Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5835645 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Iyi de durumumuz gecen sene ile bire bir ayni FFP acisindan :) sartlara uyum saglamissak bonservis yasagi kalkacakti, uymadik ve kalkmadi. O zaman da olasiliktan soz ediyorduk simdi de aynisi gecerli.

Ben gecen sene olasilik hesabi yapmamistim bile o kadar guveniyordum yonetime, simdi yapmak zorundayim. Bu kadar basit.

Gecen sene sartlara uyum saglanmis olsa Aboubakar alinacakti. Bu sene Talisca'nin bir nebze alinma ihtimali bile varsa yine sartlara uyulmus olmasi uzerinden geciyor. O yuzden evet bu olasilik hesabini yaparak ilerlemek durumundayiz.

Yani rapor Nisan'da çıktığına göre Mayısda Talisca'yı alabiliriz diyorsun.
Ama bütçe yılı mayıs sonuna göre hesaplanmıyor mu?

Çevrimiçi Necmi

bu arada şunu da belirteyim seba dönemini de bilen biri olarak benim efsane başkanım f.ormandır. biz şuan tek büyük olma konusunu 2023e ötelemişsek nedeni sebanın yapmadıklarıdır die başlar sonrasında bilgilidir yd falan binayı inşaa etmişlerdir ama temeli seba atmıştır.
Aynen katılıyorum. O dönem Beşiktaş için çok iyi işler yaptı ama o dönem attığı adımların
bedelinide sonra ödedik. on yılımıza mal oldu

Çevrimiçi murat

Abi orada iletişim sıkıntısı oldu yönetimde herkes hatalı o konuda

İbrahim Altınsay Ericsonla anlaşıp imza attırdı başkan da gitti Samet Aybaba ya imza attirdi anlaşmazlık oldu İbrahim Altınsay da İstifa etti direkt
altınsayın vizyonuda erikson işe gitmesi isabet olmuş.erikson mu kaldı.nokia bile sürünüyor :D

Çevrimdışı tangaz

altınsayın vizyonuda erikson işe gitmesi isabet olmuş.erikson mu kaldı.nokia bile sürünüyor :D

:ebebe: :ebebe: :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

sen kendine bak sökül bitlikoyunları  :D

birde necmi abininde yüklü bir ödemesi varmış burda sölüyordu çop küfrettik şu maç bu maç die böbürleniyordu  :D
Benimki tamamen bireysel toplu şeylere katılmıyorum :bandit:
hem ben sadece renklilere şeydiyorum :utan onlara şeyetmek sevaptır :D

Çevrimdışı tangaz

Benimki tamamen bireysel toplu şeylere katılmıyorum :bandit:
hem ben sadece renklilere şeydiyorum :utan onlara şeyetmek sevaptır :D

parasını ver sonra dilediğini yap renklilere  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

TFF nin yaptığı açıklamaya bak Hay Allah’ım yarabbim akıl sağlığı mı yitireceğim.

birde açıklamayı vereydin bizde akıl sağlığımızı test ederdik

Çevrimiçi Koa_lAA

orman ıda seba gibi güzel anılarla yad edecez gibi geliyor bana ilerde... ölmez sağ kalırsak tabi...

düdükleyiciforum... bu iğrenç espriyi yapmasam olmazdı... hakem forumu...ilgi ve çekiç...

Çevrimiçi Necmi

Yani rapor Nisan'da çıktığına göre Mayısda Talisca'yı alabiliriz diyorsun.
Ama bütçe yılı mayıs sonuna göre hesaplanmıyor mu?
ona bende takıldım ama opsiyon haziranın ilk haftası devam ediyor sanıyorum
aklımda öyle bir şey kalmış yoksa 31 mayısda opsiyon biterse kullanamayız bunu
alacak olsakda alamayız. sözleşmenin hazirana sarkması gerekiyor. Mayısada anlaşılıp imza haziranda
atılabilir ama benfica ile anlaşamayıp 20 M yi portekiz federasyonuna yatıramayız o zaman

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bayern-Beşiktaş maçına İngiltere'den Taylor ya da Oliver'ı atayacaklar. Takıldığım hakem forumlarında da tahminler bu yönde.

İkisi de çok çok iyi hakem. Umarım bunlar dışında alakasız ya da sürpriz bir atama olmaz.
Martin Atkinsonu versinler kral hakem :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

parasını ver sonra dilediğini yap renklilere  :bandit:
ne yapalım stada bir komedin koymuyorlarki çıkarken parayı üstüne bırakalım
o kadar şeydediyoruz.

Çevrimiçi Necmi

:nerd:

Çevrimdışı emre_1978

yanlış biliyor olabilirmisin ericsona imza attıran Temer kıran değilmiydi altınsay van gaal ı istiyordu
Fikret ormanda gitti Sametle anlaştı. altınsay van gaali istedi olmadı diye istifa etti.

Evet, Altınsay değildi.
Ama senin hatırladığın gibi Tamer Kıran anlaşmanın iptalinden sonra yönetimden ayrılmadı.
Adamları tribünde taraftar dövünce oluşan tepkiden sonra ayrıldı.

Çevrimiçi Necmi

Evet, Altınsay değildi.
Ama senin hatırladığın gibi Tamer Kıran anlaşmanın iptalinden sonra yönetimden ayrılmadı.
olabilir o dönem çok odaklandığım bir konu değildi sadece ericsonun tazminatını üstlendiğini söylediğini hatırlar gibiyim.
neyse Beşiktaşa yakışmayan bir yöneticiydi.

yanlış biliyor olabilirmisin ericsona imza attıran Temer kıran değilmiydi altınsay van gaal ı istiyordu
Fikret ormanda gitti Sametle anlaştı. altınsay van gaali istedi olmadı diye istifa etti.
Vallaha ben böyle biliyorum abi :alala:

Yetki Altınsayda idi oda Ericsona imza attırdı başkan da Samet Aybabaya imza attırdı , Altınsay da o yüzden istifa etti diye biliyorum ben :alala:

Çevrimiçi Necmi

Vallaha ben böyle biliyorum abi :alala:

Yetki Altınsayda idi oda Ericsona imza attırdı başkan da Samet Aybabaya imza attırdı , Altınsay da o yüzden istifa etti diye biliyorum ben :alala:
yanlış biliyon :D

Anladığım el, kol ile yön vererek küfüre falso kazandırmak ve hedefe ulaşmasını güçlendirmek yasak :lol:
Sabit durup küfür ederseniz küfür yeterli hıza ulaşamaz ve muhatabını bulamıyormuş. Öyle diyorlar  :evillol:
:D :D

G.tümüzden element uydurduk diyemiyorlar da kiviriyorlar işte , yersen :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Anladığım el, kol ile yön vererek küfüre falso kazandırmak ve hedefe ulaşmasını güçlendirmek yasak :lol:
Sabit durup küfür ederseniz küfür yeterli hıza ulaşamaz ve muhatabını bulamıyormuş. Öyle diyorlar  :evillol:
Oooo cok ilginc, yapistirsaniza su aciklamaya birazdan tivalete girecem oturur oturmaz okuyam, ciktisini alip gotumu de silerim.
Elime agzimi kapatip ana avrat girsem bisi oluyor mu?

Nelerle ugrasiyoruz millet olarak. Tff baskani olacam catircutur her kufur edene 1-3 mac sokarim bak bidaha oluyor mu. Altyapisini hazirlayacan ama butun kufurleri yazacan karsisina cezasi

Anaavrat girdi normal girdi 2 mac, kufur edilenin annesi hayatta degilse 2 misli
Anaavrat girdi ters girdi 4 mac, kufur edilenin annesi hayatta degilse 3 misli
Erkek akrabalara kufur 1 mac,
Doktor, ebe, tesisatci, bahcivanli kufurler 2 mac, iliski durumu karisiksa yarisi kadar arttirilir

Çevrimdışı savaş altay

ne yapalım stada bir komedin koymuyorlarki çıkarken parayı üstüne bırakalım
o kadar şeydediyoruz.
ücretsizde tadı başka abi  :evillol:

:ebebe: :ebebe: :boom: :boom: :boom:

Çevrimdışı savaş altay

Beşiktaş Kulübü futbolcusu Caner Erkin, 23.10.2017 tarihinde oynanan Beşiktaş A.Ş. - Medipol Başakşehir FK Süper Lig müsabakasında "resmi yayıncı kuruluş görüntülerinde yer alan"; müsabakanın 87'nci dakikasında "müsabaka hakeminin arkasından el kol hareketlerinde bulunmak suretiyle sportmenliğe aykırı hareketi", yine müsabakanın 91.54'üncü dakikasında atılan gol sonrası "müsabaka hakemine yönelik sağ elini yumruk yaparak aşağıdan yukarıya sallamak suretiyle hakareti" nedeniyle PFDK'ya sevk edilmiştir.
Bu noktada Caner Erkin, dudak okuma, daha sonra çıkan yeni talimat ya da küfür sebebiyle PFDK'ya sevk edilmemiştir. Caner Erkin'in, hakeme yönelik el kol ve benzeri hareketleri sebebiyle, daha önceki disiplin uygulamalarında emsalleri görüldüğü üzere (2009 yılında Emre Belözoğlu'nun boğaz kesme hareketi, 2009 yılında Volkan Demirel'in taraftara şortu üzerinden tutarak edep yerini göstermesi, aynı yıl Fabio Bilica'nın ısınmada Arda Turan'a kafa atması, 2013 yılında Raul Meireles'in şortu üzerinden rakip takım futbolcusuna edep yerini göstermesi, 2017 yılında Robin van Persie'nin rakip takım taraftarlarına dilini göstermesi, aynı yıl Anderson Talisca'nın rakip takım oyuncusuna orta parmağını göstermesi) PFDK'ya sevk edildiğinin altını çizmek isteriz.
PFDK, 26.10.2017 tarihli toplantısında, Caner Erkin'e müsabakanın 87'nci dakikasındaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2, müsabakanın 91.54'üncü dakikadaki hakareti sebebiyle 4 olmak üzere toplamda 6 resmi müsabakadan men cezası vermiştir.
TFF Yönetim Kurulu, Futbol Disiplin Talimatı'nın "Deliller" başlıklı 75. maddesinde değişiklik yaparak; resmi yayıncı kuruluş görüntülerinde yer alan, muhatabı açıkça belirlenebilen, hakemin görüp değerlendiremediği ve fakat izleyen herkesin algılayabileceği tarzdaki sözlü ihlallerin de bundan sonra cezalandırılabilmesinin yolunu açmıştır. Söz konusu talimat değişikliği 27.10.2017 tarihinde yürürlüğe girmiş olup, bu tarihten önceki eylemlerde uygulanabilmesi hukukun temel prensibi gereği mümkün değildir.
Bu talimat değişikliğinden sonraki dönemde kamuoyunda çok tartışılan Fernando Muslera, Cenk Tosun, Mathieu Valbuena, Volkan Demirel gibi muhatabı açıkça belli olmayan veya Emre Belözoğlu gibi hakemin görüp değerlendirerek kırmızı kartla cezalandırmadığı ve hakem raporunda olmayan eylemler bu kapsamda değildir.
Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunulur.
Türkiye Futbol Federasyonu

Çevrimdışı mylife1903

Evet, Altınsay değildi.
Ne alakaysa
Aklima fired cakmastas geldi
Bu fired cakmastas dus aliyordu
Soyledigi sarki da seydi
Beni koyumun yagmurlarjnda yikasinlar yikasinlar

Çevrimdışı Kuntz

TFF'nin yönetmeliklere ''Bir oyuncunun üzerinde Beşiktaş forması varsa, bu oyuncu için genel hükümler uygulanamaz. Keyfi kararlar verme hakkı sonuna kadar saklıdır ve bu kararlara itiraz söz konusu olamaz.'' tarzında bir madde ekleyerek yoluna devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha hukuki olur  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş Kulübü futbolcusu Caner Erkin, 23.10.2017 tarihinde oynanan Beşiktaş A.Ş. - Medipol Başakşehir FK Süper Lig müsabakasında "resmi yayıncı kuruluş görüntülerinde yer alan"; müsabakanın 87'nci dakikasında "müsabaka hakeminin arkasından el kol hareketlerinde bulunmak suretiyle sportmenliğe aykırı hareketi", yine müsabakanın 91.54'üncü dakikasında atılan gol sonrası "müsabaka hakemine yönelik sağ elini yumruk yaparak aşağıdan yukarıya sallamak suretiyle hakareti" nedeniyle PFDK'ya sevk edilmiştir.
Bu noktada Caner Erkin, dudak okuma, daha sonra çıkan yeni talimat ya da küfür sebebiyle PFDK'ya sevk edilmemiştir. Caner Erkin'in, hakeme yönelik el kol ve benzeri hareketleri sebebiyle, daha önceki disiplin uygulamalarında emsalleri görüldüğü üzere (2009 yılında Emre Belözoğlu'nun boğaz kesme hareketi, 2009 yılında Volkan Demirel'in taraftara şortu üzerinden tutarak edep yerini göstermesi, aynı yıl Fabio Bilica'nın ısınmada Arda Turan'a kafa atması, 2013 yılında Raul Meireles'in şortu üzerinden rakip takım futbolcusuna edep yerini göstermesi, 2017 yılında Robin van Persie'nin rakip takım taraftarlarına dilini göstermesi, aynı yıl Anderson Talisca'nın rakip takım oyuncusuna orta parmağını göstermesi) PFDK'ya sevk edildiğinin altını çizmek isteriz.
PFDK, 26.10.2017 tarihli toplantısında, Caner Erkin'e müsabakanın 87'nci dakikasındaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2, müsabakanın 91.54'üncü dakikadaki hakareti sebebiyle 4 olmak üzere toplamda 6 resmi müsabakadan men cezası vermiştir.
TFF Yönetim Kurulu, Futbol Disiplin Talimatı'nın "Deliller" başlıklı 75. maddesinde değişiklik yaparak; resmi yayıncı kuruluş görüntülerinde yer alan, muhatabı açıkça belirlenebilen, hakemin görüp değerlendiremediği ve fakat izleyen herkesin algılayabileceği tarzdaki sözlü ihlallerin de bundan sonra cezalandırılabilmesinin yolunu açmıştır. Söz konusu talimat değişikliği 27.10.2017 tarihinde yürürlüğe girmiş olup, bu tarihten önceki eylemlerde uygulanabilmesi hukukun temel prensibi gereği mümkün değildir.
Bu talimat değişikliğinden sonraki dönemde kamuoyunda çok tartışılan Fernando Muslera, Cenk Tosun, Mathieu Valbuena, Volkan Demirel gibi muhatabı açıkça belli olmayan veya Emre Belözoğlu gibi hakemin görüp değerlendirerek kırmızı kartla cezalandırmadığı ve hakem raporunda olmayan eylemler bu kapsamda değildir.
Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunulur.
Türkiye Futbol Federasyonu
Bi poh anlamadim sunun ciktisini alam

Etiketler: