Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5802531 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2018, 21:23:02
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
hollanda-portekiz maçı var saat 21:30'da babel ve q7 ilk 11 de.

Kanal?

Çevrimdışı kyiv

70 puan altı şampiyonluk mu? :o_o:

Lütfen, lütfen ne içtiyseniz ben de ondan istiyorum  :bandit:

Çevrimdışı mellfred

hollanda-portekiz maçı var saat 21:30'da babel ve q7 ilk 11 de.
Bunu sormaya geldim bro kanal var mı yayınlayan

Çevrimdışı Sercan62

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2018, 22:08:03
  • Beylikdüzü-İstanbul

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı mellfred

Portakalların vurduğu gol oldu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

O degilde veli kavlak ne oldu?? Hâlâ sakat mı? Gecen sezon 3 4 mac oynamiştı hiç degilse.. şu an nerelerde? Bireysel Antrenman falan mı yapıyor tesislerde?

Çevrimdışı mylife1903

O degilde veli kavlak ne oldu?? Hâlâ sakat mı? Gecen sezon 3 4 mac oynamiştı hiç degilse.. şu an nerelerde? Bireysel Antrenman falan mı yapıyor tesislerde?
Kadavradan omuz taksalar simdiye oynuyordu baya bi curuk cikti bizim deli veli.
Cok severdim ben cocugu ama olmayacak bu is
Tore de buna benzemez insallah
Baytara tedavi olursan sonun pidecilik olur iste

Çevrimdışı tangaz

töre bildiğin süzülmüş hiç olmadığı kadar ince gördüm gücü hızı yerindedir umarım 3-5 maçta bile katkı verse şampiyonlukta rol alsa hiç sesimi çıkarmam. geçmiş yanlışlarını unutur temiz bi sayfa açarım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Ahmet Nur Çebi: "Herhangi bir tereddüdümüz veye sapmamız yok. Beşiktaş üçüncü senesinde de şampiyon olacak."

Çevrimiçi Samet Demir

töre bildiğin süzülmüş hiç olmadığı kadar ince gördüm gücü hızı yerindedir umarım 3-5 maçta bile katkı verse şampiyonlukta rol alsa hiç sesimi çıkarmam. geçmiş yanlışlarını unutur temiz bi sayfa açarım.
Kanatta oynayacak adam kilo alırsa hantallaşır. İnşallah kendine iyi bakıyodur.. Benim %20 umudum var töreden.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Koa_lAA

evet vatana millete hayırlı olsun gs den ilk haber geldi.... akhisarlı soner i istiyolarmış  :D akhisar bu hafta ibb iki hafta sonra bizle oynuyor...
demek ilk hedef ibb koymuş gs...

http://www.milliyet.com.tr/abdurrahim-albayrak-soner-bizi-galatasaray-teleset-mobilya-akhisarspor-2635279-skorerhaber/

Çevrimdışı onurturan

Şenol güneşte sportif direktör olacak nasıl bir özellik gördün.
Bence sportif direktör olamayacakların listesi yapılsa o listede bile sonuncu olur.
Anlatım bozukluğu yapmışssın ağabey o listede birinci olur demen gerekiyordu bizi google translete aracılığıyla takip eden insanların beynini yakma rica ediciğim..
Ne meraklısınız şenol güneşi sonuncu yapmaya :evillol:
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2018, 09:16:20 onurturan ]

Çevrimdışı onurturan

Şuan yine bir his geldi tekne kiralayacaklar bence şimdiden ayarlasın.en son içerde oynadığımız derbilerde bu his gelmişti.içerde 5 Te 5 kaçarı yok.akhisar sahası  eskisi gibi patates de değil oraya da bir 3 puan yosmalarla en kötü 1 puan.osmanlı macına da 3 tamam bitti gitti

Hahahahah :kop

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı onurturan

Aynen bende ..öpsün elimi barışalım..

Çevrimdışı onurturan

Hakan Peker neden fenerli yaa keşke Beşiktaşlı olsaydı diye iç geçiren arkadaşlar vardı şarkısı bizle özdeşleşti falan diye.. uygulamalı olarak neden Beşiktaşlı olamayacağını göstermiş teşekkürler Hakan peker :akuma:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2018, 11:13:09
  • Beylikdüzü-İstanbul
Hakan Peker neden fenerli yaa keşke Beşiktaşlı olsaydı diye iç geçiren arkadaşlar vardı şarkısı bizle özdeşleşti falan diye.. uygulamalı olarak neden Beşiktaşlı olamayacağını göstermiş teşekkürler Hakan peker :akuma:

Tam bir orman cocugu çıktı ya. Cidden ayıp yaptıgı . Kendisini severdim ama bitti ins tüm halk aynı tepkiyi gösterir.

napmış ?

Çevrimdışı onurturan

napmış ?
Engelliler için düzenlenen bir eğlence programında trt müzik canlı yayınında aynı sahneyi metin özülkü ve görme engelli bir birey ile paylaşırken kameralar seyircileri 4 saniye çekti diye şarkının ortasında yanlış yerleri çekiyosun rejiii beni çekeceğine seyircileri çekiyorsun deyip canlı yayını terk etmiş ve sahnede metin özülkü ve engelli bireyi yalnız bırakmış..

Engelliler için düzenlenen bir eğlence programında trt müzik canlı yayınında aynı sahneyi metin özülkü ve görme engelli bir birey ile paylaşırken kameralar seyircileri 4 saniye çekti diye şarkının ortasında yanlış yerleri çekiyosun rejiii beni çekeceğine seyircileri çekiyorsun deyip canlı yayını terk etmiş ve sahnede metin özülkü ve engelli bireyi yalnız bırakmış..

Bundan sonra statta bunun parçaları çalınmasın.

Bende gördüm şimdi videoyu saygısız herif.

Çevrimdışı onurturan

Bundan sonra statta bunun parçaları çalınmasın.

Bende gördüm şimdi videoyu saygısız herif.
Yeni açık orta ergen tayfa:ooooooooo diiicey uyuma hakan peker çalsana ateşini yolla bana ...
Kapalı-eski açık →ıslık--yuuhh..
Sonra bütün stad →Bağa gel bostana gel (metin özülkü stayla)
Nasıl :naughty: :naughty:

Yeni açık orta ergen tayfa:ooooooooo diiicey uyuma hakan peker çalsana ateşini yolla bana ...
Kapalı-eski açık →ıslık--yuuhh..
Sonra bütün stad →Bağa gel bostana gel (metin özülkü stayla)
Nasıl :naughty: :naughty:

olur :)

Etiketler: