Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5814336 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Hocanın bi lafı vardı silgiyi de bitirmemek lazım diye basın toplantısında oyundan çıkarken yaptığı saygısızlıktan dolayı Q7 için. Futbolcumuzdur şampiyonluk için hepsine ihtiyacımız var ama umarım artık o silgi bitmiştir. Benim için o silgi geçen yıl bursada bitmişti ama neyse. Şu dakikadan sonra sezon sonuna kadar dişimizi sıkıp hepsinin arkasında duracaz.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olay quaresma olayi degil, isimlerden bagimsiz degerlendirme yapmazsak boyle gelirr boyle giderr

Eskiden noumaydi hedef
Bugun quaresma olur
Yarin medele
Obur gun pepeye yapilir

Daha canere yapilani unutmadik.

Tavuk silkeler gibi atiyir besiktasin oyuncusunu adamlar
Delgadoyu nasil atmisti cucu ya ferrariyi.
Butun mac dayak yemis ferrari bi karombolda kurtulurken faulden eli luganoya geliyo kugano yerde kirmizi ve penalti. Velinin bogazini sik sonra parmagina dogru yuzunu yanastirip kendini yere at, veli kirmizi gorsun.
Neler gorduk hep bize yapiliyor bu olaylar

Atiba cizgiye basmis diye kirmizi ver sonra penalti atislarinda 5m iceri girenlere gozunu kapat
 Ozel muamele goruyoruz

Herifler kurullari kafakola almis senin futbolcunu istedigi maddeden sevk ettiriyor kendi futbolcusunu da yanlis sevk ettiriyor. Kumpas bunlar feto manevralarina benziyir hepsi
Tarin ongun denen herifin onunde sosa yumruk yemedi mi?
Emenike sivoka kafa atmadi mi?

Hakem duzgun yonetse olaylar bu noktaya gelmeyecek. Soldado denilen hiyar parcasi her pozisyonda faul yapa yapa maci gerdi 5-6 tane faul yapti fbnin santraforu verilmeyenler haric kart gormeden maci tamamladi

Souza hep ayni, lig macinda arkadan tolgaya basmadi mi? Oyna devam bu macta onune gelene basti adam hatta olay pozisyonda once gene quaresmanin ayagina basiyor.

Yonetim zayif olmasa basimiza bunlar gelmez.
Taliskaya basiyorlar taliska sari goruyor, pepe normal bi faul yapiyor sari goruyir. Quaresma dedigin adam yilda 1 gol atiyor ya da atamiyor fb macinda o sans gollerini atmasa ne olacakti?

Yonetici cikiyor miniminikus calani kovduk diyor
Baska yonetici cikiyor kovmadik diyor
Yonetici cikiyor baskan cok kizdi diyor
Yonetici cikiyor baskanin haberi var diyor ki baskan tempo tutarken goZukuyor
Boyle bir yonetimi var besiktasin

Konyaya tivit atti diye gene bi emekci kovuluyor konyaya kardes muamelesi cekiyor yonetim ki o konya superkupa macinda olay cikartmis futbolcularimiza kelebek atmis bir camia sonra konya macinda goruyoruz olayi. Bunlar zayif bunlar bisi yapamaz diye hisseden konya abuk sabuk tivit atiyor algi kasiyor

Yonetim stad yapti iki defa sampiyon oldu diye elestirmeyecek degiliz yaptiklari bombalar burdan turkiyeye duble yol olur, istifa etsinler abuk sabuk aciklamalar yapacaklarina, fikret orman ve anc yeni yonetim toplasin daha guclu isini bilen insanlar ile yola devam etsinler.
Yahu yd nedir biliyoruz ama gene de besiktaslidir azicik kumlanacaksin adami yonlendireceksin. Goruseceksin adamla, eski baskanlari toplasinlar gecen yaptiklari gibi azicik gozdagi versinler hatta pfdk ve tahkimden 1-2 kisiyi postalasinlar

Fernandao 1 mac caner 6 mac rezalete bak

Çevrimdışı mylife1903

Algi nedir nasil yapilir

Senin maclarinda fahis degil fahise hatalar yapilsin, hakemler pirlanta gibidir falan de sen hala
Burasi turkiye burda kurallar baska. Yonetim bes senedir basta hala 4-5 tane gazeteciyi maasa baglayamamis. Metin albayrak guney amerika seyahatlerinde az yesin de iki tane passat alip gazetecilere verelim.
Senin maclarin facia bursa, konya, fb maclari hakemler puanlarini gasp ediyor, romantizmden kurtulsmayan taraftar hala iyi oynayalim hakemi yenelim falan havalarinda 34 macta 3 sefer yensen hakemi 10 mac yenemezsin, az cekin su tineri diyiriz, alemin enayisi biz miyiz hakemi de yenecek kadro kuralim falan filan

Buyrun 7-0 kazanmis adamlar, karabuksporu yenip ikili averajda onlerine gecmisler karabuksporun hakemi es gecmiyorlar ama sen daha hakemi yenmeye calis, insanda utanma olur

Çevrimdışı mylife1903

Fb ile oynadigimiz lig macinda da benzer bir hikaye olacakti ama imdadimiza ofsayt gol ve verilmeyen penalti yetisti.
Dikkatle o maci tekrar izleyin mesela quaresmanin dusuruldugu pozisyonda cucunun eli gidiyir boyle penalti noktasina geri cekiyor sonra, gif yapsan tiki varmis gibi durur.
Sonra vidanin sari kart gordugu pzosiyon da irdelenmelidir, bir orda faul falan yok iki fb kulubesi yuruyup giden cucuye cullaniyir o da   kart uyduruyor.

Sonra ne olduysa devre arasinda telefon geliyor buyuk ihtimal telefondaki ses "macin icine sictiniz manyak misiniz, gol 4.5m ofsayt adamlarin penaltisini vermiyorsun, fbliyi atamiyorsun" diyor
Cucu hop 180 derece donuyor ikinci yari

Cucu bu ya, bizim son iki golu attirmayacak bir adamdir kendisi

Simdi bu telefondaki ses kimse otursun biraz daha arasin sagi solu

Yusuf namoglu istifa diyemeyen besiktas yonetimi de kendi istifa etsin

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abinin yazısına 100'de 100 katılıyorum.

Bu tip bir oyuncu gol kaçıran, kötü performans gösteren hatta sahada vurdum duymaz görünen ile bile kıyaslanamaz.

Quaresma hakkında yazarken tırsıyorum zaten zira @cursedofdragon ensemde  :bandit:
Takimi kazmalarla dolduralim yani

Ismael vardi mesela iyi cocuk, gol sevinclerinde en onde poz verirdi
7 senelik performansi 2 asist
Yerine caner geliyor ismailin 7 senede yaptigini 45 dakikada yapiyor ama cok orantisiz sevinip 6 mac ceza aliyor diye kiyaslamayalim

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bu ülkede sesin gür çıkacak yoksa işin zor. Bağıracaksın çağıracaksın bak haksız da olsan hakkı olursun. Hakem seni çatır çatır doğruyor ama senin sızlanman gereken yerde rakip sızlanıyor. Beşiktaşlıyım diyenler Babel pozisyonu için penaltı değil deyip sosyal medya da Beşiktaş taraftarına ayar veriyor. Yönetim çıksın konuşsun sesi gür çıksın, televizyonda programlarına bağlanıp Beşiktaşlıyım deyip renkli davrananlara gereken cevapları versin. Taraftar her yer de çırpınıyor, en sakin adamları bile çığırından çıkardılar. Sen yönetim anlamında sesini çıkarmaz öyle karar olursa Türk footbollu zarar görür diye yazılı açıklama yaparsan senin oyuncuna istedikleri cezaları verirler üstüne Beşiktaş kullanıyor algısı yaparlar, TFF de Beşiktaş kuvvetli derler Demirören döneminde 2 kupa almış takıma sanki 10 kupa almış algısı yaparlar. Siz sesinizi çıkarmamaya devam ederseniz 100. Yıl sonrası çok uzak değil.

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Bu ülkede sesin gür çıkacak yoksa işin zor. Bağıracaksın çağıracaksın bak haksız da olsan hakkı olursun. Hakem seni çatır çatır doğruyor ama senin sızlanman gereken yerde rakip sızlanıyor. Beşiktaşlıyım diyenler Babel pozisyonu için penaltı değil deyip sosyal medya da Beşiktaş taraftarına ayar veriyor. Yönetim çıksın konuşsun sesi gür çıksın, televizyonda programlarına bağlanıp Beşiktaşlıyım deyip renkli davrananlara gereken cevapları versin. Taraftar her yer de çırpınıyor, en sakin adamları bile çığırından çıkardılar. Sen yönetim anlamında sesini çıkarmaz öyle karar olursa Türk footbollu zarar görür diye yazılı açıklama yaparsan senin oyuncuna istedikleri cezaları verirler üstüne Beşiktaş kullanıyor algısı yaparlar, TFF de Beşiktaş kuvvetli derler Demirören döneminde 2 kupa almış takıma sanki 10 kupa almış algısı yaparlar. Siz sesinizi çıkarmamaya devam ederseniz 100. Yıl sonrası çok uzak değil.

Cok uzak degil, nedir ya
Icindeyiz icindeyiz sarmalin, icinde oldugumuz icin bazilarimiz goremiyor, turuman sov gibi yemin ediyorum

Çevrimdışı mylife1903

Cok duygulandim gozyaslari sel oldu, habere bah argadas

Beşiktaş Başkanı, Trabzon’da ilk 11’de yer alması beklenen Hollandalıya, “Sana güvenmesem, bonservisine bu paraları ödemezdim. Fırsatları iyi değerlendir” dedi.

Tecrübeli oyuncu da "Sizi mahcup etmeyeceğim" karşılığını verdi.

Drama dalinda ozgun senaryo altin pinokyosu

Çevrimdışı Mavi Tuna

Cok uzak degil, nedir ya
Icindeyiz icindeyiz sarmalin, icinde oldugumuz icin bazilarimiz goremiyor, turuman sov gibi yemin ediyorum
Cüneyt, Fırat, Halis üst üste en kritik maçlarımıza veriliyor kimsenin sesi çıkmıyor, ses çıkmaz ise Kadıköy de Palabıyık'ı veriler sonra Hakemler Beşiktaşı kollayar ya hu deyip utanmadan arlanmadan yorum yaparlar. Bu sene her türlü oyun var. Biz olmayalım da kim olursa olsun algısı müthiş, TFF, hakemler, millette yatan bize aslan kesilen Anadolu takımları, medyası, yorumcusu ama biz hala lay lay lom peşindeyiz. Böyle bir açıklama olur mu yahu Türk Footbolu zara görünüş yıllarca bu adamlar yüzünden görmediği zarar kalmadı, Beşiktaş'ın kaçtane Şampiyonluğu yendi hala zarar diyorlar zararın ağ babasını biz yıllarca gördük.

[ Son Düzenleme: 04 Mart 2018, 10:03:43 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı mylife1903

Cüneyt, Fırat, Halis üst üste en kritik maçlarımıza veriliyor kimsenin sesi çıkmıyor, ses çıkmaz ise Kadıköy de Palabıyık'ı veriler sonra Hakemler Beşiktaşı kollayar ya hu deyip utanmadan arlanmadan yorum yaparlar. Bu sene her türlü oyun var. Biz olmayalım da kim olursa olsun algısı müthiş, TFF, hakemler, millette yatan bize aslan kesilen Anadolu takımları, medyası, yorumcusu ama biz hala lay lay lom peşindeyiz. Böyle bir açıklama olur mu yahu Türk Footbolu zara görünüş yıllarca bu adamlar yüzünden görmediği zarar kalmadı, Beşiktaş'ın kaçtane Şampiyonluğu yendi hala zarar diyorlar zararın ağ babasını biz yıllarca gördük.

Ya o anadolu takimlari hakemlerden cesaret almasa cok farkli oynanacak oyun. Herifler bizim adama tekme atiyorlar sonra faul atarak oyuna basliyorlar nasil mucadele edeceksin. Bizde oturup rakiplere baska oynuyorlar diye dusunuyoruz. Hakemlerin yonetimleri farkli.

Sen hala cikip yusuf abi saygideger biridir guveniyoruz falan dersen haftaya alper ulusoy da mac alir, firat aydinusa da 8.4 puan verirler

Biz 2004 sezonunda lucescu korkak oynatiyor ya diyen algi kurbanlari ile de cok ugrasmistik sonra adamin da tekme atiyor ya diyenler de vardi.

Çevrimdışı mellfred

Yazdıklarının tamamına katılıyorum
@mylife1903
Sen gibi yöneticimiz olsa Amerika’ya kredi açarız allaıma

Çevrimdışı mellfred

Yönetim şimdi değil Konya maçından sonra vuracaktı yumruğunu
İlk yarı fener maçında istifa diyecekti
Biz övdükçe övdük maşallah
Şimdi senin oyuncunu takımını böyle derdest ederler

Çevrimdışı mylife1903

Yönetim şimdi değil Konya maçından sonra vuracaktı yumruğunu
İlk yarı fener maçında istifa diyecekti
Biz övdükçe övdük maşallah
Şimdi senin oyuncunu takımını böyle derdest ederler

Pirlanta gibiler yahu ne tepkisi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Asporda besiktas yorumcusu yokken besiktas gomuluyor, yonetim aciklamama yapacagina, suraya baglanip hepsinjn agzini kapatsin, artik baskan mi baglanip silkeler bunlari yoksa basin sozcusu metin albayrak mi bilemem. Boyle bir rezalet olabilir mi?
Erman gomuyor habire, camia suskun bu taraftar daha napsin
Abi Bi Uğur Karakullukcu var ki Çocuk GS li olmasına rağmen ölümüne bizi savunuyor

Ersen Martin ve Okan Koç vardi o GS ve Fb li yorumculari madara ediyorlardı uzun zamandır çıkarmıyorlar ekrana Beşiktaşin hakkını sonuna kadar savundukları için

Kariyeri PTT liginde ve GS nin 3.cu kalecisi olarak Geçen ama Pepeyi eleştirip yerden yere vuran Kerem denen GS yalakası sabah Akşam programda
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Abi Bi Uğur Karakullukcu var ki Çocuk GS li olmasına rağmen ölümüne bizi savunuyor

Ersen Martin ve Okan Koç vardi o GS ve Fb li yorumculari madara ediyorlardı uzun zamandır çıkarmıyorlar ekrana Beşiktaşin hakkını sonuna kadar savundukları için

Kariyeri PTT liginde ve GS nin 3.cu kalecisi olarak Geçen ama Pepeyi eleştirip yerden yere vuran Kerem denen GS yalakası sabah Akşam programda
Kerem bir pirlantadir

Çevrimdışı Berat

Kulüpten bir insan Medel ve Adriano'yu uyarsın da cezalarını Gençler maçında çeksinler yoksa İBB maçına yansıyacak.

Çevrimdışı mylife1903

Kulüpten bir insan Medel ve Adriano'yu uyarsın da cezalarını Gençler maçında çeksinler yoksa İBB maçına yansıyacak.
Yok oyle olmaz o is. Medel ve adriyanO kirmizi gorur 2ser mac cakarlar sac trasindan ibb macinda oynamazlar sonra gs maci oncesi kart gorurler o mactada oynamazlar.

Simdi taliska bana aciklasin besiktas boyle onemli maclari varken neden rakibin tabanina ayaginin ustuylen vuruyor.

Çevrimdışı underworld

İnş düşünen biri çıkar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

🔥🔥SON DAKİKA! Beşiktaş’ta Pepe'nin sağ ayak parmağı kırıldı. Pepe Trabzon maç kadrosundan çıkarıldı. Pepe 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

:bawling: :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

🔥🔥SON DAKİKA! Beşiktaş’ta Pepe'nin sağ ayak parmağı kırıldı. Pepe Trabzon maç kadrosundan çıkarıldı. Pepe 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

:bawling: :bawling: :bawling:
Durup dururken kirilmadi o parnak, fb macinda aldigi darbelere dayali ayaginda kirik diye servis edeceksin o haberi

Çevrimdışı savaş altay

Takimi kazmalarla dolduralim yani

Ismael vardi mesela iyi cocuk, gol sevinclerinde en onde poz verirdi
7 senelik performansi 2 asist
Yerine caner geliyor ismailin 7 senede yaptigini 45 dakikada yapiyor ama cok orantisiz sevinip 6 mac ceza aliyor diye kiyaslamayalim
Hayır abi takımın başına bela niteliğinde en azından şu profilde şanssızlıklar gelsin.
Quaresma kendi dünyasını yaşıyor. Geçen 400.000 ceza için çok demiştim, yanılmışım  :D

Çevrimdışı kartalbayt

Durup dururken kirilmadi o parnak, fb macinda aldigi darbelere dayali ayaginda kirik diye servis edeceksin o haberi
Aynen öyle olmuş zaten

Çevrimdışı mellfred

https://twitter.com/t24spor/status/970257561231482882?s=21

Çevrimdışı savaş altay

Fikret Orman Ankara'ya her geldiğinde bizim çakma halifeyi görmeye gidiyor, oraya en yakın otelde konaklıyor. Siz şimdi hakkaten bizim yönetimden birinin çıkıp atar yapmasını mı bekliyosunuz abilerim :). Bizim başkana demişler ses etmeyin bu sene o sene değil diye çok belli.

Not: Şimdi futbolla siyasetin ne alakası varcılar saldırmadan burasının Türkiye olduğunu da söyleyeyim de başım ağrımasın.
Senarist felan olsana sen yada dur burada yazmaya devam et, maksimum 40 üye oluyor ama 110 da ziyaretçi var Yetenek avcısı geç kalmaz  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Haaah soleee dinleyin abinizi

Simdi turgayi arayacan, aksam algiya baslayacan
Hemen cikarsin pepenin sakatlik gecmisini

Yabanci oyuncu getiriyoruz dunya yildizi herifler ayagini kiriyor, bak realde hic sakatlanmamis dedirtecen

Sonra hakeme girecen, nerede yildiz oyuncular korunacskti ah nerede vah nerede

Seneye transferlerde de dinlesinler hersene sampiyonuz

Çevrimdışı mylife1903

Hayır abi takımın başına bela niteliğinde en azından şu profilde şanssızlıklar gelsin.
Quaresma kendi dünyasını yaşıyor. Geçen 400.000 ceza için çok demiştim, yanılmışım  :D
Sen hic roy keane seyrettin mi
Yutuba yaz 3 saat izle yemeklerden once gunde 2 sefer

Etiketler: