Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5820113 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Haksız sayilmaz Afedersin G.t kadar yüz ölcumune sahip olup 17 milyona dayanan bir nüfus var Yunasistanın nüfusu 11 milyon koskoca ülke

İstanbul dünyadaki bir çok ülkeden daha fazla nüfusa sahip bir şehir dünyaninda en kalabalık şehirlerinden biri tanesi

10 dakikalık yolu 1.5 saatte gittiğimi çok bilirim

Tabi doğası-denizi - Tarihi herseyiyle muazzam bir şehir orası ayrı konu ama nefes alınacak yer kalmadı artık şehirde

En temizini Jelena karleusa yapıyor Helikopterle gidiyor gideceği yerlere :evillol: :evillol: :D
abi brugge müthiş bir yer google mapstan gezdim masallardaki gibi şehir valla yemişim boğazı,denizi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Necmi

şöyle bir oynadığı maçlara bakıyorum. Beşiktaşlı olmasam dışardan ligi takımları az çok bilen biri
olsam lensin süre aldığı maçları önüme koysalar hoca bu oyuncuyu harcamış derim.
45+ süre aldığı tüm maçlar zorluk derecesi yüksek ve puan kaybı olasılığı olan maçlar
kendini gösterebileceği nispeten kolay yada iç sahada olan maçlarda ya hiç süre almamış
yada 5-10 dakika oynatılmış yani takımın skoru alıp geri çekildiği sürelerde oyuna girmiş.
biri çıkıp lense garezi olsa bunu sürekli göz önünde tutayım ama tamamen işlevsiz göstereyim
dese anca bu şekilde davranır.

Çevrimdışı tangaz

şöyle bir oynadığı maçlara bakıyorum. Beşiktaşlı olmasam dışardan ligi takımları az çok bilen biri
olsam lensin süre aldığı maçları önüme koysalar hoca bu oyuncuyu harcamış derim.
45+ süre aldığı tüm maçlar zorluk derecesi yüksek ve puan kaybı olasılığı olan maçlar
kendini gösterebileceği nispeten kolay yada iç sahada olan maçlarda ya hiç süre almamış
yada 5-10 dakika oynatılmış yani takımın skoru alıp geri çekildiği sürelerde oyuna girmiş.
biri çıkıp lense garezi olsa bunu sürekli göz önünde tutayım ama tamamen işlevsiz göstereyim
dese anca bu şekilde davranır.

birde şu var ŞL maçlarını bir kenara bırakırsak takım ligde 21 maç pek de parlak olmayan hatta bolca eleştirilecek kötü oyunlar oynamış, takım iyi giderken iyi oynarken sonradan giren oyuncular için işler kolaydır kendini gösterebileceği fırsatlar bulur ama mevcut durumdaki gibi takım kötü giderken rakipler iyice kapandıkları anlarda lens stilindeki bir oyuncuyu sahaya sürmek bildiğin kurtların önüne atmaktır. malesef hocanın lens tasarrufu da tamı tamına böyledir.

Lensin sahaya ilk 11 sürüldüğü maçlarda neredeyse hep bol rotasyonlu kadrolar görüyoruz, hatta benzer durumu negredo içinde söylemek mümkün.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

akşam lens kaçırdıkça hoca el kol haraketleri yapıyordu kenarda lensin bir gözü elbet
sürekli kenarda olur. tavırlarıyla oynatış şekliyle kesinlikle yem ediyor. ilk maçı almışsın 3-1
ikinci maçta 1-0 öndesin ve kendi oyuncuna saha kenarında tepki koyuyorsun. tamam koyabilirsinde
daha önce tepki koyman gerekirken başka oyunculara neden o tepkileri vermedin.

Çevrimiçi mayguntr

akşam lens kaçırdıkça hoca el kol haraketleri yapıyordu kenarda lensin bir gözü elbet
sürekli kenarda olur. tavırlarıyla oynatış şekliyle kesinlikle yem ediyor. ilk maçı almışsın 3-1
ikinci maçta 1-0 öndesin ve kendi oyuncuna saha kenarında tepki koyuyorsun. tamam koyabilirsinde
daha önce tepki koyman gerekirken başka oyunculara neden o tepkileri vermedin.
abi bence hoca lensin olmasini hepimizden fazla istiyor. ilk sezonda q7 yi hep ikinci tercih olarak kullanıyordu ne oldu da 2 yıl sonra vazgeçilmezi oldu. cevabı basit daha iyisi yok. hocanın q7 ye bu kadar dayanmasının tek nedeni bence bu. lens iyi oynarsa şu an ki performansı ne yazik ki hala q7 den kötü hoca kesin kesecektir q7 yi lens için.

Çevrimdışı Necmi

birde şu var ŞL maçlarını bir kenara bırakırsak takım ligde 21 maç pek de parlak olmayan hatta bolca eleştirilecek kötü oyunlar oynamış, takım iyi giderken iyi oynarken sonradan giren oyuncular için işler kolaydır kendini gösterebileceği fırsatlar bulur ama mevcut durumdaki gibi takım kötü giderken rakipler iyice kapandıkları anlarda lens stilindeki bir oyuncuyu sahaya sürmek bildiğin kurtların önüne atmaktır. malesef hocanın lens tasarrufu da tamı tamına böyledir.

Lensin sahaya ilk 11 sürüldüğü maçlarda neredeyse hep bol rotasyonlu kadrolar görüyoruz, hatta benzer durumu negredo içinde söylemek mümkün.
zaten bu şekilde rotasyonlu kadro olmasa bile oyuncuya maç alışkanlığı kazandıramazsın
oyuncu gerçekten verimsizdir o zaman derim bende madem inanmıyorsun zor maçta son 20 dakika
neden kurtarıcı olarak oyuna sürüyorsun bu kadar güveniyorsan neden hiç 11 de başlatmadın.
yerine oynattığın oyuncu deplasmanda bir senedir sıfır çekmiş lens nasıl bundan daha kötü bir performans gösterebilir.
kaldıki hız olarak quaresmadan daha hızlı son vuruş yeteneği daha iyi takım oyununa daha elverişli bir oyuncu
aslında tamda deplasman kanadı leipzig maçında mesela almanlar durduramadı lensi
lens yanındaki oyuncuları oyuna sokan oynatan bir oyuncu maçta kutu içinde sıfıra inip love a çıkardığı top
ben bötle pası geldiğinden beri quaresmadan göremedim işde bu paslar kapalı savunmaların gardını düşürtecek
tek harakette forvetlerini rakip kaleye gol vuruşu yaptıracak paslar savunmanın hiç bir önlemi olamıyor bu toplara tek vuruş
herkes donar kalır gerisi forvetin doğru vuruşu yapmasına kalır. kapalı defansı açmanın en kesin yoludur bu
2-3 kez girse kanat oyuncusu mutlaka biri golle sonuçlanır. yandan gelen paslarda forvetlerin vuruş yapması daha zordur
talisca o vuruşları iyi yapıyor.

Çevrimdışı Necmi

gs nin kapalı savunmalara karşı zorlanmama nedeni işde içeri girip çizgiden dışa top çevirdikleri için
bir çok golü böyle buluyorlar rakibin gardını düşürüyorlar.

Çevrimdışı tangaz

gs nin kapalı savunmalara karşı zorlanmama nedeni işde içeri girip çizgiden dışa top çevirdikleri için
bir çok golü böyle buluyorlar rakibin gardını düşürüyorlar.

örnek olarak; leipzig maçında orkan birkaç varyete yaptı anında tehlikeler yarattık.

babel lens ikilisi bu bakımdan biçilmiş kaftan aslında, babel çizgiye pek inmez daha çok içe kat edip şut çeker, lens ise repertuvarı aslında daha geniş bir oyuncu içe kat edip şut çeker lowcross orta pas dener gerektiğinde çizgiye iner ve kanat hücumları çeşitliliği anlamında hücumlarımıza zenginlik katabilecek bir profil ve birbirlerini de tamamlayacaklardır. bizi tek tip kanat akınlarından kurtaracak kişi lensti, lakin hoca bu imkanı cidden vermedi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lens: Sezon boyunca bazı zor dönemler geçirdim. İnişli, çıkışlı dönemler geçirdim. Her idmanda en iyisini yapmaya çalışıyorum. Taraftarlarımızın beni desteklemeye devam edeceğini umuyorum.En kısa zamanda artık daha iyi performansımı ortaya koyacağımı düşünüyorum.

Bizim oyuncumuz bize de destek olmak düşer inş Bir an önce toparlanır ve beklediğimiz katkıyı verir.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Şansal Büyüka: "Beşiktaş eski Beşiktaş” değil. Kabul de, eski Beşiktaş olmak, son iki yılın Beşiktaş’ı olmak da kolay değil... "Allah kimseyi gördüğünden eksik bırakmasın” demişler ya.. Son iki yıl da öyle bir Beşiktaş’a alıştık ki, doğal olarak bu Beşiktaş’ı beğenmiyoruz."

Kadro o 2 sene üst üste şampiyon olan kadrolardan çok daha iyi ve tecrübeli bir kadro

Hocanın da çok büyük hataları var bizimde çok büyük bir Son vuruş beceriksizligimiz var fazla fazla pozisyona giriyoruz topu 2 direğin arasından geciremiyoruz sadece bunu yapmaya başladığımız an en az Gollü maçımız 3 Gollü olur

Çevrimdışı Necmi

abi bence hoca lensin olmasini hepimizden fazla istiyor. ilk sezonda q7 yi hep ikinci tercih olarak kullanıyordu ne oldu da 2 yıl sonra vazgeçilmezi oldu. cevabı basit daha iyisi yok. hocanın q7 ye bu kadar dayanmasının tek nedeni bence bu. lens iyi oynarsa şu an ki performansı ne yazik ki hala q7 den kötü hoca kesin kesecektir q7 yi lens için.
işde kötü değil performansı quaresma bu sene hiç birşey yapmıyor.
neye göre kötü denedinmi oyuncuyu hoca tutmuş orta saplantısı içine girmiş
maç sonları yeterince orta yaptık gole çeviremedik dediği anda zaten lensin
bir şansı olmuyorki. Bak doğru orta golü getirir ilk yarı quaresmanın yüzlerce
ortasından kaç asist çıktı Adriano her orta açtığında bu golle sonuçlanıyor en kötü
kaleci çıkarıyor gollük vuruşu direk yüzde yüz etkili orta az ama öz Caneride
dikkat ettinizmi her iki üç ortasından biri gol oluyor. orta açacaksan böyle
açacaksın 30 ortayı dağa taşa atıp bütün hücumları öldürmeyeceksin
adriano olsun caner olsun ortayı direk merkeze açıyor golcü tek vuruş yapıyor ama gol olur
ama olmaz tik tak iş bitiyor quaresma olunca orta açıyorsa arka direk arkasına direk
oyuncularımız şanslı ise yakalayıp içeri çevirebiliyor yoksa auta gidiyor kornerleride ön direk
önüne atıyor mutlaka birinin ordan geriye çevirmesi lazım dikkat edin quaresmanın ender olarak
merkeze yaptığı her orta gol oluyor. işde 20 ortadan birini merkeze atarsa golü buluyoruz
yoksa kayıp bir atak oluyor. resmen hücum öğütücüsü olarak çalışıyor sonuçta zar zor 1-0 2-1 aldığımız maçlar
yada puan kaybı yaşadığımız maçlar olarak bize geri dönüyor. quaresmasız oyunda takım
5-6 net gol pozisyonundan yararlanamıyor bunlar golde olacak hep kaçırmayacaklar.
esas güzel olan pozisyona girmemiz biz ilk yarı pozisyona girmeden bitirdiğimiz maçlar oldu
hemde çok fazla 90 dakikada 30 orta açacak quaresma canı isterse birini merkeze düşürecek
biride buna vurabilirse gol atacağız diye bekledik durduk. yani sorun orta açmakda değil aslında
esas sorun orta açmayı bilmeyen bir oyuncunun sürekli orta açması
mesela kontra pozisyonlarda bile ortaların tamamını havadan gönderiyor koşan bir forvete kafasınamı ayağınamı açılan orta
daha etkili olur oyuncu hem koşacak hem pozisyon alacak hemde doğru kafa vuruşunu yapacak
mesela lens kontrada ortaları yerden ayağa açar. kapalı savunmaya havadan sert orta doğru tercihdir
dokunursun içeri girer

Çevrimdışı Necmi

örnek olarak; leipzig maçında orkan birkaç varyete yaptı anında tehlikeler yarattık.

babel lens ikilisi bu bakımdan biçilmiş kaftan aslında, babel çizgiye pek inmez daha çok içe kat edip şut çeker, lens ise repertuvarı aslında daha geniş bir oyuncu içe kat edip şut çeker lowcross orta pas dener gerektiğinde çizgiye iner ve kanat hücumları çeşitliliği anlamında hücumlarımıza zenginlik katabilecek bir profil ve birbirlerini de tamamlayacaklardır. bizi tek tip kanat akınlarından kurtaracak kişi lensti, lakin hoca bu imkanı cidden vermedi.
bu tip kanat opsiyonu bekleri oyuna sokar senin elinde iki hücum beki var birde dengeli bir bek var,
kanatlarını içe soksan bunlara yol vereceksin biz ne bekleri kullanabiliyoruz ne kanatları
quaresma oynamadığında mesela caner hücumda ne kadar işlevsel oluyor canerin korner atışları
çok daha etkili GG orta açmıyor hiç öyle bir şans gelmiyor mesela çizgiye kaçabilen bir oyuncu ama buna quaresma izin vermiyorki
beck de böyleydi içeri kaçardı pas gelmezdi

Maliye Bakanlığı’nın hazırladığı yasa tasarısıyla kulüplerin ödediği gelir vergileri, amatör şubelerde kullanılmak üzere iade edilecek. Genel olarak futboldan gelen vergiyle amatör sporcular desteklenecek.

(HaberTürk)

Mantıklı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Maliye Bakanlığı’nın hazırladığı yasa tasarısıyla kulüplerin ödediği gelir vergileri, amatör şubelerde kullanılmak üzere iade edilecek. Genel olarak futboldan gelen vergiyle amatör sporcular desteklenecek.

(HaberTürk)

Mantıklı.
Vergi ödeyen kulüp var mı hala? :alala:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Love ve Lens iki maçtır fena kaçırıyorlar. Büyük şanssızlık.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Şansal Büyüka: "Beşiktaş eski Beşiktaş” değil. Kabul de, eski Beşiktaş olmak, son iki yılın Beşiktaş’ı olmak da kolay değil... "Allah kimseyi gördüğünden eksik bırakmasın” demişler ya.. Son iki yıl da öyle bir Beşiktaş’a alıştık ki, doğal olarak bu Beşiktaş’ı beğenmiyoruz."

Kadro o 2 sene üst üste şampiyon olan kadrolardan çok daha iyi ve tecrübeli bir kadro

Hocanın da çok büyük hataları var bizimde çok büyük bir Son vuruş beceriksizligimiz var fazla fazla pozisyona giriyoruz topu 2 direğin arasından geciremiyoruz sadece bunu yapmaya başladığımız an en az Gollü maçımız 3 Gollü olur
Bu kadroda pepe ve marcelo defansı ile abou olacaktı ne kadar güzel olurdu be.
BEŞİKTAŞK

Şanssızlık değil Beceriksizlik

Her maç 1 metreden 2 metreden bu kadar fazla Gol kaçıran başka bir takım yoktur Dünya üzerinde

Boş kaleye Gol kaçırma rekoru kırıyoruz

Çevrimdışı FedericoGiunti

Love konusunda içim rahat fazla fazla atacak.
BEŞİKTAŞK

Love konusunda içim rahat fazla fazla atacak.

Aynen öyle önemli olan pozisyona girmesi. Elbet atacak.

Her maç 1 metreden 2 metreden bu kadar fazla Gol kaçıran başka bir takım yoktur Dünya üzerinde

Cenk varken kaçıramıyorduk bile çünkü şutumuz yoktu kaleye  :D

Çevrimiçi murat

senin  beşiktaşlı olman kolaymış ortam seni hayatın olağan akışı çerçevesinde beşiktaşlı yapmış

ben cinconlu bir babanın oğlu olarak 7 yaşında kendi kendime hiç bir baskıyı tanımaksızın allah bana akıl fikir vermiş elbetteki beşiktaşlı olmalıyım kararını verebilmiş biriyim  :bandit:

kırılacak darılacak bişey yok öpüşür barışırız  :-*

bu akşam sırf quaresmayı sürekli millet gömüyor bende yerine oynayan lensi gömeyim dürtüleriyle yaptın naaptıysan hatta bunun zeminini de yapıyordun zaten quaresmayı eleştirirken hoca naapsın yerine oynayan lensde bişey yapamıyor hoca katlanıyor die yazdığın 10 tane mesajın var forumda bugünde eline fırsat geçmiş gibi daha kaçırdığı ilk golde alın size lens dedin.
Adımız  yaşımız gibi babalarımızda benziyor murat.galibi ruh ikizin benim :tabe: :D bizim mahalle gs ağırlıklıydı ev halkı gibi.yalnız ben senden daha önce ayıkmışım.5 yaşında hiç bir baskı altında kalmadan kendi hür irademle
Beşiktaşlı oldum. :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Adımız  yaşımız gibi babalarımızda benziyor murat.galibi ruh ikizin benim :tabe: :D bizim mahalle gs ağırlıklıydı ev halkı gibi.yalnız ben senden daha önce ayıkmışım.5 yaşında hiç bir baskı altında kalmadan kendi hür irademle
Beşiktaşlı oldum. :evillol:

bizim mahallede 82 öncesi manzara neydi bilmiyorum ama 82 sonrası tüm çocukları beşiktaşlı yaptığımı iyi biliyorum, mahallede sözü geçen bi veleddim  :bandit:

senle bir ortak yönümüzde marioyu vizyon kasarken ilk çarpan bizlerdik ama ekürime @mylife1903 üme ihanet etmemi bekleme lütfen  :D

Çevrimdışı mylife1903

bizim mahallede 82 öncesi manzara neydi bilmiyorum ama 82 sonrası tüm çocukları beşiktaşlı yaptığımı iyi biliyorum, mahallede sözü geçen bi veleddim  :bandit:

senle bir ortak yönümüzde marioyu vizyon kasarken ilk çarpan bizlerdik ama ekürime @mylife1903 üme ihanet etmemi bekleme lütfen  :D
Vizyonuna tukerem ben onun
Kume dusecekti az kalsin
Iki senedir clde onun ligde gordugunden daha iyi galibiyet ortalamamiz var herhalde

Çevrimdışı Necmi

Vizyonuna tukerem ben onun
Kume dusecekti az kalsin
Iki senedir clde onun ligde gordugunden daha iyi galibiyet ortalamamiz var herhalde
bu iyiydi  :kop:

Çevrimiçi murat

yunus emre 1 metreden gol kaçma ihtimali daha fazladır.kaleci açıyı kapatır.atabileceğin boşluk azalır.lens 1 metreden kaçırdığı için fazla birşey diyemem kaleci kurtardı diyebilirim o pozisyon için.

Etiketler: