Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5807904 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hocanın olumlu hareketi Pepeyi almasıydı
Bana kalsa Talisca ya da medeli de alırdım oyundan

Pepe kesin kırmızı görecekti sinirlenmeye başlamıştı Hoca tam zamanında müdahale etti

Rvp denen futbolcunun Tosice yaptığınin aynsini bugün Soldado denen futbocu Pepe ye yaptığı surekli uzerine oynadı ama Pepe akıllı adam yemedi bu numaraları

Soldado denen futbocu bugün 2 kere atılmalıydi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Lens>Q7>Rakip 9 Kişi > Hakem

Etki sırası bana göre böyledir. Nasıl ilk mac 2-3 'ü bulduk Cakır'ı susturduk. İkinci golü bulsak mac 3-4 giderdi adamlar zaten bitti.

katılıyorum

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2018, 00:26:17
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Böyle bi durumda sıralama yapmak mantıklı gelmiyor bana. Maçın bitimine 2 dakika kala penaltımız çalınmadı. Yani galibiyeti kaçırmamıza hakem %95 olarak etki etti.

Hak veririm bu noktada.
Macı bu noktaya getiren biziz ama.

Kupa zerre umrumuzda değildi ama final zaten cok sonra oynanacak en azından yazılsın hanemize su kupa.

Her seferinde bu (Hakaret Yasak)₅ oynuna geliyoruz. Yıllarca 9 kişi yenemediniz geyiği dinlicez şimdi .

Çevrimdışı tangaz

Pepe kesin kırmızı görecekti sinirlenmeye başlamıştı Hoca tam zamanında müdahale etti

Rvp denen futbolcunun Tosice yaptığınin aynsini bugün Soldado denen futbocu Pepe ye yaptığı surekli uzerine oynadı ama Pepe akıllı adam yemedi bu numaraları

Soldado denen futbocu bugün 2 kere atılmalıydi

soldado tam bir çipti bugün maçda sürekli pepeye oynadı bu yankut kocamalın taktiğiydi çok belliki aynı rvonun gecenseneki ortam çocugu rollerini soldadoya vermiş bir de kalkmış maç sonu soldado efendi sportmenlık abidesi açıklama yapıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mertozlu

Lens>Q7>Rakip 9 Kişi > Hakem

Etki sırası bana göre böyledir. Nasıl ilk mac 2-3 'ü bulduk Cakır'ı susturduk. İkinci golü bulsak mac 3-4 giderdi adamlar zaten bitti.

Katılıyorum ben de.

Çevrimdışı mrred

3sene değil 5 sene önceydi olimpiyatta sahaya giren 1453 mü ne die bir gruptu ve fetöcüydüler lyonda sahaya bizikiler değil lyonlular girdi. ergenekon balyoz dediğin şeyler fetö gibi büyük bir suç şebekesinin tüm devlet olanaklarını kullanarak organize ettiği büyük bir kumpastı.

sen şimdi kalkıp 3-5 taraftar bir araya gelecek bunu bunu yapacak fikret başkana kumpas kuracak die bir senaryo yazılır ruhumuz duymaz diyorsun. kusura bakmada ben buna kahkaha ile gülerim.

fikret orman istifa etsin dien mi var da hala anlayamadığınız şey var die başlayan final cümleni kurdun ??? daha geçenlerde sebanın da önüne koydum efsane başkan nazarımda ormandır dedim sen şimdi gelip hala anlayamadığınız şey dersen buna daha çok gülerim.
Sen gül abi ben gayet ciddiyim .Lyon da sonradan bizimkiler de sahaya girdi ayrıca 1453 dediğin grup fetöcüyse ben bir mahkeme kararı falan bilmiyorum sen biliyorsan paylaşırsan sevinirim. Bize karşı olanları hepsini himmetçi₁ ilan etmekle iş çözülmüyor sonuçta hepsi de bize karşı bunu anlamamız gerekiyor. Neden karşılar çünkü parayı biz kazanıyoruz.  Burası Türkiye ve batık kulüpler var 1000 TL için adam kesiyorlar bu ülkede şampiyonlar ligi ve şampiyonluk için her şey yapılır . Biz YD zamanında yarıştan kopunca bunlar kendi aralarında paylaşıyorlardı gelirleri şimdi onlar hiçbir şey alamıyor ve bunun baş sorumlusu onlar açısından Fikret Orman olaylara böyle bakıyorum sen nasıl bakıyorsun bilmiyorum ama ellerinden gelse hem mehmet demirkol hem atv hem hıncal bilimum renkli yazar her fırsatta başkana sallamaya çalışıyorlar. Kendi başkanlarına salladıklarını hiç görmedim. Biz napıyoruz elimizdekini sırf egolarımız için ateşe atmaya çalışıyoruz ben her zaman sakinlikten ve akıldan yanayım. Elbette dışarda da mücadele olacak ama bu akılla olmalı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Egos

Mantık hatası var bir takım aynı anda hem şampiyonlar ligine hem de uefaya katılamayacağına göre olsa olsa 2. öneme sahiptir bence bu tartışma tamamen renklilerin uydurması ve bizde bu oyuna geliyoruz. Bir hoca kendini inkar edip lige önem vermemizlik yapabilir mi bu nasıl bir iştir aklım almıyor ligde başarılı olmazsa zaten en çok istediği yere gidemez böyle düşündüğünü sanmıyorum. Ayrıca başkanın da açıklaması var görev sürem içinde bir avrupa kupası istiyorum diye. Başkanla hocanın vizyonları aynı.

hocanın, federasyon fikstür belirlerken önce milli maçları, ardından avrupa kupası maçlarını, ardından ligi göz önüne alarak sıkışıklığa mahal vermeyecek bir sistem oturtmalı eleştirisini eğip büküp bu sonucu çıkarmış. adam bir buçuk ay sonra rövanşı oynanacak maçı neden bu sıkışık takvime yerleştiriyorsunuz, diye değerlendirme yapıyor, serhat da hocanın beşiktaş'ın oynamadığı milli maçlar ile uefa maçlarını ligin üstünde gördüğünü iddia edip "hocaya göre lig 4. sırada" diye ahkam kesiyor.

maksimum üç kulvarda ilerliyoruz ve hocaya göre lig 4. sırada, insan yazarken utanır.

Çevrimdışı tangaz

lens lens lens tek suçlu lens 5e gidecekti maç tarihi fark olacaktı muhtemelen fener 7 kişi falan kalacaktı sene sonu taliplisi olursa satılsın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sen gül abi ben gayet ciddiyim .Lyon da sonradan bizimkiler de sahaya girdi ayrıca 1453 dediğin grup fetöcüyse ben bir mahkeme kararı falan bilmiyorum sen biliyorsan paylaşırsan sevinirim. Bize karşı olanları hepsini himmetçi₁ ilan etmekle iş çözülmüyor sonuçta hepsi de bize karşı bunu anlamamız gerekiyor. Neden karşılar çünkü parayı biz kazanıyoruz.  Burası Türkiye ve batık kulüpler var 1000 TL için adam kesiyorlar bu ülkede şampiyonlar ligi ve şampiyonluk için her şey yapılır . Biz YD zamanında yarıştan kopunca bunlar kendi aralarında paylaşıyorlardı gelirleri şimdi onlar hiçbir şey alamıyor ve bunun baş sorumlusu onlar açısından Fikret Orman olaylara böyle bakıyorum sen nasıl bakıyorsun bilmiyorum ama ellerinden gelse hem mehmet demirkol hem atv hem hıncal bilimum renkli yazar her fırsatta başkana sallamaya çalışıyorlar. Kendi başkanlarına salladıklarını hiç görmedim. Biz napıyoruz elimizdekini sırf egolarımız için ateşe atmaya çalışıyoruz ben her zaman sakinlikten ve akıldan yanayım. Elbette dışarda da mücadele olacak ama bu akılla olmalı.
Hakem seçimlerinden federasyon kararlarına, maç takvimine, tahkim kurulunun kararlarına, cezalara kadar her şekilde üstüne oynanıyor ve sen sessiz kalalım mı diyorsun?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mrred

Hakem seçimlerinden federasyon kararlarına, maç takvimine, tahkim kurulunun kararlarına, cezalara kadar her şekilde üstüne oynanıyor ve sen sessiz kalalım mı diyorsun?
Nerden biliyorsun sessiz kaldığımızı ? Her şey uluorta mı yapılır ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hocanın, federasyon fikstür belirlerken önce milli maçları, ardından avrupa kupası maçlarını, ardından ligi göz önüne alarak sıkışıklığa mahal vermeyecek bir sistem oturtmalı eleştirisini eğip büküp bu sonucu çıkarmış. adam bir buçuk ay sonra rövanşı oynanacak maçı neden bu sıkışık takvime yerleştiriyorsunuz, diye değerlendirme yapıyor, serhat da hocanın beşiktaş'ın oynamadığı milli maçlar ile uefa maçlarını ligin üstünde gördüğünü iddia edip "hocaya göre lig 4. sırada" diye ahkam kesiyor.

maksimum üç kulvarda ilerliyoruz ve hocaya göre lig 4. sırada, insan yazarken utanır.
Ya hocanın açıklamalarını dinlemedin ya da sallıyorsun. Hadi açıklamalarını geçtim konya maçındaki oyuncu seçimleri için de mi bişi demeyeceksin? DAha öncesinde yine aynı şekilde ligde yaptığı oyuncu seçimlerine kadar hoca CL'Ye ligden daha çok önem veriyor. Neyinden utanacam?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yine klasik söylemlere döndük. saha dışında ne yapılıyor bana söyle de bilelim?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mertozlu

Ben şunu anlamıyorum ya. Soldado'dur RVP'dir, bu adamlar ünlü oyuncular, kariyeri olan oyuncular, şimdi bitik de olsalar, ülkelerinde bilinen oyuncular. Bunlar Aykut denen pek de bi vasfı olmayan adamı dinleyip her çirkeflik görevini yerine nasıl getiriyor? Kendi ülkemizde de yayınlarlar bu videoları, ileride çocuklarım falan da görür, düzgün insan olayım demiyorlar mı hiç? Bizim Fabrimize mesela Şenol Güneş (asla demez de) git Volkan gibi çirkef ol dese Fabri Volkan'ın yaptıklarını yapar mı? Adam düzgün insanın tanımı resmen. Eşi var çocuğu doğacak yakında. Ben bunu anlamıyorum işte, şu FB soyunma odası bu kariyerli adamları bile bu hale nasıl getiriyor hiç ama hiç anlamıyorum.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Sessiz kalmıyoruz. Hakemler pırlanta gibi çocuklar diyoruz. Cüneyt, Fırat, Halis üst üste 3 maçımıza veriliyor. Her maç eyyamın dibine vuruyorlar. Sessiz kalmayan halimiz bu mu?

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

Bu maçı komple önce lense yazarım
Temennim bir an önce satılıp gitmesi
İkinci olarak teneke kupa için bizi bu kadar geren yönetime yazarım
Elen Manisa’ya
Ter temiz
Fener’e 3 koyduğumuz maçı konuşalım ts’ye koyana dek.
kerhanede bakire kalamazsın Fikret Orman
Ya bekaretinden ya tenekeden imtina edeceksin
Germeyecektin bizi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu açıklamanın neresinde fikstür var. Başka bişi var? Ne öncesinde ne sonunda bundan bahsediyor. Dinlememişsin işkembeden sallıyorsun sonra ahkam kesiyor diyorsun. Kim ahkam kesiyor?

"Şampiyonlar Ligi'nin bedel ödettiğini biliyorum"
Türkiye'nin en iyi takımı oldukları yönündeki yorumlara değinen Şenol Güneş, "Şampiyonlar Ligi'nin bedel ödettiğini biliyorum. Buna değer. Benim için milli takım, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve kupa sırasıyla gider. Biz Türkiye'nin en iyi takımı olduğumuzu söylemiyoruz, oynadığımız rakipler söylüyor. Bu haftaki rakibimiz de söylüyor. Biz ayak uydurmak durumundayız." değerlendirmesinde bulundu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sessiz kalmıyoruz. Hakemler pırlanta gibi çocuklar diyoruz. Cüneyt, Fırat, Halis üst üste 3 maçımıza veriliyor. Her maç eyyamın dibine vuruyorlar. Sessiz kalmayan halimiz bu mu?

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gitsin başkanın hakemler hakkında kasım ayında söylediklerini dinlesin ama basın açıklamalarını bile izlemeyenler gelip burada biz laf edince farklı hikayeler uyduruyorlar öyle dememiştir diyorlar daha izlemeden etmeden. Biz izle hak verirsin vermezsin ayrı. Kendin bi hikaye yazmak apayrı bişi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mrred

Bir şey daha var, başkanı renkliler sevmiyor hükümet sevmiyor kimse sevmiyor kaldı ki sevmek zorunda da değiller neden sevilmediğini de az çok biliyoruz kimisi para yüzünden kimisi çıkarlarına ters olduğu için kimisi de başka sebeplerden o kısmı çok da önemli değil ama şöyle bir durum var, beşiktaş taraftarının başkanı sevdiğini biliyorlar ve bu durumdan dolayı alenen haksızlık yaparlarsa toplumda bir infial olmasından korkuyorlar ve mecburen saygı gösteriyorlar. Ben böyle düşünüyorum neden böyle düşündüğüme gelince de 2000 lerde artık büyükşehirlerde ve metropollerde insanların aidiyet duygusunu en çok futbol kulüpleri doyuruyor. Çoğumuzun annesi babası köyden kente göç etti , şehirde insanların komşuluk ilişkileri artık yok insanların başka platformlarda ortak duyguları var mesela biz neden burdayız neden bu forumdayız ? Bunlardan en önemlisi de futbol kulüpleri. Bunu onlar bal gibi biliyor o yüzden alenen haksızlık yapamazlar çünkü toplumda infial olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Vallaha abi bırak Quaresmayi kesmeyi ilk 18 oyuncusu bile değil bu kadar NET !

Ama en azından pozisyona giriyor yaaaa , illaki bir gün atacak yaaaa diye diye bugünlere geldik

Sahada Resmen Fenerbahçe futbolcusu gibi oynadı HasanAli gibi bir adamı 1 Kez bile ekarte edemedi , içeride Caner ve Talisca bomboş iken 3 e 1 yakalamışken bekledi bekledi bekledi ve arkadan gelen adam topu ayağından aldı bu beceriksizlikle açıklanacak bir durum değil bilerek yapsa ancak bu kadar yapardı

Tamam hadi pas vermeyip kendin vuracan eyvallah ben bu tarz pozisyonlarda vuran adama kızmam bunu her zaman söylerim ama ne diye en az 10 saniye beklersin ??

Hem Farklı galibiyeti engelledin , hem Turu engelledin hemde Quaresmanin kırmızı kart görmesine sebep oldun
Sen de iyice suyunu çıkardın artık.

Quaresma'nın kırmızı kart görmesinin suçlusu da Lens oldu yani.

Abuk sabuk suçlamalar bunlar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

1453 nasıl kuruldu gözlemlemedin mi sen gezide çarşı hükümet karşıtı taraftaydı sonra bir anda bu 1453 peydahlandı beşiktaşı bu gezici çarşıya bırakmayız tarzı mesajlar veriyorlardı yukardan destekli oldukları apaçık ortadaydı o dönem hükümetle f.gülen hala kolkolaydı beraber ıslanmaya dewam ediyordu adına fetö demem bu nedenledir sen istersen hükümet destekli diyebilirsin bu sonuçta o grubunne bok oldugunu değiştirmez yukardan en yukarlardan desteklilerdi operasyonu yaptılar ortadan kayboldular birdaha duydun mu adlarını büyük bir operasyondu o. öyle senin dediğin gibi başkan karşıtı 3-5 kişinin yapacağı bir eylem değil bunlar.

sakinlikten ve akıldan yanayım diyorsun ama savunduğun tutum sadece sakinlik içerikli ben ortaya akıl koyan tek bir eylem önerini görmedim.

Çevrimdışı mrred

Gitsin başkanın hakemler hakkında kasım ayında söylediklerini dinlesin ama basın açıklamalarını bile izlemeyenler gelip burada biz laf edince farklı hikayeler uyduruyorlar öyle dememiştir diyorlar daha izlemeden etmeden. Biz izle hak verirsin vermezsin ayrı. Kendin bi hikaye yazmak apayrı bişi.
Ben sana bir soru sordum hala cevap vermedin ? nerede 4. öneme sahip dedi hoca bana söyler misin ? Ben basın açıklamalarını izlemeye çalışıyorum izleyemediklerim de oluyor sen beni aydınlatırsan sevinirim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

bu kadro yeni mi bi araya geldi? Q7 babel geçen sene yok muydu? Her seferinde olayı CL'ye bağlıyorsunuz başka mantıklı bi açıklamanız yok. CL'ye kendilerini hazırlayan adamlar lige neden hazırlayamıyorlar? Benim için 4.sırada lig geliyor diyen hoca yüzünden olabilir mi? Biraz şenol hocanın basın açıklamalarını dinleyin lütfen.
Sen pazartesi neredeydin?

Çevrimdışı Egos

Ya hocanın açıklamalarını dinlemedin ya da sallıyorsun. Hadi açıklamalarını geçtim konya maçındaki oyuncu seçimleri için de mi bişi demeyeceksin? DAha öncesinde yine aynı şekilde ligde yaptığı oyuncu seçimlerine kadar hoca CL'Ye ligden daha çok önem veriyor. Neyinden utanacam?

3 kulvarda ilerleyen takımın hocasının "lig 4. sırada" dediğini söyleyip beni sallamakla itham ediyorsun. bambaşka bir konuda, sıkışık fisktür ve federasyon için yapılmış bir açıklama için manipülasyon yapıyorsun. soluğu konya'da alman boşuna değil, çok yanlış yoldasın.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2018, 00:43:35
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Bu nedir şimdi ? İyice arap sacına dönecek yine bizim işler. Bir yıl daha bizimle kalacak denmişti Talisca, ne derece doğrudur?

Talisca: Burada mutluyum, ayrılmak istemedim. Beni tehdit eden durum yaşandı ve imza atmasaydım, sadece Türkiye Ligi'nde oynayabilirdim. Kontrat imzalamak zorunda bırakıldım. Başkanın da haberi var. @Hakan_gundogar

Çevrimdışı tuncaboylu

4.sırada lig geliyor nerede demiş ? Ben öyle bir şey ne duydum ne okudum
Boşver onu, alternatif evrende yaşıyor o

Etiketler: