2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938605 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

🎙Hırvat Muhabir: '80 milyonluk nüfusa sahipler, hepsi futbol delisi, paraları ve tesisleri var ama neden Türkler’in bizden daha iyi futbolcuları yok?'

🎙Tudor: "Okullardaki eğitim sistemini değiştirmeleri gerekiyor. Türkler'deki problem her şeyin skora bağlı olması."

Adam haklı..

kendi kupa maçında donku falan oynatıyodu koysadın altyapıdan birini :ı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kendi kupa maçında donku falan oynatıyodu koysadın altyapıdan birini :ı
Hırvat Muhabir de çok güzel geçirmiş bize..

Kaç miLyonluk ülke ama ne topçular yetistiriyorlar , bütçe desen yok , tesis desen bizdekilerin çeyreği bile değil ama yetiştiriyor adamlar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi levitate

Hırvat Muhabir de çok güzel geçirmiş bize..

Kaç miLyonluk ülke ama ne topçular yetistiriyorlar , bütçe desen yok , tesis desen bizdekilerin çeyreği bile değil ama yetiştiriyor adamlar
bizde herşey planlarken güzel ama onu uygulamaya gelince mal gibi kalıyoruz yapsak bile denetleyen olmuyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı atalay

"Sevmedikleri oyuncuları itin g*tüne sokup, elindeki değerleri p*ç ediyorlar" dememiş mi? Dememişse onu da ben ekleyeyim. @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaşlı yöneticiler Cenk Tosun'un transferi için Everton ile ödeme konusunda uzlaşamadı. Beşiktaş ve Everton kulübü yetkilileri önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelecek.(DHA)

Çevrimdışı underworld

"Sevmedikleri oyuncuları itin g*tüne sokup, elindeki değerleri p*ç ediyorlar" dememiş mi? Dememişse onu da ben ekleyeyim. @Yunus Emre Dökmeci

sevme meselesini yakında kaldıyoruz inş

Çevrimdışı atalay

Görseldeki haini de kaldırırsak güzel olur. @underworld

Çevrimiçi Rasim

ts satın alma opsiyonunu kullanır ki vazgeçse bile sosanın sezon sonuna kadar milanla sözleşmesi var.
benim bildigim kalip kalmama opsiyonu sosada sosa kalmak istemiyorum derse trabzon kafasini alir :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı İhsan

Katılıyoruz abi bu yüzden daha üst takımlara gitmesini temenni ediyoruz.

aman suss biraz. Ortalık biraz karışık. Transfer gerçekleşmezse senden bulurlar  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Orkan zu Konya(Kiralık)

via Btd
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı atalay

Eğitim ve mantaliteyi geliştirme, liyakat kavramına önem vermeyip-doğru organizasyonu sağlayama, sadece skorla yaşa, başarıları-başarısızlıkları ifrat ve tefrit ile uçlarda karşıla, kazanırken ki yanlışlardan kaybederken ki doğrulardan ders çıkarma sonra neden böyleymiş. Bu demeci veren bile o kulübe neden gelip-gittiğini bilmiyordur.
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2017, 23:24:31 atalay ]

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Orkan gideceğine Töre gitsin 6 ay kiralık daha mantıklı.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

ilk defa iyi bir çalışma yapılmış

Çevrimiçi Kartal Ç

tolga caner gökhan necip ozzy tolgay orkan töre pektemek veli utku atınç fatih

Cenkin gidişinden sonra elimizde 13 adet yerli kalıyor. 14.yü altyapıdan ekleyerek ligin ikinci devresi geçiştirilecek galiba.

Ligin sonunda listeden bi 4 tanesi falan daha eksilecektir diye düşünüyorum. Yazın yerli harekatı olacak gibi. 
Bi açıdan iyi denk geldi aslında bu durum. birkaç yıl sonraki muhtemel yabancı azaltımına da ufaktan hazırlanmak gerekiyordu zaten.
Bu yaz yerli konusunda atılacak adımlar önümüzdeki yıllardaki başarımızı etkileyecek.
Yeni cenkler tolgaylar orkanlar bulabilirler inşallah. Umarım kaynaklarımız karavana transferlere gitmez.

Çevrimdışı underworld

orkan'ın sürekli oynama garantisi veriliyorsa gitmesi hayırlı olur.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

kiraya verdigimiz adamlarin daha sonra bize fayda sagladini hic görmedim. ben orkani begeniyorum, olacaksada bizde olsun. oynat tüm kupa maclarinda, lig maclarinda cikart 70de q7'yi sok orkani, anca böyle yapa yapa olur. kimse kerim frei ile kiyaslamasin, orkan cok istekli ve potansiyelli, ayni cenk gibi bulundugu yerin kiymetini cok iyi biliyor, ve bu hirsi onu cenk gibi iyi yerler getirecekdir. kiraya verip ziyan etmeye gerek yok cocugu, BJK üst seviye, burdaki büyük ve yildiz topcularla pişsinki istedigimiz orkan olsun.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı atalay

Avcı'nın Beşiktaş analizi yerli yerinde. Özellikle kenarlara yönlendirirken merkezin boşalması ve topu kenarlardan merkeze çıkarma konusunda.
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2017, 00:01:21 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş LİGDE 79 ortada bir gol buluyor. Akan oyunda maç başına orta sayısı: 24
Galipken bu sayı 15. Toplam ortalardaki isabet oranı ise %21.

Çevrimdışı tuncaboylu

Cenk Tosun için yapılan teklif nedir ve biz ne istemişiz? Medyada her kafadan bir ses çıkmış, net bir bilgi var mı?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Cenk Tosun için yapılan teklif nedir ve biz ne istemişiz? Medyada her kafadan bir ses çıkmış, net bir bilgi var mı?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bonuslar dahil 25 € vermişler

Çevrimiçi murat

Etiketler: