Hocanın bi lafı vardı silgiyi de bitirmemek lazım diye basın toplantısında oyundan çıkarken yaptığı saygısızlıktan dolayı Q7 için. Futbolcumuzdur şampiyonluk için hepsine ihtiyacımız var ama umarım artık o silgi bitmiştir. Benim için o silgi geçen yıl bursada bitmişti ama neyse. Şu dakikadan sonra sezon sonuna kadar dişimizi sıkıp hepsinin arkasında duracaz.
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olay quaresma olayi degil, isimlerden bagimsiz degerlendirme yapmazsak boyle gelirr boyle giderr
Eskiden noumaydi hedef
Bugun quaresma olur
Yarin medele
Obur gun pepeye yapilir
Daha canere yapilani unutmadik.
Tavuk silkeler gibi atiyir besiktasin oyuncusunu adamlar
Delgadoyu nasil atmisti cucu ya ferrariyi.
Butun mac dayak yemis ferrari bi karombolda kurtulurken faulden eli luganoya geliyo kugano yerde kirmizi ve penalti. Velinin bogazini sik sonra parmagina dogru yuzunu yanastirip kendini yere at, veli kirmizi gorsun.
Neler gorduk hep bize yapiliyor bu olaylar
Atiba cizgiye basmis diye kirmizi ver sonra penalti atislarinda 5m iceri girenlere gozunu kapat
Ozel muamele goruyoruz
Herifler kurullari kafakola almis senin futbolcunu istedigi maddeden sevk ettiriyor kendi futbolcusunu da yanlis sevk ettiriyor. Kumpas bunlar feto manevralarina benziyir hepsi
Tarin ongun denen herifin onunde sosa yumruk yemedi mi?
Emenike sivoka kafa atmadi mi?
Hakem duzgun yonetse olaylar bu noktaya gelmeyecek. Soldado denilen hiyar parcasi her pozisyonda faul yapa yapa maci gerdi 5-6 tane faul yapti fbnin santraforu verilmeyenler haric kart gormeden maci tamamladi
Souza hep ayni, lig macinda arkadan tolgaya basmadi mi? Oyna devam bu macta onune gelene basti adam hatta olay pozisyonda once gene quaresmanin ayagina basiyor.
Yonetim zayif olmasa basimiza bunlar gelmez.
Taliskaya basiyorlar taliska sari goruyor, pepe normal bi faul yapiyor sari goruyir. Quaresma dedigin adam yilda 1 gol atiyor ya da atamiyor fb macinda o sans gollerini atmasa ne olacakti?
Yonetici cikiyor miniminikus calani kovduk diyor
Baska yonetici cikiyor kovmadik diyor
Yonetici cikiyor baskan cok kizdi diyor
Yonetici cikiyor baskanin haberi var diyor ki baskan tempo tutarken goZukuyor
Boyle bir yonetimi var besiktasin
Konyaya tivit atti diye gene bi emekci kovuluyor konyaya kardes muamelesi cekiyor yonetim ki o konya superkupa macinda olay cikartmis futbolcularimiza kelebek atmis bir camia sonra konya macinda goruyoruz olayi. Bunlar zayif bunlar bisi yapamaz diye hisseden konya abuk sabuk tivit atiyor algi kasiyor
Yonetim stad yapti iki defa sampiyon oldu diye elestirmeyecek degiliz yaptiklari bombalar burdan turkiyeye duble yol olur, istifa etsinler abuk sabuk aciklamalar yapacaklarina, fikret orman ve anc yeni yonetim toplasin daha guclu isini bilen insanlar ile yola devam etsinler.
Yahu yd nedir biliyoruz ama gene de besiktaslidir azicik kumlanacaksin adami yonlendireceksin. Goruseceksin adamla, eski baskanlari toplasinlar gecen yaptiklari gibi azicik gozdagi versinler hatta pfdk ve tahkimden 1-2 kisiyi postalasinlar
Fernandao 1 mac caner 6 mac rezalete bak