Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5821246 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı yoruk

Şunu kabul etmek lazım ki yıllardır gerginlik seviyesi yüksek kritik maçları alamıyoruz.22-23 yıldır izlerim şu takımı.Ellerimin parmaklarını geçmez aldığımız maç sayısı.2-3 tanesi zaten TS maçları  :D

Yani Fenerbahçe keklik değil.Ne oluyor bilmiyorum ama tutuluyor oyuncular.Hakem makem de değil sadece.Oyunumuz bozuluyor biz gergin oluyoruz.İstediği kadar tecrübeli oyuncular olsun.Q7 mesela ? geçen dönem 2 yıl , bu dönem 3 yıl olmak üzere 5 sezonda kaç derbi maçında oynadı adam ? Aldı maçı bize ? Yok.Aksine kartlar gördü."Artık görmüyor ama mesele bu değil"

Dip not ; 8 Mart gibi beni uyandırın isterim :D Dünya Kadınlar gününe denk geliyor  :D
  Hiç olmazsa Bayern maçında tüm ilçenin elektriğini kesin izlemeyeyim telefonlar devre dışı kalsın falan.Bakamam sanırım o maça.

Çevrimdışı Zafer55

Fener kötu kabul ama biz cok mu iyiyiz?

Evet. fenere göre çok iyiyiz.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şunu kabul etmek lazım ki yıllardır gerginlik seviyesi yüksek kritik maçları alamıyoruz.22-23 yıldır izlerim şu takımı.Ellerimin parmaklarını geçmez aldığımız maç sayısı.2-3 tanesi zaten TS maçları  :D

Yani Fenerbahçe keklik değil.Ne oluyor bilmiyorum ama tutuluyor oyuncular.Hakem makem de değil sadece.Oyunumuz bozuluyor biz gergin oluyoruz.İstediği kadar tecrübeli oyuncular olsun.Q7 mesela ? geçen dönem 2 yıl , bu dönem 3 yıl olmak üzere 5 sezonda kaç derbi maçında oynadı adam ? Aldı maçı bize ? Yok.Aksine kartlar gördü."Artık görmüyor ama mesele bu değil"

Dip not ; 8 Mart gibi beni uyandırın isterim :D Dünya Kadınlar gününe denk geliyor  :D
  Hiç olmazsa Bayern maçında tüm ilçenin elektriğini kesin izlemeyeyim telefonlar devre dışı kalsın falan.Bakamam sanırım o maça.
Aynen.. anlatmak istedigim aynen bu. Yasimdan dolayı derbilerde Benim durumum daha kötü. Ust üste 4 sezon kendi sahamizda fb maglubiyeti gördüm. Yani gordük.

Çevrimdışı Kutay

Fb'de oyunu gerecek 2 oyuncu var sadece volkan bı de Josef de Souza onun dışındaki    oyuncuları gayet sakin duruyor bu sefer aynı şeyi yapamazlar tutmaz geçen seneki gibi

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı savaş altay

Fb'de oyunu gerecek 2 oyuncu var sadece volkan bı de Josef de Souza onun dışındaki    oyuncuları gayet sakin duruyor bu sefer aynı şeyi yapamazlar tutmaz geçen seneki gibi

Alper'in Ozzy'i nasıl kışkırttığını unutmayalım Kupa maçında. Görünce kanım çekiliyor o kıl yumağını. En tiksindiğim topçular arasında.

Çevrimdışı Kutay

Alper'in Ozzy'i nasıl kışkırttığını unutmayalım Kupa maçında. Görünce kanım çekiliyor o kıl yumağını. En tiksindiğim topçular arasında.
Evet Alper de potansiyel tehlike onu unutmuşum

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı yoruk

Bayern Münih (D) M
 Fenerbahçe.         G
 Fenerbahçe           B
 Trabzonspor (D)    B
 Gençlerbirliği        G
 Bayern Münih       M
 Başakşehir (D)     B

Bence olacaklar bunlar.Kupa rövanş maçı tarihi net değil sanırım ? Asıl önemli olan Bayern maçlarından nasıl çıkacağımız.Yani yazmak istemiyorum bile kötü sonuçları.Bir de kart sınırında olan oyuncularımız var.Açıkçası Fener maçlarını alırsak "kupa rövanşına fazla umut bırakmazsak" Bayern ilk maçından da fazla hasar yemez isek TS deplasmanından puansız dönmeye razıyım diyebilirim.

Aynen.. anlatmak istedigim aynen bu. Yasimdan dolayı derbilerde Benim durumum daha kötü. Ust üste 4 sezon kendi sahamizda fb maglubiyeti gördüm. Yani gordük.
Kesinlikle.Malesef bizim GS-FB farkımız bu.Ne olursa olsun maçları bazı maçları alamıyoruz.Hakem edebiyatı yapmamak lazım ,ben buna bağlamıyorum durumu.Biz kendimiz geriyoruz.

Bu arada 8 Mart yazmışım da .20 Mart da bitiyormuş maçlar. :D Ben maçlar hemen yarın başlıyormuş gibi yazdım  :D

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Fb nin derbi taktigi bellidir zaten. Cirkeflik, rakibi sinirlendirme. Bizim futbolcularda artık oyuna gelmeyecekler bi zahmet. Ha illa geleceklerse de hakkını verecekler. Mesela gecen sene tosic kırmızıyı gordükten sonra rvp nin suratina 3 4 yumruk cakacaktı. Hakkını verecekti kırmızının.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fener kupa maclarina Larin ile Tolga ile Fatih ile cikmak lazim. Adi derbi diye asilmayalim cikip ikinci kadro ile oynayalim eminim o kadronun sansi bile %51+

Çevrimdışı Necmi

20 şubat bayern deplasmanı 25 şubat fener lig 27 şubat fener kupa. Güzel fikstür umarım sakat cezalı oyuncumuz olmaz
Fener düşünsün 4 günde arka arkaya iki defa şl takımıyla deplasmanda oynayacak
kaldırabilirmi  :D

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Fener kupa maclarina Larin ile Tolga ile Fatih ile cikmak lazim. Adi derbi diye asilmayalim cikip ikinci kadro ile oynayalim eminim o kadronun sansi bile %51+
Fazla özgüven zararlıdır bence..

Çevrimdışı underworld

Bayern  ve ts dışında  bütün  maçları  ist de.
Ben bir problem  görmüyorum açıkçası.

Çevrimdışı Zafer55

Haklısın. Yaşımdan dolayı demişsin şöyle bir düşündüm de bu son 2 şampiyonluk dışında hatırladığın tek şampiyonluk denizlili 2008 şampiyonluğudur senin şimdi.Hatta futbolla o yaşlarda pek aranda yoktuysa yaşadığın tattığın  ilk şampiyonluk 2015-2016 şampiyonluğudur..Yaşamında 4 şampiyonluk var aslında ama biri 5-6 diğeri 10-11 yaşlarına denk gelmiş..Ne kötü döneme denk gelmişsin yahu..Böyle bir  döneme denk gelip te BEŞİKTAŞLI olman daha kıymetli.  :claps:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi tolga1903

Fener düşünsün 4 günde arka arkaya iki defa şl takımıyla deplasmanda oynayacak
kaldırabilirmi  :D

Hiç o açıdan bakmamıştım abi ha:))

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Haklısın. Yaşımdan dolayı demişsin şöyle bir düşündüm de bu son 2 şampiyonluk dışında hatırladığın tek şampiyonluk denizlili 2008 şampiyonluğudur senin şimdi.Hatta futbolla o yaşlarda pek aranda yoktuysa yaşadığın tattığın  ilk şampiyonluk 2015-2016 şampiyonluğudur..Yaşamında 4 şampiyonluk var aslında ama biri 5-6 diğeri 10-11 yaşlarına denk gelmiş..Ne kötü döneme denk gelmişsin yahu..Böyle bir  döneme denk gelip te BEŞİKTAŞLI olman daha kıymetli.  :claps:
2006 dan beri düzenli olarak takip ediyorum macları
Bir de şu var. Bu forumda demirören e küfür etmek yasak. Aslinda demiroren e küfür etmek benim en dogal hakkım ama işte.. sadece benim degil yani butün besiktasliların en dogal hakkı. Onun yüzunden kupa yarişinda diger rakiplerden geride kaldık. Derbiler felaket zaten. Neyse onumüzüe bakalım artık. Gecti o gunler..

Çevrimdışı Zafer55

2006 dan beri düzenli olarak takip ediyorum macları
Bir de şu var. Bu forumda demirören e küfür etmek yasak. Aslinda demiroren e küfür etmek benim en dogal hakkım ama işte.. sadece benim degil yani butün besiktasliların en dogal hakkı. Onun yüzunden kupa yarişinda diger rakiplerden geride kaldık. Derbiler felaket zaten. Neyse onumüzüe bakalım artık. Gecti o gunler..

etmiş kadar oldun  :D

ve şükür ki geçti o günler...

Çevrimiçi tolga1903

E abi bizim 90 sonrası nesil için durum genelde öyle hep açıkçası bizim cocukluğumuz gs başarılarını görmekle geçti bir de evde hastalık derecesinde gs'li baba varsa cidden ızdırap gibiydi küçüklük dönemlerimiz tabi sonra anladık ne mal olduklarını o başarılarının kimlerin dualarıyla olduğunu da işte çocuk aklı gördüğün tek şey adamların sürekli mutlu olması ve kendi baban da tutsa yurt içi yurt dışı başarısızlıklarını istemek:) 100.yıl çok değerlidir benim için o şampiyonluğu hiç birşeye değişmem tuttuğum takımın barca galibiyetinden sonra ilk buyuk başarısıydı gördüğüm rüya gibiydi.

Çevrimdışı Necmi

Hocam Ligi 3. Bitirmeyelim
Şampiyonluk şansımız varken gereksiz riske girmeyelim diyorum ben de
Şu planlamayla hem Ligi hem kupayı ıskalama ihtimalimiz daha fazla

ıskalarsak ıskalarız şimdiden bu teslimiyetçilik niye.
Bu tip düşünce yapısına eziklik deniyor. Neden şimdiden maçları kaybedeceğiz
havası yaratalım bunun Beşiktaşa nasıl bir katkısı olur. Birşeyi başarmak önce
başaracağına inanmaktan geçer. kafanda kazanamadıysan sahadada kazanamazsın.

Çevrimdışı Librarius

Vizyon haklılığını şimdi değerlendiremeyiz
Başağın tercihinin geçerliliğini ligin sonucu belirleyecek

O zaman niye şimdiden iyi bir kararmış gibi yazıyorsun? Lig sonunu bekle bence.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

lig sampiyonlugu kayseri ve akhisar maclarinda gitti zaten. Lig 2. Olmak ve turkiye kupasi hedef olmalı. Acıkcası bu fikstürde beklentim yok. Kupadaki fb macı en onemli mac benim icin. Ama bu fikstürden hayırlısiyla cikarsak o zaman onumuzde kimse duramaz. Bu fikstürden olumlu cikarsak  bu iletiyi paylasacagım ve linç serbest olacak :evillol:

Bu kardeşimizin not ettim. Her mesajında garip bir negatiflik var.

Çevrimdışı Librarius

Abi rica ediyorum şu doğrancaz katledilcez arabeskligini bırakalım. 3 0 yendigimiz gs maçında da çok büyük aleyhimize hata oldu ama ezdik geçtik. Yani napalım hakemler fener yalakası diye kabullenip bırakalım mı ben geçen sene içerdeki son dk golü yediğimiz fener maçı gibi oyun istiyorum varsın kazanamayalım ama ezelim anadolu takımı gibi hapsedelim noldu maç sonunda halay çektiler 1 puan aldık diye sene sonunda ellerine aldılar yine bizim kutlamaları izlediler. Tek isteğim feneri oyun olarak rezil etmemiz

FB macinda kirmizi gormeyelim yeter. Tekme yiyen oyuncumuz kalkıp ceza kesmek yerine yerde kıvranacak. Tosic'in düştüğü hataya düşmesinler yeter. Aklıma ilk maçta Mehmet Ekici itinin Quaresma'nin kirimizi gordugu pozisyonda kendini yalandan yere atıp, ayağım kirildi diye zemini tokatlamasa geldi. Bu şeref yoksunu camiaya karşı kendi silahlarıyla mücadele etmekten baska care yok.
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2018, 02:30:08 Librarius ]

Çevrimdışı Necmi

Bu kardeşimizin not ettim. Her mesajında garip bir negatiflik var.
düşünce yapısı Beşiktaş taraftarı düşünce yapısı değil.
ya etrafında etkilendiği çok fazla renkli var. yada Beşiktaş taraftarının ne olduğunu öğrenememiş daha

Çevrimdışı savaş altay

FB macinda kirmizi gormeyelim yeter. Tekme yiyen oyuncumuz kalkıp ceza kesmek yerine yerde kıvranacak. Tosic'in düştüğü hataya düşmesinler yeter. Aklıma ilk maçta Mehmet Ekici itinin Quaresma'nin kirimizi gordugu pozisyonda kendini yalandan yere atıp, zemini tokatlıyordu ayağım kirildi diye. Bu şeref yoksunu camiaya karşı kendi silahlarıyla mücadele etmekten baska care yok.
Son dönemlerde hiç sakin kalamadık. Kupa maçından önce çocuk bile abartmıyorum biliyordu top oynamayacaklarını , kaos peşinde olacaklarını. yinede düştük o tuzağa  :s20:

Çevrimdışı mellfred

ıskalarsak ıskalarız şimdiden bu teslimiyetçilik niye.
Bu tip düşünce yapısına eziklik deniyor. Neden şimdiden maçları kaybedeceğiz
havası yaratalım bunun Beşiktaşa nasıl bir katkısı olur. Birşeyi başarmak önce
başaracağına inanmaktan geçer. kafanda kazanamadıysan sahadada kazanamazsın.
Hepsini alırız abi
Gönlün olsun

Etiketler: