru mudur değil midir bilmiorum.kulüp tolgay ı gsye vermek gibi bişey yapmaz sanırım
Bruma dan 12.5 aldılar
Tolgay ı 10 a veririz.

Ama pazarlığı Fikret orman vs dursun Özbek yapmalı
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Adamın sözleşmesi bitmiş :D

30.06.2017 Daha neyine kiralıcaz :D Bonservissiz satın  alalım :D

Çevrimdışı underworld

Bana göre Lens'in febe performansı, Beşiktaş' ta göstereceği performans için kıyaslama kriteri olamaz.
Kanat oyuncusunu oynatacak adamın orta saha oyuncuları le pas alışverişinin çok iyi olması lazım.

Lens kimle paslaşacak, Topal'la mı yoksa Josef' le mi ya da Mennan' la mı?

Ayrıca Lens kanattan içeri dalışlarda GG' ye çok alan yaratır.
Bakmayın 2. yarıda takım uyuz, ulan ben mi bir yerleri mi yırtacam diyip o da serdi.

Lens' in gelme ihtimali varsa gelsin hemen başlasın.
Seneye double double yapar.
Lig tv de gg :Q7 var diye pek hücuma çıkamıyorum dedi hatta attığım golde önümde babel oynuyordu diye ekledi.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2017, 02:51:07 underworld ]

Çevrimdışı tangaz

navas size q7yi arattırır benden sölemesi  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Adamın sözleşmesi bitmiş :D

30.06.2017 Daha neyine kiralıcaz :D Bonservissiz satın  alalım :D

o tarih şalkedeki kiralık kontratının bitiş tarihi olabilir mi sevilla ile 4 yıllık anlaşmıştı sanki  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Özgür Gültekin

navas size q7yi arattırır benden sölemesi  :bandit:

davul-zurna ile herkese duyura duyura Navas'ı alacağımızı hiç düşünmüyorum.
febeye transfer hedefi veriyoruz, malum biz kime gidersek ona atlıyorlar  :lol:

Çevrimiçi Necmi

aynı özelliklere sahip daha genç birini bizim almamız pek mümkün değil :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Aynı özelliklere sahip olsa yaşlı olsun diyen biri olmaz ki zaten  :lol:

Çevrimdışı asilarıkaymak

orta saha kurgusu için Musa Çağıran ismi fena olmaz 1992 doğumlu son 2 sezonda osmanlıspor da güzel işler yaptı bizim sistemde iş yapar ayrıca kornerlerde kafa golleri atması da ona artı özellik katar yerli rotasyonu için düşünülebilir.takas la çözülürse maliyette yaratmaz osmanlıspor la olan ilişkilerde avantaj teşkil eder.

Çevrimdışı taner37

tam öyle demedi.taraftar sadece bir penaltı pozisyonu yüzünden tepkili oysa çok iyi beşitaşlıdır.babası fikret bizim kaleciydi vs konustu.biraz yavas yavas taraftar sindirsin istiyor gibi geldi.umarım benim komplo teorim patlar.çünkü bu adamın futbol oynaması futbola hakarettir
Emre Belözoğlu
Burak Yılmaz gibi futbolcular karakter olarak sorunlu ama iyi futbolcular. Hele emre Belözoğlu Türkiye'nin en iyi orta sahası bana göre şuan bile. Emre Oğuzhan Tolgay orta saha yok Türkiye de.

Burak i fazla abartmayın. Gökhan Caner gelmiş o da gelebilir.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

olur olur :D

Bak başkan 2 tane free transferi bitircek lucas leiva ve navas :D  :evillol:
Yaş 30
Yaş 32

😂

Umarım maksimum 2 sene anlaşma yaparız.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi COB

Bu Beyaz Futbol kadar gereksiz bir program gormedim. Nasil bir formattir bu arkadas. Tiyatro yaparak Ahmet Cakari gonderdiler. Hic inandirici degil.

Çevrimdışı taner37

Valla normalde inanmam ama Sinan Engin veriyosa inanırım çünkü adam direk Umut Güner' den alıyodur duyumu yakın kankisi

Umut Güner in işi yok da fenerli Sinan engine isim verecek :D cidden veriyorsa mutlaka aziz yıldırım a yetiştirir hangi oyuncuya talip olsak aziz yıldırım teklifi yapıyordu :d
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ricardo Kishna.
Ajax'ta iken performansı dikkatimi çekmişti sonrasında zaten Lazio' ya transfer oldu.
Lazio kariyerine de iyi başladı derken sakatlandı.
Bu sene Lazio, Lille kiralık verdi ama son durumunu bilmiyorum

Çevrimiçi Savaş

Navas'ı yemledik gibi ama bakalim. Birileri haber yapmaya çok yakınlaştı heralde ilgilendigimiz futbolcuya topu uzağa fırlattık Navas'la sanki.

Navas özünde kaliteli adam ama son zamanlarda hiç yok piyasada. Ki ben Sevilla'ya gideceğini düşünüyorum. Ayrıca Quaresma'nın da bu adamdan daha yetenekli olduğunu da düşünüyorum.

Bunun gelmesindense Quaresma kalsın daha iyi. Ne vereceğini biliyoruz en azından nasıl olsa tarzları aynı.

Çevrimdışı taner37

Oda gelsin anasını satayım mangala ile birlikte :D
                         Fabri

Gökhan.   Pepe.    Mangala.  Adriano

Leiva.    Atiba.   Oğuzhan

Navas.                Talisca.             Babel

Demba ba

😂

Hayaller gerçek olmuyor bazen..
Şampiyon Beşiktaş

Etiketler: