Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5815269 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı spiegel

vallla bizim yönetim artık uyumasın bir zahmet. son iki maçtaki hakem hatalarından sonra iyi niyet gösterme gibi bir hataya düşülmemeli. milyonlarca taraftarın var onlar bizden korksun

Çevrimdışı spiegel

federasyona karşı ses getirecek bir taraftar organizasyonu da düşünülebilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ts maçına böyle çıkalım.

Fabri

Gökhan     Pepe      Medel       Adriano

Oğuzhan   Atiba

Pektemek         Tolgay            Babel

Love

Çevrimdışı Serhat Akkaya

federasyona karşı ses getirecek bir taraftar organizasyonu da düşünülebilir.
Taraftar ne yapacak ki? Aaa cok iyi organize olmuşlar daha adil davranalim mi diyecekler? Sen taraftarın sesi adami isten kovuyorsun hakemlere iyi çocuklar diyorsun yöneticin aykutu guzelliyor. Tff kulahima anlat der taraftara..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sercan62

Şu lanet olası camia ile yaşadığımız problemlerden dolayı oyuncularımızın ceza alması canımı o kadar sıkıyor ki anlatamam.

Bu adamları son 2,3 yılda hem saha içinde hem de saha dışında madara ettik. Yönetimsel hamlelerimizle yerden yere vurduk Son yıllardaki fb-BJK maçlarındaki gerilimlerin sebebi bu. Biz zaten bunları itin bir yerine koyduk o konuda sıkıntı yok ama dünkü olaylardan sonra ne yazık ki kendi camiamızı ve futbolcularımızı suçluyorum.

Karşımızdakilerin ne b.k olduğu zaten belli. Bizi çekmek istedikleri seviye belli. Biz nasıl bu kadar kolay bir şekilde son iki yılda oynanan kupa maçında bunların tuzağına düşüyoruz? Hem de iki maçı da kendi sahamızda oynamamıza rağmen. Quaresma'yı maçtan attırmak bu kadar kolay mı yani? Sahaya girdiğin 5 dakika olmuş. Seni germeye çalıştıkları ilk hamlede onların tuzağına nasıl düşersin? Daha ilk hamlelerinde ya! Al işte iyi mi oldu şimdi?

Arkamıza rüzgarı almışız. Lig maçında kafalarına vurmuşuz. Önümüz açık, kadromuz iyi. Biz tam iyi takım kendini buluyor derken hoop yine çektiler bizi kaosun içine biz de düştük.Şu beş para etmez camia yüzünden bir futbolcumuzun dahi ceza almasını kabullenemiyorum. Bunları adam yerine koyup sahada girdiğimiz gerginliği kabul edemiyorum.

Umarım yönetim artık gerekeni yapar. Yönetim bu yıl çok arka planda kaldı. Kaldıkça da kafamıza vurmaya başladılar. Quaresma'nın cezasını iki, üç maça düşürmemiz lazım ağır bir ceza gelse de. Bunun yanında pazartesi günü ne yapıp edip galip gelmemiz lazım. O maç çok önemli.

Çevrimdışı mellfred

#TFFŞaşırmaSabrımızıTaşırma
Taga destek verin

Çevrimdışı kartal190321

oerezma  en alt limitten alırsa  7 maç  ceza alıyor, oerezmanın yoklugunda   g.gönül  oynayabilir ön tarafta  geride  vida oynar ,  dün kaçırdıgı golden sonra  lensin  oynatılacagını  düşünmüyorum

fabri

vida   pepe  tosic   adriano

medel    tolgay

g.gönül      talisca    babel

love

biran  evvel  süt kupası maçı psikolojinden çıkmak gerekiyor  futbolcuları  maça kadar sosyal medyadan uzak tutmak  kafalarını rahatlatmak  trabzon maçı havasına girmelerini sağlamak en iyisi,  şu çirkef takımın tuzagına düşmeyecektik ahhh bee hocam  oerezmayı neden alırsın oyuna
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı mylife1903

Taraftar ne yapacak ki? Aaa cok iyi organize olmuşlar daha adil davranalim mi diyecekler? Sen taraftarın sesi adami isten kovuyorsun hakemlere iyi çocuklar diyorsun yöneticin aykutu guzelliyor. Tff kulahima anlat der taraftara..
Hakeme duduk astiramiyorlar gidip anonscu ile basinci ile falan ugrasiyorlar

Bi tanidik mudur vardi, herkesle takisirdi cok tirsakti ama gider temizlik emekcisini, cay emekcisini falan kovardi, artiz artiz anlatirdi mudurun isine karismamak icin cok ses etmezdik tabi ama iyi gulerdik arkasindan iki eliyle bi anteni dogru tutamaz diye

Hakemlerin hepsi pirlanta gib pirlanatahahahahaha

Ulan ortadogu burasi, sen boyle konusursan hakem, semsiye bile soksam bisi demez, tam kivama geldiler, der

Çevrimdışı mylife1903

sevk edilebilecek bütün maddelerden sevk etmişler işte.
Moskvadan bildirdiler, fernandes buyuk sitrez altindaymis, dun maci izlemis, quaresmanin pozosyonunu gormedim, tuvaletteydim, diyormus cocukm2-3 mac ceza cakmasinlar diye

oerezma  en alt limitten alırsa  7 maç  ceza alıyor, oerezmanın yoklugunda   g.gönül  oynayabilir ön tarafta  geride  vida oynar ,  dün kaçırdıgı golden sonra  lensin  oynatılacagını  düşünmüyorum

fabri

vida   pepe  tosic   adriano

medel    tolgay

g.gönül      talisca    babel

love

biran  evvel  süt kupası maçı psikolojinden çıkmak gerekiyor  futbolcuları  maça kadar sosyal medyadan uzak tutmak  kafalarını rahatlatmak  trabzon maçı havasına girmelerini sağlamak en iyisi,  şu çirkef takımın tuzagına düşmeyecektik ahhh bee hocam  oerezmayı neden alırsın oyuna

oerazma değil Quaresma oyuncularımızın ismini doğru telafuz edelim.

Vida'gökhan 2'lisi önlü arkalı oynamazlar tahminim.

Ya talisca oynar kanatta ya paktemek bende lens'i oynatacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı spiegel

abicim bu görüntüden ceza alma işi sadece bize mi var. ekici falan yok mu sevk birşeyler.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bi yerlerde yine pasta kesiyorlar herhalde!yapacak tek birşey var kardeşim yangınsa yangın.bundan snr maçlarımızda yabancı hakem istiyoruz diyeceksin bu kadar basit kimse de ne diyorsun diyemez onlarda beğenmiyor ya hodri meydan!

Çevrimdışı Nartallo

Hafta sonu da Halis mulis şovunu yapar. Beşiktaş’ın sadece bir kısım taraftarı çabalıyor, birşeyler yapmaya çalışıyor, savunuyor.Caner’den sonra Querasma’yı da yedirirsek camianın zayıflığı bir keza tescillenir. Bir Trabzon, bir Başakşehir kadar ağırlığımız yok hiçbir kurulda. Yöneticiler zaten çiçek çocuk. Mahalle yanıyor bunlar kendi havasında.

Çevrimdışı mertozlu

Pazartesi günü 2-3 kazanırız, Rodellage ve Abdulkadir atar bizde de Love, Negredo Tolgay fişi çekeriz.

Çevrimdışı mertozlu

Trabzonspor kreatif oyunculardan kurulu olduğu için açık ve pozitif futbol oynuyor genelde (Çalımbay bu maça özel bir değişiklik yapmazsa eğer) o yüzden göze hoş gelen ve bol gollü bir maç izleyeceğiz gibi.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Pazartesi günü 2-3 kazanırız, Rodellage ve Abdulkadir atar bizde de Love, Negredo Tolgay fişi çekeriz.
Tolgay ve gol atmak :evillol: en son golü liverpool a attıgı gol.. :evillol:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Arkadaşlar simdi quaresma sizce tahminen kac maç ceza alacak. Caner e oldugu gibi 6 7 mac kitlemesinler.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaşlar simdi quaresma sizce tahminen kac maç ceza alacak. Caner e oldugu gibi 6 7 mac kitlemesinler.
1 mac souzadan 1 mac ekiciden olmak uzere kirmizi kart cezasi 2 mac zaten hop iki mac hadi fb cok agliyor 3 mac. 6-7 mac ceza alirsa YONETIM GITSIN﹗ etsin artik

Cikip tam algi zamani
Yabanci hakem isteyecen
Mhk istifa
Pfdk istifa
Tahkim fbli
Ustune bornozla basin toplantisi yapip havuzdan cikarim mesaji verecen

Çevrimdışı ozankarakoc

1 mac souzadan 1 mac ekiciden olmak uzere kirmizi kart cezasi 2 mac zaten hop iki mac hadi fb cok agliyor 3 mac. 6-7 mac ceza alirsa YONETIM GITSIN﹗ etsin artik

Cikip tam algi zamani
Yabanci hakem isteyecen
Mhk istifa
Pfdk istifa
Tahkim fbli
Ustune bornozla basin toplantisi yapip havuzdan cikarim mesaji verecen

O yollar hep tıkalı... Ülkenin durumuyla aynı...

Başkan çıkıp konuşuyor, 1 ay hak mahrumiyeti, 100 bin TL ceza.
Şenol Hoca konuşuyor, ceza.
Taraftar tepki koyuyor, ceza.
Futbolcu tepki koyuyor, hakem görmüyor, kamera görüyor, yeni kanun çıkıyor, ceza.

Şimdi başkan çıkıp 'yabancı hakem istiyoruz' dese, 'aynı şey tekrarlanırsa takımı sahadan çekerim' dese, ne olacak? HİÇBİR ŞEY.

O yüzden 'başkan sessiz kalıyor, yönetim hakkımızı savunmuyor' eleştirilerine katılamıyorum.

Tepki hiçbir işe yaramıyor, 'bari tepki göstermeyelim de, 100'er 100'er yazdıkları cezaları ödemiş olmasın kulüp' diye düşünüyor olabilirler.

Adaletini s..... Öhm... Sevdiğimin ülkesi...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı yoruk

Ben de hakem konusunda Necmi abi gibi düşünmekteyim.Zira direk Fener lehinde çalışmadı dün.Ama iyi de yönetmedi.Vasat yönetti.

Çevrimdışı kyiv

Geçen sene frikiklerde skor üretirken bu sene çok zorlanıyoruz. Bundan sonraki haftalar başta Trabzonda olmak üzere frikikler önemli olacaktır. Hazır quaresma tehdidi yokken kafası rahat Taliscanın frikikleri daha etkili kullanması lazım.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir anda ts macını lens in alacağı hissi geldi şuan tam da şuan.

Etiketler: