Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5807030 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Yine Tosic’i vidaya tercih ederim
Vida varsın seneyi beklesin

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Besiktas puan kaybedince de hic bir seyin keyfi olmuyor. Dizi izleyecektim cidden icim sıkıldı kapattim. Haftasonumuz zehir oldu.

İnsallah guzel gunler gorecegiz. Mac mac bakalim.

Çevrimdışı Berat

Bursa ilgin istikrarsız takımı gibi algılanıyor ama bize karşı derbilerden farksız.
Bunu görmezden gelmeyin
Ölümüne aşılıyorlar bize karşı
keza stadın dolduğu tek maç bizim maçımız
Maç önü sokacaz basacaz diyenler  fazla romantikler.
Bizim muhtemel puan kaybımız olabilecek deplasmanlardan biridir Bursa maçının dinamikleri farklıdır adımıza maalesef
Ben Bursa deplasmanına her zaman tek puan yazarım

Biz 1 yazdık da üstümüzdeki 3 rakip de 3 puanı aldılar ordan.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ben geçen seneden beri söylüyorum bunu geride stoperler bıktırana kadar top çeviriyordu sonra bir uzun pas
kanatlara topu at onlarda orta açsın boşa giden yüzlerce hücum tek fark yaratan abou ile taliscanın bireysel oyunuydu
o farkda bizi şampiyon yaptı işde geçen seneki şampiyonlukta hocanın katkısı yok dediğimde burda kıyamet kopmuşdu.
hep dedim abou eleştirilirken burda seneye gitsinde görün ne olduğunu diye.
Evet bu durum geçen sene de vardı. Geçen seneden itibaren oyunumuz Hocanın oyun felsefesine göre evrilmeye başladı ve sonunda buraya vardık, orta sahanın olmadığı, takımın hücum ve savunma olarak 2 bloka ayrıldığı, savunmadan uzun yüksek toplarla hücuma çıktığımız, diyagonal toplarla oyunun yönünü değiştirdiğimiz, oyunu kanatlara yıktığımız bir düzen tam da Hocanın hayalini kurduğu gibi. Sezon sonu gelince ciddi bir operasyon yapılmak zorunda takımda yoksa benzer saçmalıkları gelecek sene de göreceğiz.

Çevrimdışı kyiv

Yine Tosic’i vidaya tercih ederim
Vida varsın seneyi beklesin

Vida tedirgin ve hamle yaparken tereddütlü hareket ediyor.Ayağıda çok iyi değil topu kontrolde zorlanıyor.

Tosiç ise kesin ve net.Sağlam girip tek hamlede ya uzaklaştırıyor ya da ....

Çevrimdışı levitate

Dun ilginç bir ruya görmüştüm. Ruya icinde birisine ya ben dun rüyamda Bursa-Besiktas macinin 2-2 bittigini gordum dedim. O kisi de insallah doğru çıkmaz ruyan dedi ama maalesef cikti. Ruyalarimi anlatmam iyi de olsa kötüde. Fakat baska bir ruya daha gormustum simdi size anlatacağım.

Gecen sezon basında bir ruya görmüştüm. Bana önümüzdeki yılların sampiyonlarinin yazılı olduğu bir liste gösterdi birisi. Orda bizim 2 yıl üst üste şampiyon oldugumuzu gordum listede. Bu yüzden şampiyon olcagimiza inancım cok gucluydu. Ama bu seneyi görememistim. Bakmak istedim izin vermedi ama hatirladigim kadarıyla cok karisik olacak ama Besiktas olacak dediğini anımsıyorum. Bu sene sanki öyle olacak. Sonunda şampiyon biz olacağız insallah. Inaniyorum.
inşallah abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

Biz 1 yazdık da üstümüzdeki 3 rakip de 3 puanı aldılar ordan.
Maalesef Berat bu da Bursa’nın karakteri. Bize karşı Liverpool karşısındaki Everton kesiliyorlar
Saha Zeminine kadar planlamış totosu güzeller
Ancak bizim eksiğimiz yok mu ? Çok

Çevrimdışı mellfred

En büyük eksiğimiz defanstan oyun kuramamız.
Her topu şişiriyoruz az baskı yiyince Akhisar kesliyoruz. Kesinlikle büyük takım refleksi göstermiyoruz. Ne Pepe ne vida oyun kuramıyor ayağa oynayamıyor
Rakip bekleri marke ettiğinde her topu şişiriyoruz
Karambolde kalan topları zaten şişiriyoruz
Hocanın İlk senesinde en büyük artısı defanstan topla çıkmamızdı. Taa fabriden başlayarak
İki senedir defansı by pass ediyoruz
11 kişi Yerine 7 kişiyle oynuyoruz

Çevrimdışı Berat

Sevdiklerinizle mutlu haftasonları dilerim, bu saatten sonra yapacak bir şey yok iyi geceler.

Çevrimdışı Librarius

hakem bence gayet iyi yönetti maçı rakip seyirci baskısı altındada kalmadı
bariz bir hatasını görmedim sertliğede izin vermedi kartlarını gayet yerinde çıkarttı

Abi fena degildi ama ilk yarıda tekmelere sessiz kaldı. Yoksa beğendiğim bir hakemdir kendisi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bu sene sene başından bu yana kötü bir oyun var. Hiç kaybedilmeyecek, puan bırakılmayacak takımlara puan bıraktık. Hep daha iyi olacak dedik ama maalesef gelinen nokta da sıkıntıları bir türlü atlatamadık. Çok rahat geçirmemiz gereken bir sezonu kendi elimiz ile ancak bu kadar zor duruma sokabilirdik onu da yaptık. Şampiyonluk gitmiş değil, takım biraz toparlansa ve bunu istese hiçte zor değil ama bu sene o ışıkta yok maalesef. Bunu sadece hocaya, bazı oyunculara bağlamakta çok doğru değil. Sistem de bir sıkıntı var  ama nedir bilmiyoruz belki de içeride bir şeyler iyi gitmiyordur en kötüsü bu olur. İnşallah en kısa sürede toparlanıp kendimize geliriz.

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Librarius

Bursa ilgin istikrarsız takımı gibi algılanıyor ama bize karşı derbilerden farksız.
Bunu görmezden gelmeyin
Ölümüne aşılıyorlar bize karşı
keza stadın dolduğu tek maç bizim maçımız
Maç önü sokacaz basacaz diyenler  fazla romantikler.
Bizim muhtemel puan kaybımız olabilecek deplasmanlardan biridir Bursa maçının dinamikleri farklıdır adımıza maalesef
Ben Bursa deplasmanına her zaman tek puan yazarım

GS, FB ve Basak maçlarında da stadyumu dolduruyorlar ama lay lay lom modundalar. Bizim maclarda islik, bagris cagris, patlayıcı madde ne dersen var. Yani zor bir deplasmana çeviriyorlar. Ben bugun bu kadar olumsuzluk icinde aldigimiz bir puana icin sevindim dogrusu.

Çevrimiçi Necmi

Evet bu durum geçen sene de vardı. Geçen seneden itibaren oyunumuz Hocanın oyun felsefesine göre evrilmeye başladı ve sonunda buraya vardık, orta sahanın olmadığı, takımın hücum ve savunma olarak 2 bloka ayrıldığı, savunmadan uzun yüksek toplarla hücuma çıktığımız, diyagonal toplarla oyunun yönünü değiştirdiğimiz, oyunu kanatlara yıktığımız bir düzen tam da Hocanın hayalini kurduğu gibi. Sezon sonu gelince ciddi bir operasyon yapılmak zorunda takımda yoksa benzer saçmalıkları gelecek sene de göreceğiz.
aslında o operasyon yapıldı. Takım artık o şekilde oynamıyor ama hocanın bir planı olmadığı için hiçbir şey oynamıyor
malesef. orta oyunu oynamıyoruz ikinci yarı itibariyle yönetim love transferini yaparak kesti bu oyunun önünü böyle santraforun olursa
artık o şekilde oynayamazsın dedi hocaya şimdi zorunlu pas oyununa döndü takım ama hoca dönemedi.
mesela quaresma bu gün hiç orta açtımı ben hatırlamıyorum  ikinci yarının 3. maçı ve açtığı orta sayısı 3 maçta onu geçmez herhalde.
ama diğer türlü pas oyunuda oturmadı sahada ne yapacağını bilmeyen 11 oyuncu var şu anda quaresma orta açmayınca oda içeri girmeye başladı. tuhaf bir oyun oldu karmakarışık ve hala orta sahamız elek gibi. GG sakatlıktan iyi dönemedi oyun kondisyonunu kazanana kadar vida sağ bek oynamalı yoksa bir değişikliği ordan yiyoruz her maç oziyide kulübeye göndermek gerekiyor anca hamle oyuncusu olur son 20-30 dakikada girerek yorgun rakibe karşı anca gücü yeter. Atiba tolgayla rakibi yıpratacaksın sonrada oziyi süreceksin

Çevrimdışı Librarius

En büyük eksiğimiz defanstan oyun kuramamız.
Her topu şişiriyoruz az baskı yiyince Akhisar kesliyoruz. Kesinlikle büyük takım refleksi göstermiyoruz. Ne Pepe ne vida oyun kuramıyor ayağa oynayamıyor
Rakip bekleri marke ettiğinde her topu şişiriyoruz
Karambolde kalan topları zaten şişiriyoruz
Hocanın İlk senesinde en büyük artısı defanstan topla çıkmamızdı. Taa fabriden başlayarak
İki senedir defansı by pass ediyoruz
11 kişi Yerine 7 kişiyle oynuyoruz

Bizim en temel sorunumuz 6 ve 8 numaralarimizin topu stoperlerden aldiktan sonra adam eksiltecek aksiyonları yapamamaları. Bugun bir pozisyon vardi cildirdim: Orta sahada sol çizgiye yakin bir yerde Adriano Oguzhan'a pas verdi, Oğuzhan'ın arkası bomboş, donse baya büyük bir boş alanda top surecek ama beyimiz topu ali almaz geriye yine Adriano'ya attı. Stoperler topu alıyor, Oguzhan diger oyunculari isaret edip bana pas atma işareti yapıyor. Iyide arkadas boyle kacak Göcek 8 numaramı olur?

Oğuzhan'ın bizim icin en tehlikeli özelliklerinden biri de sahte presleri. Diger oyuncular Oğuzhan basıyor diye baska tarafa yöneliyor ama Oguzhan sadece eskortluk yapıyor rakibe. Bugun Yusuf Erdogan'in pozisyonunda cildirdim. Ya faul yap ama adami ordan iceri bırakma.

Çevrimiçi Necmi

Abi fena degildi ama ilk yarıda tekmelere sessiz kaldı. Yoksa beğendiğim bir hakemdir kendisi.
bence gergin atmosferde bizi hırpalamadan bir maç yönetti
taraftardan etkilenmedi. sağlam durdu.bir yanlış kararı aslında medele gösterdiği karttı ama hoş görülür eli surata gitti
neden verdin denmez. quaresmanınki doğruydu. çalımı yedi gitti tekmeyi yapıştırdı her zamanki gibi

Çevrimdışı Librarius

Bu arada Vagner Love'u cok beğendim. Sirti donuk top alip dönebilen bir forveti özlemişiz. Cok is yapacaktır insallah.

Kimse gardını düşürmesin, öyle veya boyle insallah şampiyon olacagiz.

Çevrimiçi Necmi

Bizim en temel sorunumuz 6 ve 8 numaralarimizin topu stoperlerden aldiktan sonra adam eksiltecek aksiyonları yapamamaları. Bugun bir pozisyon vardi cildirdim: Orta sahada sol çizgiye yakin bir yerde Adriano Oguzhan'a pas verdi, Oğuzhan'ın arkası bomboş, donse baya büyük bir boş alanda top surecek ama beyimiz topu ali almaz geriye yine Adriano'ya attı. Stoperler topu alıyor, Oguzhan diger oyunculari isaret edip bana pas atma işareti yapıyor. Iyide arkadas boyle kacak Göcek 8 numaramı olur?

Oğuzhan'ın bizim icin en tehlikeli özelliklerinden biri de sahte presleri. Diger oyuncular Oğuzhan basıyor diye baska tarafa yöneliyor ama Oguzhan sadece eskortluk yapıyor rakibe. Bugun Yusuf Erdogan'in pozisyonunda cildirdim. Ya faul yap ama adami ordan iceri bırakma.
ben bütün ilk yarı boyunca bunu söyledim işde ozi topu alıp en yakınına geriye bırakıyor hiç birşey oynamıyor
pres yapmıyor rakip atakları kesecek hamle yapmıyor onun yüzünden orta saha kevgire dönüyor 3. bölgeye top gitmeyincede hepsi oyundan düşüyor. yediğimiz goldede kale direğinin ordaydı içeri girdi kalenin içinde ne işin var mevkisinde kalsa o golü yemeyeceğiz medelden seken topa o müdahale edecek negredonun hiç kabahati yoktu birinci hata medelin ikinciside ozinindi.

Çevrimiçi Necmi

Bu arada Vagner Love'u cok beğendim. Sirti donuk top alip dönebilen bir forveti özlemişiz. Cok is yapacaktır insallah.

Kimse gardını düşürmesin, öyle veya boyle insallah şampiyon olacagiz.
takımın birinci forveti benim dedi kısa oyunuyla bence ama buranın alanya olmadığınıda
söylesinler öyle topu alıp gidemez 3 kişi birden basıyor daha takım oyunu oynamalı
hızı tam istediğim gibi forvet dediğin zıpkın gibi fırlayacak. ceza sahasında zaptedilmez olacak

Onur Küçük

• Ziyaretçi

aslında o operasyon yapıldı. Takım artık o şekilde oynamıyor ama hocanın bir planı olmadığı için hiçbir şey oynamıyor
malesef. orta oyunu oynamıyoruz ikinci yarı itibariyle yönetim love transferini yaparak kesti bu oyunun önünü böyle santraforun olursa
artık o şekilde oynayamazsın dedi hocaya şimdi zorunlu pas oyununa döndü takım ama hoca dönemedi.
mesela quaresma bu gün hiç orta açtımı ben hatırlamıyorum  ikinci yarının 3. maçı ve açtığı orta sayısı 3 maçta onu geçmez herhalde.
ama diğer türlü pas oyunuda oturmadı sahada ne yapacağını bilmeyen 11 oyuncu var şu anda quaresma orta açmayınca oda içeri girmeye başladı. tuhaf bir oyun oldu karmakarışık ve hala orta sahamız elek gibi. GG sakatlıktan iyi dönemedi oyun kondisyonunu kazanana kadar vida sağ bek oynamalı yoksa bir değişikliği ordan yiyoruz her maç oziyide kulübeye göndermek gerekiyor anca hamle oyuncusu olur son 20-30 dakikada girerek yorgun rakibe karşı anca gücü yeter. Atiba tolgayla rakibi yıpratacaksın sonrada oziyi süreceksin
Savunmayı çok geride kurduğumuzda orta sahanın yönetmesi gereken alan büyüyor ve bu alan büyüdüğünde boşlukları kapatan, sahadaki arızaları düzelten Atiba da olmayınca fizik gücü zayıf olan Oğuzhan oyundan iyice kayboluyor. Atiba yanlış bir şekilde gömülüyor forumda. Hocanın da yanlış tercihleri sonucunda adamın üstüne kaldıramayacağı kadar büyük yük düşüyor.

Medel ve Oğuzhan orta sahasıyla maça çıkacaksan savunmanı çok geriye kurmayacaksın, uzun toplarla savunmadan çıkmayacaksın. Koskoca Hoca futbolcularını tanımaz mı? Sistemim diye bir şey tutturmuş, oyuncularının özelliklerine göre o sistemde düzenlemelere gitmez. Oğuzhan'ı da eleştirmek istemiyorum ama Oğuzhan'ın şöyle oturup kafa yorması lazım bu N'Diaye 16 milyon avroya Premier Lige gidebiliyor da ben neden o atılımı yapamıyorum diye.

Bu takımın orta sahasında ciddi bir sıkıntı var. Sıkıntılarımızın ana kaynağı bu. Bu sorunun çözümü Hocanın sisteminde doğru düzenlemelere gitmesi, orta saha oyuncularının da maksimum çaba göstermesi.

Çevrimdışı mellfred

Adam eksiltme konusunda yoklardayız
Eskiden ozzy göKhan ve Tolgay vücûd çalımı yaparlardı
eksilten oyuncun olmayınca rakip defansı bozulmuyor
Brahimiyi çok istiyorum mesela
Takımda güvensizlik var
Kaptırılan topun geri alış süresi çok uzadı bu nedenle herkes garantici oldu
Yusuf Erdoğan cesareti göstermedik

Çevrimdışı mellfred

Bi şekilde gol buluyoruz ama
Bir şekilde gol yemeyi başarıyoruz maalesef
attığımız gollerin anlamı da kalmıyor
Lens ve love pozisyonları gole çevirselerdi bunları konuşmazdık aslında ama takımın sistem değişikliği dahil Farklı işlere girişmesi şart
Orta sahada kayıbız
Atiba yoksa özellikle
Madem orta işinden el çekiyoruz kanatlardan da vazgeçilebilir
Atiba medel Tolgay Oğuzhan Talisca ve love’ın aynı anda sahada olacağı bir dizilim denenebilir

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Harun Love'ın o kafasını nasıl çıkarmış yalnız. Yine izledim yine şok oldum. Refleksler noktasında ligin en iyi yerli kalecisi. Babacan falan halt etmiş.

İleride Beşiktaş'ta görmek isterim. Ama Bursa efsanesi olma yolunda bir isteği var sanırım.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bu takimda 15 mactir olmamasi gereken ama ona ragmen cok guvenilen, uzerine oyun kurulan bir bencil adam var .. Gokhan Gonulu de bozan, geriye kosmayan surekli top kaybi yapan sadece kendine oynamaya calisan bir  tip.. futbolcu demiyorum, tip diyorum : q7 . Bu adam  takimdan ciktiginda her sey, her tas yerli yerine oturacak .. Hells bells AC/DC
Yorgo

Çevrimdışı Mavi Tuna

Son sayfada guzel yorumlar ve tespitler olmus. Ondan onceki sayfalarda yine buna cakariz 5 puan alirizcilar bos bos yazmis :)
Bunu da bir türlü anlamıyorum zaten. Çoğu maç öncesi 3~5 diye yazılıyor ama afedersiniz ama ıkına ıkına zor kazanıyoruz. Bu sene kaç tane rahat maç izleye bildik ki... Bir şekilde sıkıntı çıkıyor.

Bugün ki maç o kadar garip bir maçtı ki anlamak, anlatmak ve anlamlandırmak çok zor. Her şey baştan sona yanlış. Bir şeyler gitmiyor buna çözüm bulmak gerek. Hep iyimser olalım dedik, Yol kazası olur dedik, takım toparlar dedik, iyi kadromuz var dedik ama iyi kadro, doğru oyun anlayışı ve istekli oyuncular ile doğru işler yaparsan başarı sağlar. Orta saha kurgusu sıfır otobana dönmüş, Pepe~Vida~GG~Adriano olsa ne olacak. Bu sene çoğu puanı saha eksikliğinden kaybettik. Şu takıma burada kaç defa yazıldı orta saha alınsın, sağ bek alınsın diye ama gittik 2 tane forvet daha aldık. Her maç GG zorlanıyor ve bir değişiklik boşa gidiyor. Orta saha da adam geçmek yok, direnç yok, gelen geçiyor oraya biraz sertlik katacak adam lazım ama oda yok. Ders çıkarılması gereken bir maç daha umarım buradan sonra iyi bir seri yakalarız.

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

Son sayfada guzel yorumlar ve tespitler olmus. Ondan onceki sayfalarda yine buna cakariz 5 puan alirizcilar bos bos yazmis :)

Oğuzhan özyakup'u eleştirdiğiniz bi yazınıza muhalefet olmuştum çok özür dilerim bu adamı bu haliyle oynatmak delilik başka bişey değil.

Etiketler: