Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5817711 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Librarius

Yanliz ligin 2. yarisiyla birlikte bize karşı sistematik bir kiyim soz konusu:

1. Antalya macinda Halis Muhlis bir adilikle nizami golumuzu vermedi. Sanki doğalar bir şeymiş gibi yorumlarda geçiştirildi.

2. Bize haftaici iki mac ustuste oynattılar, bununlada kalmadılar 2 hafta üst üste cuma maci oynattılar.

3. Bursa macinda net penaltimizi atlamışlar ve yayıncı kuruluş bunu saklamış.  Bu cok açık bir (Hakaret Yasak)₅. Yönetim bu isin pesini bırakmamalı diyeceğim ama onlar efendi adamlar. https://twitter.com/yagiz1903/status/960878094985957377

4. Yine bursa macinda dışardan gelen topla gol yiyoruz ve yan hakem oralı bile degil.

Buna karşın rakiplerimiz kayriliyor.

1, GS Kayseri gibi zor bir deplasmandan Tarik Ongun ve Cuneyt Cakir sayesinde 3 puani cebine atıyor, buna isyan eden kayseri hocası cezalandiriliyor.

2. GS Osmanlı macinda Osmanli'nin nizami golu iptal ediliyor, Brezilya davarı Maicon'un butun kartlık faulleri es geciliyor.

3. Basaksehir hakemlerce baya korunuyor, Halis Muhlis Emre'ye küfürden kirimizi veremiyor, TFF emreyi akliyor.

Butun bu katliamlara maruz kalan Besiktas ama sesi hiç çıkmayanda Besiktas. FB derbisine Ali Palabiyik verilince Baskan yine cikip "Ali Palabiyik pırıl pırıl bir hakemdir" aciklamasini yapar yine.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı celiker1

Joker Necip Sağbek :D
Ters köşe olduk!Vida sağ bek,Necip orta sağ,Medel stoper
Hayatta Beşiktaş

Alın size LENS !!!!

Adam boş kaleye topu yuvarlamakan ACİZ

yedi tertemiz 2.ci Golu

Ters köşe olduk!Vida sağ bek,Necip orta sağ,Medel stoper
Sorma abi bende

Vida - Pepe

Sağbek Necip

Tolgay-Medel orta saha zannediyordün

Hoca

Medel - Pepe

Sağbek Vida

Necip - Tolgay orta saha yapmış :D

Tolgay-Medel yapmasaydi daha iyiydi ya çıkamıyoruz Medel dikine dikine pozisyona sokardı herkesi

Çevrimdışı Librarius

Yanliz hakemler bizim lehimize karar verirken korkuyor. Anadolu kulüplerinin hocaları biraz itiraz etse hemen kart cikiyor bize. Bunun önüne gecmek lazım ama yönetim olum sessizliğinde.

Lens mükemmel bir ilk 45 dakika çıkardı :claps: :claps:

1 boş kaleye topu yuvarlayamama

1 Dağa taşa fırıkik

Bir kaç tane etkisiz korner

Toplara ayağını bile sokmaya tenezzül etmeme

Bu kadar vurdum duymaz olunmaz

Pektemeki tebrik ediyorum böyle devam etsin Ligde de sure alir elinden geleni yapıyor bizim adımıza sahanın en iyisi , şansızlık da varmış adamda bunu gördüm bugün

Defanstan 2 tane de çok kritik top çıkardı

Mustafayı kanatta deneyelim çok ciddiyim.

Yanliz hakemler bizim lehimize karar verirken korkuyor. Anadolu kulüplerinin hocaları biraz itiraz etse hemen kart cikiyor bize. Bunun önüne gecmek lazım ama yönetim olum sessizliğinde.
Birak hakemleri falan gördün mü faydalı pozisyona giren Lensi :)

Çevrimdışı mylife1903

Lens mükemmel bir ilk 45 dakika çıkardı :claps: :claps:

1 boş kaleye topu yuvarlayamama

1 Dağa taşa fırıkik

Bir kaç tane etkisiz korner

Toplara ayağını bile sokmaya tenezzül etmeme

Bu kadar vurdum duymaz olunmaz

Pektemeki tebrik ediyorum böyle devam etsin Ligde de sure alir elinden geleni yapıyor bizim adımıza sahanın en iyisi , şansızlık da varmış adamda bunu gördüm bugün

Defanstan 2 tane de çok kritik top çıkardı

Mustafayı kanatta deneyelim çok ciddiyim.
Standart oynuyor iste adam beklentin mi var

Çevrimdışı EMİR EMRE

Lens iyice "kovir misen agam?" a cevirdi Senol Hocayi. O da inatla kovmirem ula itogli diyor

Çevrimdışı tangaz

Bunda hemfikirim abi ama Babelin olmadığı maçlarda :D

Zira Babel sağ kanada geçince başı kesilmiş tavuğa dönüyor hiç oynayamıyor sagda :bandit:

iyi de babel neden yerini değiştirsin @Yunus Emre Dökmeci adriano sağ açık oynayacak diyorum quaresmadan fazla katkı verir hem pas oyununda hemde orta kalitesinde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

iyi de babel neden yerini değiştirsin @Yunus Emre Dökmeci adriano sağ açık oynayacak diyorum quaresmadan fazla katkı verir hem pas oyununda hemde orta kalitesinde
ABİ çok ciddiyim Pektemek oynasin Kanatta

Ama Allah aşkına Kimse LENS demesin artık Lütfen..

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

4 gol yemediğimiz sürece elenmeyeceğimiz bir 45 dakika. Çok negatif olmadan izlemek lazım. Şikayeti başka maçlara yapalım.

Çevrimdışı Librarius

Hakemler büyük tehlike arzediyor. Nizami gollerimizi iptal ederken, Penaltilarimizi yerken gösterdikleri rahatlık bize karşı Anadolu kulüplerine faul calarken yok. Bize çerez gibi kart çıkarken, rakiplerin en sert müdahaleleri tolere ediliyor. Ister kabul edin ister etmeyin acikca operasyon çekiliyor bize. Yayıncı kuruluşta goruntuleri saklayarak katliama ortak oluyor.

Hakemler büyük tehlike arzediyor. Nizami gollerimizi iptal ederken, Penaltilarimizi yerken gösterdikleri rahatlık bize karşı Anadolu kulüplerine faul calarken yok. Bize çerez gibi kart çıkarken, rakiplerin en sert müdahaleleri tolere ediliyor. Ister kabul edin ister etmeyin acikca operasyon çekiliyor bize. Yayıncı kuruluşta goruntuleri saklayarak katliama ortak oluyor.
Ayağı kayip düsen Necipe 2.ci sarıdan Kırmızı verdi Şaka gibi...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bizim takımda birinci gol geldikten sonra 2-3-4.goller gelmiyor farka gidemiyoruz bu yuzden ligde berabere kalıyoruz ve gol atamadığımız her an rakibi oyuna ortak ediyoruz farka gidilmesi lazım bi şekilde.

Çevrimdışı Librarius

Senol Güneş hiç iyi sinyaller vermiyor maalesef.

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

TFF'ye basvurup Necip'in cezasini kaldirtalim. Necip bile olsa prensiptir. Bariz hata olunca cezayi kaldirma yetkileri var.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Hoca nın değişiklik tercihleri çok kötü

Çevrimdışı underworld

Babıl,  Love ,  lens
Ozi,  ati,  tolgay

Yapalım  bakalım

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Lensi beğendim ayağına aldığı topları iyi kullandı güzel ve akıllı paslar attı hele bir vuruşu vardı direkten dönen harika gol olsa efsane olurdu
güzel paslar attı Olumlu oynuyor oynamaya devam ederse kendini ispatlar.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadas
Bayern 6 atti bugun
Marsilya 9 atti
Biz ikina ikina 1-0 cikartabildik

Yettii haaa

Ne kabiz takimdir arkadas. Tamam bastan kabul ediyom gol de atabilen modelleri bu oyuncularin bizde oynamaz beklentim fazla degil, pesin olarak imzaliyorum bunu ama arkadas ara sira gol atin yemin ediyom ya

Tolgayin ligde kac golu var, senelerdir oynuyor
Yahu kabizsin falan ama yilda 1-2 tiklatirsin, atiba bile 2-3 tikliyo

Çevrimiçi tolga1903

Hocayı bazen anlamakta çok zorlanıyorum. Karabük maçı hariç ki o da rahat geçerse larin'i izleyebileceği başka kolay maçımız kalmadı. Düşünmüyorsan neden kiraya vermiyorsun lige adapte olsun adam 4.forvet olarak oturacağına. Dk 86'da quaresma alıyorsun oyuna yapma hocam yapma yine yediriyordu golü şu adama deplasman maçlarında güvenilmemesi gerektiğini daha kaç maç canımız yanarsa anlayacaksın?

Çevrimiçi mayguntr

Yalniz Pektemek baya iyi oynadi. Hoca pektemektende bir golcu cikarirsa hocaya omurluk sozlesme imzalatalim : )

Lensi beğendim ayağına aldığı topları iyi kullandı güzel ve akıllı paslar attı hele bir vuruşu vardı direkten dönen harika gol olsa efsane olurdu
güzel paslar attı Olumlu oynuyor oynamaya devam ederse kendini ispatlar.
:o_o: :alala: :alala:

Sanırim ben başka maç izledim :bandit:

Etiketler: