2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6948065 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı taner37

Caner sakatlanmadan önce takımı ateşliyordu hücumda ekstra ortalar yapıyordu ama defansta çok açık veriyordu ve pas oyunumuzu bozuyordu.Adriano efsane adam omuz kalça ile topu çalıp oyun kuruyor orta sahaya destek veriyor resmen 3 kişilik oynuyor.Cenkle Quaresma gitmesi en uygun kişiler olur.Ozzienin boşluğunu doldurmakta zor.
Cidden o da var.
Caner pas oyununu bozuyor bunu sakatlanmadan önce de görüyorduk.
İyi orta kesiyor ama.
Caner sol bekte topu alıp uzun çıkıyordu direkt halbuki ki bizim sistem topu Atiba daha sonra Oğuzhan ile buluşturup oyun kurma üzerine. Caner her şartta iyi topçu yine de. Kampta bir zahmet pas oyununa alışsın ve inşallah kafa toplarından iyi bir forvet gelir ba olmassa. Çünkü bol bol orta kesilir Caner varken.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı furkankaya1903

3 sene daha üst üste şampiyon olalım... Sarı gelinler paniklesin

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman: "Bu saatten sonra ne Gomez bize gelir ne de biz Gomez'i düşünürüz."

"Marcelo için 8 milyon gibi bir teklif gelmedi."

Tahminlerim doğru çıkıyor ama çıkmasa da olurdu  :lol:

Çevrimdışı Orhan_

Başkan bonservissiz bir yıldız alacak takıma. Allah'ım inşallah Messi'dir :D..

Çevrimdışı taner37

Başkan bonservissiz bir yıldız alacak takıma. Allah'ım inşallah Messi'dir :D..
Böyle dedi ise

Balotelli
Jesus Navas
Honda
Pepe
Cazorla

Falandır bonservissiz yıldız bunlar
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan_

Böyle dedi ise

Balotelli
Jesus Navas
Honda
Pepe
Cazorla

Falandır bonservissiz yıldız bunlar

Başkan böyle bir şey söylemedi. Sorulan soruya çok net bir cevap vermedi. Kapattı konuyu.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Tolga Zengin'in kupayı tutması  :s20: :s20: Valla Şampiyonlar ligi finalindeki taraftar yapay kupayı daha güzel tuttu ders almamız lazım onlardan.

Çevrimiçi Savaş

Başkan böyle bir şey söylemedi. Sorulan soruya çok net bir cevap vermedi. Kapattı konuyu.
Soruyu soran arkadaş için söyle ona çok konuşmasın dedi gülerek. Var sanırım böyle bişey görücez bakalım.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Tolga Zengin'in kupayı tutması  :s20: :s20: Valla Şampiyonlar ligi finalindeki taraftar yapay kupayı daha güzel tuttu ders almamız lazım onlardan.

Bir takımda 3 tane kaptan olmaz.Kaptan tek kişidir, o tek kişi de kimse gelir tek başına kupayı havaya kaldırır.

Hadi oyalama açalım herkes oyunu versin

Beşiktaş'ın en geç transferi ne zaman olur ??(Utku yuvakuran gibi vs sezon içerisinde hiç görmeyeceğimiz transferler hariç)

Haziran
Temmuz
Ağustos
Eylül

Benim oyum Ağustos'a,Ağustos'un sonuna doğru  :lol: :lol:

Çevrimdışı goktasoktay

Bir takımda 3 tane kaptan olmaz.Kaptan tek kişidir, o tek kişi de kimse gelir tek başına kupayı havaya kaldırır.
Bu sene tek başına Oğuzhan kaldırmalıydı kupayı bence. O pazubantı verdiysek, kupayı kaldırmak da onun hakkıydı..

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Aynen öyle o kupa kaptanın elinde kalkar sonra diğerleri katılır falan.

Çevrimdışı underworld

Bu sene tek başına Oğuzhan kaldırmalıydı kupayı bence. O pazubantı verdiysek, kupayı kaldırmak da onun hakkıydı..

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Bir kere bunu tolga ve necip düşünmeliydi.
ozi bunları davet etse bile bu ikili geç kardeşim sen kaldır bu senin hakkın falan demelilerdi.

Çevrimdışı bordele

Belki önceliklerimiz arasında 4. veya 5. sırada gelecek ama, bugün Andreas Beck'i canlı seyrettim. En az 3 pozisyonda adamını kaçırdı, top kontrolleri iyice kötüleşmiş. Şampiyonlar liginde gruptan çıkmak istiyorsak bizim daha sağlam bir yedek sağ beke ihtiyacımız var ve Beck malesef bu seviyede değil artık.
Av zamanı

Bir kere bunu tolga ve necip düşünmeliydi.
ozi bunları davet etse bile bu ikili geç kardeşim sen kaldır bu senin hakkın falan demelilerdi.

Bu senin hakkın denmez o yanlış kelime nedemek yani kupayı bütün takım aldı orda malzemecinin bile hakkı var.Onun yerine kaptan sensin git ve kaldır o kupayı yada kupa kaptanın elinde kalkar buyur Oğuzhan (Özellikle tolganın demesi lazım) demeleri lazımdı.

Çevrimdışı Egos

birisi kaldırsaydı işte, geçen sene aynı kupayı almışız, şampiyonluk da garantilenmiş; madem üç kişi kaldıracaksınız kupa kaldırma antrenmanı yapın maçtan önce eskisiyle.

anonsçu yine berbattı, kupa kaldırılırken fikret orman diye bağırıyor; futbolcuların adını tam olarak söylüyor. böyle organizasyonlarda taraftarın işin içine sokulması lazım.

gazetecilerin bile nerede duracağı hesaplanmamış bir organizasyondu. saha kenarlarında zıplayarak playback yapan koroya değinmiyorum.

Çevrimdışı underworld

Bu senin hakkın denmez o yanlış kelime nedemek yani kupayı bütün takım aldı orda malzemecinin bile hakkı var.Onun yerine kaptan sensin git ve kaldır o kupayı yada kupa kaptanın elinde kalkar buyur Oğuzhan (Özellikle tolganın demesi lazım) demeleri lazımdı.

kupayı kaptan kaldırır
ozi-necip tolga

şimdi en çok kimin hakkı var bu şampiyonlukta ?
(genel anlama indirgersek maça giden taraftarın bile çok hakkı var)

Çevrimdışı tuncaboylu

Belki önceliklerimiz arasında 4. veya 5. sırada gelecek ama, bugün Andreas Beck'i canlı seyrettim. En az 3 pozisyonda adamını kaçırdı, top kontrolleri iyice kötüleşmiş. Şampiyonlar liginde gruptan çıkmak istiyorsak bizim daha sağlam bir yedek sağ beke ihtiyacımız var ve Beck malesef bu seviyede değil artık.
Beck'le ben de çok beğenmedim ama şimdi dursun.
Bir de yedek sağ bekin sampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak için ne kadar etkisi olur ki? :alala:
Normal şartlarda yedek sağ bek CL'de en fazla bir maç oynar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Savaş

birisi kaldırsaydı işte, geçen sene aynı kupayı almışız, şampiyonluk da garantilenmiş; madem üç kişi kaldıracaksınız kupa kaldırma antrenmanı yapın maçtan önce eskisiyle.

anonsçu yine berbattı, kupa kaldırılırken fikret orman diye bağırıyor; futbolcuların adını tam olarak söylüyor. böyle organizasyonlarda taraftarın işin içine sokulması lazım.

gazetecilerin bile nerede duracağı hesaplanmamış bir organizasyondu. saha kenarlarında zıplayarak playback yapan koroya değinmiyorum.
Ulan ne güzel dertler bunlar ahahaha :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Ulan ne güzel dertler bunlar ahahaha :D

O koro kimdi ya ben hiç anlamadım o mevzuyu yanlış anlaşılmasın ama engellilere falan mı söylettik(sessiz tezahürat gibi olaylarımız vardı böyle engelliler için) hani o tarz birşey miydi bu.

Çevrimdışı Egos

O koro kimdi ya ben hiç anlamadım o mevzuyu yanlış anlaşılmasın ama engellilere falan mı söylettik(sessiz tezahürat gibi olaylarımız vardı böyle engelliler için) hani o tarz birşey miydi bu.

yuh, aynı şeyi ben de düşündüm.

kupayı kaptan kaldırır
ozi-necip tolga

şimdi en çok kimin hakkı var bu şampiyonlukta ?
(genel anlama indirgersek maça giden taraftarın bile çok hakkı var)

Nedemek istediğini anladım ordada ama öyle denmemesi daha doğru olur.Şey gibi düşün forvetlerin takımım kazansın ben gol atmasam da olur tarzı açıklamaları gibi yani.Gol atamadım üzgünüm değilde takım kazandı mutluyum demesi gibi.Elbet ozinin çok büyük katkısı var kaptan olarak ama gidipte sen kaldır hakketin yerine takım olarak kazandık ama sen kaptansın gidip sen kaldır dense daha doğru olur.İkisi de aynı anlama çıkıyor ama söyleniş şekilleri farklı doğru olanda bu.

Çevrimdışı bordele

Beck'le ben de çok beğenmedim ama şimdi dursun.
Bir de yedek sağ bekin sampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak için ne kadar etkisi olur ki? :alala:
Normal şartlarda yedek sağ bek CL'de en fazla bir maç oynar.

işte o maç deplasmanda gruptan çıkma maçına denk gelirse kötü oluyor abi (hakemi ayrı tutuyorum ama o pozisyonda bi omuzla yıkılmamalıydı) Gönül de bu sezon biraz kendini zorlayarak idare etti, seneye biraz daha az maç çıkarır gibi hissediyorum
Av zamanı

Çevrimdışı taner37

Fransa Ligi'nde 2-3'e yaşlı olmayan kelepir ve Gökhan'ı zaman zaman yedekleyecek sağ bek lazım. Beck in yapacakları standart üstüne çıkamıyor bu sezonun en iyi hareketi olarak cenk e yaptığı orta oldu Beck in.
Şampiyon Beşiktaş

Etiketler: