Quaresma’ya yonetim tarihi ceza vermeli. Töre fit olsa sözlesme fesihi bile olurdu.
Niye ceza verilsin, takim arkadasina destek oldu onu itekleyio, durtene gelip iki tane caktigi icin mi?
Takimin kaptani olsa bu olaylar olmaz zaten, arkadas maldado diye bir adama kart gisteremedi takim, herif sadece verilen 5-6 tame faul yapti, maci germeye basladi. Takimin kaptani olsa gider hakeme faulden sonra herif dakkka basi faul yapiyor zaten, elinle saysrisn 4-5 oldu hica nerde kart, taraftar olaya uyanir, takim uyanir. Pepe ile bi kontak oldu, takimin kaptani olacak adamin hemen gidip quaresmaya yapismasi lazim oyle pzoisyonlarda, hemen basladilar onu iteklemeye, souza rol yapiyo, yonetim gucsuz azicik diklendiye kendi futbolcumuzu mu gonderecez, sonrkai hareket hepten cogu oyuncumuzun ne denli kilibik oldugunu gosteriyir, volkan ekici falan almislar pepeyi surukluyorlar, nerede bizim takimin kalani, nerede
Quaresma gidiyir o konuyu da cozuyor
Sunepeler gonderilsin, gonderilecek olan varsa, yedek kulubesinde yaya yaya oturuyorlar, fb kulubesi her karara itiraz her karara ortami geriyor, bizimkiler yumurta kebap yapiyor.
Yonetim de ortami sakinlestirmeye rakibe saygi duymaya baslasin, daha bu kafayla boyle cok mac oynanir
Ulan fbden az adam atilmis, penaltimiz verilmemis herifler hala hakem diye agliyor, aykut kocamali gordum mactan sonra adam aglayacak ama oyle boyle degil dokunsan aglayacak, hakem hakem diyor, yuzsuze bak ulan penaltisi verilmeyen ben oyuncusu attirilan ben, isyan eden sen, hadi len ordan