Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5789478 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Şu kadro ziyan oluyor ;

Fabri
                                   (Tolga-Utku)

Gökhan               Pepe                  Vida                  Adriano
                     (Mitrovic-Fatih)      (Tosic-Atınç)           (Caner)

Oğuzhan               Medel
                     (Tolgay-Necip)        (Atiba-Veli)

Lens                           Talisca                             Babel
(Quaresma-Orkan)                                                 (Töre-Aras)

Negredo
                                 (Cenk-Pektemek)
Pektemekin varligi yetiyor puan kaybi icin

Pektemek puan kaybi kesin demek

Çevrimdışı tuncaboylu

uvv hatırlamam mı o günleri 
''q7 bayerni parçaladı''  '' Beşiktaş'ın eski yıldızı bayerni tek başına sildi'' ne başlıkalr atılmıştı , ne sohbetler dönmüştü o günlerde.
hey gidi heyyy !

hadi ilk geldiği dönemi yutkunmaya çalışıyorum şartlardabn dolayı falan da bu devre arası yapılan sözleşmeyi aklım almıyor.
Geçen sene sözleşmesini yenileme sebebi, 25 maç mı ne oynarsa otomatik uzar maddesiydi. 17-18 maç oynamıştı ve Aziz kafasını karıştırıp takımı sabote etmesin diye yapıldı bence.

Ya da bunun menajeri Mendes ve Pepe'yi bize getirsin diye de imzalanmış olabilir.

Her şey göründüğü gibi basit olmayabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Quaresma dan kurtulamadığımız sürece daha çok şahit olacağız Taraftarımızın feryatlarına
30 yaşında kadar düzelmemiş adam o yaştan sonramı düzelecek de alıp getiriyorsun onu kanat oyuncusu diye dikiyorsun takıma
Lens e yazık oluyor ciddi ciddi
Sürekli oynasa farkını gösterir ama Hocamız nuh diyor peygamber demiyor.

Çevrimdışı LuceGel

Karabük bile kornerden ts ye gol atıyor biz atamıyoruz :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı underworld

Geçen sene sözleşmesini yenileme sebebi, 25 maç mı ne oynarsa otomatik uzar maddesiydi. 17-18 maç oynamıştı ve Aziz kafasını karıştırıp takımı sabote etmesin diye yapıldı bence.

Ya da bunun menajeri Mendes ve Pepe'yi bize getirsin diye de imzalanmış olabilir.

Her şey göründüğü gibi basit olmayabilir.

katılıyorum  ''Her şey göründüğü gibi basit olmayabilir.''

kafanda iyi uyarlamalar yapıyorsun reyis prof.moriarty kıskandıracak cinsten . :money:

Çevrimdışı BORAN

Evet.

O düşük maliyetle aldığın adam 2 şampiyonlukta ve Avrupa kupalarında önemli rol oynadı, UEFA'da reklam yüzü oldu, hala en çok forması satılan oyuncu.

Etinden sütünden faydalandık yeteri kadar.

Reklamlardan ne kadar kazandık, borç hafifletti mi ?

Çevrimdışı yoruk

Pektemek yerine 1 milyon maasa kuveke otursa
Ba oturacak işte ,daha iyisi daha ucuzu.
Hem Pektemek bile yanlış.Orada altyapı oyuncusunun olması lazım

Çevrimdışı Fikret

Almadık Burak Yılmaz'ı, kapalı defansa dahi arkaya sarkıp atıyor adam.
Negredo yerine alsak kesin daha çok golü vardı.
Aklımda çok daha kazma kalmıştı ama bulduğunu atıyor, pozisyonunu kendi yaratıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Reklamlardan ne kadar kazandık, borç hafifletti mi ?
Bunlar sponsorluk ve forma reklamı gelirlerini arttırır.

Çevrimdışı Fikret

şut çekebilen, gol atabileni.
Bursa'da attığı goller ve asistlerle Premier Lig'in yolunu tuttu zaten. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi her hafta goller asistler.
Cucakcılar'ın 2.5 sene beklemesi takdire değer.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

2 şampiyonluk nerede yaşandı da benim o mesajda Türkiye Süper Ligi'ni önemsiz olduğumu söylediğim fikrini çıkardın?

Lafa gelince Alex Ferguson örneği verilir hep, "Onlarda ne güzel öyle, bizde neden değil böyle" diye. İşte bu taraftar yapısından ötürü. Alex Ferguson 20 sene üst üste şampiyon olmadı, 2 sene olup 3. sene Newcastle'a kaptırdı şampiyonluğu.

Bu sene bu gidişatta ilk ikiye girebileceğimizi düşünüyor musun?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Sen ben ligi önemsiyoruz zaten. Sıkıntı hocada sen niye üzerine alınıyorsun.

Çevrimdışı BORAN

Bunlar sponsorluk ve forma reklamı gelirlerini arttırır.

Bu adam olmasa hiç birisi olmazdı zaten  :evillol:

Çevrimdışı underworld

yusuf , abdülkadir  2 maden
sosa son saniye frilik direkten aklecinin sırtında kaldı  :lol:

eski talisca olsa frikiklere penaltı derdik.

Çevrimiçi murat

Bursa'da attığı goller ve asistlerle Premier Lig'in yolunu tuttu zaten. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi her hafta goller asistler.
Cucakcılar'ın 2.5 sene beklemesi takdire değer.
q7 kadar katkı verirdi.sorunum q7 değil aslında o verilen görevi uyguluyor.şenol hoca aslında volkan şen i istiyordu.volkan burak q7 mis gibi oynardık.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

2 şampiyonluk nerede yaşandı da benim o mesajda Türkiye Süper Ligi'ni önemsiz olduğumu söylediğim fikrini çıkardın?

Lafa gelince Alex Ferguson örneği verilir hep, "Onlarda ne güzel öyle, bizde neden değil böyle" diye. İşte bu taraftar yapısından ötürü. Alex Ferguson 20 sene üst üste şampiyon olmadı, 2 sene olup 3. sene Newcastle'a kaptırdı şampiyonluğu.

Alex Ferguson çok uç bi örnek olmuş. Newcastle'in o dönemki kadrosunu bilmiyorum ama orası epl sen bu ligde bitik rakiplere karşı bu haldesin. Biraz akla vicdana yakın örnekler versen daha iyi olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu adam olmasa hiç birisi olmazdı zaten  :evillol:
Arttırır kelimesini mi anlamadın?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Şenol hoca hatasını kabul eden bir insan. Şu ana kadar çözemedi, belki de yanlış yerden bakıyor. Ama ben çözeceğine inanıyorum.
Vaktimiz bol neticede çözecektir muhakkak :)

Çevrimdışı BORAN

Arttırır kelimesini mi anlamadın?

Ben de onu soruyorum ne kadar mükemmel bir artış onu merak ediyorum ? über züber mükemmel reklam yüzümüzün ? Beşiktaşıma ne kadar bir gelir sağlamış ki bu adam seni merdivenlerden sırtında yukarı taşımıyor bu adam sen o merdivenleri çıkarken senin sırtına biniyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Alex Ferguson çok uç bi örnek olmuş. Newcastle'in o dönemki kadrosunu bilmiyorum ama orası epl sen bu ligde bitik rakiplere karşı bu haldesin. Biraz akla vicdana yakın örnekler versen daha iyi olur.

Uç örnek değil abi, bizim de bu ligde rakiplerimiz var neticede. Bir tanesi 50 milyon euro harcadı bu sene sonuçta.

3-5 sene üst üste şampiyon olmak, arada Avrupa'da söz sahibi olmak falan kolay değil. Hepimiz başarıya fazla açız, ama realist olmak da lazım.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şampiyonluk eğer gerçek gücümüzü sahaya yansıtabilirsek kaçmadı. Ama sorun da zaten orda. Kalitemizi oyunumuzu skora çeviremiyoruz. Çevirecek gibi de durmuyoruz.
İlk devre bitti.. Hocanın kararlarını, futbolcuların kapasitelerini gördük.. Şenol hocamızı tanıyoruz.. Tüm verileri birleştirince mucize olmazsa ikinci devre de buna benzer maçlar izleyeceğiz malesef. O yüzden şampiyonluk şansımızın epey az olduğunu düşünenlerdenim.

Galibiyet serilerimizden bahsedelim.. Bu Şenol Hoca'yla lig karnemiz..

+G galibiyet (yeşil renk), B beraberlik (sarı renk), M mağlubiyet (kırmızı renk).. Kaynak olarak wikipedia'yı kullandım.
+Maçların oynanma sıralamasına göre hazırladığım liste bu. Çünkü hatırlarsanız 15/16 sezonunda devre arasından sonraki 2 maçımız hava durumu nedeniyle ertelenmişti.. O nedenle oynanma sırası seriyi gösteriyor. 18. maç 21. maçtan sonra, 19 maçta 24. maçtan sonra oynanmıştı.
+En fazla 5 maçlık galibiyet serisi yakalayabilmişiz.. O da 1 kere.. Bikaç kere de 4 maçlık serimiz var.. Bu sezon 3 maçlık yakalayabilmişiz.
+Yıllar ilerledikçe düşen grafiğimize bakıp da seri yakalamayı beklemek hayalcilik. Özellikle de sert bir fikstürün arasına Bayern maçlarının girmesi de cabası.

Yani takımın sadece ilk yarı performansı değil Hoca'nın Beşiktaştaki genel performansı da galibiyet serileri yakalayamadığını gösteriyor. Bayern maçlarını da düşününce iyi bir tablo beklemek hayalcilik
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2017, 16:09:37 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu sene şampiyonluk puanı çok düşük olacak gözüken o.

Hiçbir takım puan farkını açamıcak.

Süper lig tarihinde bir ilk olabilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu kaybettiğimiz puanlara insan çıldırıyor.

O kadar rakip yok ki şu ligde resmen kendimiz ediyoruz kendimiz buluyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de onu soruyorum ne kadar mükemmel bir artış onu merak ediyorum ? über züber mükemmel reklam yüzümüzün ? Beşiktaşıma ne kadar bir gelir sağlamış ki bu adam seni merdivenlerden sırtında yukarı taşımıyor bu adam sen o merdivenleri çıkarken senin sırtına biniyor.

Bilemem, onlarca parametresi olan bir faktör sonuçta. Ama sırtımıza bindiğine katılmıyorum. Şampiyonlar Ligi'nde ciddi katkı verdi mesela bu sene.

2 milyon Euro maaş alan bir kanattan daha ne kadar para getirmesini bekliyorsunuz?

Etiketler: