2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6509464 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Aboubakar Portekiz'de yaptığı açıklamada ''Porto'ya döndüğüm için çok mutluyum. Karşılama çok sıcaktı, beni çok sevindirdi. Arkadaşlarımla yeniden antrenmana çıkmaktan mutluluk duyuyorum'' dedi.

Teknik direktör Sergio Conceiçao hakkında sorulan soruyu da yanıtlayan golcü oyuncu ''Henüz tanımıyorum ama ilk izlenim olarak çok gelişime önem veren iyi bri antrenör olduğunu söyleyebilrim'' şeklinde konuştu.

''HEDEFİM PORTO İLE ŞAMPİYONLUKLAR YAŞAMAK...''

Aboubakar'a bu sene hedeflerinin sorulması üzerine de ''Kesinlikle hedefimiz Porto ile şampiyonluklar kazanmak. Bunu bu sezon başaracağımızı düşünüyorum. Sezon sonu mutlu sona takım olarak ulaşacağız'' cevabını verdi.

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi tolga1903

Şu formaya bayıldım ya. Bunu seneye için yönetime iletsek acaba yaptırabilir mi göze çok hoş geliyor gerçekten.

Çevrimdışı Ensar

basın toplantısı önceden ayarlanmıştı , yeni formalar ile çıktılar futbolcularımız

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Resmen komedi, hemen futbolculara formaları giydirmişler basın toplantısı yapıyorlar şimdi.

Tolga, Oğuzhan, Necip.
Tekrar söylüyorum Vodafone'un reklam ajansı bizim kulüple de anlaşssın karşılıklı win win olur. Bizimkilerin geçmiş ve şimdiki hamlelerinden bi cacık olmayacağı malum, çıtayı yukarı taşıyalım diyoruz halı üzerine serilmiş forma koyup tanıtım yapıyorlar, başkana hiç yakıştıramadım ki bu tip şeylere çok önem verdiği ortada..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

futbolcuların üstünde 3u de çok güzel  duruyor :D

Çevrimiçi levitate

Bi ajansla anlaşıp video hazırlatmak çok zor değildir herhakde
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Zaten geç yapıyorsun forma lansmanını bari adam gibi yap. millet tatiline giderken yeni formasını filan alıp giderdi. Tam bi koordinasyonsuzluk örneği.
Otomotiv sektöründe yeni arabalar ilk çıktığında epey bir satış yapar ama bu arabalarda özellikle bazı husuıslar atlanır mesela tamponun boyasız olması ya da kapı çıtalarının olmaması gibi.
Sonra bizim bildiğimiz makyaj adı altında aynı ürünü bir daha piyasaya sürerler ve bu eksiklikleri sanki yeni bir ürünmüş gibi pazarlarlar. Yine bir satış furyası başlar.
Formalarda da böyle bir durum yaşanabilir.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

Beyaz forma geçen senenin çizgisiz versiyonu
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Otomotiv sektöründe yeni arabalar ilk çıktığında epey bir satış yapar ama bu arabalarda özellikle bazı husuıslar atlanır mesela tamponun boyasız olması ya da kapı çıtalarının olmaması gibi.
Sonra bizim bildiğimiz makyaj adı altında aynı ürünü bir daha piyasaya sürerler ve bu eksiklikleri sanki yeni bir ürünmüş gibi pazarlarlar. Yine bir satış furyası başlar.
Formalarda da böyle bir durum yaşanabilir.
Sene içerisinde oluyor bu tarz şeyler zaten abi sık sık ama başlangıç aşaması için kötüydü..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Fatih_

Beyazın altına beyaz şort efsane durur.

Çevrimdışı ekrembaser

Formalar oyuncuların üstünde gayet şık duruyor biraz rahatladım

Çevrimiçi sozkul

Kapıya konmasından değil de kendini gösterebileceği bi kulübe gitsin değil kadroya girmek idmanlardaki maçların kadrosuna bile giremeyecek büyük ihtimalle hal böyleyken İnler gibi gitsin futbolunu oynasın halen kendine güveniyorsa ha bana kalsa yarın sözleşmesini iptal ederim o konuda acımasızım ama karşılıklı anlaşmak herkes için daha iyi.

Acımasızlık sana birşey kazandırmazki, feshedersen, kontrat süresine denk gelen ileriye dönük bütün alacaklarını ödemek zorundasın.
biz acımasızlık yapamayız ama Veli yapabilir. Velinin iyiniyetine muhtacız.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Acımasızlık sana birşey kazandırmazki, feshedersen, kontrat süresine denk gelen ileriye dönük bütün alacaklarını ödemek zorundasın.
biz acımasızlık yapamayız ama Veli yapabilir. Velinin iyiniyetine muhtacız.
Orası öyle, yoksa Ferrari Del Bosque gibi örnekler ortada..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı esguel

Valla ben futbolcularımızı görünce içime bi rahatlama geldi chelsea nin 3. forveti demba ba geldi burada çok iyiydi gomez fiorentinada sönmüşken burada gol kralı oldu harika sezon geçirdi aboubakar hiç olmadığı kadar iyi bir sezon geçirdi burada bu sene yine kim gelirse gelsin iyi olacak ben takıma güveniyorum bazen bi karamsarlık oluyor ama lig başlayınca bu takım lige ağırlığını koyacak  :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Valla ben futbolcularımızı görünce içime bi rahatlama geldi chelsea nin 3. forveti demba ba geldi burada çok iyiydi gomez fiorentinada sönmüşken burada gol kralı oldu harika sezon geçirdi aboubakar hiç olmadığı kadar iyi bir sezon geçirdi burada bu sene yine kim gelirse gelsin iyi olacak ben takıma güveniyorum bazen bi karamsarlık oluyor ama lig başlayınca bu takım lige ağırlığını koyacak  :ok:
Takımdaki ortam o kadar iyi ki gelen oyuncu çabuk adapte olabiliyor. Umarım bu senede aynısı yaşanır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdemm

Beyaz forma çok güzel..
Çubuklu çok güzel..
Gri tasarım olarak yakalı tshirt gibi 2014-2015 sezonu siyah forma tarzında olabilirmiş..
(Bordodan sonra o da çok iyi  :) )

Çevrimdışı Koa_lAA

ulen adidas yani aynısını yap demiyoruz ama çizgileri kollara uzatsaydın bari, hadi onu geçtim yıldızları ön plana çıkarsaydın şundaki gibi farklı renk yapıp.. adamlar juve ye yaptıkları formanın onda biri kadar özenmemişler bizim formaya.. umarım bidahaki sefere nike la falan anlaşır kulüp..

(Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çubuklu hariç diğer 2 formamız güzel.

En güzeli beyaz sonra gri.

Çubukluyu hiç giymesinler mümkünse.

Çevrimdışı tuncaboylu

Formalar oyuncuların üstünde gayet şık duruyor biraz rahatladım
Resimlerden belliydi zaten iyi olduğu, boşu boşuna evham yapılıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onder23

Şu formaya bayıldım ya. Bunu seneye için yönetime iletsek acaba yaptırabilir mi göze çok hoş geliyor gerçekten.

Birkaç sene önce kartal yuvasından sorumlu biriyle konuşmuştum. Yapılan forma tasarımları internete düşerse çıkarılma imkanı kalmıyormuş. Nedenini direk söylemedi.
Beğendiğiniz forma tasarımları varsa internette göstermek yerine direk mail atın  :)

Çevrimdışı tangaz

2 sene önceki çubuklunun çubugunu incelt piyasaya sür. durum budur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Zafer55

2 sene üst üste şampiyon olduktan sonra 3.sene giydiğimiz formalar.

Çevrimdışı tuncaboylu

ulen adidas yani aynısını yap demiyoruz ama çizgileri kollara uzatsaydın bari, hadi onu geçtim yıldızları ön plana çıkarsaydın şundaki gibi farklı renk yapıp.. adamlar juve ye yaptıkları formanın onda biri kadar özenmemişler bizim formaya.. umarım bidahaki sefere nike la falan anlaşır kulüp..

(Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)
Önündeki reklam beyaz olduğu için güzel geliyor, o yazı kırmızı olsa o da bizimkine eşdeğer.

Her sene forma çıktığında Juventus forması muhabbeti döner. Herifler sarı isim ve numara bile kullandı siyah beyaz çubukluda, onu bile methedenleri gördüm.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Önündeki reklam beyaz olduğu için güzel geliyor, o yazı kırmızı olsa o da bizimkine eşdeğer.

Her sene forma çıktığında Juventus forması muhabbeti döner. Herifler sarı isim ve numara bile kullandı siyah beyaz çubukluda, onu bile methedenleri gördüm.

Zaten herkes o ilk söylediğin şeye takılıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Formalardan yana bi sıkıntım yok bence gayet güzeller. Sadece gözlerimizin alışması için zaman gerekiyor çünkü hiç beğenmiyoruz başta zaten :D

Sadece çubuklu tercihi yerine siyah forma olabilirdi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: