Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5819156 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kavgada söylenmez :D

Alp Pehlivan :

" Fenerbahçe, Galatasaray'ın Ostersunds ve Vardar gibi takımlara Eylül ayında elenmesinin ardından Beşiktaş'ın Mart ayında Bayern Münih'e ilk maçta 5-0 yenilmesinde bir sakınca yok. Vodafone Park'a gidip keyifli keyifli maçımızı izleyeceğiz. Mart ayında Bayern Münih'i İstanbul'da görmek güzel olacak." (A Spor)

Not : Aspor izlemiyorum , alıntı yapıyorum.
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2018, 12:19:36 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mehmet Demirkol :

"Beşiktaş, Talisca'nın milli takıma seçilmesi sonrası 21 milyon Euro'yu hemen vermeli. Kredi çek ver, evi sat ver. Çünkü o 21 milyon Euro ileride 4 katı olacak."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Mehmet Demirkol :

"Beşiktaş, Talisca'nın milli takıma seçilmesi sonrası 21 milyon Euro'yu hemen vermeli. Kredi çek ver, evi sat ver. Çünkü o 21 milyon Euro ileride 4 katı olacak."

memo ya birisi buranın TR doluğunu hatırlatsın.

Çevrimdışı tangaz

Mehmet Demirkol :

21i de verirsek maliyeti 25 olcek, 35+kaça satarsak kardır deriz. önemli olan o para ve/veya üstüne satabilmek.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Rasim

Ne gibi bir düzelme gördün abi?

Alper Ulusoy'a maç vermişler yine.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bize ic sahada böyle cömez hakem vermezlerdi baskiyi kaldiramaz diye o yönde :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

memo ya birisi buranın TR doluğunu hatırlatsın.

kazma badu ndiaye 27,5 yaşında (ki şüpheli orası malum african) 16-17ye satıldı  taze 24lük gol makinesi talişka 40+ rakamları hangi ligde oynasa görebilir. malum adam sadece tr.de atmıyor şampiyonlar ligi uefa vbvb heryerde atıyor şu hazırlık maçlarında süre alıp 2 tane sıkıştırsın gör bak neler oluyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı onurturan

21i de verirsek maliyeti 25 olcek, 35+kaça satarsak kardır deriz. önemli olan o para ve/veya üstüne satabilmek.
Bence satabiliriz taliscayı almalıyız.. ancak ffp izin veriyor mu?
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2018, 12:34:42 onurturan ]

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhan'ın sözleşmesi ilk kez uzatılmıyor ki.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu anladin yani
Uzatiyirsun da sen de kaliyor adam.
Arsenal madem boyle mal,
Kovarsin oguzhani sozlesmesini fesih ettim dersin tatil sonrasi affedersin, ozur diledi biz de sozlesme yeniledjk dersin arsenala

Çevrimdışı tangaz

bize ic sahada böyle cömez hakem vermezlerdi baskiyi kaldiramaz diye o yönde :bandit:

abi ya tetikçiyse, gençtir hata yapar yüklenmeyin hakemlerin büküldüğü atmosferde yönetti die savunacakları bir hakemse? malum alper ulusoy gözlemciden tam not almıştı.

Çevrimdışı mylife1903

İç sahada baskı altına alınabilecek bir hakem gibi duruyor.
Ters tepmesin boyle atamalar olur. Genc hakemi verirler o da ben baskidan etkilenmiyorum edalarinda bizi dograr, sampiyonluk gider bu arkadas gorevini yapsr daha da mac alamaz herkes mutlu
Lig daralmis son duzluge guruliyir biyle bir atamanin sebebi nedir?
Genelde mhk dar rotasyona doner son haftalarda ve daha tecrubeli hakemleri gorevlendirir

Çevrimdışı mertozlu

Hakem atamasini begenmedim. Ligin formda ve genc iki hakemi Halil Umut Meler ya da Umit Ozturk'u bekliyordum bizim maca, onlar da iyi maclar almislar ama keske bizim maca verilseydi. Ogretmenoglu oyunu geren Genclerbirligi karsisinda kontrolu yitirebilir. Umarim yanilirim.

Çevrimdışı mylife1903

dün mü önceki gün mü ne konusu geçmişti biten hafta dördüncü hakemlik verilmiş bu hafta maç alır demiştim, verilmiş. biz bunların ciğerini biliyoruz  :bandit:

eyyam dediysek eyyamdır burada yetkili bir abimiz var eyyam değil hakem hatası diyor ısrarla, buyrun eyyamın ispatıdır bu ulusoy ataması, kaldı ki gözlemci de geçer not vermişti.

operasyon son sürat mode on.
Boyle bisi olamaz ya
Sen macin icine sic hatta ortasina sic sahanin sonra mac al bu nasil bisidir

Yonetim susar boyle olur azicik bagirsalar bu herif mac alamazdi. Simdi gs akhisar macini da buna verirler bay gectigi haftayi telafi ederler

Çevrimiçi Rasim

abi ya tetikçiyse, gençtir hata yapar yüklenmeyin hakemlerin büküldüğü atmosferde yönetti die savunacakları bir hakemse? malum alper ulusoy gözlemciden tam not almıştı.
bu gözlemcileri de tam anlamlandiramiyorum göz var nizam var nasil böyle bir puanlama verebiliyorlar ve kimse sorgulayamiyormu bunlari Kulüpler birligi baskani böyle islere kafa yormli biraz kaanimca :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı underworld

kazma badu ndiaye 27,5 yaşında (ki şüpheli orası malum african) 16-17ye satıldı  taze 24lük gol makinesi talişka 40+ rakamları hangi ligde oynasa görebilir. malum adam sadece tr.de atmıyor şampiyonlar ligi uefa vbvb heryerde atıyor şu hazırlık maçlarında süre alıp 2 tane sıkıştırsın gör bak neler oluyor.
15-17 o paralar ing için çerez parası  ancak  mesele 20 den sonra 30-40 lara gelince iş patlar.ee bir zahmet 20 verebileceğimiz adam da en az 35 etsin .

ayriyetten bize karşı film  çevirirlerse yanarız.malum benfica- porto gibi  bu işin kaşarı da değiliz vallaha ayakta sallarlar bizi sonra yandım anam deriz.

dipnot:bunları tali'nin oyunumuza uymuyor hesabını katmadan söylüyorum.Bir kere bizim aradığımız adam bu değil .( hadi 5-6 olsa neyse diyeceğim de 20 nedir Allah aşkına.)

Çevrimdışı EMİR EMRE

Mehmet Demirkol :

Aldilar mi Takke Reyizi. Ne oldu cülyano alinmadi mi yoğusam :D

Çevrimdışı tangaz

bu gözlemcileri de tam anlamlandiramiyorum göz var nizam var nasil böyle bir puanlama verebiliyorlar ve kimse sorgulayamiyormu bunlari Kulüpler birligi baskani böyle islere kafa yormli biraz kaanimca :bandit:

o ulusoya o notlar verilmesi operasyon yapıyoruz bunu da göstere göstere yapıyoruz deyip altına mührü basmakla eşittir gözümde.

kulüpler birliği olarak bu nonoşlukların önüne set çekecek adımlar atılmalı bencede

Çevrimdışı mylife1903

Rasim abi bu gozlemci ve temsilciler cok tehlikelidir
Aziz oraya devamli fbli basketcileri atiyordu
Simdiki baskanini da arastirmak lazim

Bunlar feto gibi bir yapilanmadir
Gozlemci temsilci bi poh yapmaz fb stadinda viskisini icer ohh mis locafan izler macini azizin dedigi notu verir, temiz is. Hakemleri boyle bukuyor bunlar.
Hakem bilir gozlemci temsilci kimkn adami ona gore mecbur eyyam yappar

Çevrimdışı mertozlu

Ben de karsiyim Talisca'nin bonservisinin alinmasina. Benfica zaten su an polis kiskacinda yolsuzluk ve sike ilgili. Tum gun haberler bu. Ortalik karisik. Adamlara, bir portekiz takimina 20 kusur vermek aptallik olur. Her sey icin tesekkur edelim ve saf bir OOS alalim.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı tangaz

ben de bu rakamlara talişkayı alma konusunda tereddütlüyüm. 21 talişkaya ver 1 adet bonservisli eleman al seçeneğindense üstüne 3 daha koy 24e her biri 8lik 3 adet eleman alıp 3 bölgeyi birden develop etmek daha mantıklı ( arada plaza dili de şaaptım  :D )

Çevrimdışı onurturan

Zafer Algöz yazmış bi sitede gördüm..

VURUN BEŞİKTAŞ'A
Bu adam kendi kendine gölge boksu mu yaptı? Yoksa Cervantes’in Don Kişot’u gibi halüsinasyon görüp yel değirmenlerine mi saldırdı? Burada cezalandırılan Quaresma değil. Gol sevinciyle abarttı diye "özel olarak" 6 maç bileti kesilen Caner değildir suçlu. Topa kayıp yerden aldığı için kırmızı gören Necip değil suçlu. 3 cm çizgiye bastı diye bu ligde kırmızı gören Atiba hiç değil. Fenerbahçe’yle lig maçında oynamasınlar diye sarı kartlarla saf dışı bırakılan Pepe ve Talisca hiç mi hiç değil. Bu örnekler saymakla bitmez. Elinize bir kağıt kalem alın ve 2,5 yıldır yaşanan rezaletleri yazın. Büyük resme bakınca suçluyu göreceksiniz. Tüm bu yaşanan rezaletlerin baş sorumlusu Beşiktaş Yönetimi, Beşiktaş futbol takımının oyuncuları, Şenol Güneş ve Beşiktaş taraftarıdır. EVET, SUÇLU BİZİZ. VURUN BEŞİKTAŞA. Batık bir bütçe ve harap bir statla 10 yıl kendine gelemez dedikleri takım, Avrupa’nın devlerine 2 yıldır sahaları dar ediyor. Türkiye’de önüne geleni eziyor. Oynadığı maç  141 ülkede 950 milyon insan tarafından izleniyor. Dünya alem artık Beşiktaş’ı tanıyor. Real’in, Barça’nın yıldızları geliyor. Yoksa 2 büyük var diye yıllardır şişirdikleri hava söndü. Türkiye’de tek büyük ve diğerleri diye bir lig mi oluşuyor? Takdir etmek, örnek almak, koyulan çıtayı daha yükseğe çıkarmak gibi bir düşünce zinhar yok. Kıskançlık bizim memleketin sanki ata sporu olmuş. Sanatta, sporda başarılı mı oldun? Yandın arkadaş. Çünkü "hiçbir başarı cezasız kalmıyor" Takdir görmek istiyorsan ölmen gerek. Bilmem anlatabildim mi sevgili Beşiktaşlılar. Suçlu biziz. Hepimiz suçluyuz. Yönetim, Şenol Hoca, Beşiktaş taraftarları ve hatta Süreyya abi bile suçlu. Sana mı kalmış kardeşim stadın yokken tüm maçları deplasmanda oynayıp şampiyon olmak, o arada Avrupa’ya da kafa tutmak? Sana mı kalmış şahane stadyum yapmak, büyümek, yatırımlar yapmak, uzun vadeli plan yapmak? Kim dedi sana Şampiyonlar liginde 6 defa rekorlar kırmak, yenilmeden guruptan çıkmak? Bunlar şimdi olacak iş mi yani? Kim suçlu? Elbette Beşiktaş tabii. O halde her fırsatta vurun Beşiktaş’a.

Beşiktaş’ı yenemiyorlar o halde kolunu kanadını kıralım. Operasyon hakemlerini peş peşe verelim. Camianın konsantrasyonunu dağıtalım. 3-5 satılık kaleme de "Beşiktaş’ı kolluyorlar" diye haftada bir yazı yazdıralım. Çünkü "Ne kollaması ulan Beşiktaş’ı doğruyorlar" diye pek yazan çizen olmaz mı sanıyorsunuz? Sn.Hıncal Uluç bu ceza kurullarının kimlerin tahakkümü altında olduğunu açık açık söyledi. Çıkıp tek bir yetkili tersini savunamıyor. Çünkü Beşiktaş camiası da kimin kim olduğunu çok iyi biliyor. 2000 yılında Galatasaray UEFA Kupası’nı alsın diye çok maçını ertelediler. Lig bu yüzden 2 ay geç bitti. Kimse de ‘ne oluyor?’ demedi ve hepimiz takdir ettik ‘helal olsun’ dedik. Ama bu TFF, nedense 2 yıl boyunca takvime hiç el sürdürmedi. Napoli’ye deplasmanda 3 atan takım bunların yüzünden evdeki yatağını görmeden deplasmana gitti. ‘Kan kustuk, kızılcık şerbeti içtik’ dedik. Kendimize özel iltimas istemedik. Başakşehir bilerek Avrupa kulvarından kaçarken biz bu ülkenin gururu onuru olduk. Karşılığında TFF, PFDK, Tahkim kurulu, MHK bile karşımıza dikilmiş. Şerefimizle, Hakkımızla, Bileğimizin gücüyle elde ettiğimiz başarılar dizisini durdurmaya söz kesmişler belli ki.

Beşiktaş’ımızda 2. yılında Lucescu giderken ne demişti hatırlar mısınız?Adam ilk yılında şampiyon olmuş, 2. yılın ilk yarısını uzak ara lider bitirmiş. Şampiyonluk hırsızlıklarla, tezgahlarla, iğrenç tuzaklarla elinden alınmış, "Romanya’da Çavuşesku döneminde bile ligler böyle değildi" dedi. Akabinde adamı ülkeden gönderdiler. Bu operasyonda Quaresma’nın seçilmesi tesadüf değil. Çünkü Ricardo yaklaşık 1 ay önce ve devamında 2 hafta sonra maç sonu röportajında şöyle demişti hatırlatayım. "Şampiyon olmamızı engellemek için saha içi ve dışında organizasyonlar var; ama biz yine şampiyon olacağız" Şimdi anladınız mı niye kurban olarak seçildiğini? Kavgayı körükleyenlerin bir tanesi bile ortada yok. Çünkü ‘tahrik edin gerisini bize bırakın’ garantisiyle operasyon yapıyorlar. Quaresma üzerinden VURUN BEŞİKTAŞ’A. Gereğinden fazla başarılı oldular.

Bunlara bir dur demek lazım. Şu hayatta Beşiktaş’ın hakkını yiyen, ayağına çelme takan, emeğini çalan kimse iflah olmamıştır. Daha geçenlerde Beşiktaş düşmanlığıyla tanıdığımız hakemlerin hepsi UEFA'da maç yönettiler. Adamın çizgiden elle çıkardığı topu 5'kişi göremediler Avrupa’ya rezil oldular. Bunlar işte hep kurban olduğum Allahın hikmeti. Hala ders alınmadığı için bu adamlar yine maçlar yönetmeye devam ediyorlar. Düdük astıran ölümcül hatalar yapacaklar. O zaman bu yazdıklarımı hatırlatacağım bilesiniz.

Yazımın son paragrafında ise Sn Yıldırım Demirören’e ve Hüsnü Güreli ağabeyime de bir çift kelamim olacak. "Beşiktaş’ı kolluyorlar" palavrasını bırakalım çünkü bu TFF yönetiminde aldığımız kupa adetleri belli. Beşiktaş zaten kimse tarafından kollanmak, birileri tarafından himaye görmek gibi durumlardan medet uman bir camia değil. Sizlerden de bir beklentimiz yok. Sadece görevinizi yapın o kadar. TFF’nin 1. adamı ve 2. adamı sizlersiniz. Biz başkalarının işine karışmayız diyerek kenara çekilemezsiniz. PFDK, Tahkim Kurulu, MHK bu kurumların artık yaptıkları yeter. Bu iş artık şirazesinden çıktı ve kasıtlı ve bilinçli Beşiktaş düşmanlığına ve Beşiktaş hainliğine döndü. Bu kurulları adaletli ve objektif olmaya davet edip hizaya getiremiyor musunuz? Elimiz kolumuz bağlı kafalarına göre takılıyorlar diye düşünüyorsanız. O zaman o koltuklardan kalkın. İstifa etmek büyüklüğünü gösterin. Makam, koltuk kimseye baki değil. Yarın Beşiktaş taraftarıyla statta maç seyredemezsiniz. Belki bunu kimse sizlere dile getirmemiş olabilir. Ama dost acı söyler misali söylemek boynumun borcu. Beşiktaş taraftarı yapılan bu tezgahlara sessiz kaldığınız için şöyle düşünüyor. "Kendilerinden sonra gelen yönetim çok başarılı olduğu için kıskanıyorlar, tökezlemesine bilerek sessiz kalıyorlar" Hiçbir şey yapamıyorsanız. Kafalarında tilkilerle dumanlı havayı koklayanlara şu mesajımızı iletin. Ne yaparlarsa yapsınlar yine şampiyon olacağız. Dağlara taşlara, denizlere yazdık. Bu yılın sonunda gökyüzüne de ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ yazacağız. SİYAAAAAHHHH...

Çevrimdışı tangaz

talişka demişken haftasonu golü var yazın bi kenara  :bandit:

Çevrimdışı underworld

20 yi verirsek maaşı da 4-5 ister ...
sonra fayt başlasın  :boxin:

Çevrimdışı tangaz

20 yi verirsek maaşı da 4-5 ister ...
sonra fayt başlasın  :boxin:

abuş 3,3 alvaro 4,4 aldılar verdiklerimi vermediler attığım kadar atmadılar dese haklı mı? bence haklı.

Çevrimdışı mellfred

BJK.org diye bir site paylaşmış
Akhisar’ın fikstürü bizden sonraymış. Ve Harika performansları var
ballı kavuncular

Etiketler: