Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5811954 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma Galatasaray maçında çok daha basitlerini kaçırdı.

O pozisyonların dönüşlerinde gol yememiş olmamızdan dolayı dikkat çekmedi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

No comment.,

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Lense verilen paraya acıyorum sene sonu q7 veya babeli çine okutup oraya sağlam bir tane YILDIZ olacak ama kanat alırdık
töre ve orkan gelecek orayı bu şekilde gençleştirme yapardık q7 veya babel artık kim kalırsa rotasyon oyuncusu olurdu abilik görevi üstlenirdi kanat ve beklerimizin acilen tecrübeli koşan yetenekli adamları almamız lazım cokta tecrübeliden kastım 28 yasından aşağı olsun da ne olursa olsun uzun gecen sezon maratonunu kaldırsın
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı ozankarakoc

İkisi Quaresma'nın etkisiz kalma ihtimali olan deplasman maçları ki bugün görmese Trabzon'da kırmızı görürdü kesin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En etkisiz Quaresma'nın Lens'ten 20 gömlek üstün olması da çaresizliğimizin bir başka tarifi...

Adriano sağ bek, Gönül sağ açık mı olur, Gökhan Töre'yi reenkarne mi ederler ne yaparlar bilmiyorum ama, ben ne olursa olsun bu Lens'i takımda görmek istemiyorum artık ya...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

No comment.,

Sadece karşı karşıya gol kaçırıyor olsa 'neyse' dersin, 'şansı yok' dersin, 'son vuruşları kötü' dersin... Trabzon maçındaki pozisyonda Cenk BOMBOŞ, bu maçta 4 oyuncu BOMBOŞ! Bence bu uyarmakla falan düzelmez, sopayla döveceksin. Of!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

Lens olayına Sabri abi gözünden giriyorum ...

Bak lens kardeş, sen güzel bir kardeşe benziyorsun ama mevzu derin bu kadar rahat olma istersen deyip olayın ciddiyetini kavra lan Hitit diye devam etmek istiyorum.

Babel gole dönük sende asist yaparsın diye aldık seni ama sen tam tersi gidiyorsun.
Takımda aldığı süreye bakmaksızın senin kadar gol pozisyonuna giren adam yoktur.
Ya git kutsal suyla yıkan pederden af dile ya da şu topları yanındaki adamlara at.

İşin diğer tarafı girdiği bütün pozisyonlar çok net gol olma ihtimali olan pozisyonlar ama olmuyor, olmuyor...
Talisca, Negro bile bu kadar net pozisyona giremiyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma’ya yonetim tarihi ceza vermeli. Töre fit olsa sözlesme fesihi bile olurdu.
Niye ceza verilsin, takim arkadasina destek oldu onu itekleyio, durtene gelip iki tane caktigi icin mi?
Takimin kaptani olsa bu olaylar olmaz zaten, arkadas maldado diye bir adama kart gisteremedi takim, herif sadece verilen 5-6 tame faul yapti, maci germeye basladi. Takimin kaptani olsa gider hakeme faulden sonra herif dakkka basi faul yapiyor zaten, elinle saysrisn 4-5 oldu hica nerde kart, taraftar olaya uyanir, takim uyanir. Pepe ile bi kontak oldu, takimin kaptani olacak adamin hemen gidip quaresmaya yapismasi lazim oyle pzoisyonlarda, hemen basladilar onu iteklemeye, souza rol yapiyo, yonetim gucsuz azicik diklendiye kendi futbolcumuzu mu gonderecez, sonrkai hareket hepten cogu oyuncumuzun ne denli kilibik oldugunu gosteriyir, volkan ekici falan almislar pepeyi surukluyorlar, nerede bizim takimin kalani, nerede
Quaresma gidiyir o konuyu da cozuyor

Sunepeler gonderilsin, gonderilecek olan varsa, yedek kulubesinde yaya yaya oturuyorlar, fb kulubesi her karara itiraz her karara ortami geriyor, bizimkiler yumurta kebap yapiyor.

Yonetim de ortami sakinlestirmeye rakibe saygi duymaya baslasin, daha bu kafayla boyle cok mac oynanir

Ulan fbden az adam atilmis, penaltimiz verilmemis herifler hala hakem diye agliyor, aykut kocamali gordum mactan sonra adam aglayacak ama oyle boyle degil dokunsan aglayacak, hakem hakem diyor, yuzsuze bak ulan penaltisi verilmeyen ben oyuncusu attirilan ben, isyan eden sen, hadi len ordan

Çevrimdışı mylife1903

Fifa ya başvurur iptal ettirir
Ne fifasi ya
Yinetim istifa etsin ceza falan verirlerse, sen takimi oyuncularini koruyama, adaleti saglayama, sonra anarsi cikar cok normal. Herifler hakemden yuz bulup habire daliyor bizimkilere, pepenin sari kartina bak, hala hakem hakkinda iki cift yorum yok yonetimden. Yonetim bu kafayla giderse daha bir cok oyuncumuz kirmizi gorur onumuzdeki maclarda.

Pascal nouma leeds macinda armut agaci gibi munchu sallayan millse koymustu yumrugu, ceza mi verdik?

Çevrimdışı mylife1903

Ben quaresma'ya sallamıyorum. Bu macta sallancak adam bana gore Lens.

Orda o hareketi yapmasa. Mac 2 -1 olucak. Quaresma oyuma girmeyecek. Haliyle kart da almayacak. Maç ikici yarı 4 olucak 5 olucak.

Cok büyük hayal kırıklığım var bu adamla ilgili. İnanılmaz. Hani space jam vardı uzaylılar basketbolcuların yeteneklerini çalıyorlardı ya. Bu adamın da çalmışlar yeteneklerini.

Bi nedir abi ya. Bu kadar olmaz ya.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lense kizilmaz, cocugun standarti bu. Yetenek cekilmesi falan yok, yetenek yok zaten neyi calacan.
Adam top suremiyor top kontrol edemiyor zaten buydu basimiza messi yaptilar
Almayin oynayamaz bizde dedim dinletemedim.
Bu yonetim boyle devam ettikce bu kafayla seneye pepe falan da gider burdan, sahada olanlari goruyor futbolcular mac sonrasi da goruyirlar. Hakki yenilen biz isyan edenler gene hakkimizi yiyenler
Takimin seviyesininnbiraz geri gitmesiyle lens forma bulmays ve oynamaya baslar, seviye biraz dusunce cok faydali bir oyuncu olacak bizim icin.
Su haliyle ise sadece santrafor oynatilmali, 50-60mden gelen toplari istop etmesini gectim adam 3mden gelen topu kontrol edemiyor. Pepenin tosicin falan top kontrolu daha iyi

Çevrimdışı mylife1903

tolgay sayısız top kaybıyla oynadı bunu da lakaytlıkla yaptı son dakika gidiyor top çıkarırken topuk pası veriyor falan
Tolgay facia oynadi abi. Kaptanlik bandini takinca saga saga cekti cocuk, agir gelmis olabilir

Çevrimdışı mylife1903

Ben bu quaresma kadar amatör bir futbolcu görmedim. Yazık, çok yazık. Onun yüzünden eksilmesek, oyunumuza bakıp golleri sıralasak herifler ligden de kopabilirdi. Tarihi fark da atabilirdik. “Şaklaban vs” diyenlere kızıyorsunuz, hatta yöneticiler mod falan veriyor ya. Quaresmaya ne demeli? Koca bir camia ile billur geçiyor? Bu kaç oldu?
Babel artık kendine gelmeli, sene sonunda adamakıllı, modern bir kanat oyuncusu alınıp, bugünün kahramanı olan arkadaşa da acilen veda edilmeli...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi
Kart goruyor diye 350bin yuro ceza verilen oyuncu gidip bu macta takim arkadasini tartaklayana yumruk koyuyorsa o adam degerlidir. Naspsin muhasebeci gibi sahada mulayim mulayim takilsin mi
Quaresmayi yalniz birakan takim arkadaslarinda problem var.

Gecen sene tosic bu sene quaresma.

Bizim futbolcular bunlari goremiyor, konya macinda bursa macinda bu fblilerin bize yaptiklarininyapacaksin iste mac icinde.

Tolgaya 3 tane fbli daliyor yere dusuruyorlar besiktasin kaptanini bi lens geliyor olayin sonunda oraya. Boyle takim olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Mevzu atılması değil hadi ona alıştık atıldıktan sonra başka birini daha itti. O kısım için de ceza gelirse en az 2 maç oynamaz . Amatörlük hocaya da kızamıyorum her topçu da bir kusur ya da defo var ve takımda santrafor yok.
Senelerdir yaziyorum eksik oyuncu olmasalar bizde oynamaz bu oyuncular. Kimi yasli kiminkn aykusu dusuk kimi umursamaz kimi tembel kimi gucsuz kimi isteksiz

Abartilan kadar iyi bir kadromuz yok zaten futbolcuya benzeyen kac tane adam var takimda, adriano, atiba, pepe, bAbel 3.5 tane kalanlarin bir kulagi kesik.

Bu seviyelerdeki oyuncular bizim icin yeterli onu da belirtelim.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Beşiktaş ~ Fener: Cüneyt Çakır
Beşiktaş ~ Fener: Fırat Aydınus
Trabzon ~ Beşiktaş: Halis Özkahya

Gözümüze soka soka yapıyorlar bu atamaları hala tık yok. En önemli 3 maçına, kırılma maçlarına bu hakemler atanıyor seni çatır çatır doğruyor ama kimse de ses yok. Böyle sessiz kalmaya devam edin bakalım, Halis de pazartesi eyyamın kralını yapar sonra yine başlarız döndüğümüz yere.

Hakemi de yeneceksin diyen arkadaşlar hakemi her zaman yenemezsiniz hele ki bu futbol kültürün de bu çok zor.  Bu kültür polemiği, sesinin gür çıkmasını seven bir kültür. Öyle efendi duralım, ortamı germeyelim diyerek olmuyor maalesef. Hocayı, oyuncuları yalnız bırakırsanız çıkıp konuşmazsanız olacağı bu...

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2018, 07:27:10 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı underworld

Ne fifasi ya
Yinetim istifa etsin ceza falan verirlerse, sen takimi oyuncularini koruyama, adaleti saglayama, sonra anarsi cikar cok normal. Herifler hakemden yuz bulup habire daliyor bizimkilere, pepenin sari kartina bak, hala hakem hakkinda iki cift yorum yok yonetimden. Yonetim bu kafayla giderse daha bir cok oyuncumuz kirmizi gorur onumuzdeki maclarda.

Pascal nouma leeds macinda armut agaci gibi munchu sallayan millse koymustu yumrugu, ceza mi verdik?
Kavga, dövüş edip takımı yok yere eksik bırakan ya dövüş sporlarına başvursun yada "bak burdan .... Gitsin" karikatürü gibi yapsın.

Milyon avroları bu tür şeyleri yapsınlar diye vermiyoruz.bu kulüp gönül eğlendirme yeri de değil.
Hakemi makemi bıraksınlar işlerini yapsınlar tıpkı pazar günü olduğu gibi.

Çevrimdışı mylife1903

Senol Hocam soyunma odasında aferin demiştir prensine büyük ihtimalle.
Kendi gazlamiztir manevi oglunu, cik bunlarin hakkindan gel diye. Zaten devre arasini kisa tutup hemen arenaya cikmasindan belliydi asiri bi motivasyonda oldugu takimin

Çevrimdışı mylife1903

q7nin kırmızı gördüğü pozisyonda ekici direkt kırmızı volkan ikinci sarıdan kırmızı görmeliydi üstüne soldadoya kaç defa sarı çıkmamış atıfa çıkmamış üstüne son dk penaltı verilmemiş ve bu yankut kocamal çıkmış abuk sabuk konusuyor
Bizim yonetim cikar haklilar rakibe cok baski oldu vodafine parkta bu baskiyi azaltmamkz lazim, der

Çevrimdışı mylife1903

şu pozisyonda josef'e nasıl kart çıkmıyor sarı bile çıkmadı sarı kartsız bitirdi  maçı.

Pozisyonda bisi yok, oyna devam azicik makyajini silmeye calismis gozundeki o

Çevrimdışı EMİR EMRE

Lense kizilmaz, cocugun standarti bu. Yetenek cekilmesi falan yok, yetenek yok zaten neyi calacan.
Adam top suremiyor top kontrol edemiyor zaten buydu basimiza messi yaptilar
Almayin oynayamaz bizde dedim dinletemedim.
Bu yonetim boyle devam ettikce bu kafayla seneye pepe falan da gider burdan, sahada olanlari goruyor futbolcular mac sonrasi da goruyirlar. Hakki yenilen biz isyan edenler gene hakkimizi yiyenler
Takimin seviyesininnbiraz geri gitmesiyle lens forma bulmays ve oynamaya baslar, seviye biraz dusunce cok faydali bir oyuncu olacak bizim icin.
Su haliyle ise sadece santrafor oynatilmali, 50-60mden gelen toplari istop etmesini gectim adam 3mden gelen topu kontrol edemiyor. Pepenin tosicin falan top kontrolu daha iyi

Gunaydin abi.

Bana gore bu saatten  sonra Lens e forma vermek kulubun hedeflerine ihanettir. Mustafa Pektemeki koy oynasin bundan  misliyle yarari olur. Sadece antrenmana cikip yesil sahanin cimini solumus herhangi bir oyuncu (hucumcu olmasi fark etmez) o pozisyonda asist veya golu yapardi. Benim icin yenilen en katmerli KAZIKTIR. 
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2018, 08:03:23 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Evet şu maçın 2-2 bitmesi de Lensin suçu , maçın gerilmesi de , Q7 nin atılması da hepsi onun suçu

Çünkü beyimiz Orada pas verse veya kendi vurup Golu yapsa bunların hiçbiri yaşanmayacakti , 4-5 atıp yollayacaktık herifleri

Q7 de oyuna girmek zorunda kalmayacaktı , adam o kadar rezaletti ki hoca 45 dakika zor dayandı

+1903

Çevrimdışı underworld

Kalemize gelen gol oluyor.
Öne geçiyoruz, cok geçmeden önce eşitlik sonra yenik duruma düşüyoruz.
Bir degil iki değil yeter artık!

Ya eksik rakibe karşı hucum problemimiz yokmu beni deli ediyor.
Rakip eksilince pozisyona bile giremiyoruz.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kalemize gelen gol oluyor.
Öne geçiyoruz, cok geçmeden önce eşitlik sonra yenik duruma düşüyoruz.
Bir degil iki değil yeter artık!

Ya eksik rakibe karşı hucum problemimiz yokmu beni deli ediyor.
Rakip eksilince pozisyona bile giremiyoruz.

Gülhan istatistik paylasmis. Fener iki sut iki gol. Biz her 10 sutun birini sokmaya devam edecez gibi duruyor. O zaman madem yeteneksiziz kaleyi ablukaya alip dunku fenere oynadigimiz gibi tum takimlara oynamaliyiz.

Love Negredo birlikte sahada olmali ya herro ya merro.

Çevrimdışı Nartallo

Kalede kaleci yok ki. Her top istisnasız her top filelerde kaç maçtır. Omuzlar düşmüş, negatif bir hava bu arkadaşta.

Çevrimdışı mylife1903

sıralama cl uefa lig kupa şeklinde konuştu lig 4 demedi 3 dedi
Ilk siraya milli takimi koydu galiba ustad

Çevrimdışı mylife1903

Bizde ki Lens ne ? Fener'deki Lens ne ?
Ben cidden anlamıyorum bu adam nasıl 12 asist yaptı orda.
Fb anadolu takimi, konyadaki fofana ayarinda bi adamdi lens fenerde. Ismail bile fark yaratiyor orda
Tas yerinde agirdir, oyuncularin baska takimlardaki performansi iyi analiz edilmezse sonuc boyle olur, cocuga fazla yuklenmemek lazim, yok oas vermemis falan kendi standarti bu
Istek hirs ve motuvasyin problemi var takimin biraz seviyesi dusunce oynamaya baslar

Çevrimdışı mylife1903

Lens bizi öyle abuk subuk pozisyonları atamayacağına alıştırdı resmen. Topu alıp kaleye doğru koştuğunda ''bir saçmalık yapma oğlum hadi vur topa'' diye bağırdım evin içinde ama korktuğum başıma geldi ve Lens resmen laga girdi ve Hasan Ali gibi bir oyuncuya yakalandı. Şaka gibi.

Lens'in ben kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Lens bence iyi bir futbolcu. Neler yapabileceğini, standart performansını geçen sene gösterdi. Bu adamın büyük bir mental problemi var. Sezon başından beri, bu problem neyse bir türlü çözülemedi. Yedek kalmak da değil sanki. Bir oyuncu yedek bile kalsa elbet bir gün forma şansı bulacağını ve bu şansı iyi değerlendirdiği an formayı kapacağını bilir. En azından bunu motivasyon kaynağı olarak kullanır. Lens bir şekilde eline gelen şansları değerlendiremedi. Değerlendiremedikçe de daha kötü bir performans sergilemeye başladı.
Adami en iyi taniyan hocasi dik avukatin soylemlerini taca atarsan sonuc bu olur, uzun surelinsozlesme yapmayin yatisa gecer gibi bir beyani olmustu

Çevrimdışı yoruk

Yönetim de höt demiyor sahadakiler “ 3-5 adam dışında  “de höt demiyor ! Ben anlamıyorum arkadaş.İşte bu yonden ezildiğimiz için kaybediyoruz . Yarın yönetim cıksa konussa ne olacak ? Yaptırım olmadıktan sonra..

Büyük, gergin maçlar hep böyle hep...

Lens ‘in pozsıyonu foroğraflara bakınca daha da dellendım Volkan öylece duruyormus sanki..Yetenek falan olmasa alakası yok cunku vurmadı bıle adam.He vurur dağlara taşlara gider falan..Ama vurmadı..
Kafa olarak yok bu sene takımda Lens.Sözleşme oldu açılır kendını verır dedık daha ilk maçtan batırdı.

Etiketler: