Neyden utanacam. Utanacak olan varsa isi eline yüzüne bulaştıran yönetim. Olayların bu noktaya gelmesini sağlayan yönetim..sen daha stattaki ısligi duyamıyorsun gelmiş burada ahkam kesiyorsun. Benim önceliğim Besiktas sizin gibi yönetim yalakaliği degil
ben stadda sizin gibi birilerine çakmak için cephane toplamıyorum direk maça odaklanıyorum.
sen zaten utanmazsınki. burda defalarca söylediğin laflardan haksız çıktın gram utandınmı.
yönetim neden olayları bu noktaya getirmiş olanların sorumlusu yönetimmi. eline yüzüne
bulaştırdığını nerden biliyorsun karar çıktımı peki karar hükmen çıkarsa bu kadar manuplasyona ramen
o zaman ne diyeceksin. böyle çıkacak demiyorum hemen karardan sonra alıntılama.
Bazen susmak en iyi cevap oluyor sana karşı harakete geçenlere haklı olduğun konuda
malzeme vermemiş oluyorsun ha çıkıp konuşsa adım gibi biliyorum bu seferde neden çıktı konuştu
haklı olduğumuz konuda bizi haksız duruma düşürdü diyeceksiniz. Konuşsunlar istiyorsunuz size
daha fazla malzeme çıksın
ne istiyorsunuz maç boyu üstümüze cisim atılmış hakem iki kez maçı durdurmuş üçüncüsünde içeri girmiş olaylara biz dahil değiliz
yüzde yüz haklıyız ne olacak kendimizi haklı olduğumuz durumda haklı göstermeyemi çalışacağız
bizi istedikleri tartışma platformuna çekmelerinimi sağlayacağız. söylenecek şeyi çıktı başkan söyledi
Benim maçımı hükmen ilan ederken provakasyon vardı ne dediniz maçın proveke edilmesi sizin
sorumluluğunuzu yok saymaz. Bunun bizzat başımıza gelmiş örneği var bunu sunduk bundan daha iyi bir
savunmamı olur komplo tezini bertaraf eder açık açığa başkan bu güvenlik zaafiyetidir güvenliği alması
gerekeb fenerbahçedir alamamış suçlu ne yapılsın her maç komplo olabilir bunu önleyeceksin
başkan çıkmış konuşmuş yöneticin çıkmış konuşmuş hocan konuşmuş daha ne yapmaları gerekiyor
sizi tatmin etmek için ana avrat sövsünlermi sağa sola saldırsınlarmı.
vay efendim başkan neden azerbaycana gitmiş ne olacakti programınımı bozacaktı bir kulübe başkanlık ediyor
ve tek sorunumuz fener değil hatta fener sorunumuz bile değil neden genel akışımızı aksatmalarına müsade edelim.
daha iyi değilmi bu olayı önemsemiyor ciddiye almıyor görünmek. sizin istediğiniz gibi panikle sağa sola saldırmak
bizi dahamı haklı yapacak yoksa suçlumu gösterecek. haklı olan kendini savunma ihtiyacı duymaz
tam tersi haksız olan sürekli çabalar kendini temize çıkartmak için bizim burda kendimizi temize çıkartmak gibi bir
sorunumuzmu var. neyi savunacağız hocamızın yaralanmasında bizim suçumuz yok diyemi savunacağız
hakem tatil etmekte haklımı diyeceğiz işte bütün prosedürleri uyguladı hakem kitaba uydu kitap onu
zaten haklı gösteriyor biz daha ne diyelim ha biz istediğimiz kararı veririz diyenler sen ne dersen de verirler
kurala uymayacağız derlerse bu zihniyet hakimse sen istediğin kadar debelen sonucu değiştiremezsin
burda yapacağın bir şey yok birilerine karşı hakkını savunabiliyorsun ve onlar haklısın diyebiliyorsa zaten
öyle bir ortamda hak savunma ihtiyacın olmaz.
burda konuşulmaz karar verildiğinde senin hakların gasp edildiyse ondan sonra vereceğin karar önemli buda karar açıklandıktan sonra atacağın
bir adım. şimdi alınan karar belli değil neyin savunmasını yapacaksın. ha kapalı kapılar arkasında neler konuşuluyor
neyin pazarlığı yapılıyor belli değil. bunuda sana açıklayacak değiller. hocayı hastaneye kaldırarak zaten senin maçta yenen hakkını korudular
daha sıcağı sıcağına söyledim bunu hoca hastaneye kaldırılmasa hakem maçı tatil etmezdi ve bizde dayak yiye yiye o maçı bitirirdik
o zamanda diyeceğiniz takımı neden çekmediler olurdu yönetim bunların hiç birinin olmasına izin vermedi
hocayı haklı olarak hastaneye kaldırdı ve hakeme maçı tatil etmeye mecbur bıraktı hiç birinizde kalkıp bravo demediniz
aslında çok zekice bir haraketti yasal hakkımız olanı yaptık hocamız darp edildi başına isabet aldı bunu sıradan bir olay
olmaktan çıkarıp tüm dünyaya fenerin stadında hocalarınıza dikkat edin hastanelik edebilirler dedik bu basit bir olay
değil fenerin gelecekte uluslar arası tüm itibarını sarsan ve iki paralık yapan bir olay uefaya kadar manşet oldular
teşhir edildiler. o hastane olayı fenere kolay hazmedemeyeceği bir darbe vurdu.
federasyon hükmen ilan etmiş efendim fenere saha kapatma cezası vermiş bunların aslında hiç bir önemi yok
bunlar sadece tüm dünyaya tff nin yüzünü gösterecek bu karar sadece bizi değil herkesi ilgilendirecek
dünya basını yazacak olayı. Herkes gördü yaşananları bayern hocası çıkıp canlı yayında geçmiş olsun diliyor
hükmen olursa fener cezasını almış olur hükmen olmazsa tff nin eyyamı fenerin karakteri tüm dünyaya gösterilmiş olur.
kompo diyebiliyorlarsa buyursunlar desinler bundan sonraki bütün avrupa maçlarında Türkiye stadyumlarında
bir komplonun olabileceğini ve bizlerinde buna mani olamayacağımızı kabullenmiş olurlar. yarın uefa bir karar
verirken ben söylemiyorum siz söylüyorsunuz bunu der. Böyle bir karar alarak sadece feneri kurtarmazlar
türk futbolunu avrupa arenasında ateşe atmış olurlar.
komployu kabul etmek türk stadlarında komplo olabilir ve güvenlik zafiyeti verilebiliri kabul etmektir. Yarın
bir organizasyonda devlet garantisi veremezsin adamlar senin kararını işaret edebilirler. sen kendin bunu kabul ettin derler.
hani bir telefon gelmiş tff yöneticisinden maçı tatil edersen bunun altından kalkamayız diye işde o kalkamayacakları
şeyler bunlar oluyor.
biz zaten haklı olduğumuz nedenlerle avantajlarımızı sonuna kadar kullanarak hepsini ateşe attık
daha niye konuşalım bu ateşten yanmadan kurtulamaz kimse
sonrası aldıkları karardan sonra konuşulur bunu bir tık daha ileri götürür ve maça çıkmayız bunun karşılığı hükmen
olur ve en az bir yıl Türkiye kupasından men ediliriz. Alacağımız bu karar çok yıpratıcı olur. Bizide yıpratır
tff yide. Türkiye kupasından avrupaya gidecek takımıda şaibeli yapar. tff yi çok kötü bir duruma sokar.
topluca bunun bedelini gelecekte öderiz en ufak bir olayda maçlar tarafsız sahalarda oynatılır. bütün avrupa
takımlarına zorda kaldıkları anda tutunacakları ipi tff vermiş olur. Biz tabi kararı alıp ertesinde hiç birşey yokmuş gibi
davranırız unuturuz bunu. ama avrupa unutmaz.
Burda neden kendimizi savunmaya çabalayalım zaten haklıyız bombayı tff nin kucağına bırakmışız gerisinden bize ne
istedikleri şaibeyi yapabilirler. istedikleri komediyi uygularlar. yada dürüst adil bir şekilde davranırlar.
keyifleri bilir bundan sonra giren çıkan onlara