Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5820940 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bence FB'yi evdeki lig maçında 1-0 yeneriz, kupada da 2-0 yapıp Kadıköy'e rahat gideriz.
Ben lig macinda yeneriz ama kupada soylemeye dilim varmıyor ama eleniriz diyorum..

Çevrimiçi mayguntr

Tolga/Fabri

gg/Medel/Vida  Pepe/Vida Tosic/Medel Adriano/Caner

Atiba/Medel-Ozi/Tolgay

Babel/Lens  Talisca/Mustafa  Q7/Lens

Negredo/Love

Boyle bi kadromuz var rahatlikla fiksturu kaldiririz bence. Yeter ki psikolojik kirilmalar olmasin ve hoca rotasyonu dengeli yapsin.

Çevrimdışı Kutay

Katıliyorum.. niyeyse bazı taraftarlarimız turkiye kupasını kücümsüyor. Sanki son 5 sene de 5 kere kazanmısız gibi. En son 2011 de kazandık kupayı. 7 sene olacak.. cok fazla zaman bu. Feneri eleyip, kupayı almanın mutlulugu paha bicilemez..
finalde de gs'ye koymamız gerekecek muhtemelen
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

finalde de gs'ye koymamız gerekecek muhtemelen
Iste düsunsenize. Once feneri eleyip finalde gs yi yenip kupayi almak.. muthis olur müthiş...

Çevrimdışı mellfred

Abi rica ediyorum şu doğrancaz katledilcez arabeskligini bırakalım. 3 0 yendigimiz gs maçında da çok büyük aleyhimize hata oldu ama ezdik geçtik. Yani napalım hakemler fener yalakası diye kabullenip bırakalım mı ben geçen sene içerdeki son dk golü yediğimiz fener maçı gibi oyun istiyorum varsın kazanamayalım ama ezelim anadolu takımı gibi hapsedelim noldu maç sonunda halay çektiler 1 puan aldık diye sene sonunda ellerine aldılar yine bizim kutlamaları izlediler. Tek isteğim feneri oyun olarak rezil etmemiz
Bak kendin söylemişsin 90dk ezdiğimiz  Fener maçı berabere bitti
Nasıl bir gol yendiğimizi de hatırlıyorsundur
Emenikenin bariz faulü ile yediğimiz gol Hakem doğraması değil miydi ?
Hakkımız yenmedi mi ?
O travma hala akıllarda değil mi ?
Arabeskliği sen yapıyorsun arabesk karalar bağlamak kadar her işin lehine çözülmesi beklentisidir de kendini dünyanın Merkezine koymaktır kendini süper kahraman sanmaktır
Rasyonel olalım
şu fixtüre bir bakalım ve Beşiktaş yazan yerlere fb gs yada ibf koyalım
Ve dürüst olalım
Hangimiz bu fikstürden bu takımlar sağ Salim çıkar deriz ?
Bildiğin yarıştan kopmalık fikstür.
Bize rakiplere zor fikstür yap deseler bundan zorunu yapamazdık
bonus iki Fener maçı ekledik saf gibi üstelik
bildiğin oyunu zorlaştıran hileler kullandık kendi elimizle
İnanın dilim varmıyor söylemeye ama biz ne Akhisar ne sivasta dünkü galibiyetle koptuk ligden
kocamanın eufada yarı final oynayıp ne Ligi ne kupayı ne de UEFA’yı alamadığı sezonun benzerini yaşamamız muhtemel

Çevrimdışı Necmi

169 TL'lik formadan sadece 32 TL klübe kalıyormuş yeni ögrendim resmen şaka gibi .
Bu durumda diğer ürünleri alıp daha fazla katkı saglamak daha mantıklı geliyor.
bu mağazanın parakende satış karıdır birde kulübün toptan karı vardır
kulübe ait olmayan kartal yuvası formadan bunu kazanıyordur ama o satıştan kulüpde kazanıyor
totelde %40 ın altında bir kar yoktur. bizim anlaşmamız forma satış miktarına göre değişken bir anlaşma
satış rakamları arttıkça karda artıyor.
kulüp mağazaya formayı 137 liradan veriyordur 32 lira mağaza geliridir. birde kulübün adidasdan aldığı
fiyat var. mesela adidas mağazasında satılandan kulüp kazanç elde etmiyordur. 406 bin olan
satışda kulübün kendi dağıtım ağından faturalı çıkış yaptığı forma sayısı birde adidas mağazalarında satılanlar var. ortalama satılan bedenler bile bellidir tertemiz firesiz satış garanti müşteri
seneye düşecek ya fiyatları işde bu sezon formaların gelecek sene düşecek fiyatı bile bizim
aldığımız rakamın üstündedir. indirime girdiğinde 100 tl civarı olur.

Çevrimiçi tolga1903

Kabul edebileceğim bi tık altı versiyonu da, bayerne içerde de yenilmek ve kupada fenerle hiç yorulmadan 0-0 a bağlayıp turu kadıköye bırakmak olur. Ligde 4 maçın 3unu kazanmamız lazım en az diğeri de beraberlik olmalı beraberlikler de fener veya başak olmamalı yoksa hedefsiz kalma ihtimalimiz var.

Karabük maçını kazandığımız varsayımı altında köprüden önce son çıkış konya deplasmanı. O maçtan 4 gün sonra bayern deplasmanı var ve açıkçası en büyük korkum oyuncuların aklının diğer maçta olacak olması. Eğer ilk iki bizim için elzemse o konya maçı kazanılmalı. Şöyle bir senaryo hiç de fena olmayacaktır. Karabük konya 3 lig fener 3 bayern deplasmanı makul bir mağlubiyet kupa fener maçı beraberlik. Makul skorlu bayern yenilgisi tarihi atmosferli acayip bi maça gebe olur içerde. Bir de elersek cidden ligi düşünecek halimiz kalır mı onu da kestiremiyorum.

Çevrimdışı mellfred

Yahu Allah korusun ligi 3. bitirirsek ve kupayı ligi 4. bitiren FB alırsa diyelim, sezonu Temmuz başında Vardar-Östersunds vari takımlara karşı açacağız. Bu riski nasıl alırız? Tabii ki kupayı almak istememiz mantıklıydı. 3-4 günde bir maç oynamayı kaldıramıyorlarsa bu futbolcular maaşlarını haketmezler.

Kupayı alacağız inşallah, üç maç bir kupa demek :)
Konu yeniden “bunlar profesyonele” geldi

Çevrimdışı savaş altay

Karabük maçını kazandığımız varsayımı altında köprüden önce son çıkış konya deplasmanı. O maçtan 4 gün sonra bayern deplasmanı var ve açıkçası en büyük korkum oyuncuların aklının diğer maçta olacak olması. Eğer ilk iki bizim için elzemse o konya maçı kazanılmalı. Şöyle bir senaryo hiç de fena olmayacaktır. Karabük konya 3 lig fener 3 bayern deplasmanı makul bir mağlubiyet kupa fener maçı beraberlik. Makul skorlu bayern yenilgisi tarihi atmosferli acayip bi maça gebe olur içerde. Bir de elersek cidden ligi düşünecek halimiz kalır mı onu da kestiremiyorum.
Oyuncuların bir maç esnasında diğer maçı düşündüklerini sanmıyorum. Şenol hoca toparlarsa herkesi kurtaracak.  :)

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Konu yeniden “bunlar profesyonele” geldi

Orayı boşverebiliriz de, ligi 3. bitirip kupayı da almazsak, ligi 10 temmuz'da saçma sapan takımlara karşı maç oynayarak açacağız. Bu riski almak ister miydin teknik direktör olsaydın?

Çevrimiçi tolga1903

Bak kendin söylemişsin 90dk ezdiğimiz  Fener maçı berabere bitti
Nasıl bir gol yendiğimizi de hatırlıyorsundur
Emenikenin bariz faulü ile yediğimiz gol Hakem doğraması değil miydi ?
Hakkımız yenmedi mi ?
O travma hala akıllarda değil mi ?
Arabeskliği sen yapıyorsun arabesk karalar bağlamak kadar her işin lehine çözülmesi beklentisidir de kendini dünyanın Merkezine koymaktır kendini süper kahraman sanmaktır
Rasyonel olalım
şu fixtüre bir bakalım ve Beşiktaş yazan yerlere fb gs yada ibf koyalım
Ve dürüst olalım
Hangimiz bu fikstürden bu takımlar sağ Salim çıkar deriz ?
Bildiğin yarıştan kopmalık fikstür.
Bize rakiplere zor fikstür yap deseler bundan zorunu yapamazdık
bonus iki Fener maçı ekledik saf gibi üstelik
bildiğin oyunu zorlaştıran hileler kullandık kendi elimizle
İnanın dilim varmıyor söylemeye ama biz ne Akhisar ne sivasta dünkü galibiyetle koptuk ligden
kocamanın eufada yarı final oynayıp ne Ligi ne kupayı ne de UEFA’yı alamadığı sezonun benzerini yaşamamız muhtemel

Abi fikstüre kolay diyen yokki çıkamayabiliriz de buradan ama bu kesin doğrancaz ön kabulünün bize faydasi ne onu anlayamıyorum. Evet son dk golü travma yarattı ama sene sonunda şampiyonluk şarkıları söylerken kimse demedi nasıl yeriz o golü diye. Yani fener kim ki her maç hakemler bize karşı feneri destekleyecek 9 kişiydi adamlar o gol yendiğinde bi zahmet 11 oyuncunla çekilme ceza sahana o kadar iyi futbol oynadığın maçta. Ben hakem ön kabulünde değilim abi kusura bakma.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Tur kadikoye kalırsa o turu unut sen..
Bu karamsarlık nedir? Beşiktaşın olduğu yerde karamsarlık olmaz Umut olur. Umarım totemdir.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu karamsarlık nedir? Beşiktaşın olduğu yerde karamsarlık olmaz Umut olur. Umarım totemdir.
Kadıkoyde son galibiyetimizin 2005 yilında oldugu düsünulürse pek karamsarlik olmuyor bence. Ayrıca 2005 ten sonra orada oynanan 14 mactan 10 tanesi maglubiyet olunca karamsar oluyor insan maalesef..

Çevrimdışı mellfred

Orayı boşverebiliriz de, ligi 3. bitirip kupayı da almazsak, ligi 10 temmuz'da saçma sapan takımlara karşı maç oynayarak açacağız. Bu riski almak ister miydin teknik direktör olsaydın?
Hocam Ligi 3. Bitirmeyelim
Şampiyonluk şansımız varken gereksiz riske girmeyelim diyorum ben de
Şu planlamayla hem Ligi hem kupayı ıskalama ihtimalimiz daha fazla

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Hocam Ligi 3. Bitirmeyelim
Şampiyonluk şansımız varken gereksiz riske girmeyelim diyorum ben de
Şu planlamayla hem Ligi hem kupayı ıskalama ihtimalimiz daha fazla

En iyisi en ideali o zaten de ligdeki ilk yarıda yapılan inanılmaz puan kayıplarından sonra ben kupayı asla boşvermememiz gerektiğini düşündüm hep. Tabii ki en ideali şampiyon olmak. Ama allah korusun olmazsak kupa çok önemli.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Kadıkoyde son galibiyetimizin 2005 yilında oldugu düsünulürse pek karamsarlik olmuyor bence. Ayrıca 2005 ten sonra orada oynanan 14 mactan 10 tanesi maglubiyet olunca karamsar oluyor insan maalesef..
Bu sene yeneriz. Yıllarca şampiyonluklarımızı çaldılar ama Umudumuzu çalmalarına izin vermeyelim.  Altı üstü aykütün civcivsporu işte.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı caner.eryigit

Oho 3 kere patarada çutarada mı yapıcaz şimdi bu civcivlere bende alırım bi dalçok iyi oldu çokta iyi oldu tamam mıböyle maçlar iyidir hoştur  ben şimdiden kampa giriyorum gazamız mübarek ola🦅🦅🦅

Çevrimdışı Zafer55

Tolga/Fabri

gg/Medel/Vida  Pepe/Vida Tosic/Medel Adriano/Caner

Atiba/Medel-Ozi/Tolgay

Babel/Lens  Talisca/Mustafa  Q7/Lens

Negredo/Love

Boyle bi kadromuz var rahatlikla fiksturu kaldiririz bence. Yeter ki psikolojik kirilmalar olmasin ve hoca rotasyonu dengeli yapsin.

Bunlara ilave Necip ve Larin var.Hatta Fatih var ve bir de Töre varki ne durumda bilmiyorum ama ikinci yarı kalan maçların 5 tanesinde bile oynasa o 5 maçta lens'in totalinden fazla skora katkı yapma olasılığı var.(umut işte  :) )
Kadro genişliği açısından endişem yok psikolojik durum belirleyecek her şeyi.. hocanın  topçunun  yönetimin taraftarın kısacası camia nın psikolojisi belirleyici olan.

Çevrimdışı mellfred

En iyisi en ideali o zaten de ligdeki ilk yarıda yapılan inanılmaz puan kayıplarından sonra ben kupayı asla boşvermememiz gerektiğini düşündüm hep. Tabii ki en ideali şampiyon olmak. Ama allah korusun olmazsak kupa çok önemli.
Ben sezon başlamadan kupayı sallamamız gerektiğini söyledim
Sıkışık fikstür sonucu liderden 6 puan gerideyken bir turnuvaya daha girdik
Plan program yapamadık
Her şeyi isteyen  hiç bir şeyin sahibi olamaz
Olan oldu heyhat
şimdi Fener maçında yatalım denmez zaten
Asılmaya devam edecez
Umarım  optimist arkadaşlar haklı çıkar

Çevrimdışı Librarius

Ust uste 2 mac ic sahada oynayacagız fenerle. Ikisinide kaybetme gibi bir durum söz konusu olmamalı zaten. Allah korusun öyle bisey olursa hem psikolojik olarak toparlaması zor olur hem de fenerlilerin diline düseriz.
Valla bayern ve üst üste 2 tane fb macı ve sonra trabzon deplasmanı. Aklıma olumlu herhangi bisey gelmiyor maalesef.

Bu Fener'in bizi yenmesi icin eksik kalmamız lazım. Yoksa bu futbol mantalitesiyle, bu kazmalarla alabilecekleri en iyi sonuc beraberlik olur.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı yoruk

Kadromuz aslında bence çok derin değil.Sezon başında ben de derin kadro kurduk ohh diyordum ama artık belli ki "daha doğrusu" yapısı düzgün değil.Bunun dışında daha da önemlisi ve endişe verici olanı Defans hattı ilave olarak Medel-Atiba hariç geri kalan rotasyonun tamamının bireysel olarak performans veremiyor olmaları.6 oyuncu var ki hepsi formsuz ! Nasıl denk geldi şaşıyorum.İşte bu korkutucu olan.Yoksa adamlar formda olsa 2-3 maç dinledirerek rotasyon ayarlanır.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şu önümüzdeki 30 günlük fikstür resmen fazia. Ya cıkıcaz ya batıcaz cinsten
Allah yardımcımız olsun.
Şahsi görüşüm ligde puan kaybetmeyelim gerisi feda etmeye hazırım .

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu Fener'in bizi yenmesi icin eksik kalmamız lazım. Yoksa bu futbol mantalitesiyle, bu kazmalarla alabilecekleri en iyi sonuc beraberlik olur.
Fener kötu kabul ama biz cok mu iyiyiz?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

1997'de üç gün arayla şikecilere '2' kere itina ile koymusuz.

Kupa: 2-1
Lig: 1-0

Aynısı olur gibi su kadro ile ama bakalım.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Fener kötu kabul ama biz cok mu iyiyiz?

Büyük macların beklentileri ,hazırlıkları ve atmosferi farklı olur. Sivas'da, G.birliğinde yaptıgımız hataları orda yapacagımızı sanmıyorum. Taraftarı bile " Beşiktaş ins CL gibi oynamaz asılmazlar yoksa fark olur" diyorlar. Şenol Hocam oyunu germesin yeter bence

Etiketler: