2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6959334 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

bildiğim kadarıyla delikli karttı adı. ilk kullandığım pc öyleydi :D
pc nin açılması 4 saat falan sürüyordu yapabildiği tek şeyde tetris oynamaktı :evillol:
Siz de mi bilgisayar mühendisisiniz @sozkul ve @Necmi abi?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Costa + Mangalayı alıp transferi kapatırız diye umut ediyorum.

Çevrimdışı EagleForce

Mangala gercekten geliyorsa Pepe-Mangala tandemine yakisacak iyi bir forvet alinacaktir.  :steamed:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya ne tribuncusu, tribuncu adam boyle konusmaZ
Bu olsa olsa numarali tribune iki kere gitmistir
Var böyle tipler abi, bir haltı beğenmeyen ve her şeyi eleştiren adamlar.

Adam Liverpool'u elediğimiz gece NTV'ye bağlanıp İngiliz takımları zaten kötü, Premier League 5 para etmez falan diye bik bik etti. Emek Ege'nin suratındaki şaşkınlık hala gözümün önünde.

Şimdi Liverpool'u elediğimiz kadroya bakıp gülüyoruz, adam o zaferi bile küçük gördü o zaman.

Çevrimdışı abdusta

Onlar dinazor devri,Comodor,Amiga 500,basic dili,birde Windows 3.1 çıkınca
 şaşkınlıktan çıldırmış bilgisayarcılar,
 o devrin bilgisayarcıları oyle hersey tamam ALL IN almazdı
 parça parça alır,bilgisayarı hardware kurar,kopya programları sıfırdan yüklerdi
 hem programcı,hem toplamacı hemde tamirciydi

saygılar

Çevrimdışı abdusta

Duydugum Lensde 2milyon kiralama ucreti,1 yıllık satın alma opsiyonlu teklif yapılmış

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

sorunumuz o parada yok bonservise harcayacak.
yönetim bu yaz sıfır bonservisle bitirmek istiyor.
FFP de başa baş riskine girmeyecek

saygılar
Bonservis ödemeyeceksek, Aboubakar'ı nasıl almayı planlıyoruz o zaman? :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Onlar dinazor devri,Comodor,Amiga 500,basic dili,birde Windows 3.1 çıkınca
 şaşkınlıktan çıldırmış bilgisayarcılar,
 o devrin bilgisayarcıları oyle hersey tamam ALL IN almazdı
 parça parça alır,bilgisayarı hardware kurar,kopya programları sıfırdan yüklerdi
 hem programcı,hem toplamacı hemde tamirciydi

saygılar
Commodore'a ben de yetiştim, bilgisayar mühendisliği seçmemde rolü vardır onun da.

Çevrimdışı tuncaboylu

Duydugum Lensde 2milyon kiralama ucreti,1 yıllık satın alma opsiyonlu teklif yapılmış

saygılar
Fenerbahçe'nin geçen sene bedava kiraladığı adama 2 milyon kiralama bedelii ödeyeceğiz?

Çevrimdışı ilhan mansız

saygılar
lens mevcut fizik gücüyle bizde kesinlikle oynayamaz,sürekli birileri gündeme getirip duruyor,tamamen piyasa oyuncusu,yaramaz. :)

Çevrimdışı abdusta

Bonservis ödemeyeceksek, Aboubakar'ı nasıl almayı planlıyoruz o zaman? :alala:

Alamıyoruz zaten,daha en az 5 milyonluk satış yapılması lazım

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Alamıyoruz zaten,daha en az 5 milyonluk satış yapılması lazım

saygılar
Aboubakar'ı kaça almayı planlıyoruz abi?

Çevrimdışı abdusta

Aboubakar'ı kaça almayı planlıyoruz abi?

Bu konuda bilgilerim doğru olmayabilir
Fikret başkan kapıyı kaçtan açtı bilmiyorum sadece tahmin edeyim 
orada 2 klup var belki loriente 4euro ödenecek portoya vadeli 2euro de olabilir
bunlara ilişkin çok farklı alternatif planlar yapılmıştır.
karşımızda tek porto olsaydı iş çoktan bitmişti.
sadece fikir yürüttüm,rakamlar  tahmindir..

saygılar

Çevrimdışı Savaş

saygılar
Fener geçen sene 1 milyon euro kiralama bedeli verdi. Kendisine de 2.5 milyon euro.

Buna dayanarak bir teklif yapılmalı. 2 milyon da neymiş?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Zafer55

Fener geçen sene 1 milyon euro kiralama bedeli verdi. Kendisine de 2.5 milyon euro.

Bu sene kiralamak değil de satmak istediğini okuyoruz sunderlandın lensi.
 Bu sebeple satın alma opsiyonu da önemli.Yani adamlar 5 e satalım demiş bizde 2 ye kiralayalım 3 de opsiyon koyalım demiş olabiliriz belki.Bir nevi iki aşamalın satın alma gibi.

Çevrimdışı cursedofdragon

SICAK HABER : Eliaquim Mangala, Sevilla'nın teklifini reddetti.
(SFCSPORT)

Çevrimdışı arda

SICAK HABER : Eliaquim Mangala, Sevilla'nın teklifini reddetti.
(SFCSPORT)

Makul mantıklı aklı başında bir çocuk  :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ozankarakoc

Benim gibi, haberi olmayanlar için...

Umbro, geçen yıl Pepe için özel koleksiyon krampon üretmiş ve 2016 Şampiyonlar Ligi Finali zamanında sunumunu gerçekleştirmiş. Ürünün teması 'savunma sanatı'.

Detaylar şurada: http://www.footyheadlines.com/2016/05/umbro-speciali-eternal-pepe-boots.html

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı abdusta

Sorun,İngiliz medyası bu konuda yazmıyor,tek tük var oda fanatik,ntvspor diye haber kaynağı gösteriyor.
biz lense daha az miktar önermiş olabilirizde,lensde kabul etmemiş olabilir
bu konu çok havada,

saygılar

Çevrimdışı abdusta

http://www.mcfcwatch.com/2017/07/18/super-agent-jorge-mendes-offers-man-city-defender-to-seville-and-ac-milan-report/

Alıntı
Eliaquim Mangala was included on the flight to the US for Manchester City’s pre-season tour but the likelihood is still that he’ll be playing elsewhere next season.
And after less than convincing claims from Turkey that he’ll be a Besiktas player within 48 hours, the more reliable Estadio Deportivo reports this evening that Gestifute, the agency owned by Mangala’s representative Jorge Mendes, has offered the 26-year-old to two clubs.
The first is AC Milan, who are spending heavily this summer and have previously been mentioned as a potential destination for Mangala. From Italy though, there has been little talk about that.
The other club is one Man City have been doing plenty of business with in recent years, Sevilla. Nolito has just joined them on a permanent deal, while Samir Nasri was loaned there a year ago. And now, Mendes has offered Mangala to the Andalusian club, where he could be a teammate of Nolito and potentially Jesus Navas, who still hasn’t joined his beloved club but is likely to.
Mangala could arrive either on loan or permanently and is an interesting option for new boss Eduardo Berizzo, particularly after having a good season in the same league at Valencia last season.
Sevilla sporting director Óscar Arias has been considering former Bayern Munich defender Holger Badstuber, but the La Liga club have doubts about him because of his poor injury record. So Arias has two options on the table, Mangala or Badstuber, and it could be the Manchester City centre-back who soon finds his way to the Ramón Sánchez Pizjuán.

Nihayet bir İspanyol kaynak ,Türk medyasından farklı iddiada bulunuyor,
Buradaki bugünkü haberde daha farklı yorum var.
mendes tarafından Sevillaya kiralık veya satış teklif edilmiş ama,Bayern munichden Badstuberlede ilgilenen seville mangalanın geçmiş sağlık kayıtlarındaki şüpheden dolayı kararsızmış

saygılar

Çevrimdışı Zafer55

Orkan Çınar işi ne oldu? Hiç ses soluk çıkmıyor.Burası da dahil bir çok yerde o iş bitti denilmişti.Aldık gibiydi  :alala:

Çevrimdışı Zafer55

http://www.mcfcwatch.com/2017/07/18/super-agent-jorge-mendes-offers-man-city-defender-to-seville-and-ac-milan-report/

Nihayet bir İspanyol kaynak ,Türk medyasından farklı iddiada bulunuyor,
Buradaki bugünkü haberde daha farklı yorum var.
mendes tarafından Sevillaya kiralık veya satış teklif edilmiş ama,Bayern munichden Badstuberlede ilgilenen seville mangalanın geçmiş sağlık kayıtlarındaki şüpheden dolayı kararsızmış

saygılar

Nası yani mangaladan sakatlık geçmişinden dolayı şüphe edip badbusterle mi ilgileniyorlarmış !

Çevrimdışı arda

Nası yani mangaladan sakatlık geçmişinden dolayı şüphe edip badbusterle mi ilgileniyorlarmış !

Tam tersi, ikiside masada ama Mangala daha yakınmış.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı sozkul

eyv onur  :D ben  de güveniyorum, duyum işlerine ilk defa giriyorum. patlamam inşallah  :evillol:

Kırmızı doğru çıkıyor  :)

Çevrimdışı sozkul

Yok elektrik-elektronikdi benim bölümün adı. Bilgisayar mühendisliğinin geçmişi birkaç seneydi yeniydi ben üniversiteye gittiğimde.

Etiketler: