Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5802492 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pepe ŞL maçlarında üst düzey oynarken kimsenin sesi çıkmıyodu, ligin sonuna doğru yaşından dolayı/dünya kupası nedeniyle performansı düşünce mi aklımıza geldi eleştirmek ? Dünkü maçta ilk yarıda Gomisle çıktıkları kontrada Pepe dışında kimse yetişemezdi öyle emin olun. Ekstradan ligin en az gol yiyen takımıyız onu da ekliyeyim.

Atiba takımı yavaşlatıyo diyenler, bu maçı mı buldu sakatlanacak falan demiş. Ozi üflesen düşüyor Tolgay oynamalı diyenler Medeli yalnız bıraktı en kötü oyuncu Tolgaydı demiş. Biraz şu balık hafızamızdan kurtulsak çok güzel gelişeceğiz de hafıza sorunumuz var.
Bu yazıda Pepeye eleştirdiğim nerede yazıyor :alala:

Ki ben Pepe yı bir kez bile elestirmedim şuana kadar

Ben Marcelo gitmeseydi dedim sadece

Pepe - Marcelo muazzam olurdu muazzam

Lyona Vida ------> Marcelo teklifi yapsak kabul ederler mi acaba :bandit: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Biz bu adama nasıl 4.35 verdik hala aklım almıyor.

Başka hangi takım bu adama 4.35 verir onu da bilmiyorum. Vay arkadas nasıl ayıkamadık zamanında ya biz..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer döneminde daha çakma Gomez dedim yeni Almeida olur dedim geçen seneye göre çok güç kaybettik dedim Necmi abi atarım seni forumdan dedi. Ben burda Cenk'e de çok salladım Negredo oynasın en azından stoperlere baskı yapıyor, kutuya giriyor, Talisca alan bulur dedim. Yanılmışım.

Şimdi gelelim istatistiklere (sadece lig, CL ve Avrupa Ligi'ni baz alıyorum)

Mario Gomez: Lig: 33 maç (2700 dk) 26 gol 6 asist, Avrupa Ligi: 5 maç (389 dk) 2 gol => 38 maçta gol+asist katkısı = 90,8 dk/skor

Vincent Aboubakar: Lig: 27 maç (1587 dk., bazı maçlarda kanatta görev yaptı) 12 gol 4 asist, Avrupa Ligi: 3 maç (200 dk) 3 gol, CL: 6 maç (492 dk) 3 gol => 30 maçta gol+asist katkısı = 103,6 dk/skor

Alvaro Negredo: Lig: 31 maç (1419 dk) 7 gol 6 asist, CL: 5 maç (108 dk) 1 gol 1 asist => 36 maçta gol+asist katkısı = 101,8 dk/skor

Sonuç: Kral Gomez. Negredo'nun yaptığı katkı anlamında hakkını yiyoruz. Çok yavaş, golcü değil, ama iyi kötü katkı yapmış yine.
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2018, 21:20:30 Eray_Steiermark ]

Çevrimdışı mylife1903

Transfer döneminde daha çakma Gomez dedim yeni Almeida olur dedim geçen seneye göre çok güç kaybettik dedim Necmi abi atarım seni forumdan dedi. Ben burda Cenk'e de çok salladım Negredo oynasın en azından stoperlere baskı yapıyor, kutuya giriyor, Talisca alan bulur dedim. Yanılmışım.

Şimdi gelelim istatistiklere (sadece lig, CL ve Avrupa Ligi'ni baz alıyorum)

Mario Gomez: Lig: 33 maç (2700 dk) 26 gol 6 asist, Avrupa Ligi: 5 maç (389 dk) 2 gol => 38 maçta gol+asist katkısı = 90,8 dk/skor

Vincent Aboubakar: Lig: 27 maç (1587 dk., bazı maçlarda kanatta görev yaptı) 12 gol 4 asist, Avrupa Ligi: 3 maç (200 dk) 3 gol, CL: 6 maç (492 dk) => 30 maçta gol+asist katkısı = 103,6 dk/skor

Alvaro Negredo: Lig: 31 maç (1419 dk) 7 gol 6 asist, CL: 5 maç (108 dk) 1 gol 1 asist => 36 maçta gol+asist katkısı = 101,8 dk/skor

Sonuç: Kral Gomez. Negredo'nun yaptığı katkı anlamında hakkını yiyoruz. Çok yavaş, golcü değil, ama iyi kötü katkı yapmış yine.
Negredo zaten iyi futbolcu, yakisikli cocuk, karakteri de cok iyi biraz arpasi cok sadece ama besiktasin santraforu degil

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bu sene şampiyon olmamamız için her şey oldu.

Şampiyonlar ligine aşırı mativasyon olduk iyi işler yaptık ama şampiyonlar ligine gitmenin yolununda ligten geçtiğini unuttuk. Çok fazla puan bıraktık ilk yarıda.

Forvet etkisizliği bu sene bizi şampiyonlıktan etti. İyi pas, iyi servis yapıyor demek işe yaramıyor maalesef. Bu senenin en çok gol atan adamı bütün golleri ceza sahası içimden gevelemeden sıkıştırdı. Bizimkiler orta saha da gezdi istasyon oldu, forvet kutu da olacak sıkıştıracak gelince.

İlk Fener maçı takımın kimyasını fena bozdu arkasında kupa maçında ki Fener maçı üstüne tüğ dikti.

Caner, Quarizma cezaları ayrı bir nokta. Bu sene kimseye vermeye cesaret edemeyecekleri cezaları bize çatır çatır kestiler. En basiti dünyanın neresinde olsa hükmen olacak maç aleyhimize karar ile sonuçlandı. Çok sessiz kaldık arka planında belki başka şeyler vardı.

Hakemler bu sene ofsayttan gollerimizi göz göre göre yediler. Çok kolay sarı ve kırmızı kartlar GÖRDÜK. Kaçtane penaltımız çalınmadı. Bu konuda da gereği yapılamadı.

Bu senenin iyi yanı  şampiyonlar liginde namalup grubu lider bitirmek oldu ki deplasmanda 3 de 3 yaptık.

Bu senenin gurur verici olayı KUPA MAÇINA ÇIKAMAMA kararı oldu. Başkaları için farklı anlamlar içere bilir ama Beşiktaş taraftarı olarak söyleye bilirim ki KUPALARA BEDEL BİR KARAR OLDU.

Ne olursa olsun 3 de 3 yapıp işimize bakmamız gerekiyor. GS men cezası gündem de iken bu sene de şampiyonlar ligine gitme ihtimalini göz ardı etmememiz gerekiyor.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2018, 21:39:31 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı savaş altay

Bence Pepe Türkiye'de sanırım bir daha kırılamayacak bir ŞL macerasına imza attı. İlk 5 içindeydi her maç takımda.
Lige kafasını veremedi ben de haftalardır görüyorum. Pepe'den sakin olmasını istedik ama bu kadar da değildi  :)
Sorun savunmamızda değil ileri uçta. Pepe görevini yaptı sayarım. Ligin en az gol yiyen takımının stoperi Tosic ile
oynamak zorunda kaldı tüm sezon. Pepe geyik adam az oturtsak yanımıza çok şey dinleriz  :evillol: 

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Negredo zaten iyi futbolcu, yakisikli cocuk, karakteri de cok iyi biraz arpasi cok sadece ama besiktasin santraforu degil

Bence de değil ama o golü atsa şampiyon yapacaktı bizi. Mağlubiyetin acısıyla haddinden fazla gömüyoruz onu demek istiyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Bence de değil ama o golü atsa şampiyon yapacaktı bizi. Mağlubiyetin acısıyla haddinden fazla gömüyoruz onu demek istiyorum.
Bence az bile. Kontrat imzalarken herkese şekil yaptı 35 yazdı. Sonuç?

4.35 e karşılık 35 gol ise

8-9 gole karşılık??? Sormazlar mı adama? Hepimiz bir yerlerde çalışıyor???

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Bence az bile. Kontrat imzalarken herkese şekil yaptı 35 yazdı. Sonuç?

4.35 e karşılık 35 gol ise

8-9 gole karşılık??? Sormazlar mı adama? Hepimiz bir yerlerde çalışıyor???

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
35 demedim 3-5 dedim, 12 yasindaki kuzenim imzalamis
Orda tufaya geldi adam ama o hareket bile burayi nasil gordugunu gosterdi tabi
Lan nereye 35 atiyon koca gomez atamadi 35. Turkiye pisligi burasi, ronaldoyu getirsen 35 atamaz, hop ziplayarak sevindi 5 mac hop rovosata cekti 3 mac derken

Çevrimdışı cursedofdragon

Kamuoyuna Açıklama
Bugün sosyal medyada ve bazı medya organlarında bir dedikodudan yola çıkarak Sayın Cumhurbaşkanımızın Başkanımız Fikret Orman’ı arayarak kupa maçına çıkma yönünde baskı yaptığını iddia eden haberler tamamen asılsızdır.
Camiamızın ve kamuoyunun bu maksatlı ve yalan haberlere itibar etmemesini rica ederiz.

Saygılarımızla

Çevrimiçi murat

yüzde 20 beygir artışı ve son dişliyi küçültürsek tam bizlik aslında

Çevrimdışı savaş altay

bu gün toplu saldırıya uğradım gs'liler tarafından iş yerimde fakat 'taliscaya kıyamıyorsunuz paranızı bir 21 veremediniz
( en son ne zaman gördülerse birlikte ve göreceklerse ) derken Talisca'dan haber beklediğimizi bilmiyor  :D Yine zombi bana denk geldi dedim. Uyandırmadıklarım arasına onu da dahil ettim. Ligin içinden bir film şeridi 1-2-3-4 gibi geçerek ilerleyeceğiz.

Siyah formalılar bu sezon o kadar üzerimize geldiler fw'siz sallandık ama hala! yıkılmadık 3 hafta var bitime  :alala:
Al Yılanı deli gibi tırsıyorlar zaten yanına da bir golcü! ısındığımızda fw durduğumuzda Talisca sokuştursun!

Bu arada fernandes sana da merhaba  :D

Çevrimdışı Jimexi

şimdi durduk yere Stefan Kuntz geldi aklıma nedendir acep. Bak Kuntz dedim aklıma alman geldi alman dedim eyşan geldi hiç gerek yoktu ya. Torres diyen var yapmayın ağalar etmeyin ağalar. Al Balotelli başın ağrısa da golcün olur. Karşı karşıya kaçırır belki ama sonra yırta yırta atar. Sşurda 30 iletim var sezon boyunca en az 5'i lensle negredonun iş yapmayacağına dairdir.

Çevrimdışı savaş altay

Hayır tüm yıl yapamadın şimdi yap oluyor bu ! Sevecekseniz ben de çıkayım oraya versinler formayı kaçırmak serbest nasılsa.
Beyler Arma herşeyden ötededir benim bakış açım bu. Negredo orada tamam çok takımdaş yönleri de var artı olarak
ama Arma 4. sırada, olmuyor işte. Acıma duygunuzu alın. 4.35 alıyor, o yapamadığına üzülüyor adamı artık bir kenarda
bırakmanın sırası geldi. Yani nazikçe kenara koyacağız  :D Olumlu anlamda.

Kamuoyuna Açıklama
Bugün sosyal medyada ve bazı medya organlarında bir dedikodudan yola çıkarak Sayın Cumhurbaşkanımızın Başkanımız Fikret Orman’ı arayarak kupa maçına çıkma yönünde baskı yaptığını iddia eden haberler tamamen asılsızdır.
Camiamızın ve kamuoyunun bu maksatlı ve yalan haberlere itibar etmemesini rica ederiz.

Saygılarımızla
Ne diyeceklerdı Evet Cumhurbaşkanı bizi arayıp tehdid etti mi diyeceklerdi

Bir korku imparatorluğu ----> YENİ TÜRKİYE !
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2018, 22:04:01 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi murat

babel ve talisca gibi gole gidebilen iki adamın varken bu durumda olmak gerçekten üzücü.got atamayan forvet ve arkasında

gol atamayan dört ortasaha oyuncusu.gol atamıyorsun asist yap o da yok.golcü kadar efektif 6 ve 8numara lazım.atiba ile

vedalaşılmalı bir onun yerine birde ozi yerine oyuncu lazım bize 5+5 yapabilecek en az.ideali 6 numara için 6+6  8 numara

için 8+8  golcü için 20+

Çevrimdışı Kutay

Ne diyeceklerdı Evet Cumhurbaşkanı bizi arayıp tehdid etti mi diyeceklerdi

Bir korku imparatorluğu ----------> YENİ TÜRKİYE !
bu açıklamayı bile cumhurbaşkanının baskısıyla yapmış olabiliriz bence  :D
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ekrembaser

Maça çıkmamamız önünde hiçbir engel kalmadı buna da şükür

Çevrimdışı mylife1903

yüzde 20 beygir artışı ve son dişliyi küçültürsek tam bizlik aslında
Abi biturbo koysan buna bisi olmaz
Akis keser kasa agir

Maça çıkmamamız önünde hiçbir engel kalmadı buna da şükür
:alala: :alala:

Çevrimdışı ekrembaser

:alala: :alala:

Baskı varsa da bunu attık üstümüzden bu saatten sonra o maça hiçbir güç çıkaramaz bizi onu söylemek istedim

Orkan ne vurmuş beeee :claps: :claps:

Yılın Golu olabilirdi girseydi...

Çevrimiçi murat

Abi biturbo koysan buna bisi olmaz
Akis keser kasa agir
buna olmaz belki ama bunun üst versiyonlusu vardır muhakkak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Baskı varsa da bunu attık üstümüzden bu saatten sonra o maça hiçbir güç çıkaramaz bizi onu söylemek istedim

bu mesajıda baskı ile yollamıs olabiliriz abi.

Çevrimdışı mellfred

bu mesajıda baskı ile yollamıs olabiliriz abi.
Kulüp tezkibi bu kadar sonraya bıraktığına  göre muhtemel

Çevrimdışı Kutay

son 2 haftada başımıza gelebilecek bütün kötü şeyler geldi resmen siyasilerle sorun,f.saray maçı mağlubiyeti,şikebahçe maçı olayları ve sezonu 0 kupayla tamamlamak :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI