Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5803445 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı matias_27

Diyecek birşey de bulamıyoruz adam öyle anlarda geliyor ki sanki garanti ediliyor şampiyonluk aklım almıyor. Neden bu adam her geldiğinde illa şampiyon oluyor ha iki sene sonra yine teneke bağlanıyor ama işte geldiğinde mutlaka oluyor. Ve neden bu adam geldiğinde biz şampiyon olamıyoruz. Ya en zayıf anımızı bekliyor ya da dediğim gibi derin işler dönüyor. Allah tan bu sene için tek isteğim şampiyon olmasınlar geldi şampiyon oldu yine güzellemelerini duymak istemiyorum.  Tek isteğim bu eğer olmazlarsa psikolojikmen olarak bile bitenler o yüzden başak olsun istiyorum.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Ereninanoğlu

En çok da fatih terime şampiyonluğu kaybetmek çok zoruma gitti çook. Ama o ama şu yeter ki gs şampiyon olmasın.  Allahtan isteğim bu. İnşallah 3 maçta kaybedenlerde kaptırırlar şampiyonluğu yoksa şu narsist gs lilerin terim geldi böyle oldu şöyle oldu demesini çekemem. Niye iki senedir gelmedi bu sene geldi gördü çünkü olacakları terim. Allahım sen sabır ver yarabbi.
Masa başı oyunları 15 şampiyonlugun hepsi sereflidir bizde bunlar gibi sampiyonluk bize yakışmaz bjk sahada oynar sahada kaybeder kazanır kansızların oyunlarına gelip kalbinizi kırmayın bariz ortada olan şeyler...

Çevrimdışı matias_27

Bir de o kadar kurnaz ki geldiği zaman yine aynı puanda olsaydı ama başak TS ve bjk ile ikinci yarı deplasmanda oynasaydı gelirmiydii kesinlikle gelmezdi. Benim için tek başarısı geleceği zamanı çok iyi ayarlıyor hepsi bu
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı mylife1903

Metin albayrakdan aciklama gelmis,
Yorumsuz

Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, son 10 günde yaşadıkları ile oldukça sancılı bir dönemin içine girdi.

19 Nisan'da Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynanan ve Şenol Güneş'in başına gelen cisim sonucu maçın yarıda kalmasıyla başlayan sancılı süreçte gelişen olaylar, Galatasaray maçı mağlubiyeti ve şampiyonluğun mucizelere kalmasıyla doruğa ulaşmış durumda.

Beşiktaş yönetiminin Divan Kurulu üyeleri desteğiyle TFF'nin maçın 'kaldığı yerden devam etmesi' kararına karşı aldığı 'Fenerbahçe maçına çıkmama' kararı Siyah beyazlıların Galatasaray maçına rahat bir ortamda hazırlanmasını engelleyen en önemli sebepti. Başkan Fikret Orman ve yöneticiler tüm imkanlarını seferber ederek futbolcuların bu ortamdan etkilenmemesini sağlamaya çalışsa da bir çok futbolcunun kötü performansı Galatasaray maçına iyi hazırlanılmadığını gösteren bir tabloydu.

METİN ALBAYRAK: "BIRAKIYORUM ŞEKLİNDE BİR KONUŞMASINA ŞAHİT OLMADIK"

Maç sonundan itibaren TV yorumcuları ve sosyal medyada konuşulan 'Şenol Güneş bırakıyor' sözleri ve haberleri ise Beşiktaş adına dün gece ve bugünün en çok konuşulan konusu oldu.

"ŞENOL GÜNEŞ'İN ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇTİĞİNİ KİMSE DÜŞÜNMÜYOR"

Beşiktaş Basın sözcüsü Metin Albayrak hem camia hem de teknik direktörleri Şenol Güneş'in zor bir süreçten geçtiğini belirterek, "Maçın bitiminden itibaren Şenol Güneş bırakıyor şeklinde sanki bir kampanya gibi konuşmalar, yazılar, haberler var. Hocamızın zor bir süreçten geçtiğini kimse düşünmüyor ve her türlü konuşuyorlar" dedi.

"FENERBAHÇE MAÇININ TEK SORUMLUSU OLARAK GÖSTERİLMESİNDEN DOLAYI KIRGIN"

Şenol Güneş'in; Fenerbahçe maçının tek sorumlusunun kendisi gibi yansıtılmasından ve maçın sadece kendi üzerinden konuşulmasından çok rahatsız olduğunun bilinmesi gerektiğini söyleyen Albayrak "Camia olarak hocamıza ilk dakikadan itibaren tüm desteği verdik, sadece biz değil, birçok spor kulübü de destek verdi, bunun kendisi de farkında. Ama sonrasında özellikle Fenerbahçe tarafından tüm olayın sadece kendi üzerinden konuşulması ve sanki tek sorumlunun kendisiymiş gibi gösterilmesi hocamızı inanılmaz derecede üzmüş durumda. Çünkü dürüst insanlar her zaman bu tip olaylar karşısında üzülür. Onun bir kırgınlığı var, bu açıkça görülüyor. Kendisi kolay günler geçirmedi, bunu anlamak lazım" diye konuştu.

"BIRAKIYORUM ŞEKLİNDE BİR KONUŞMASINA ŞAHİT OLMADIK"

Güneş'in içinde olduğu durumun hemen 'bırakıyor' şeklinde konuşulmasının da çok doğru olmadığını ifade eden Albayrak, "Geçen hafta takımın bu olaylardan etkilenmemesi için çok uğraştık. Ümraniye'deydik hep; hocamızla da bir çok kez bir araya geldik. Bu şekilde 'bırakıyorum' diye bir konuşmasına şahit olmadık, hep Galatasaray maçına dair konuşmalar geçti.

Galatasaray maçını da kaybettik, dün akşam hocamızın moralinin çok bozuk olmasında bunun da etkisi vardır mutlaka. Bunu da düşünmek lazım. Hemen 'bırakıyor' demek çok doğru bir yaklaşım değil. Kalan üç haftada her şey olabilir. Bizim yapmamız gereken üç maçımızı da almak" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: DHA

Çevrimdışı f_madida

Unutulmasin bu yorumlar, sezon basi cekincesini iletenlere soylenenler de ortada.
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2018, 15:32:10 f_madida ]
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir de o kadar kurnaz ki geldiği zaman yine aynı puanda olsaydı ama başak TS ve bjk ile ikinci yarı deplasmanda oynasaydı getirmişti kesinlikle gelmezdi. Benim için tek başarısı geleceği zamanı çok iyi ayarlıyor hepsi bu
Dert edecek bir şey yok.

Burası Türkiye, seneye iki maç kaybedince herkes topa tutmaya başlar. Aynısı Hamza'ya da oldu. Bu sene seferberlik halinde geldi, kimse pek eleştirmedi.

Hele seneye Fenerbahçe medyası üstüne gitmeye karar verirse, o zaman görürüz cümbüşü.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Seneye de fb'yi şampiyon yapmak için bazı senaryolar izleriz.

İlk önce aziz'i tutarlar ali koç işlerine gelmiyor.

Aziz'e hoş geldin hediyesi bi şampiyonluk hediye ediler.

Biz yine doğranırız maça çıkmadığımız için cezalandırılırız.

Çevrimdışı kyiv

Dün akşam maçı oğlumla izliyoruz.Genelde de hakemden filan bahsetmem yanında küfür etmemeye özen gösteririm anında kopyalıyor yoksa. Akşam penaltı pozisyonu olduğunda baktım ağlıyor baba diyor Fırat Aydınus geçen maçta Fnerbahçeliydi şimdide Galatasaraylı mı oldu? Resmen dumura uğradım ağzımdan kelime çıkamadı Tosiçin hatası dedim geçiştirdim. Hangi takımı tutuyor diye soruyor bana... Kem küm ettim ne diyim ben o çocuğa?Küfür etsem sağda solda okulda edecek aynısını. 6 yaşındaki çocuk bile ne mal olduğunu anladı Fırat Aydınusun bir benim gibi saftrik beşiktaşlılar anlayamadı.Hadi dedim bu maçta yapmaz ama yine yeni yeniden yanıldım.

Aklıma sadece ilk maçta gözünün önünde Oğuzhanın düşürülüp avantaj olarak oynatıp penaltıyı vermediği pozisyon geldi. Orada öyle bura böyle...

Beşiktaşın çocuğuydu değil mi bu arkadaş? Tıpkı Yıldrım Demirörenin de eski Beşiktaş başkanı olduğu gibi...

Eyyy Fikret Başkan önümüzdeki sene 1. maçtan itibaren pfdk nın tff üzerine çökmeyen Beşiktaşlı değildir arkadaş!

Çevrimdışı f_madida

Seneye de fb'yi şampiyon yapmak için bazı senaryolar izleriz.

İlk önce aziz'i tutarlar ali koç işlerine gelmiyor.

Aziz'e hoş geldin hediyesi bi şampiyonluk hediye ediler.

Biz yine doğranırız maça çıkmadığımız için cezalandırılırız.

evet fbyi biraz itebilirler, gerci aziz kazandiktan sonra umursamama ihtimalleri de var.

evet fbyi biraz itebilirler, gerci aziz kazandiktan sonra umursamama ihtimalleri de var.

aziz geldikten sonra hoşgeldin hediyesi verilmesi lazım.

Biraz itmezler ayrıca baya baya iterler.

gs'yi zaten gs'li yusuf namoğlu iter mhk başkanı.

Başak hükümet takımı.

Yine tek doğranacak takım biziz.

Yine başa sardık.

Çevrimdışı kyiv

Yazın sağlam istatistikler oluşturmak lazım hangi hakem bize ne bok yiyor kaç kırmızı rakibe ne çıkartıyor ama detaylı gözüne gözüne sokacaksın. Hatta gazetelere ilan vereceksin parasıyla değil mi? Hadi bu sene kaza oldu diyelim seneye Beşiktaş düşmanlarının nefes almasına izin vermeyeceksin. Bu seneden sonra önümüzdeki sene  " şampiyonluk is a must " ara vermek yok biz en fazla 1 sene şampiyon olamayız sonrası zorunluluktur. OLMAK ZORUNDAYIZ. Lig başlamadan her türlü pisliğe karşı eylem planların hazır olacak. Öyle zaman kaybetmeden maçın bitiş düdükleriyle planlar takır takır uygulanacak. Dersini iyi al başkan seneye Efendi Beşiktaş falan görmek istemiyoruz. Hakkını söke söke alan Beşiktaş istiyoruz.

Çevrimdışı Kutay

Dert edecek bir şey yok.

Burası Türkiye, seneye iki maç kaybedince herkes topa tutmaya başlar. Aynısı Hamza'ya da oldu. Bu sene seferberlik halinde geldi, kimse pek eleştirmedi.

Hele seneye Fenerbahçe medyası üstüne gitmeye karar verirse, o zaman görürüz cümbüşü.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

terim bu sene bayağı sakin kaldı gerçekten ''onu çekme bunu çek'' tarzı laflar hiç söylemedi medyada hakkında olumsuz haber hiç yapılmadı kebapçı selahattin mevzusunun bile üzerine hiç gitmediler ilginç bir şekilde. Seneye ercanlar gibi şikeci gazeteciler onla da uğraşıp, tahrik ederler mutlaka
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı f_madida

aziz geldikten sonra hoşgeldin hediyesi verilmesi lazım.

Biraz itmezler ayrıca baya baya iterler.

gs'yi zaten gs'li yusuf namoğlu iter mhk başkanı.

Başak hükümet takımı.

Yine tek doğranacak takım biziz.

Yine başa sardık.

namogluna onlem almadigin surece ne yaparsan yap bos.

Çevrimdışı f_madida

terim bu sene bayağı sakin kaldı gerçekten ''onu çekme bunu çek'' tarzı laflar hiç söylemedi medyada hakkında olumsuz haber hiç yapılmadı kebapçı selahattin mevzusunun bile üzerine hiç gitmediler ilginç bir şekilde. Seneye ercanlar gibi şikeci gazeteciler onla da uğraşıp, tahrik ederler mutlaka

Bu sene amac Senol Gunes'i yok etmekti, yonetim koruyamadi hala da koruyamiyor hocayi. Halbuki Senol Gunes'i yok ettikleri gun, ayni renkli cirkef medya hedefe yonetimi koyacak, goreceksiniz.   

Çevrimdışı kyiv

Yazın lig başlamadan açıklama yapacak yönetim;

1. Ali Palabıyık
2. Alper Ulusoy
3. Fırat Aydınus
4. Cüneyt Çakır

Bu adamlar sistemli şekilde hakkımızı yiyor. Daha lig başlamadan vereceksin ayarı. Kamuoyu aptallaşacak. Toplayacaksın Beşiktaş muhabirlerini yazarlarını hakemler üzerinden baskı oluşturulacak. Lige fırtına gibi gireceksin daha 1. haftadan sinirini, agresifliğini göstereceksin. Belki soyunma odası basmayacaksın ama maç öncesi hakemleri abondone edeceksin. Daha üzerinde çok fikirler yürütülür herşeyi en ince ayrıntısıyla sene başından planlayacaksın. Gerekirse bu stratejiler için para harcayacaksın.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Diyecek birşey de bulamıyoruz adam öyle anlarda geliyor ki sanki garanti ediliyor şampiyonluk aklım almıyor. Neden bu adam her geldiğinde illa şampiyon oluyor ha iki sene sonra yine teneke bağlanıyor ama işte geldiğinde mutlaka oluyor. Ve neden bu adam geldiğinde biz şampiyon olamıyoruz. Ya en zayıf anımızı bekliyor ya da dediğim gibi derin işler dönüyor. Allah tan bu sene için tek isteğim şampiyon olmasınlar geldi şampiyon oldu yine güzellemelerini duymak istemiyorum.  Tek isteğim bu eğer olmazlarsa psikolojikmen olarak bile bitenler o yüzden başak olsun istiyorum.

Tudor kovuldugunda GS 4.-5. sirada miydi? Degildi. Liderken hocayi hangi takim niye gonderir? Hakemlere daha fazla baski olsun, baglantilari etkili olsun diye FT'yi getirdiler bu kadar basit.

Tudor kovuldugunda GS 4.-5. sirada miydi? Degildi. Liderken hocayi hangi takim niye gonderir? Hakemlere daha fazla baski olsun, baglantilari etkili olsun diye FT'yi getirdiler bu kadar basit.

hükümete yakın olsun diye de abdülrahim albayrağı getirdiler.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bundan iki sene öncesinde denetçilerimiz vardı .Faruk, Efe , Çağrı ilk aklıma gelenler. Ben foruma bir sene kadar ara verdim , geri döndüğümde bu arkadaşlar yoktu. Hani sormaya da çekindim . Şimdi bunu neden yazıyorum; özellikle ilk şampiyonluktan sonra Çağrı bir şampiyonluk daha alırız , bir sene mola veririz daha sonra iki şampiyonluk daha alırız demişti. Keşke burada olsa da nasıl bildin diye sorsam ( Aslında bilemedin Çağrı'cım bak 3. şampiyonluk geldi demek isterdim ya neyse ) . Bu vesileyle hepsinin kulakları çınlasın
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2018, 16:05:28 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kutay

Yazın lig başlamadan açıklama yapacak yönetim;

1. Ali Palabıyık
2. Alper Ulusoy
3. Fırat Aydınus
4. Cüneyt Çakır

Bu adamlar sistemli şekilde hakkımızı yiyor. Daha lig başlamadan vereceksin ayarı. Kamuoyu aptallaşacak. Toplayacaksın Beşiktaş muhabirlerini yazarlarını hakemler üzerinden baskı oluşturulacak. Lige fırtına gibi gireceksin daha 1. haftadan sinirini, agresifliğini göstereceksin. Belki soyunma odası basmayacaksın ama maç öncesi hakemleri abondone edeceksin. Daha üzerinde çok fikirler yürütülür herşeyi en ince ayrıntısıyla sene başından planlayacaksın. Gerekirse bu stratejiler için para harcayacaksın.
beşiktaş muhabirleri, yazarları maaşa bağlama fikri çok mantıklı ali ece,güntekin,fırat günayer,hakan gündoğar vs... hatta cem dizdarı bile maaşa bağlamak lazım anca öyle kamuoyu baskısı yaratabiliriz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Kutay

hükümete yakın olsun diye de abdülrahim albayrağı getirdiler.
hiç istemiyorum ama fikret başkanda  ethem sancağı alsın yönetime yoksa başka türlü başa çıkamayacağız bu adamlarla her sene mhk,namoğlu kadıköyde verilmeyen goller,arenada penaltı+kırmızı kart diye ağlar dururuz bu gidişle
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimiçi Koa_lAA

valla ne yalan söyliyim... şenol güneş i burda çok savundum... çok sever, sayarım kendisini... kalırsa benim için sürpriz olur...

ben onun yerinde olsam bi dakka durmam, duramam bu ülke futbolunda... adama hakaretlerin en büyüğü yapıldı... yerlere düşdü, yaralandı... sonrada bütün herkez rol yapıyor dedi... bu çok büyük hakarettir... bırakırsa hakkıdır... saygı duyarım... istemem gitmesini kendi mutluluğum için... ama hocanında bukadar yıpratılması üzüyor... memlekette ş.refsiz okadar çok ki malesef...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hic oynamasaydi satma sansimiz daha coktu
Aboubakar'dan Gomez'den Demba Ba'dan sonra bu adami bu takima getiren istifa etsin. Biraksin bu işleri.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

Bundan iki sene öncesinde denetçilerimiz vardı .Faruk, Efe , Çağrı ilk aklıma gelenler. Ben foruma bir sene kadar ara verdim , geri döndüğümde bu arkadaşlar yoktu. Hani sormaya da çekindim . Şimdi bunu neden yazıyorum; özellikle ilk şampiyonluktan sonra Çağrı bir şampiyonluk daha alırız , bir sene mola veririz daha sonra iki şampiyonluk daha alırız demişti. Keşke burada olsa da nasıl bildin diye sorsam ( Aslında bilemedin Çağrı'cım bak 3. şampiyonluk geldi demek isterdim ya neyse ) . Bu vesileyle hepsinin kulakları çınlasın

@Hasan Tahsin abi çağrı twitterda takılıyor çağrı asarlı die aratırsan görürsün ordan sorabilirsin :) faruk sanırım işe güce verdi kendini efe de salon inşaatı başlasa da foruma dönsem die gün sayıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bonservis vereceksen Ba gibi adama verirsin. Son üç sezonunda 10 gol atamamış adama bonservis verilmez. Hadi verdin maaşı en fazla 2 milyon € olur. 4.35 olmaz.

Çevrimdışı Kutay

Aboubakar'dan Gomez'den Demba Ba'dan sonra bu adami bu takima getiren istifa etsin. Biraksin bu işleri.

mylife abinin dediği gibi papaz her zaman pilav yemedi tutmadı negro transferi bu gomez ve abu transferinin de planlı değil tesadüf olduğunun göstergesi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI