Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5816539 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı El Nino

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2018, 00:53:31
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Bu yıl derbileri radyo'dan dinlediğimde hep yendik. Ne zaman izledim berabere kaldık.

Yarın radyo basında olacağım. Herkes totemini yapsın lütfen.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Q7’ye soyle 6-8 mac arasi ceza verselerde bir daha gormesem egoisti Besiktas formasiyla. Adam her firsatta Besiktas’a ihanet ediyor ama saksakcisi cok.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Sosyal medyada Lens'e büyük destek var ancak hocanın Lens'e şans vermeyeceği duyumu var. Adri-Caner yapacakmış büyük ihtimalle. Zaten Lens'i iyi oynadığı zamanda da kötü oynadığı zamanda da 45'te oyundan alıyordu. Lens'in aham şaham bir futbolcu olmadığını anladık da psikolojik olarak bu hale düşmesinde hocanın da payı var. İnşallah sevdalısı Vida'yı oynatır Tosic ile beraber o sürprizi yapsın.

Ben de solda Adriano Caner oynamali diyorum. Lens'in gelmesine sevinmemistim, son dakika Tore sakatligindan geldi diye elestirmedik ama bonservisinin alinmak zorunda kalmasi tamamen transfer hatasi. Formda bir Tore'yi de kesemez Lens. Sene sonunda Quaresma son transferini yapacak Cin'e. Bir ihtimal Pepe ve Adriano da gidebilir. Sene sonunda cok buyuk degisiklikler olacak kadroda sampiyon olsak da olmasak da. Lens sene sonunda kalsa da gitse de 11 icin dusunulmuyor o kadar diyeyim. Yine bir hakem rezaleti olmazsa Caner, Adriano kanadinin makine gibi calisacagini ve oradan en az 1 asist gelecegini goreceksiniz.

Çevrimdışı ozankarakoc

Q7’ye soyle 6-8 mac arasi ceza verselerde bir daha gormesem egoisti Besiktas formasiyla. Adam her firsatta Besiktas’a ihanet ediyor ama saksakcisi cok.

6-8 maç boyunca sağ açıkta Lens'i şöyle bir hayal edip, bu söylemini bir kez daha düşünmeni rica edeceğim sevgili kardeşim.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar lutfen, kim aldiysa 323 Aykut'un tacini geri versin, gulduk eglendik ama cocuk eve gidecek babasi kizip dovebilir, geri verelim tacini lutfen, 109 Babel sen mi caldin tacini aykut'un bak agliyor cocuk

Çevrimdışı mylife1903

Trabzonspor maci zor mac, trabzon zor deplasman totemlere erkenden baslayalim arkadaslar

Çevrimiçi Samet Demir

Herkes sabahtN gusülünü alsın. İsteyende namazını kılıp dualara başlasın.

Büyük gün bugün.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

6-8 maç boyunca sağ açıkta Lens'i şöyle bir hayal edip, bu söylemini bir kez daha düşünmeni rica edeceğim sevgili kardeşim.

Her an takimini sabote edebilecek, sirf kendine oynayan bir adamin yerine kim oynarsa oynasin daha faydali olur sampiyonluk yolunda.

Adamin savunulacak bir tarafi kalmadi.

TFF'nin gecmiste ayni hareketi yapan oyunculara ceza vermemis olmasi yada Joseph'in ayni pozisyonda q7'yi tahrik edip kirmizi kart gormemis olmasi q7'nin yaptigi hareketi hakli cikarmaz.

Bir degil, iki degil, uc degil. Takima verdigi zararin savunulacak tarafi kalmadi artik. Bu adamin ayni halti tekrar tekrar yemesinin tek aciklamasi kendisini (egosunu) Besiktas'tan ustte tutmasi.

Bir daha formayi giyemeden Porto'nun yolunu tutur umarim.

Çevrimdışı mylife1903

Masallah masallah diyecez sunnet cocuguna pipili pilav kavuracaZ
Ama tacini bulamiyoz, kim aldi kardesim adamin tacini verin cocuk agliyor

Ya arkadas bizim yonetime falan kiziyoruz, azicik algi yapsin falan diye ama taca da aglanmaz ulan arsiz aykut ofsayttten gol atiyon rakibin penaltisi verilmiyor hala cikip tac diyon, tac dedigin nedir ula bi kacta yuz tane oluyor.

Simdi anliyorum isin ciddi tarafindan bakinca o aykutun ne demek istedigini ama boyle firsat gelmis once sulandiracan sonra 90a cakacan.

Yonetim cikip sulandirmali bu aciklamayi, taca aglamak ney lan falan diye

Tac hirsizi lan sike ile fetoculatla mac yapa yapa tsnin sampiyonlugunu caldiniz sen konusma ulan ayi
Bu aykut 17de 16 sikesiz kazansin 17. Yi gelip bana atabilir

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Dün gece kalp ağrısından uyuyamadım. İçime sanki öküz oturdu. Ben eski kafa bir Beşiktaşlıyım, rakip bile olsa haksızlık gördün mü rahatsız oluyorum. Çok net söylüyorum; FB'NİN TACINI KİM VERMEDİ İSE ÇIKSIN ORTAYA!!

Ve dalga geçenler!! Susar mısınız lütfen? Bi arkadaşımız ağlıyor!! Biz ne ara bu kadar kötü olduk ya?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın arkadaşlar,

Dün gece kalp ağrısından uyuyamadım. İçime sanki öküz oturdu. Ben eski kafa bir Beşiktaşlıyım, rakip bile olsa haksızlık gördün mü rahatsız oluyorum. Çok net söylüyorum; FB'NİN TACINI KİM VERMEDİ İSE ÇIKSIN ORTAYA!!

Ve dalga geçenler!! Susar mısınız lütfen? Bi arkadaşımız ağlıyor!! Biz ne ara bu kadar kötü olduk ya?
@Necmi calmis diyorlar, 2-3 gundur piyasada da yok necmi abi, catir catir eziyo paralari bozdurup bozdurup harciyir taci

Çevrimdışı tangaz

bu zihniyette taraftarımız olduğu sürece düşman aramaya gerek yok.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar 5 sene once olcay fbnin santrasini calmisti, taci bulan santrayi da versin hey

Çevrimdışı caner.eryigit

+1903

Çevrimdışı FedericoGiunti

@Necmi calmis diyorlar, 2-3 gundur piyasada da yok necmi abi, catir catir eziyo paralari bozdurup bozdurup harciyir taci
Dün gece zaten necmi abinin çaldığını ima ettim ben. Geri ver necmi abi taçını rica ediyorum lütfen.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı mylife1903

Dokunmayin adamin tacina kardesim

Offf iki gundur guluyorum ya
Ulan fenerli olsam sinirden kendimi intihar ederdim ama galiba fblinolmus olsam aykutla ayni kafada olurdum. Ula biz tiner cekiyoz guzel kafa yapiyor tamam ama bu aykut ile mahmut ne iciyor bana ondan doldursunlar.

Tac hirsizligi ne lan, ahahaha
Lan ingiliz kiralicesinden tacini calsan boyle aglamaz

Of cok guzel ya ulan nasil morallendim nasil oh oh

Senol gunes biyle demec verse hocayi kimse kurtaramaz valla bizden once gomer butun camia

Çevrimdışı mylife1903

Caner olayinda anlatamadik abi noldu fernandao bize aldim sizi dizimde sektirdim sonra boyle boyle koydum size hemide ofsaytten koydum hareketi yapmadi mi
Cezasi 1 mac

Caner sanki hakemi domaltip ustune binmis uzun essek oynar gibi cezaya bah 6 mac

Çevrimdışı tangaz

Caner olayinda anlatamadik abi noldu fernandao bize aldim sizi dizimde sektirdim sonra boyle boyle koydum size hemide ofsaytten koydum hareketi yapmadi mi
Cezasi 1 mac

Caner sanki hakemi domaltip ustune binmis uzun essek oynar gibi cezaya bah 6 mac

bunu yazan senle benden başkası varmıydı? herkes o hh miiss canerden kurtulduk die göbek atıyordu şimdi de ohh karismadan kurtulduk diyorlar, karismadan kurtulacaksak buna hoca karar verecek cezayı yönetim kesecek yani biz cezalandıracaz ama dışarda bir olacaz biz birlik olmayınca ensemize vururlar böle.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

beyler itiraf ediyorum ben çaldım :utan

çağırın yankutu verecem eline tacını :icool:

Çevrimdışı mylife1903

beyler itiraf ediyorum ben çaldım :utan

çağırın yankutu verecem eline tacını :icool:
Abi ver cocugun tacini gozun sevem, dunden beri agliyir

Çevrimdışı kyiv

Bugün kazanılacak 3 puan önümüzü açacak.Bu maçtan sonra geriye kalan 10 haftadaki puan kaybetme ihtimalimizi de azaltmış olacağız. Fakat her nedense içimden bir ses bu maçın 1-1 biteceğini söylüyor.Baş belası Rodellegaya dikkat!!!

Bu arada dün akşam Fenerbahçe maçı sonrası hiçbir küfür hakaret eleştiri olmayan yazım neden silindi? Hayır, zaten son 2 haftadır hem ceza üstüne cezayla hem de günü dolmasına rağmen kaldırılmayan cezalarla uğraştık yazmamamız isteniyorsa bilelim bizde boşu boşuna zaman harcayıp, kimseyi sıkmayalım burada.

Çevrimdışı tangaz

Abi ver cocugun tacini gozun sevem, dunden beri agliyir

gelsin verecem bir de elmalı şeker aldım özür dilerken onu takdim edecem verecem eline verecem eline tacını da şekerini de

Çevrimiçi Necmi

Trabzon'u yener ve puan farkını korursak süper olacak. Kalan 10 haftada 3 rakibimiz de 5'er kez evinde oynarken biz 6 kez oynayacağız, sadece 4 kez deplasmana gideceğiz.
aslında iki kez deplasmana çıkacağız 4 deplasmanın ikisi zaten istanbulda başak maçı zaten deplasman sayılmaz iki çıkılacak deplasmanın biri akhisar diğeri osmanlı ben osmanlıyıda deplasman saymıyorum hem sondan bir önceki maçımız şampiyonluk iddiamız varsa o maçın sonucu zaten belli oluyor tek düşüneceğimiz akhisar deplasmanı kalıyor. zor bir maç olur. bu akşamı alırsak bence artık önümüz açılıyor. Bir anda ibre tamamen Beşiktaşa dönecek. sonraki dört maç istanbulda

Etiketler: