Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5812362 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

lig ikincisi cl ye gitmek için 3 elememi oynayacak artık ? 2 ön eleme vardı geçtiğimiz senelerde...

aynen değişmiş 3 ön eleme oynatacaklarmış.

Kalan maçlar

Gs ;

Karabükspor - Galatasaray
Galatasaray - Konyaspor
Fenerbahçe - Galatasaray
Galatasaray - Trabzonspor
Gençlerbirliği - Galatasaray
Galatasaray - Başakşehir
Alanyaspor - Galatasaray
Galatasaray - Beşiktaş
Akhisar - Galatasaray
Galatasaray - Malatyaspor
Göztepe - Galatasaray

Başak ;

Başakşehir - Göztepespor
Alanyaspor - Başakşehir
Başakşehir - Beşiktaş
Akhisar - Başakşehir
Başakşehir - Malatyaspor
Galatasaray - Başakşehir
Başakşehir - Kayserispor
Osmanlı - Başakşehir
Başakşehir - Sivasspor
Antalyaspor - Başakşehir
Başakşehir - Kasımpaşa

Beşiktaş ;

Trabzonspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Gençlerbirliği
Başakşehir - Beşiktaş
Beşiktaş - Alanyaspor
Beşiktaş - Göztepe
Akhisarspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Malatyaspor
Galatasaray - Beşiktaş
Beşiktaş - Kayserispor
Osmanlıspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Sivasspor

Fb ;

Fenerbahçe - Akhisar
Malatyaspor - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Galatasaray
Kayserispor - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Osmanlıspor
Sivasspor - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Antalyaspor
Kasımpaşa - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Bursaspor
Karabükspor - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Konyaspor

Çevrimiçi Necmi

Emin misin abi? Inter'i ne zaman acsam stoperdeydi, simdi geriye bakiyorum hep stoperdeki maclari denk geliyor bana. Dunya Kupasi eleme maclarinda da bu seneki stoper oynamis.

Bence asil mevkisi DM ama stopere evrilmis yillar icinde
seri a da oynadığı 91 maçın 20 sinde stoper oynamış oda geçen yıl sakatlıktan sonra
sanırım orta sahada yerini kaybetti stoperde yer açtılar son maçlar zaten sonrada gönderme kararı aldılar
ingiltere ve ispanyada hiç stoper oynamışlığı yok sanırım ilkesindede hiç oynamadı sadece milli takımda
stoper oynadığı oluyor yani 250 maç içinde 20-25 kez stoper oynamış birine stoper diyemezsin. o kadar
atibada oynamışdır ona diyebilirmisin stoper diye mesela sağ bek oynasın diye tutturdular hayatında
herhalde 5 maç falan oynamışdır Beşiktaşda oynadıkları dahil belki o kadar bile yoktur. medel hızlı olduğu için süpürücü
stoper olarak italyada denemişler orda hızı kaldırabiliyor ama ispanya ve ingilterede bir maş bile düşünmemişler
ispanyada hızlı olmasının bir önemi yok ingilterede o boyla oynayamaz iyi yükseliyor eyvallah ama
penaltı yaptırmaya çok açık oyuncu o kadar tükselmek için elleri açıyor ve rakip penaltı alır birde stoper durduğu yerde
zıplar medel kaç defa zıplayabilecek durduğu yerde süpürücülüğü iyi olabilir ama onun stoperliği
bize maç kaybettirir. Vida ondan 5 gömlek daha iyi stoperdir. hava topunda iyi kesicilik iyi süpürücülük iyi
herşeyden önemlisi orjini stoper dikkat edin ilk hamlede her zaman topla kale arasına yapar hamlesini
rakibin açısını bozar. ve hatasız oynar bizde daha takıma uyum sağlayamadı takım arkadaşlarının reflekslerini bilmiyor
zamanla oturacak sabır lazım. sonrada en sevilen oyuncularımızdan biri olacak elinde iyi bir ön libero ve iyi bir stoper varken ön libero stoper yapılmaz. kaldıki medel stoperde yüzde yüzünü veremiyor hatta en fazla otuzunu verir.
stoperde verdiği katkıyı zaten stoperlere ön libero oynarkende verir. neden stoperde harcayasınki.
stoperin sakat olur ihtiyaç olur elinde mükemmel stoper yedeği var onun sayesinde bir fazla stoperi kulübede oturtmaktan kurtulursun. ama onun gibi bir oyuncuyu orta sahada tutmak demek orta sahayı geçilmez yapmak demek
merak etmeyin daha tam hazır değil uyum sorunu var. aştıkça mükemmel olacak seneye atibadan kalsada verim alamayız ön liberoya deli ihtiyacımız olacak ve medel elimizde seneye doğru başlangıç yapmak için bu sene
uyum sürecini tamamlaması lazım vida içinde aynı şey geçerli bu sene uyumu tamamlasın seneye hazır olsun oralarda
sorun yaşamayalım sağ bek ve forvet hattıyla uğraşalım sadece seneye GG yerinede bir sağ bek alıştırmaya başlamamız lazım kopma olmadan geçiş yapabilmek için.

Çevrimdışı Koa_lAA

hep haçlı oyunları bunlar  :icool:

Çevrimdışı savaş altay

@Necmi abi ne zaman değişiyor benim Mod'um  :evillol: ?
Zaman göstergesi vardı kalkmış göremiyorum şu an.
Ha no post ha mod, yazılarım hep arkada kalıyor sohbete giremiyorum.
fb yüzünden 3 gün de ağır geldi ne yalan diyeyim  :icool:

Çevrimiçi Necmi

Orijinali Ön libero ama kariyerinde oynadığı maç sayısinin neredeyse yarısı Stoper

@Necmi abi yanlış hatırlıyor

İnterde Hep stoper oynadi , Milli takımda da Yıllardır Full stoper oynuyor
interde 91 maçın 20 sinde stoper oynadı oda orta sahada yer açamadılar son maçları mecbur stoper oynattılar
sonrada biletini kestiler zaten oynadığı başka hiç bir takımda stoper oynamadı son dönem milli takımda oynadı işde
bu onu stoper yapmaz. bir kere stoper refleksi yok iyi izleyin sadece hızı sayesinde süpürücülüğü iyidir. yoksa stoper olacak
vasıflara sahip değil. iyi yükseliyor olması hava hakimiyetinin iyi olduğu anlamına gelmez bir fotoya bakıp
vay demeyin 90 dakika içinde bakın ne yaptığına kaç hava topu alabildiğine bir stoper her zaman sıçrayabilmeli medel her zaman sıçrayamaz. ve herşeyden önemlisi sıçraması son hamledir sonra dağılır stoper sıçradıktan sonrada
ikinci hamleyi yapabilmeli kısa boylu olduğundan sıçrarken düşerken faul yapma riski yüksek bunun adı ceza sahasında penaltı oluyor. Hoca görüyor zaten o nedenle mecbur olmadıkça girmez bu riske çünkü aynı randımanı ondan orta sahadaykende alabilecek ve daha az riske girerek neden stoper oynatsın.
yapmayın arkadaşlar medel pepe her zaman benim Beşiktaş formasıyla görmek istediğim oyunculardandır ve medeli
hiç stoper formasında hayal etmemiştim :D Pit bul u salacaksın orta sahaya sonra yaslanıp koltuğa maçını izleyeceksin rakip orta sahayı tek başına bozar. önüne bir tane iyi oyun kurucu ver. onun bütün yükünü üstüne alır zaten

Çevrimdışı tuncaboylu

3 tur oynamak zor ve ayrıca ligi 2. bitirene yine zor takımlar çıkacak.

5. ve 6. liglerin (Rusya ve Fransa) 3. sıradaki takımları, 7. 8. ve 9. liglerin de ikincileri var ve sadece 2'si gruplara kalacak.

Yani muhtemel rakiplerimiz Lyon, Zenit, Porto, Dinamo Kiev ve Ajax olacak.

Kısacası ligde ikinci olarak Şampiyonlar Ligi'ne kalmak da hiç kolay değil. İlaveten 3 ön eleme turu için erken form tutmak ve bunun lige olumsuz etkileri de cabası.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalan maçlar - Puan Tahmini

Gs ;

Karabükspor - Galatasaray +3
Galatasaray - Konyaspor  +3
Fenerbahçe - Galatasaray +1
Galatasaray - Trabzonspor  +3
Gençlerbirliği - Galatasaray  +1
Galatasaray - Başakşehir  +1
Alanyaspor - Galatasaray +3
Galatasaray - Beşiktaş  +1
Akhisar - Galatasaray +3
Galatasaray - Malatyaspor +3
Göztepe - Galatasaray +1

47 + 23 = 70 puan

Başak ;

Başakşehir - Göztepespor +1
Alanyaspor - Başakşehir  +1
Başakşehir - Beşiktaş +1
Akhisar - Başakşehir +1 
Başakşehir - Malatyaspor +3
Galatasaray - Başakşehir +1
Başakşehir - Kayserispor +1
Osmanlı - Başakşehir +3
Başakşehir - Sivasspor +3
Antalyaspor - Başakşehir +3
Başakşehir - Kasımpaşa +3

47 + 21 = 68 Puan

Beşiktaş ;

Trabzonspor - Beşiktaş +1
Beşiktaş - Gençlerbirliği +3
Başakşehir - Beşiktaş +1
Beşiktaş - Alanyaspor  +3
Beşiktaş - Göztepe +3
Akhisarspor - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Malatyaspor +3
Galatasaray - Beşiktaş +1
Beşiktaş - Kayserispor +3
Osmanlıspor - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Sivasspor +3

44 + 27 = 71 Puan

Fb ;

Fenerbahçe - Akhisar +3
Malatyaspor - Fenerbahçe +3
Kayserispor - Fenerbahçe +1
Fenerbahçe - Osmanlıspor +3
Sivasspor - Fenerbahçe +3
Fenerbahçe - Antalyaspor +3
Kasımpaşa - Fenerbahçe +3
Fenerbahçe - Bursaspor +3
Karabükspor - Fenerbahçe +3
Fenerbahçe - Konyaspor +3
[/quote]

44 + 26 = 70 Puan

Sene sonu   :icool:

Beşiktaş 71
Fener 70
Gs 70
Başak 68

Çevrimdışı tangaz

5. ve 6. liglerin (Rusya ve Fransa) 3. sıradaki takımları, 7. 8. ve 9. liglerin de ikincileri var ve sadece 2'si gruplara kalacak.

Kısacası ligde ikinci olarak Şampiyonlar Ligi'ne kalmak da hiç kolay değil. İlaveten 3 ön eleme turu için erken form tutmak ve bunun lige olumsuz etkileri de cabası.

ikinci mi bitirdik  :alala:
renkliler düşünsün :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

iki günün var :bandit:

daha 2 günün daha var :)

ligi 2.ci biterecek olan takım düşünsün  :bandit:

Çevrimdışı Savaş

Bülent Yıldırımda ola bilir. hatta bence bülo olur
Bülo trabzon maçına geliyor bence.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

uygun bir aday  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı savaş altay

iki günün var :bandit:
Ya ama ben 3 gün almıştım derbi pazardı. Bu gün salı ben saatler kaldı diye düşünmüştüm.
Ne yani 4.5 gün mod mu aldım şimdi ben  :biggrinking: Ohhhh Myyyyyyy ....
bekleriz  :bawling:

Çevrimiçi Necmi

iyide bizde onlarla birlikte aynı torbada olacağız orda ülkenin değil takım puanının önemi var
fransa liginde diye birinci torbaya girmez puanı yeterse girer. ajax puan olarak zaten bizim altımızda değilmi
onun girdiği birinci torbaya biz haliyle gireriz. üstümüzde torbaya girecek 5 takım var onlarında puanı bizden iyiyse
altımızda bizi geçecek puanda takım yok 8 takım içine biz gireriz. kaldıki portekiz liginde bizi geçebilecek iki takım var
porto ve benfica onların ikiside direk katılır. elemeye girmez diye tahmin ediyorum sporting olursa bizim gerimizde oluyor
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2018, 17:14:22 Necmi ]

o maça halisi verirler diye düşündüm ben yada mete  :alala:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

interde 91 maçın 20 sinde stoper oynadı oda orta sahada yer açamadılar son maçları mecbur stoper oynattılar
sonrada biletini kestiler zaten oynadığı başka hiç bir takımda stoper oynamadı son dönem milli takımda oynadı işde
bu onu stoper yapmaz. bir kere stoper refleksi yok iyi izleyin sadece hızı sayesinde süpürücülüğü iyidir. yoksa stoper olacak
vasıflara sahip değil. iyi yükseliyor olması hava hakimiyetinin iyi olduğu anlamına gelmez bir fotoya bakıp
vay demeyin 90 dakika içinde bakın ne yaptığına kaç hava topu alabildiğine bir stoper her zaman sıçrayabilmeli medel her zaman sıçrayamaz. ve herşeyden önemlisi sıçraması son hamledir sonra dağılır stoper sıçradıktan sonrada
ikinci hamleyi yapabilmeli kısa boylu olduğundan sıçrarken düşerken faul yapma riski yüksek bunun adı ceza sahasında penaltı oluyor. Hoca görüyor zaten o nedenle mecbur olmadıkça girmez bu riske çünkü aynı randımanı ondan orta sahadaykende alabilecek ve daha az riske girerek neden stoper oynatsın.
yapmayın arkadaşlar medel pepe her zaman benim Beşiktaş formasıyla görmek istediğim oyunculardandır ve medeli
hiç stoper formasında hayal etmemiştim :D Pit bul u salacaksın orta sahaya sonra yaslanıp koltuğa maçını izleyeceksin rakip orta sahayı tek başına bozar. önüne bir tane iyi oyun kurucu ver. onun bütün yükünü üstüne alır zaten
Abi benimde tercihim Libero oynaması zaten ama stoper oynadığı maç sayısı azımsanacak sayıda değil

Farketmiyor nereye koyarsan koy seviye atlatıyor adam

Stopere koyuyorsun Topla çıkıyor oyun kuruyor

Liberoya koyuyorsun PİTBULL gibi saldırıyor her yere , top kapıyor , atak başlatıyor , diyagonal pas atıp oyun yönünü değistiriyor vs müthiş adam

Medel benim içinde hayaldi hep isterdim , Pepe hayalden de oteydi ama şimdi ikiside bizim oyuncumuz :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Ya ama ben 3 gün almıştım derbi pazardı. Bu gün salı ben saatler kaldı diye düşünmüştüm.
Ne yani 4.5 gün mod mu aldım şimdi ben  :biggrinking: Ohhhh Myyyyyyy ....
bekleriz  :bawling:
25 Şubat 2018, 22:52:31 de ceza almışsın üstüne 72 saat koyuver
28 şubat 2018 22:52:31 de süren doluyor işde bir günden fazla olduğu için iki gün dedim
yoksa yarın gece 23 dolaylarında cezan bitiyor o zamana kadar uzatma cezası almazsan tabi

Çevrimdışı tuncaboylu

iyide bizde onlarla birlikte aynı torbada olacağız orda ülkenin değil takım puanının önemi var
fransa liginde diye birinci torbaya girmez puanı yeterse girer. ajax puan olarak zaten bizim altımızda değilmi
onun girdiği birinci torbaya biz haliyle gireriz. üstümüzde torbaya girecek 5 takım var onlarında puanı bizden iyiyse
altımızda bizi geçecek puanda takım yok 8 takım içine biz gireriz. kaldıki portekiz liginde bizi geçebilecek iki takım var
porto ve benfica onların ikiside direk katılır. elemeye girmez diye tahmin ediyorum sporting olursa bizim gerimizde oluyor
Bunlardan gruplara sadece 2 takım kalacak zaten, torba diye bir şey olsa ne olur?

Puanın yüksekse Porto'yla eşleşmek yerine Lyon'la eşleşirsin.

Çevrimdışı mylife1903

Bu bizim için mükemmel bir şey keşke hepsi bu kafada olsa. .herkes hardcore threesome falan yazıyor asıl en kötü kategori sleeping bunlara.. blonde little bird sleeping :evillol:
Vidyosu var mi?

Çevrimdışı mellfred

Kalan maçlar - Puan Tahmini

Gs ;

Karabükspor - Galatasaray +3
Galatasaray - Konyaspor  +3
Galatasaray - Trabzonspor  +3
Gençlerbirliği - Galatasaray  +1
Galatasaray - Başakşehir  +1
Alanyaspor - Galatasaray +3
Galatasaray - Beşiktaş  +1
Akhisar - Galatasaray +3
Galatasaray - Malatyaspor +3
Göztepe - Galatasaray +1

47 + 23 = 70 puan

Başak ;

Başakşehir - Göztepespor +1
Alanyaspor - Başakşehir  +1
Başakşehir - Beşiktaş +1
Akhisar - Başakşehir +1 
Başakşehir - Malatyaspor +3
Galatasaray - Başakşehir +1
Başakşehir - Kayserispor +1
Osmanlı - Başakşehir +3
Başakşehir - Sivasspor +3
Antalyaspor - Başakşehir +3
Başakşehir - Kasımpaşa +3

47 + 21 = 68 Puan

Beşiktaş ;

Trabzonspor - Beşiktaş +1
Beşiktaş - Gençlerbirliği +3
Başakşehir - Beşiktaş +1
Beşiktaş - Alanyaspor  +3
Beşiktaş - Göztepe +3
Akhisarspor - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Malatyaspor +3
Galatasaray - Beşiktaş +1
Beşiktaş - Kayserispor +3
Osmanlıspor - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Sivasspor +3

44 + 27 = 71 Puan

Fb ;

Fenerbahçe - Akhisar +3
Malatyaspor - Fenerbahçe +3
Kayserispor - Fenerbahçe +1
Fenerbahçe - Osmanlıspor +3
Sivasspor - Fenerbahçe +3
Fenerbahçe - Antalyaspor +3
Kasımpaşa - Fenerbahçe +3
Fenerbahçe - Bursaspor +3
Karabükspor - Fenerbahçe +3
Fenerbahçe - Konyaspor +3

44 + 26 = 70 Puan

Sene sonu   :icool:

Beşiktaş 71
Fener 70
Gs 70
Başak 68
Şampiyonluğu son maça bırakmışsın
Buna kalp yetmez
Başak ve GS’yi yenmek elzem

Çevrimiçi Necmi

Abi benimde tercihim Libero oynaması zaten ama stoper oynadığı maç sayısı azımsanacak sayıda değil

Farketmiyor nereye koyarsan koy seviye atlatıyor adam

Stopere koyuyorsun Topla çıkıyor oyun kuruyor

Liberoya koyuyorsun PİTBULL gibi saldırıyor her yere , top kapıyor , atak başlatıyor , diyagonal pas atıp oyun yönünü değistiriyor vs müthiş adam

Medel benim içinde hayaldi hep isterdim , Pepe hayalden de oteydi ama şimdi ikiside bizim oyuncumuz :icool:
işde bir oyuncuyu en fazla verim aldığın yerde oynatacaksın doğru olan bu. Medelin
yeri ön liberodur. iyidir ama riskli oyuncudur. sert girer orta sahada olursa faul olur ceza sahasında penaltı olur
bunun farkını görebilmek lazım. tosiç mesela oda riskli oyuncudur ama ceza sahasında yapmaz hep dışarda keser topu
o nedenle ondan ceza sahasında korkma tek riski kendi kalemize atması :D medel tehlikeyi koklar ve hızlı
hamle yapar o nedenle orta sahada kullanmak daha mantıklıdır orda tehlikeyi başlamadan sonlandırır hamlelerine
iyi bakın ne demek istediğimi anlarsınız.

Çevrimdışı sozkul

Konu dışı oldu kusura bakmayın saat akşam 22.30'da bizim stadın oradan ayrılıkçeşmesi veya Kadıköy Rıhtım tarafına nasıl gidebilirim? Bilen biri var mı ?

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tramway ile karaköy yap, 3 durak, sonra şehir hatları Vapuru iel Kadıköy, gece 1 son Vapur.
Yahut Taksim'e çık,  metro ile yenikapı sonra yenikapı-ayrılıkçeşmesi yap.  Marmaray saatlerini kontrol et, kaçda bittiğini bilmiyorum.

Çevrimdışı kyiv

İlk 5 maç ile alınacak 15 puan = şampiyonluk = krallık ilanı = şampiyonlar ligi = daha çok bilinilirlik =daha iyi futbolcular = dünya kulübü olma

E ne yapıyoruz? Trabzonu yeniyoruz ve dünya kulübü olma yönünde ilk adımı atıyoruz  :bandit:

Bu arada Rıza Hocamdan da ses çıkmadı 2 gündür?

Etiketler: