2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927442 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Fernandao Lens'in videosunu beğenmiş.  :lol: :lol:  Ulan de get. hoşt!

Bizim ayarımızda oyuncu kalmadı artık fenerde şuan yeni oyuncular alsınlar ona göre bakarız :D  :evillol:

Çevrimdışı 38life

Bizim ayarımızda oyuncu kalmadı artık fenerde şuan yeni oyuncular alsınlar ona göre bakarız :D  :evillol:

Dirar kaldı bi :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Fernandao Lens'in videosunu beğenmiş.  :lol: :lol:  Ulan de get. hoşt!
haha... yok sen gelme orda kal :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ALDENYX

kupa maçina gri forma gri şort gri konç ile çıkacaz....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı abdusta

Talisca olayına tutarsızlık var

Portekiz gazeteleri Beşiktaşın 2 milyon kiralama ücretini Benficaya ödemediğini yazıyor.
Beşiktaş ise ödendiğini söylüyor ve geçici lisans için UEFA ya başvurulacakmış.

Turgay demir bu para ödenmedi ama anlaşma iptal edilemez,oyuncu geri çağrılamaz zira
ödeme olmaması halinde kontrata göre borçlar hukugu devreye girer,mahkeme de dava açıp
parayı faiziyle talep etmeleri gerekir diye bir görüş ortaya attı.

Şu anda 2 tarafta kendi açısından kendi görüşünü savunuyor

haftaya ligler başlayacak bu işi sürümcemede uzatmanın manasını anlamıyorum
ptesi konu daha detaylanır içeriğini anlarız

ama günün sonunda talisca beşiktaşta kalacak ve lisansı çıkacak,hele Tolgayın gitme ihtimalinin olduğu şu dönemde
konu çok ehemmiyetli oldu

saygılar

Çevrimdışı Fatih_

Ben Lens in videosunu hos bulmadim acikcasi. Boyle seylere girmesi guzel degil.
Kendimize yapilmasini istemedigimiz bir seyi baskasina yapmak bize bir sey katmaz.

Çevrimdışı tangaz

ohaa, olum lens ne çakmış lan öle gelişine voleyi. gerçekler acıtır falan diyor resmen sokmuş çıkarmış şenol güneş talebesi effeckti  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Dr.Zeck

Portekiz gazeteleri Beşiktaşın 2 milyon kiralama ücretini Benficaya ödemediğini yazıyor.

Turgay demir bu para ödenmedi ama anlaşma iptal edilemez,oyuncu geri çağrılamaz zira
ödeme olmaması halinde kontrata göre borçlar hukugu devreye girer,mahkeme de dava açıp

ama günün sonunda talisca beşiktaşta kalacak ve lisansı çıkacak,hele Tolgayın gitme ihtimalinin olduğu şu dönemde

saygılar

Abi benim anlamadığım nokta şu.

madem para ödenmedi neden o zmn hala takımda ligler başlıyor yakında.

bunun belli bir süresi yokmuydu o tarihe kadar paranın yatması vb. gerekmiyormuydu surda 1 hafta kalmıs liglere nasıl yatmaz para anlamadım.

Çevrimdışı Gökhan Almar

Oha oha oha lens napmis :lol: cok cok cok iyi asiri begendim muazzam

Çevrimdışı LuceGel

Kendimize yapilmasini istemedigimiz bir seyi baskasina yapmak bize bir sey katmaz.
2 takımada çalışıyor fenerlilere teşekkür edip tek teklifin bizden geldiğini söylerken bir taraftan en üst seviyede oynamak için geldiğini söylüyor.Genel olarak hoş bulmadım üslubu bende.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı autopsy

Abi benim anlamadığım nokta şu.

madem para ödenmedi neden o zmn hala takımda ligler başlıyor yakında.

bunun belli bir süresi yokmuydu o tarihe kadar paranın yatması vb. gerekmiyormuydu surda 1 hafta kalmıs liglere nasıl yatmaz para anlamadım.

Bence parayı yatırmadıysak ihmalden değil bilinçli yatırmamışızdır. Arka planda pazarlıklar döndüğünü düşünüyorum. Muhtemelen Benfica'ya iyi bir teklif var, biz de olaydan birşeyler koparmaya çalışıyor olabiliriz. Böyle bir amatörlük yapmış olamaz bizimkiler. Benfica da birşey elde edemeyeceğini bildiği bir durumda evrakları göndermemek gibi birşey yapmaz. Bir haltlar döndüğü kesin.

Amsterdam 🛫 sumsun #besiktas 🦅

sumsun ne lens :D  :kop:

Çevrimdışı Fatih_

Lens'in sozlesmesi sezon sonu bitiyormus. :D

Çevrimiçi Sinan66

Allah sakatliklardan korusun :bandit:

Çevrimdışı Berat

1.5 M € kiralama bedeli ->Lens.

Çevrimdışı 38life

Lens Kiralama bedeli 1.5 milyonmuş. Boyko'yu satalım Medel H.O.

Çevrimdışı Fatih_

nasıl yani  :alala:
Baskanin isleri iste :D ffp den dolayi devre arasi yada sezon sonu bir rakam oduycekmisiz nasil olucaksa bende anlamadim.

Çevrimdışı 38life

saygılar

Tolgay'ın gitme ihtimalini açıklıyorum: %0

Saygılar...

Çevrimdışı Çağatay

vodafone park taki fb maçında tribunlerde kocaman bir "THE TRUTH HURTS" parnkartı açılması lazım maç sonunda
bir de "THE HIGHEST LEVEL" parkartı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1.5 M € kiralama bedeli ->Lens.
3.5 milyon € da satin alma opsiyonu = 5 milyon € galiba :alala:

Neyse bu kiralama isi super oldu Stoper icin para kaldi elimizde Yönetim muazzam is çıkartıyor :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Neymiş hoş olmayan? açık bir saldırı mı var? sadece alttan bir mesaj vermiş. Adam bana herşeyi verdiniz, bunu hissettim, çok teşekkür ederim." demiş. Hemde hem feneve hem sunderland'e söylemiş bunu. Objektif olarak hiçbir saygısızlık yok. Mesaj var mı var. Elbette olacak. Dünkü videoda mesaj yok muydu? Üstelik bunu Beşiktaş'ın resmi hesabı paylaştı.

Çevrimdışı sermet00

Bunlar intikamın bir parçası.
Beşiktaş'ı küçümseyip futbolcunuzu alır yedek oturturum demenin ceza daha da ağır olmalı

Etiketler: