Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5794547 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

ikisi ayrı klasman, ama Lens bu oynadığı kadar kötü adam değil ama kafamızda büyüttüğümüz kadar iyide olmadığını acı bir biçimde öğrendik..
Geçen sene Fener'de oynuyordu, güçlü adam, önüne top atıldığında rakiplere bir kıç vurup geçiyordu bişey olmuyordu, bizde alanya maçındada iki kez yaptı aynısını ikisinede faul çaldı hakem.
Kendi adına yanlış takıma geldi. Şimde Fener'de olsa devire devire giderdi...
Top kontrollerine bak abi farki gorursun zaten
Birine 100km hizla 70m top atiyon gotuyle istop edip yumurtasina carptirarak onune aliyor oburune 5mden ayak ici pas veriyon duzeltene kadar 3 kisi basiyor.
Buyuk takim oyuncusunun ilk once top istopu iyi olacak, pepeye bak mesela tiss olduruyor topu
Ha bizim seviyemizde oyuncularin arizalari olacaktir ama en azindan top kontrolleri ust seviye olmali
Gerizekali olabilir, gol atamiyor olabilirler ne bilem yasli olsun, rotasyon oyuncusu olsun baska takimin binbir turlu arizali olacaktir bize geliyorsa ama saha disi problemi olmayan top kontrolu duzgun olsun once.
Saha ici problemleri azicik dizginlenir, gerizekalidir azicik goz kapatiz ama kazma adama tahammul edemiyorum bu paralara ve bu kulupte

Çevrimdışı tangaz

mitrovic transferi biraz daha farklı abi,genç, potansiyelli, hırvat milli falan diyebiliriz ama lens transferi majör bir hata, bizim o profilde bir oyuncuya ihtiyacımız yoktu. 24 25 yaşlarında atlet, potansiyelli ve makul bir ücret alan bir oyuncu lazımdı. lensle 5 yıllık sözleşme imzalamak fiyaskodur.

ben oyuncuları yorumlamadım mehmet ali söylediklerine katılıyorum sadece iyi zarar ettik noktasına vurguydu amacım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu denetleme bile değil denetlemeyi müfettişler yapıyor.
denetlemede bir sorun gördüklerinde raporlarını buraya veriyorlar
burasıda yaptırım uyguluyor. 3500 dilde neler yapacaklarını neden
söylediler bilmiyorum bir önceki savunmalarınıda böyle yapmışlardı
yeni anlaşma istediler adamlar yürürlükte mevcut bir anlaşma var zaten
deyip kestirip attı sonrada 1+1 cezayı kitledi. şimdi gene uyamadılar
hemde öyle böyle değil hiç bir şekilde telöre edilmeyecek bir artış var
burdan ceza almadan çıkmak uefanın çok büyük bir eyyamıyla mümkün olur
ne kulüpler ceza yerken bunların muaf kalması hiç sanmıyorum
her halukarda cezayı yiyeceklerdi zaten o nedenle apar topar bu kadar transfer yaptılar
yapmasalarda büyük ihtimal bu ceza gelecekti ve kadroları bitmişdi

4 yıllık bir yaptırım gelebileceği söyleniyor  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Ben Başak ve Alanya maçlarını seyrettikden sonra Q7 yi sevmeye başladım.  :)
Gökhan'ın ofansda hiç bir pozitif katkısını göremiyorum,  eskiden q7 Gökhan'nın koşu yoluna pas atmıyor diye kızardım, pas atıldığında verimine tanık oldum.
Şimdi diyorumki Q7 olsam bende atmam..

bugün çok formdasın sözkul abi tespitler süper bence de GG ofansta hiç efektif değil mesela son maçta altı pasa sanırım negredoya bir top kesti oysa geriden gelen demarke canere bırakmalıydı o markajdaki oyuncuyu seçti pozisyon hiç oldu ilk devreydi bu pozisyon

Çevrimdışı cursedofdragon

1 yıl men 1 yıl transfer yasağı 5 yılda ffp gelsin :D  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Az abi az
Adamlar uefa ile dalga geciyor
Simdi hizaya sokma zamani
Once bi 2+1 men versinler
Sonra 2 sezon transfer yasagi
Sonra transfer yasagini takiben 5 senelik bi ffp
Ustune de bi 5 milyon yuro ceza kessinler
Ohh mis

Çevrimdışı tangaz

Ya abi tosicle birebir kalana kadar hopluyo zipliyordu, buna bi koydu tosic tabani daha da top alamadi korkudan. Simdide ayni hikaye, anadolu maclarinda bi daliyorlar hemen kayboluyor, azicik korkak bu cocuk.
Antremanda da hep yedek takimda karsisinda gene tosic ve pepe var kanada gecse adriyano kalede fabri hani orda da kendini zor gosterir. As takimla antreman yapsa aslinda baya iyi olur onun icin kalede tolga var biraz gol aliskanligi kazanabilir.
Cok az gundeme geliyor ama caner bile spor salonuna baslamis, pepe tosic quaresma adriyano babel atiba gibi 35likler zaten mudavimi salonun lens hala gece gezmelerinde, anadoludan buyuk takima gelmis kucuk takim futbolcusu gibi havalari, zaten de oyle kucuk takimin anadolu takiminin oyuncusuydu, prekogillerden dedik dinletemedik, quaresmayi kesecek sananlarin islak ruyalariydi, hali sahada bile kesemez bu ne babeli ne quaresmayi hatta toreyi bile kesemez.
Kanat oyunculari icinde acik ara en kazma adam bu ama en pahalisi da bu acayip bir paradoks.

35lik adami kesemiyorsan bu paralar sana coktur, surunen quaresma yerine bile tercih edilmiyor, keske konyaya kiralasaydik kendi seviyesinde biraz piyasa yapardi.

Topla kavga eden kanat oyuncusu olur mu ya, lens takima tac kazandirdi, lesn korner kazandirdi, lens kontrol edemedi, lens ve aut
Caner, lens ve love top istopunda en facialari takimin. Beni sasirtan ise love, lensin ne oldugu belliydi bir supriz yok o konuda kapasitesi dahilinde elinden geleni yapiyor ama love sanki ayaklarina beton dokulmus gibi topla iliskisinde, ayagina gelen top 3m sekiyor bilmesek adami neyse, sanki cinden love getirip sokusturdular bize gibi

abi love aynı cskadaki haline döndü ordada böleydi istop işleri, hatta jo gelip bunu 6 ayda geri plana itip epl yapmıştı. alanyada geniş alandaydı topu 3 metrede istop etsede sıkıntı olmuyordu çünkü bu derece markajda değildi bu derece kalabalık savunma içinde değildi bizi yanıltan alanyadaki skorerliği oldu

Çevrimiçi Necmi

Galatasaray'ın işi zor, bu adamlar 4 sene üst üste şampiyonlar ligine kalmalarına, 4 senenin 3'ünde şampiyon olmalarına, sermaye arttırımlarına ve stadın bütün localarını satmalarına rağmen bu duruma geldiler.

31 Mart 2016'da borçları 1.5 milyardı.
http://www.fanatik.com.tr/2016/05/11/galatasaray-in-borcu-aciklandi-1232571

31 Mart 2017'de borçları 2.4 milyar oldu.
https://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2017/05/15/galatasarayin-borcu-2-milyar-391-milyon-lira

31 Mart 2018'de açıklanan borç ise 2.9 milyara ulaştı.
http://www.fanatik.com.tr/2018/03/31/galatasaray-in-borcu-2-milyar-883-milyon-lira-1361868

Bunun sırf kurla falan açıklanacak bir şeyi yok, batık durumdalar. Alacak olarak gösterdikleri tutar da Riva'ya yapılacak inşaatlar satılmaya başlandıktan sonra geleceği öngörülen şişirilmiş tutar ki, daha inşaatın ihalesi bile netleştirmedi.

Cidden zor durumdalar yani, seneye şampiyonlar Ligi'nde olsalar da bu gemi yüzmez.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hemde ne şişirme iki katından fazla şişirmişler ve
900 e anlaştılardı sonra bir manevrayla bunun 200 ü hiç edildi
bildiğim kadarıyla dursunda bu paranın 500 ünü ipotek edip
300 aldı ve harcadı bunların daha kardan pay alma beklentileri varda
900 m ye açılan ihalede firma kar edemeyeceğini öne sürüp geri çekiliyorsa
demekki kuruş kar olmayacak o işden zaten firma neden para versin bunlaraki
zaten ihaleye bir bedel ödemiş aha buraya yazayım ilerde demişdim derim
bunlar rivadan en fazla 200-300 daha alırlar onuda 3 yıl sonra bu arada
o 2.800 lük borçların faizini nasıl ödeyecekler alacakları para bunların faizine gider
o borçta baki kalır. adamlar şişirmeye bayılıyor ffp den kurtulmak içinde gelecek 10 yılın şl gelirlerini
göstermişlerdi o kadar emindilerki şampiyon olacaklarına bu ülkede bir fetö darbesi olacağını kestiremediler :D
onların gelirlerini biz yiyoruz şimdi ne kuduruyorlardır ama :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

abi love aynı cskadaki haline döndü ordada böleydi istop işleri, hatta jo gelip bunu 6 ayda geri plana itip epl yapmıştı. alanyada geniş alandaydı topu 3 metrede istop etsede sıkıntı olmuyordu çünkü bu derece markajda değildi bu derece kalabalık savunma içinde değildi bizi yanıltan alanyadaki skorerliği oldu
Gene atar bu abi, bi baslasin bu hafta atmaya sonra biraz otomatige baglar
Bu hafta iyi oynamasini bekliyordum olmadi, haftaya koymaya baslar
GereksiZ yukleme yapmis olabilir bu transferin dumani tutmeye baslayinca

Çevrimdışı tangaz

Az abi az
Adamlar uefa ile dalga geciyor
Simdi hizaya sokma zamani
Once bi 2+1 men versinler
Sonra 2 sezon transfer yasagi
Sonra transfer yasagini takiben 5 senelik bi ffp
Ustune de bi 5 milyon yuro ceza kessinler
Ohh mis

şu maddeleri okurken 5 milyon paket içeriğinde zayıf kalmış reis eğreti durmuş sağına bi sıfır mı koysak napsak

Çevrimdışı tangaz

Iyi para abi ustune maaslari da var
Ohh mis
Lens insallah rvo olmaz
Hoc sevmiyom hollandalilari kilubun kapisindan sokmam
Berazilyali ve hollandalilara acayip alercim var

reis maaşlarını vergilerini komisyonlarını falan ekleyince 125 milyon tele falan yapar inme iner bi yerimize

Çevrimdışı mylife1903

şu maddeleri okurken 5 milyon paket içeriğinde zayıf kalmış reis eğreti durmuş sağına bi sıfır mı koysak napsak
5 milyon iyidir abi cezayi abartmamak lazim, destek olmak lazim, arkadan dayamak lazim dayanagi

Çevrimdışı sozkul

bugün çok formdasın sözkul abi tespitler süper bence de GG ofansta hiç efektif değil mesela son maçta altı pasa sanırım negredoya bir top kesti oysa geriden gelen demarke canere bırakmalıydı o markajdaki oyuncuyu seçti pozisyon hiç oldu ilk devreydi bu pozisyon

Karşısında adam olduğunda (iki metre mesafede filan) hiç başarılı orta yaptığını görmedim, en başarılısı rakibe çarpıp taca çıkan top oluyor.
Bazan gereksiz zorluyor o topu atıp geçerdi ya gençliğinde onu yapmaya çalışıyor yapamıyor.
Bizde Gökhan ancak önünde Q7 varsa verimli oynar, bütün gücünü defansa verir o zaman.

Çevrimdışı tangaz

Karşısında adam olduğunda (iki metre mesafede filan) hiç başarılı orta yaptığını görmedim, en başarılısı rakibe çarpıp taca çıkan top oluyor.
Bazan gereksiz zorluyor o topu atıp geçerdi ya gençliğinde onu yapmaya çalışıyor yapamıyor.
Bizde Gökhan ancak önünde Q7 varsa verimli oynar, bütün gücünü defansa verir o zaman.

sözün özü yaza bir sağ bek de lazım

Çevrimdışı mylife1903

sözün özü yaza bir sağ bek de lazım
Dani alvesi almak lazim yas olarak bize uygun 35 oldu galiba
Taliskanin yerine de bi 35lik lazim ohh mis lavezi midir nedir yasi geldiyse onu da seedek

Çevrimdışı sozkul

Aslında biz Love'ı leblebici diye istemedik mi? bizi şimdi çileden çıkartan ise ceza sahası dışında saçma sapan kaptırdığı toplar.
Yani bize  leblebici de gelse Cenk gibi kutu dışına çıkıyor. Aklıma Necmi geldi..  :)

Mesela Gomez ceza sahası dışında biraz kazma olduğunu biliyordu hemen topunu verip gol atabileceği kaleye yakın bir yere koşuyordu, Love'da aynısını yapabilir ama o üç kişinin arasına dalıp kahraman olmaya çalışıyor.

Çevrimdışı sozkul

Dani alvesi almak lazim yas olarak bize uygun 35 oldu galiba
Taliskanin yerine de bi 35lik lazim ohh mis lavezi midir nedir yasi geldiyse onu da seedek

Aslında rekorun iyisi kötüsü olmaz. rekor rekordur yeter ki şampiyon olalım. Bu arada en yaşlı 11 rekorunu kırıp Guiness'e kocaman BJK yazdıralım.
Nasılsa uzun vadeli plan yapmak genlerimizde yok..

Çevrimiçi Necmi

Riva arazisine yapılacak olan taşınmazların yarısı toprak sahibine yarısı müteahhite mi kalıyor bizim yaptığımız basit kentsel dönüşümlerdeki gibi..
Baya bi kapatırlar gibi geliyor bana borcu öyleyse..
Futbolcu transfer edemezler ama borç erir ne kadar şişirdiler nasıl yaptılar bilmiyotum ancak ihale bugün olsa 12 aya bütün evler satılmış olur bence..
yok öyle değil ihaleye çıktı alacakları para 900 küsurdu sonra ihaleye giren
firma çekildi ihale gereği ikinci firmaya verildi onunkide 200 M daha düşüktü
başkada para alamazlar adamlar hem para ödeyip hemde ortakmı edecekler
boşuna ağlamadılar riva elden gitti diye birde alınacak paranın 500 ünü ipotek edip 300 aldı dursun
bunuda açıkladılar zaten yani alınacak gelir gösterdikleri paranın 500 ü zaten ipotekli
borç hanesinde görünmüyor ama alacakta değil tıpkı YD nin bize yaptığı gibi oda
tüm stad gelirlerini canlı yayın gelirlerini fulya gelirlerini ipotekleyip paraları alıp kullandı
bunlar borç görünmüyordu. o nedenle devrettiğinde 580 borç görünürken asıl borç 850 civarıydı
aynısını dursun bunlara yaptı bunun bağırtısı önümüzdeki yıllarda çıkar. adamların stat gelirlerine loca gelirlerine
varana kadar ipotekli hiç gelirleri yok yeni sponsor bulamazlarsa sürekli içeri gidecekler
bizim feda senesindeki durumumuzdan çok daha kötüler ciddi iflasa gidiyorlar iflas isterlerse şaşırmam
artık borçları ödenemez duruma geldi. ceza alırlarsa birde üstüne ciddi çöküntü içine girerler.
şu anda kaynıyordur takım ben gs nin sonunu getireceğine inanmıyorum başak puan kaybetmeli
biz kaybetmemeliyiz. şampiyonluğumuz malesef başağın kaybedeceği puanlardan geçer.
ve kimsenin dikkate almadığı fenerde zıplayacak adamlar bütün maçlarını kazanabilir bu hafta önlerindeki en zor maçı kazandılar.72 puanla bitirmeleri gayet muhtemel yarışta olmalarıda bizim işimize gelir

Çevrimdışı tangaz

Aslında rekorun iyisi kötüsü olmaz. rekor rekordur yeter ki şampiyon olalım. Bu arada en yaşlı 11 rekorunu kırıp Guiness'e kocaman BJK yazdıralım.
Nasılsa uzun vadeli plan yapmak genlerimizde yok..

kısa vadeli de yok  :icool:

Çevrimdışı tangaz

yok öyle değil ihaleye çıktı alacakları para 900 küsurdu sonra ihaleye giren
firma çekildi ihale gereği ikinci firmaya verildi onunkide 200 M daha düşüktü
başkada para alamazlar adamlar hem para ödeyip hemde ortakmı edecekler
boşuna ağlamadılar riva elden gitti diye birde alınacak paranın 500 ünü ipotek edip 300 aldı dursun
bunuda açıkladılar zaten yani alınacak gelir gösterdikleri paranın 500 ü zaten ipotekli
borç hanesinde görünmüyor ama alacakta değil tıpkı YD nin bize yaptığı gibi oda
tüm stad gelirlerini canlı yayın gelirlerini fulya gelirlerini ipotekleyip paraları alıp kullandı
bunlar borç görünmüyordu. o nedenle devrettiğinde 580 borç görünürken asıl borç 850 civarıydı
aynısını dursun bunlara yaptı bunun bağırtısı önümüzdeki yıllarda çıkar. adamların stat gelirlerine loca gelirlerine
varana kadar ipotekli hiç gelirleri yok yeni sponsor bulamazlarsa sürekli içeri gidecekler
bizim feda senesindeki durumumuzdan çok daha kötüler ciddi iflasa gidiyorlar iflas isterlerse şaşırmam
artık borçları ödenemez duruma geldi. ceza alırlarsa birde üstüne ciddi çöküntü içine girerler.
şu anda kaynıyordur takım ben gs nin sonunu getireceğine inanmıyorum başak puan kaybetmeli
biz kaybetmemeliyiz. şampiyonluğumuz malesef başağın kaybedeceği puanlardan geçer.
ve kimsenin dikkate almadığı fenerde zıplayacak adamlar bütün maçlarını kazanabilir bu hafta önlerindeki en zor maçı kazandılar.72 puanla bitirmeleri gayet muhtemel yarışta olmalarıda bizim işimize gelir

abi yapılacak inşaatın %80i bu fransızların olacak die okumuştum ve ohaa demiştim

Çevrimdışı ekrembaser

abi yapılacak inşaatın %80i bu fransızların olacak die okumuştum ve ohaa demiştim

benim bildiğim %10 abi

Çevrimdışı tangaz

benim bildiğim %10 abi

ben radyoda da duymuştum bir eski yönetici geseli hukukçudan bu %80 inşaattan pay rakamını pek inandırıcı gelmemişti ama duydum

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Türk Telekom, Beşiktaş'ın sponsoru Vodafone'nun tescil ettirdiği " Akıllı Stadyum " markasına itiraz etti.
"Akıllı stadyum'un ayırt edici özelliği yok" diyerek istenen iptali, mahkeme " Akıllı Stadyum Marka " diyerek reddetti.

Adamlarla kim bir ticari ilişki içine girse resmen saçmalıyor. Sana mı kaldı bu dava ? Önce sen adam gibi ülkeye internet hizmeti sağla saçma sapan işlerle ugrasacagına :akuma:

Çevrimdışı ekrembaser

ben radyoda da duymuştum bir eski yönetici geseli hukukçudan bu %80 inşaattan pay rakamını pek inandırıcı gelmemişti ama duydum

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/riva-arazinin-ihalesi-tartisma-yaratti-40553484

%80 olayı ihale bedelinden gsnin kasasına girecek paraymış abi

761 milyonun 500 ünüde bankaya kırdırdılar 350 milyona

261 milyon tl alacakları para kaldı
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2018, 13:16:37 ekrembaser ]

Çevrimiçi Necmi

Hiç bir şeyi kapatamazlar.

O dediğin şeyi alacak olarak gösteriyorlar zaten, 1.5 milyar alacak var yazıyor bilançoda. O kadar büyük bir inşaat bugün başlasa 3 senede anca biter, bitmeden satayım deseler planladıklarının %60'ını alırlar en fazla.

Ayrıca yaptıkları ihal gereği alacakları TL cinsinden, ihaleyi öyle yaptılar. Ama borçları Euro cinsinden. O yüzden 2017'deki alacak tutarı 2018'de neredeyse aynı görünüyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aslında böyle değil zaten bir ihale yapılıyor ve bu ihalede alacağı para üç aşağı beş yukarı
belli eğer gelir bu rakamı geçerse geçen gelirden pay alacaklar. ihale rakamı belirlenirken
bu hesap zaten yapılmış olası kara göre o rakam belirlenmişdir. ilk firma zaten o rakamla bile altından kalkamam diyerek geri çekildi buda dedikleri karın olmayacağını gösterir. kaldıki anlaştıkları 700+ bir rakamdı son ihale
bununda 500 ünü zaten ipoteklediler orda bir alacak görünüyor ama aslında öyle bir alacak yok
yani o gelir rakamları tamamen hayali birde inşaatın bitim süresi minimum 3 yıldır peki bu 3 yılda
o 2.9 dediğin borç kaça katlar adamlar her sene üstüne 600-700 koyuyor hadi diyelim dedikleri gibi
alacakları olsun bu alacak önümüzdeki üç senedeki borç katlamasını bile karşılamaz ve üç sene
sonra tek kuruş alcakları olmadan en iyi tahminle 2.9 M borç orda durur.
devlet ellerinden tutmazsa önümüzdeki 10 yıl gs nin adını bile duyamayız. bu sene önümüzdeki 3 seneyi
kurtarmak için ffp yi göze alarak transfer yaptılarda bakalım sezon sonu kaç tanesi kaçacak
men falan alırlarsa o oyuncuların bazılarını zor ellerinde tutarlar. parasınıda alamıyor neden kalsın
hepimiz borçluyuz ama üç kulüp içinde durumu en iyi olan ve stabil giden biziz.
en azından biz yükümlülüklerimizi karşılıyoruz.
fenerin durumuda bir başka güzel adamların finansörleri kaçtı yoksa acıbademe el açmazlardı
bu bence onların son çaresiydi. son kurşunuda sıktılar genede denetleme kurulu görüşme odasına
aldı ffp lerinin daha ilk senesinde en rahat olmaları gereken zamanda uyamadılar onlarında durumu
giderek zorlaşacak
Bu sene bizden başka transfer yapacak takım olmaz. Adamların futbol aklıda yokki gidip iyi oyuncular
kiralasınlar.
Rakiplerin durumuna baktığımızda Fikret orman ve yönetiminin neler yaptığı çok daha açık şekilde
ortaya çıkıyor biz çok daha zor şartlardaydık çünkü birde üstüne stadsızdık hem gelir yoktu hemde
inşaat deli para yiyordu bu şartlar altında ffp yi yaşadık  adamların stad gelirleri var inşaat gideri
gibi bir giderleride yokken ffp yi yerine getiremiyorlar.
işte Beşiktaşdan aşırı korkmalarının ana nedeni bu artık stadımız var gelirlerimiz var ve onların altından kalkamadığı ffp den çıktık adamların önünde korku dağı gibi duruyoruz.

Etiketler: