Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5789619 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı levitate

@atalay üstad o nasıl bi yazıdır eline sağlık
bipbipbupbup

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Eysani da geçtim Aboubakar bile olsaydı NET şampiyonduk

Daha da ileri gideyim devre arası Wagner yerine Selezynovu alsaydık yine şampiyonduk SAFKAN Pivot santrafor Şenol Hocanın en sevdiği :bandit:

Ben burada Anadolu takimlarindan istisnai yerliler disinda futbolcu alinmamasi gerektigini anlatamayacagim galiba. Seleznov kim? Ne yapmis? Alinsa bu sefer Vagner varken bunu aldilar diyecektiniz. Youla, Eneramo, Tabata bu liste uzar gider. Mecbur muyuz bunlardan adam almaya? Ustune bir de 34'luk adamlara milyon eurolar bayiliyoruz. Avrupa'nin ilk 5 ligi disinda her liginden yildiz oyuncular getirilir bu paralara. Portekiz, Yunanistan, Rusya gibi liglerde is yapan adamlar bizim ligde her turlu oynarlar. GS Rodrigues'e (ha Avrupa maclarinda hic bir halt yapamaz orasi ayri ama ligde tasidi cunku seviye dusuk)  3.5 verdi biz 34 yasinda Love'a 3. Simdi satmak isteseler rahat 7-8'e gider. Bizim 3 milyon euro ise cope gitti, daha maasi saymadim.

Ne bitmez sevdaniz varmis Anadolu'nun cop futbolcularina ya.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben burada Anadolu takimlarindan istisnai yerliler disinda futbolcu alinmamasi gerektigini anlatamayacagim galiba. Seleznov kim? Ne yapmis? Alinsa bu sefer Vagner varken bunu aldilar diyecektiniz. Youla, Eneramo, Tabata bu liste uzar gider. Mecbur muyuz bunlardan adam almaya? Ustune bir de 34'luk adamlara milyon eurolar bayiliyoruz. Avrupa'nin ilk 5 ligi disinda her liginden yildiz oyuncular getirilir bu paralara. Portekiz, Yunanistan, Rusya gibi liglerde is yapan adamlar bizim ligde her turlu oynarlar. GS Rodrigues'e (ha Avrupa maclarinda hic bir halt yapamaz orasi ayri ama ligde tasidi cunku seviye dusuk)  3.5 verdi biz 34 yasinda Love'a 3. Simdi satmak isteseler rahat 7-8'e gider. Bizim 3 milyon euro ise cope gitti, daha maasi saymadim.

Ne alakası var ya bu benim fikrim ve bunun da arkasındayim devre arası Wagner yerine Selezynovu alsaydık şampiyonduk diyorum bu kadar NET

Başka yere çekme olayı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ne alakası var ya bu benim fikrim ve bunun da arkasındayim devre arası Wagner yerine Selezynovu alsaydık şampiyonduk diyorum bu kadar NET

Başka yere çekme olayı

Ben Balotelli'yi alsak sampiyonlugumuzun engellenemeyeceginden emin olamiyorum. Sen kalkmis Seleznov olsa sampiyonduk diyorsun. O da iyiymis. :lol:

Fernandes şampiyon olmuş reis hayırlı olsun @mylife1903

Tff 3 mac ceza vermesin şimdi Manuel Fernandese :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Ciddiye alip da okudun mu abi bunları cidden

Neyin kafasıni yaşıyor bunlar ya sonra biz Tinerci oluyoruz :kop: :kop: :kop:
Kasimpati almis onu 2 milyona

Misir liginde bunun daha iyileri dolu dolu surusune bereket

Çevrimdışı mylife1903

Fernandes şampiyon olmuş reis hayırlı olsun @mylife1903

Tff 3 mac ceza vermesin şimdi Manuel Fernandese :evillol:
Mancini sagolsun yasa var ol mancini

Zenit gibi takimin icine etti herif

Cenk bugün atamadı galiba var mı maçı izleyen nasıl Cenk ?

Mancini sagolsun yasa var ol mancini

Zenit gibi takimin icine etti herif
:biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

abi  anadoludan topçu alınacaksa cüzi miktara alacaksın.. yukarıda dedigin adamlara biz çok paralar bayıldık. mesela tabata yı eğer 100.000 euroya almış olsaydık eleştirilmezdi. itin g.tüde değildi zaten. ama gidip 8 milyon verince ezildi tabi.

trezeguet' e mesela 300.000 euroya alsak, yıllık 700.000 versek süper iş olur ve hakkını verir. ama 4 milyon euro bonservis verir, oyuncuya da yıllık 3 milyon euro verirsek dedigin gibi olmaz. vagner love da aynı hatayı yaptık işte. çok para verdik.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

manuel fernandesi çok severdim. şampiyonluguna sevindim. açıkçası ben iyi bir fernandesi isterim şu an. klasik bir hareketi vardı 2 3 kişiyi aynı anda oyundan düşürürdü.

Çevik kuvvet ol jop ve biber gazı manyağı yap bizi fernandes :lol: :lol: :) :)

abi  anadoludan topçu alınacaksa cüzi miktara alacaksın.. yukarıda dedigin adamlara biz çok paralar bayıldık. mesela tabata yı eğer 100.000 euroya almış olsaydık eleştirilmezdi. itin g.tüde değildi zaten. ama gidip 8 milyon verince ezildi tabi.

trezeguet' e mesela 300.000 euroya alsak, yıllık 700.000 versek süper iş olur ve hakkını verir. ama 4 milyon euro bonservis verir, oyuncuya da yıllık 3 milyon euro verirsek dedigin gibi olmaz. vagner love da aynı hatayı yaptık işte. çok para verdik.

Tamam da iste Anadolu takimlari da gormemisin oglu olmus tutmus sacini koparmis misali biz isteyince astronomik fiyat cekiyorlar. Vagner Love nasil 3 milyon ya demiyor kimse de. Alacaksan ucuza git kaynagindan al. Brezilya, Arjantin, Afrika, Balkanlar falan oyuncu kayniyor bu paralara alabilecegin. Niye o liglerden daha kalitelisini almiyorsun da kendi liginden daha kalitesizine daha fazla para verip aliyorsun. Bu cok zor bir sey degil bu internet devrinde, internet kullanmayi bilen herhangi bir FM'ci ergen bizim scoutlardan daha cok adam bulur. Nedir bu ulkede her yere sirayet etmis yetersizlik₁ vallahi anlamiyorum.

Çevrimdışı kyiv

Trezeguet kapalı savunmalara iş yapmaz kontra atak futbolcusu. Ambaramat mıydı neydi onun bir benzeri. Galatasaray alsın 10 milyon versin. Nasıl olsa Uefanın ceza falan verdiği yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Kısır maç. Uzatmalarda şuan

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Sahada 22 odun var. Sirf fizik gucuyle oynuyorlar, pas yuzdesi dusuk iki takimin maci da hic cekilmiyormus. Cenk pek gorunmuyor ama orta sahalari boyle kazma gibi paslar atan bir takimin forvetlerinin parlamamasi normal.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Kutay

şenol güneşle dalga geçen finansbank yöneticisi murat sakarı kovdurmamız lazım beşiktaşlılar arasında finansbank hesabı olan varsa kapatalım da görsünler günlerini
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2018, 21:39:18 Kutay ]
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı yoruk

5.lik savaşı kızıştı..Göztepe var son hafta GS ile maçı var.Kasımpaşa var Başak ile maçı var.Son maçlara bile kalır yani görünen o.

Ummadık taş yaracak başımızı."Fenerbahçe"

Çevrimiçi Kapkarakartal

Üstlerde atmıştım ibiş Finansbank yöneticisinin basket maçındaki resmini.

Beşiktaş böyle adamı madam yapar işte. Bundan sonra Beşiktaşa dil uzatma, dalga geçme gibi şeyler yapma sebepsiz sen anandan gene çıkardın amma baban kim bilmezdin ş.refsiz.

[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2018, 21:55:25 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş böyle adamı madam yapar işte. Bundan sonra Beşiktaşa dil uzatma, dalga geçme gibi şeyler yapma sebepsiz sen anandan gene çıkardın amma baban kim bilmezdin ş.refsiz.

Hassektor diye bi otobus firmasi var o firmayla seyahet etmesini oneririm bu arkadasa.
Bi poh yediysen arkasinda duracaksin, erkeksen. yok cevirecem donecem diyorsan dansoz ol, etek giy, dans et, kivir yandan yandan.

Erkeklik kimlere kalacak ya, lafinin arkasinda duramayan adamlari yonetici kademesine getiriyorlar, bahsi gecen bankanin mudur olsam kovardim bunu.
Yarin isyerinde bi boh yese, sucu baskalarinin uzerine atar bu modeller.

Eline beline diline hakim ol lafinin hareketlerinin arkasinda duramiyorsan. Ozur dileyecegin seyi de yapmayacaksin.

Geri vitese takmis hemen, arkadan cekisli herhalde, patinaj yapiyor motor

Çevrimdışı alperenn58

Merkez forvetlerin yetersiz mi? Olabilir. Büyük sorun. O skor anlamında dengeli kadroda Gomez 28 tane bırakmış. Koşu atmış, denemiş, reaksiyon göstermiş, doğru zamanda doğru yerde pozisyon almış. Arkasındaki Cenk de 17 tane bırakmış. Bir sonraki sezon ise 24. Aboubakar 19, bugünkü gol kralın da 17 tane. Bunların kumaşında var, belli. Demek ki ligin geçen sezonki gol kralında yokmuş. Kaldıki bunlardan çok bu oyuncuların oyun içi katkısı önemli. Belki de asıl yetersizlik budur.

Peki, CL'de işleri bu kadar kolaylaştıran, oyun içi katkısı yüksek ve 5 maçta neredeyse ligdeki kadar skor katkısı yapan Cenk ile ligde nasıl 20 küsur puan kaybedilir? Final aksiyonlarını düzenli olarak sonlandıran oyuncu ligin ilk yarısında problem çözemediği için olabilir mi? Sezonun ilk yarısında 50 tane pozisyona girdi. Sığı plan buydu. Üç gol atabildi. Peki, aynı oyuncu aynı zaman diliminde CL'de nasıl problem çözüyor? İkinci yarıda da şu ya da bu sebepten sahne aldığı için maçlar kazanıldı diyebilir miyiz? Peki, oyuncu takımı olmanın daha açık bir tarifi olabilir mi?

Konsantrasyon, iştah, dinamizm, tempo, enerji, eksen kayması, birtakım unsurlar sorun olabilir. Bunlar eksik ise kazandıran oyunu bulmak önemli. Bu da sonuç veren oyun hafızası veya bireysel performanslardan geçer. İkisi de eksik ise 20 küsur puanı tek devrede kaybedersiniz. Evet, CL'de ihtişamlı performanslar sunarken.

bazi genc arkadaslar bu yazi dizisini cok okumali necmi bey de dahil,,  izlemekle bakmak arasindaki kucuk cizgi burda :claps: :claps: :claps: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı mellfred

Trezegeyi 3 ay falan öncesinden yazmıştım
İtiraz eden oldu, olacaktır
Gelsin  yedek otursun bizde
yıllık 1,5 versen çocuğunu keser
Kontratak topçusu diyen arkadaşlar haklılar
bize o tarz oyuncu da lazım
bugün 5 gole katkı verdi

Çevrimdışı underworld

Trezegeyi 3 ay falan öncesinden yazmıştım
İtiraz eden oldu, olacaktır
Gelsin  yedek otursun bizde
yıllık 1,5 versen çocuğunu keser
Kontratak topçusu diyen arkadaşlar haklılar
bize o tarz oyuncu da lazım
bugün 5 gole katkı verdi
Yabancı sayısı işi bozar

Çevrimdışı Kutay

gerçekten pişman olduğu için değil işsiz kalmamak için atmıştır bu twitleri pislik adam
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2018, 22:21:21 Kutay ]
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı kyiv

Hassektor diye bi otobus firmasi var o firmayla seyahet etmesini oneririm bu arkadasa.
Bi poh yediysen arkasinda duracaksin, erkeksen. yok cevirecem donecem diyorsan dansoz ol, etek giy, dans et, kivir yandan yandan.

Erkeklik kimlere kalacak ya, lafinin arkasinda duramayan adamlari yonetici kademesine getiriyorlar, bahsi gecen bankanin mudur olsam kovardim bunu.
Yarin isyerinde bi boh yese, sucu baskalarinin uzerine atar bu modeller.

Eline beline diline hakim ol lafinin hareketlerinin arkasinda duramiyorsan. Ozur dileyecegin seyi de yapmayacaksin.

Geri vitese takmis hemen, arkadan cekisli herhalde, patinaj yapiyor motor

Daha önce de Vodafone Parkın koltuklarıyla ilgili firmanın sahibinin kızı böyle nereye gideceğini kestiremeyeceği şeyler yazmıştı. Bu da kelli felli adam.Beyin yerine ne taşıyor bunlar cidden merak ediyorum. Ya adam ol gerivites atma ya da o hareketi hiç yapma. Eğlence olsun diye yaptığın hareket seni iş hayatında eğlence yaptı gördün mü sevgili kardeşim?Hayatta hiçbir kötülük karşılıksız kalmıyor. Muhtemelen kovulacak.Şimdi gelsin Fenerbahçe sana iş versin.

Etiketler: