Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5815140 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

bu doberman lolipoplukda nirvanaya ermiş yazısına baktım da talişka 22 de elle oynamış penaltıymış tese 1-0 öne geçermiş fabriye faul yokmuş. hakemle ilgili tek yazdıkları bunlar. algıya bak algıya. ulan adrianonun gözünü çıkardılar pozisyon kartsız geçildi buna dahi değinmemiş şeref yoksunu

Saldırılar başladıysa bilelim ki iyi yoldayız. Hak vermek lazım bu sene de şampiyon olursak iyicene kabak tadı vermiş olacağız.

Talisca'nın Konya maçında sarı kart gördüğü noktanın hemen hemen aynısında topsuz alanda yine Taliscaya yapılan faul?

Çevrimdışı yoruk

mylife abi'nin dediklerine katılıyorum.İyi oyuncu vardır bir de doğru oyuncu vardır.Çok iyi oyunc olabilir ama senin takımın için doğru değildir.İşte o zaman kabul görmez uyuşmaz.Tam tersi vardır ama cuk oturur.İşte onu tercih ederim ben.Bizim taraftar da bakış açısı yanlış.Her iyi oyuncu sende de iyi olacak diye bakıyorlar, olmaz işte.

Yine de seneye Ba gelirse Ba-Love -Negredo üçlüsüne tav olurum ben.Negredo'nun gitmesini istemem.Bu takımdan Q7-Talisca hariç kimse gitsin istemem ben.
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2018, 13:09:15 yoruk ]

Çevrimdışı tangaz

rakipler bizim bu zorlu periyodumuzda febe tese maçlarına 6 puan yazmamışlardır en baba veren 4 demiştir hesap kitapta bu bağlamda da umutları söndüren bir darbe koyduk
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kartalizer

Atsın be abi içerde atsın bugün sadece iç sahada oynadığımız Akhisar, Başakşehir ve Trabzonspor maçlarını alsaydık Galatasarayın 3 puan önündeydik.

Akhisar cok ekstrem ornek, penalti bile kacti o mac. Bakalim Gomis'li GS Trabzon ve Basaksehir'e karsi iceride ne yapacak gorecegiz, daha goremedik onu :)

Çevrimdışı ekrembaser

bu doberman lolipoplukda nirvanaya ermiş yazısına baktım da talişka 22 de elle oynamış penaltıymış tese 1-0 öne geçermiş fabriye faul yokmuş. hakemle ilgili tek yazdıkları bunlar. algıya bak algıya. ulan adrianonun gözünü çıkardılar pozisyon kartsız geçildi buna dahi değinmemiş şeref yoksunu

Yahu abi adam diyor ki; rodaelga faul yapıyor ama bu faul yapılmasaydı da gol olurdu o yüzden faul yok diyor. Bir an önce kalan nefesleri de tükenir İnşallah

Çevrimdışı mylife1903

Akhisar cok ekstrem ornek, penalti bile kacti o mac. Bakalim Gomis'li GS Trabzon ve Basaksehir'e karsi iceride ne yapacak gorecegiz, daha goremedik onu :)
ayilip bayilip ciksin oyundan hic gormeyelim

Çevrimdışı mellfred

BiZim kimler kart sınırda şimdi ?

Çevrimdışı mylife1903

Yahu abi adam diyor ki; rodaelga faul yapıyor ama bu faul yapılmasaydı da gol olurdu o yüzden faul yok diyor. Bir an önce kalan nefesleri de tükenir İnşallah
Aykutun tacina bi yorumu da olmadi ermanin herif senol gunese saldirmaktan aykuta zaman bulamiyor
Rezalet resmen
O tac mevzusunu senol gunes soylese 7 gun 7 gece program yapardi erman

Çevrimdışı tangaz

Aykutun tacina bi yorumu da olmadi ermanin herif senol gunese saldirmaktan aykuta zaman bulamiyor
Rezalet resmen

merdiven altı ürünü hala merdiven diyor kadıköyde merdiven boş diyor ulan heriflerin en baba maçına 25 bin kişi geliyor çoğu maça 5-6bine oynuyorlar millet mel mı da merdivende kalsın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Atsın be abi içerde atsın bugün sadece iç sahada oynadığımız Akhisar, Başakşehir ve Trabzonspor maçlarını alsaydık Galatasarayın 3 puan önündeydik.
Ya Gomis'in Trabzonspor ve Başakşehir gibi maçlarda etkili olacağını gösteren bir emare oldu mu?

Akhisar maçı da Messi ve Ronaldo olsa bile senede bir maç verirsin öyle puan.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ekrembaser

Rezalet resmen

futbol literatürüne bu sene giren kelimeler inanılmaz hakem bükme, taç hırsızlığı, faul var ama yapılmasaydı da gol olurdu adamlar kafayı yedi iyice. Geçenlerde biri twitterda yazmış erman azizin şike sezonunda yattığı günlerin bedeline bedelini bu şekilde diyet olarak ödüyor diye kesinlikle doğru bir tespit

Çevrimdışı FedericoGiunti

Selam güzel takımımın güzel taraftarları, selam Beşiktaş kardeşlerim(brotherhood).
BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi Necmi

çok iyi olmayan oyun ama güzel sonuç... hafta içi yapılan maçın yorgunluğu da vardı sanırım...  atiba-tolgay çok yük bindi gerçekten...

okay-kadir ikilisi alınması elzem oyuncular...

okay çok kuvvetli topcu... çok iş yapar... ikili mücadele kazanma-hava topu falan istatistiklerde ligin en iyilerinden...

kadir yaşına göre harika oynamakta... ben çok beğendim... bizim maçta kötüydü... kötü hali bile 2 net gol vuruşu var.. şutlarını geliştirince çok iyi topcu olacak...

mustafa pektemek+ bir miktar para...  :halay:
burda yazın okay alınsın dediğimde herkes tepki koyuyordu bir allahın kulu çıkmamışdı okay iyi diyen :alala:

Çevrimdışı FedericoGiunti

burda yazın okay alınsın dediğimde herkes tepki koyuyordu bir allahın kulu çıkmamışdı okay iyi diyen :alala:
Ben dedim.  :tabe:
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı kyiv

Ya Gomis'in Trabzonspor ve Başakşehir gibi maçlarda etkili olacağını gösteren bir emare oldu mu?

Akhisar maçı da Messi ve Ronaldo olsa bile senede bir maç verirsin öyle puan.

Peki şöyle diyelim, Negredo Galatasarayda oynasaydı, Gomiste Beşiktaşta. Puan durumu, atılan goller ne olurdu sence?

Çevrimdışı tuncaboylu

Yusuf Yazıcı'ya 10+Tosic veren de vardı.

Türkiye içinden bir oyuncuya 3-4 milyondan fazla para vermemek lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Peki şöyle diyelim, Negredo Galatasarayda oynasaydı, Gomiste Beşiktaşta. Puan durumu, atılan goller ne olurdu sence?
Bilemeyiz, bizde verimli olmayan adamlar rakibin vazgeçilmezi oluyor.

Ama Negredo orada Feghouli ve Belhanda'ya çok gol attırırdı.

Çevrimdışı sozkul

gomis bizde olsa şuan 25 olmasa da en az 18-20 atmıştı ve biz 55+ puandaydık

Gomis'i kaça aldılar? menejer + imza parası + Gomis?
Sanki çok para verdiler, o bonkörlüğün cezasını 9 mart'da çekecekler..
Biz vermezdik veremezdik o paraları Gomis'e

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomis'i kaça aldılar? menejer + imza parası + Gomis?
Sanki çok para verdiler, o bonkörlüğün cezasını 9 mart'da çekecekler..
Biz vermezdik veremezdik o paraları Gomis'e
3 yıllık maliyeti Negredo'yla kuruş kuruşuna aynı abi.

Çevrimdışı sozkul

Negredo'nun Fener maçıında hiç beklemeden Q7 ye, dün hiç beklemeden Caner'e orta yapsın diye verdiği asist ve pası o kalitede verebilecek kim var bizim takımda Oğuzhan dışında?
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2018, 13:59:29 sozkul ]

Çevrimiçi Necmi

Elinde verebileceğin bonservis 2.5 milyon Euro, liginin kalitesi ortada, tek kozun şampiyonlar ligi.

Bu ortamda aradığın tarz adam alamazsın, bulabildiğin tarz adam alırsın. Fenerbahçe'nin Janssen'i (ve bizim Aboubakar'ı) kiraladığı paraya Negredo'yu satın aldık, piyasa belli. Bu paraya ya 2 sene ayağına top değmemiş santrafor alırsın, ya kariyeri düşüşte bir adam, ya da kiralık getirip parlatır ve gönderirsin.

Negredo çok faydalı oynuyor son zamanlarda. Senin kalıplarına uymuyor diye ve biraz da egondan ötürü kabul edemiyorsun, ama adam Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında 50 dakikada 4 asist yaptı. Asist demek, gol demek. Kendi 3 tane atıp hiç asist yapmasa daha verimli olmazdı.

Love'a gelince. Kabul, bana Karabük'e 2 gol atacak adam da lazım. Öyle maçlar da olacak, kapanan takıma karşı bir tane atıp çözecek. Ama Negredo net daha faydalı.

Ayrıca Love'dan daha genç ve daha kariyerli

negredo son zamanlarda değil hep faydalı oldu oyuna girdiğinde 5 dakika bile oynasa katkı verdi unutmayın yaptığı asistleri becerip atamadıklarını.
asist yapan forvet tek başına katkı vermez kendisiyle birlikte kanatlarıda oyuna sokar. Belli olduki ceza sahasında tutulması zor bir oyuncun var serseri mayın gibi dolanıyor bu rakip defansı tüketir bütün hücumcularına nefes aldırır. bazen oyuncu gol atmadanda büyük katkı verir ilk yarı boyunca sol açıkta saklanan forvetimiz vardı ne katkı verdi. ilk fener deplasmanında ne kadar oyunda kaldı 30 dakika ama bir gol bir asistlik performans gösterdi golünü yediler gerçi
ligin başından beri bunu söyleyip durdum. yeterli süre alamadı psikolojik olarak geri gitti ama genede düzgün karaktermiş pes etmedi mücadele etti takıma sürekli katkı verme derdinde oldu.

Çevrimdışı sozkul

bir iki kişi çıkmıştı, kim olduğunu hatırlayamadım şimdi.

Çevrimiçi Necmi

Dünkü maç için yorum yaptım.ben oynayana hakkını veririm.negredo çok iyi bir futbolcu iyi bir 10 numara ama hız eksikliği nedeniyle beyin vücuda hükmedemediği için santrafor özelliklerini kullanamıyor bu nedenle kendine yeni bir rol biçmiş.
taliscayı alamazsak zaten gelecek sene iyi bir forvet alıp onu on numara oynatalım. iyi bir on numaranın bütün özelliklerini taşıyor.

Çevrimdışı sozkul

3 yıllık maliyeti Negredo'yla kuruş kuruşuna aynı abi.

Negredo ile 2 yıllık kontratımız var bizim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Negredo ile 2 yıllık kontratımız var bizim.
Seneye 25 maç oynarsa otomatik uzayacak.

Etiketler: