Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5794813 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Doktorlar okey diyorsa bugün gelsin.

Net hatırlıyorum 2014-2015 sezonu ikinci yarısı cıldırtacak dereceye getirmişti ba. Asla ceza sahasına girmiyor sürekli kendini sol kanada atıyordu tıpkı bugün cenk için yapılan eleştirilerin aynısını bu adam o dönem bilhassa ikinci yarı çoğu maçta yaptı. Ne ara bu kadar iz bıraktı sende anlaması güç ama bu adama bu kadar bel bağlamak bilmiyorum ne derece doğru.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

diyelim ki skor olarak gerideyiz ya da olumsuz bir durum var, gol atmamız lazım.size kenardan pektemek mi daha güven verir yoksa demba ba' mı?? % 99' umuz bu soruya demba ba diyecektir bu durumda demba ba ekonomik olarak fazla yük olmayacak olduktan sonra gelmelidir. geçen sene 2 maç oynadı ama bence öyle kötü durumda degildi.

Çevrimdışı Berat

diyelim ki skor olarak gerideyiz ya da olumsuz bir durum var, gol atmamız lazım.size kenardan pektemek mi daha güven verir yoksa demba ba' mı?? % 99' umuz bu soruya demba ba diyecektir bu durumda demba ba ekonomik olarak fazla yük olmayacak olduktan sonra gelmelidir. geçen sene 2 maç oynadı ama bence öyle kötü durumda degildi.

Negredo ilk 11 başladıktan sonra Cenk hamle oyuncusu olarak girsin hepsinden daha çok güven veriyor o rolde.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

manuel fernandes' için de böyle dedik adam elimizde kaldı. fikret başkan o zaman hatasını anladı zaten. futbolcu para ediyorsa satacaksın. dedigin dogru kimler kimler 30 35 ediyorken cenk için 20 az ama yapacak bisey yok. 20 milyona cenkten cok daha iyileri alınır. cenk' in bundan sonra nasıl performans göstercegini bilemeyiz.

Ben Manuel Fernandes icin boyle demedim. Manuel Fernandes ... ...sagina denk bir adamdi. O Quaresma'ya tapan, iki calim gordu mu kendinden gecen taraftarlarin kuruntusuydu Manuel Fernandes olaylari. Ayrica adam Besiktasli degildi. Elmayla armutu karistiriyorsun. Cenk hic geri gitmedi, surekli gelisiyor yasi da 26. Forvetin en iyi caglari zaten 26-32 yaslari arasidir. 20 milyon Avrupa takimlari icin para degil. Arda 40 milyona transfer oldu, Niasse 18 milyona, Janssen 35 milyon transfer olmus. Bu adamlarin hangisi Cenk'ten kaliteli? Yonetim surekli tutar sanip kariyerinde zor donem gecen kariyerli adamlari transfer etme politikasi guttu, Mario Gomez tuttu, Ba tuttu ucuncude Negredo tutmadi iste. Gignac'la falan da olmaz o is. Balotelli'yi alacaktik hoca istemedi. Daha once de soyledim yine soyleyeyim, Cenk'i hoca ligde yanlis mevkide oynatiyor, Cenk'in asil oynamasi gereken yer Talisca'nin yeri. Onune de saglam bir pivot forvet koyabilirsek o zaman gorursunuz Cenk 20 milyon mu 40 milyon mu.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Negredo ilk 11 başladıktan sonra Cenk hamle oyuncusu olarak girsin hepsinden daha çok güven veriyor o rolde.
Negredo'nun aslinda iyi olmadigini, abarttıgımızı anlayacagız ama insallah o zaman havlu atmış olmayız. Bu takıma golcü lazım....

Çevrimdışı Eray_Steiermark

kaçan balık büyük oluyor. geçen sene şu çocuğu tutup hiç kimseyi almamak bize yeterdi
Kalsaydı Nisan'da şampiyonduk. Camianin ortak kabahati bence Abuş'un elden kaçması. Yönetime hiç baskı yapılmadı alınması için. Abuş'a rağmen şampiyon olduğumuzu sanıyordu birçok kişi.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı underworld

Net hatırlıyorum 2014-2015 sezonu ikinci yarısı cıldırtacak dereceye getirmişti ba. Asla ceza sahasına girmiyor sürekli kendini sol kanada atıyordu tıpkı bugün cenk için yapılan eleştirilerin aynısını bu adam o dönem bilhassa ikinci yarı çoğu maçta yaptı. Ne ara bu kadar iz bıraktı sende anlaması güç ama bu adama bu kadar bel bağlamak bilmiyorum ne derece doğru.
Necmi abi zehirlidi milleti bu kenarlara deplase olma muhabbeti yüzünden.
Kane,benzema,lewando,lacazette, morata,Costa, adebayor bunlarin hepsi salak.
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2017, 02:01:39 underworld ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Kalsaydı Nisan'da şampiyonduk. Camianin ortak kabahati bence Abuş'un elden kaçması. Yönetime hiç baskı yapılmadı alınması için. Abuş'a rağmen şampiyon olduğumuzu sanıyordu birçok kişi.

Aboubakar'ı ciddi olarak kücümseyenler vardı gercekten ilginç. Bu sezon kalsa gecen senede attiginin 2 katını atardı ama hakikaten kacan balık büyük oldu.

Çevrimdışı Berat

Küçük dokunuşlarla bu takım 17/17 yapsa kimse şaşırmaz ama maalesef aklı başında insanlar olarak hoca bizde bir nebze dahi umut bırakmadı.

Çevrimdışı underworld

Aboubakar'ı ciddi olarak kücümseyenler vardı gercekten ilginç. Bu sezon kalsa gecen senede attiginin 2 katını atardı ama hakikaten kacan balık büyük oldu.
Hangi pozisyonu gol yapacak hacılar !
Tamamiyle Mevlam kayira hücum yapıyoruz.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aboubakar gidince Talisca da etkisini kaybetti alan bulamadığı için. Negredo'yu hiç istememiştim ama şimdi oynasın diye dua ediyorum. Ne hale geldik hoca sağolsun.

Çevrimdışı cursedofdragon

Demba Ba, Twitter hesabında, konumunu “Beşiktaş JK” olarak güncelledi.

Küçük dokunuşlarla bu takım 17/17 yapsa kimse şaşırmaz ama maalesef aklı başında insanlar olarak hoca bizde bir nebze dahi umut bırakmadı.

Bence hocanin FB macindan sonra biraz sirazesi bozulmustu. O mac bize cok kayiplara mal oldu. Devre arasi kafa dinlenilir, hoca bunun analizini yapar yonetimle konusup bu isi hallederler. Her hafta sampiyonlar ligi maci da olmayacagindan, lige tamamen odaklanip 2. devreyi en az 42 puanla kapatip sampiyon oluruz.

Çevrimiçi tolga1903

Necmi abi zehirlidi milleti bu kenarlara deplase olma muhabbeti yüzünden.
Kane,benzema,lewando,lacazette, morata,Costa, adebayor bunlarin hepsi salak.

Yok bence haklı bu adam çok abartmıstı deplase olma işini cenk de abartıyo. Saydığın isimler adebayoru hariç tutuyorum zaten gol problemi çeken isimler değil ve boşalttıkları alanları muller griezmann alexis sanches hazard falan dolduruyo. Gomez neden bir yılda bu kadar damga vurdu veya şuan gomis neden bu kadar revaçta bi düşünmek lazım.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bayadır öyleymiş dediler.

Çevrimdışı underworld

Uvvvvv

Çevrimdışı mellfred

sağ ya da sol kanada ardayı yerleştirirsek göreceksiniz geçen seneleri aramayacağız
tolgay oğuzhan arda ve negredonun aynı anda oynadığı bir takım hayalim var
medel'in de süpürücülüğü için  talisca'dan da feragat edilebilir

Çevrimdışı underworld

Yok bence haklı bu adam çok abartmıstı deplase olma işini cenk de abartıyo. Saydığın isimler adebayoru hariç tutuyorum zaten gol problemi çeken isimler değil ve boşalttıkları alanları muller griezmann alexis sanches hazard falan dolduruyo. Gomez neden bir yılda bu kadar damga vurdu veya şuan gomis neden bu kadar revaçta bi düşünmek lazım.
Oos alacaksın o zaman

Ayrica hem medyada, hem internette Besiktasli gibi gorunup moral bozmaya, yonetim, takim, taraftar olarak yakaladigimiz sinerjiyi bozmaya calisan gizli ya da acik renklilere itibar etmeyin. Kendileri de biliyor neyin ne oldugunu, Besiktas'in onunu tarafli hakemler, tarafli disiplin kurullariyla, o olmazsa tarafli medyayla, o olmazsa karisiklik cikararak hasili futbol disi kanallarla dort koldan kesme derdindeler cunku futbol oynandiginda ya FB gibi rezillik cikariyorlar o da surdurulemez cunku varacagi yer siddet ve kaos, ya da GS gibi 3. lig takimi durumuna dusuyorlar Besiktasimiz karsisinda.

Bu takim CL grubundan Fransa, Portekiz, Almanya liglerinin 1. ve 2.'lerini icerde disarda yenip rekor puanla gruptan cikti. Hocanin kafasini dinlemeye ihtiyaci vardi, devre arasi geldi. Eksikler, fazlaliklar degerlendirilecek 2. yari hic bir sekilde durduramayacaklar bizi, yeter ki sinerjimizi bozmayalim. Burada da BJK'li gibi gorunup de sampiyonluk gitti vs. diyenlere kulak asmayin, 17 mac 51 puan daha var. Asil korkmasi gerekenler renkliler cunku cop kadrolari, cop hocalari olanlar onlar. 2. yari gorusecegiz. FB macina kadar kayip yok, FB'yi de icerde GS'den beter edip fisi cekecegiz. :super:

Çevrimdışı underworld

Geçen sezon şişmanoglu bile maç kazandırmışti.
(Kayseri)

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Arda büyük ihtimalle gelıyor oğulcan storysinde arda paylasmıs bır storyde arda tolgayı paylasıp kaptan yazmıs hayırlı olur olduysa bundan sonra bızım oyuncumuz olucak destek verıp arkasında durmalıyız
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Negrodo yu gözünüz de çok büyütmeyin derim.
Negredoyu kazaniriz diyor arkadaslar ben onu anlamiyorum. Neyini kazanacan adam 32 yasinda

Kariyerinin bir sezonunda bile bir takimin gol yukunu ceken adam olmus mu?

Çevrimdışı mylife1903

Arda ggye iyi bir yedek olur, manisasporda baya baya iyi oynuyordu bek pozisyonunu. Sonradan biraz gotu kalkti, kendini yere atmalar falan basladi ama bi sekil kendini ispanyaya atti herif.

Sevmem bidibidi topcu ama su formundaki taliskadan top oynamayi unutmus bir arda o mevkide daha faydali olur.

Burak yilmazi getirmediler taraftar baskisi diye, qiral golleri siraliyor bizim hucum hattinin toplamindan fazla gol atmistir.

Çevrimdışı underworld

Negredoyu kazaniriz diyor arkadaslar ben onu anlamiyorum. Neyini kazanacan adam 32 yasinda

Kariyerinin bir sezonunda bile bir takimin gol yukunu ceken adam olmus mu?
Elin oğlu salak mi 25 e aldığını 2 ye versin.
Kiralık ingiliz takımı niye almadı parami bulamadı.
Teklif varsa direk gönderirim.

Çevrimdışı mylife1903

Elin oğlu salak mi 25 e aldığını 2 ye versin.
Kiralık ingiliz takımı niye almadı parami bulamadı.
Teklif varsa direk gönderirim.
Anormal pahali oyuncu, iyi oyuncu ama bize lukus. Zaten farkli tip adam lazimdi.

Zlatan parasina oynuyor maliyeti 8-9 milyonu bulmustur

Etiketler: