Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5826928 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı FedericoGiunti

BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş’ın yediği golde
-ofsaytı
-autu
-faulü
-Love’ın düşürüldüğü %100 penaltıyı atlayan Halil Umut Meler, en önemli maçla ödüllendirildi,

Galatasaray’ın
-Belki de ilk defa tüm ofsaytlarını yakalayan,
-Aleyhine olan penaltıyı kaçırmayan Alex Taşçıoğlu maç almadı.

(Alıntı)

Herşeyi özetliyor bence.

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş’ın yediği golde
-ofsaytı
-autu
-faulü
-Love’ın düşürüldüğü %100 penaltıyı atlayan Halil Umut Meler, en önemli maçla ödüllendirildi,

Galatasaray’ın
-Belki de ilk defa tüm ofsaytlarını yakalayan,
-Aleyhine olan penaltıyı kaçırmayan Alex Taşçıoğlu maç almadı.

(Alıntı)

Herşeyi özetliyor bence.

namsızoğlu gibiler ölsün gebersin aksi halde bitmeyecek pislikleri
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kuntz

Aslında Konya ve Fenerbahçe maçları bizim için en önemli iki maç. Karar ve mesaj maçları. Takımın bu iki maça özellikle Fenerbahçe maçına mesajı vermek için çıkması lazım. Hakemlerde, federasyonda oda buda şuda bizi durduramaz algısını bunların beyinlerine beyinlerine çakmak lazım. Takımın hakem faktörünüde bilerek maçlara hazırlanması işi hocada bitiriyor. Takımın ilk golü bulup lakayt tavırlara girmesine izin vermemesi önemli. Hakem bile ne oluyor lan diyene kadar takımın bu iki maçı koparması olayların seyrini değiştirir.
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2018, 00:08:58 Kuntz ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Atiba: Bu takımın parçası olduğum için gerçekten çok mutluyum. Cumartesi gününden itibaren başlayarak işleri yeniden yoluna koyarız. Ve tekrar başarıları yaşarız.

Çevrimdışı tangaz

Aslında Konya ve Fenerbahçe maçları bizim için en önemli iki maç. Karar ve mesaj maçları. Takımın bu iki maça özellikle Fenerbahçe maçına mesajı vermek için çıkması lazım. Hakemlerde, federasyonda oda buda şuda bizi durduramaz algısını bunların beyinlerine beyinlerine çakmak lazım. Takımın hakem faktörünüde bilerek maçlara hazırlanması işi hocada bitiriyor. Takımın ilk golü bulup lakayt tavırlara girmesine izin vermemesi önemli. Hakem bile ne oluyor lan diyene kadar takımın bu iki maçı koparması olayların seyrini değiştirir.

aslında mesaj vermek işe yaramıyor zira gese maçında yüzyılın mesajını verdik ama sonra rakipler kapanma biz açamama şaheserleri sergiledik gese sonrası 6 maçın 3ü berabere bitti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

şu kupadaki akhisar eşleşmesi bile gese balının yeni bir versiyonudur eşleşseydi şöle sarılar birbiriyle bizde kenardan izleyeydik ne eyi olurdu

Çevrimdışı Kuntz

aslında mesaj vermek işe yaramıyor zira gese maçında yüzyılın mesajını verdik ama sonra rakipler kapanma biz açamama şaheserleri sergiledik gese sonrası 6 maçın 3ü berabere bitti

Şahsen ben Gs maçını çok ölçü almıyorum. Evet ezdik geçtik ama bu iki maçın zamanlaması çok önemli. Kocaman ağlağın açıklamaları, Federasyon ve kurullarının gemi azıya alması, hakemlerin tutumları ve atamalarla bize ayan beyan mesaj veriyorlar. Bu topyekün saldırıya sahada net cevabı vermek bence çok önemli.

Çevrimdışı bordele

bülo yetiştirdi kendini iyi bi hakem bence  :evillol:

Severiz kendisini. Geçen sene Bursa maçında kendini zorla attırmaya çalışan Q7'yi atmadı sağolsun. Bu seneki fener akhisar maçında Alper'i de şak diye attı, ben içten pazarlıklı biri olduğunu düşünmüyorum gördüğünü çalmaya çalışıyor işte. Hatta dışarda karşılaşsak böyle iki çay içip muhabbet edilecek bir abiye benziyor. Şimdi ali palabıyıkla halis özkahya'yla karşılaştığını düşün bırak çay içmeyi görünce bi yüzün ekşir sıkılırsın yolunu değiştirirsin
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2018, 00:57:58 bordele ]
Av zamanı

Çevrimdışı bordele

Kesinlikle katılıyorum. Karizmaydı, bakışı yeterdi.  Futbolcular kolay kolay diklenemezdi. Tarafsızdı.

kör ölür badem gözlü olur, kel ölür sırma saçlı olur, hakem ölür tarafsız olur...
Av zamanı

Çevrimdışı tangaz

kör ölür badem gözlü olur, kel ölür sırma saçlı olur, hakem ölür tarafsız olur...

aynen öyle iyi türk hakem yoktur.

bu iş yaa yunus yıldırım aslında devrimci mucit macit bir hakemdi kuralları baştan yazdı yunus yıldırım penaltısı die bir kavram kazandırdıya kadar gidecek...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oğuzhan Özyakup'un Süper Lig'de 20. haftalar sonundaki istatistikleri.

2015-2016: 6 gol, 5 asist

2016-2017: 3 gol, 3 asist

2017-2018: 0 gol, 2 asist
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Kiz
Bunu terk edince boyle olmus cocuk

Çevrimdışı tangaz

sadece ozzi değil takımı irdelersek benzer istatistikler çıkacaktır. puan olsun gol olsun tüm istatistiklerimiz paraleldir.

Çevrimdışı underworld

20, hafta gene gol

2015 -2016 sezonunun 20'nci haftasını 48 gol,
2016-2017 sezonunun 20'nci haftasını da 40 gol
17/8  sezonun 20'nci haftasında 35 gol

Çevrimdışı EMİR EMRE

sadece ozzi değil takımı irdelersek benzer istatistikler çıkacaktır. puan olsun gol olsun tüm istatistiklerimiz paraleldir.

Haklisin abi. Tolgay Atiba Medel Oğuzhan kismindan kaç gol cikarttik oyun olarak iyi ama skor olarak yetersiziz malesef. Kaleyi cepheden gormeden sut cekmeyen Atiba bu dortluden skora en cok etki edeniyse vay halimize. Şampiyonluk yolu bu sene de orta sahadan geciyor o yuzden her mac en cok İspanyola Lense değil Oğuzhan a kiziyorum

Çevrimdışı underworld

20, hafta

atiba - ozi - sosa  20,hftada  11 gol 13 asist
atiba - ozi- tolgay - inler       3 gol  12 asist
atiba-ozi-medel-tolgay          1 gol 6 asist

orta , kafa , golllll

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aynen öyle abi

Kanatlarimizin skor katkısı da , forvetlerimizin Gol sayısi da , Orta sahanın skor katkısı da önceki senelere göre baya düşük
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

ben karabük maçı ile beraber istatistiklerin toparlanacağını düşünüyorum ama q7nin süresinin kısalması love ve lensin dahil olması ile bu mümkün olacaktır. bu arada love boyu kısa ortalarda soru işareti deniyordu ama öyle olmadığını gördük bursa maçı 1 gençler maçı 2 kafa şutu var sadece son kafayı bomboş kale yerine kalecinin üstüne vurması kötüydü ama diğerleri fena vuruşlar değildi

Çevrimdışı yoruk

Hoca altyapı imkanı olmuyor demiş Fatih için halen yeterli değil demiş böyle olmaması lazım aslında demiş.Altyapıdan oyuncunun daha sağlam daha olmuş şekilde çıkması lazım demiş.

Çevrimdışı underworld

Q7 ant de gol atmış ( love de atmış)

q7 vs love

Etiketler: