Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5794192 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı ProjectOrigin

katılıyorum.

Cenk oyuna girdikten sonra sürekli kanattaydı golü kim atıcak.

Cenk'i bahsedilen fiyatlara satabilirsek gerçekten büyük iş yapmış olur Fikret Orman. Ceza sahasına bu kadar uzak oynayan birisi ''forvet'' olamaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Schuster ile Şenol hocam arasındaki en büyük fark Beşiktaş'ın gole ihtiyacı varken Schuster'in stoperleri çıkartıp oyuna forvet alması Şenol hocamın ise tek forvetle devam etmesi...

2 şampyionluk, Avrupa Ligi'nde çeyrek final, şampiyonlar liginde gruptan çıkma gibi minik faklılıklar da var, ama bahsetmeye değmez .

Çevrimdışı ardiles

taliscanın kahrını herkes çekmez. abou geçen yıl kendini kabul ettirebilmek için yırtındı durdu. kalsaydı cenk gibi o da kanatlara kaçardı sanırım. beyimiz oynayabilsin diye önündeki oyuncu hem santrafor olacak hem forvet  :s20: yok öyle dünya.

mevcut sorunlara farklı çözümlerde getirebilirsin onu sat bunu sat q7 yi yolla cenki sat negredoya müşteri bul.... en uygunu kiralık taliscadan extra gelir sağlayarak elden çıkarmak olur. 10 no alınsın herşey çözülür ne küskünlük kalır ne dargınlık ne de saçma oyun.

Çevrimdışı Librarius

15 korner 50 orta ile gol gelmedi beyler. Deplasmanda son iki golumuz de penaltidan.

Fener iki haftadir iki ortayla puan aliyor. Taktik yanlis. Yanlis kere yanlis. Hadi yanlista dirertik neden kafayi vuracak adam cikiyor.

Bu gunu tarihten silmek isterdim. Sadece yenildik diye degil hic umut vermiyoruz diye. Bile bile yanlis yapmaktan sikilmadik diye.

Yahu zamanim olsa goruntulu olarak herkesi Qiuaresma'nin gereksizligine ikna ederim. Forvetler pozisyon aliyor, orta bekliyor beyimiz topla oryantal dans yapiyor pozisyon bozuluyor. Veya icerde tek kisi var, Gokhan iceri katediyor, onune biraksa %100 tehlike birakmiyor, kivirmaya devam ediyor, ya onunde 2 kisi varken sacma sapan orta deniyor veya can havliyle Gokhan'a pas atiyor. Bu elemanin 50 ortasini siksan adam gibi 3 orta cikar ortaya.

Ikinci en buyuk sorunumuz Cenk Tosun. Devre arasi satilmazsa hem sampiyonluk kacacak hem de elimizde patlayacak. Bu iki kanser bunyeden kesilip atilmali. Lens 3 mac 90 dakika oynasin siz o zaman gorun nasil dalga dalga rakibe cokuyoruz. Ama hoca bu iki kanser hucresinin mestastas yapmasina sebep oluyor. Bunu bilir bunu soylerim. Ve bu o kadar cok net ki hocanin bunu farkedememesi buyuk bir talihsizlik bizim adimiza.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

formasyon veya oyuncu isimlerini tartışan arkadaşlar, abiler hocanın çok güzel dikkat edilmesi gereken bir açıklaması var. hangi kadroyla çıksaydık 2-1 yenilirdik diye.  Oyun anlayışımız, hocanın taktiğinin sonucu bu 2-1 ve kazanılan 30 puan. Oyuncularla çok da bir alakası yok.

Biraz dikkatli oku. Hoca "hangi takimla oynasak en fazla 2-1 yenilirdik" diyor. Ya da art niyet var bilemiyorum. Adamin dedigi hangi rakip cikarsa ciksin en fazla boyle bir skorla yenebilirler bizi.

Ayrica burada israrla Tosic'i Maldini ilan edenler de iyi dinlesinler. Hoca Tosic'in gereksiz ileri cikislarina ozel olarak deginmis konusmasinda. Neyse zaten Vida geldiginde yedege gidecek, satilsa da karsi cikmam devrede (4-5 neyse).

Çevrimdışı Librarius

Kesinlikle düşünmüyorum. Özellikle bugün için... Medel'in yerine Tolga Zengin girseydi daha az şaşırırdım Negredo'nun çıkıp Cenk'in girmesinden...

Ama genel olarak Negredo'nun Cenk'ten daha verimli bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum. Bence ikisi de aynı. Negredo oynasa 'neden Cenk oynamıyor' deriz, Cenk oynasa da tam tersini... Yok birbirinden farkları (katkı anlamında)...

Yahu Negredo oynadigi hic bir macta bana bunu dedirtmedi. Adam oynadigi her macta biz tonlarca pozisyon bulduk. Cenk oynadiginda kabiz oluyoruz. Sol cizgiye yapisip kaliyor, Babel'i de bozuyor. Iddia ediyorum: Cenk ve quaresma 4 mac kesilsin, yerlerine hep Negredo ve Lens oynasin bu takim rakip falan dinlemez bu ligde. Ama hoca eyyamci oldugu icin bunu yapmiyor. Niye cunku Volkan Sen ve Burak alinmadi. Yahu medel'i 17. hafta kesfeden birinden bahsediyoruz. Senol Gunes'i bu ligde parlatan sey taktik bilgisi degil, cesareti. Ama o da bir yere kadar iste.

Cenk'i 15 e bile olsa gondermezsek sampiyonluk kacacak. Cenk gittikten en fazla 1 sezon sonra bedava bize doner zaten. Cenk'ten forvet falan cikmaz. Stoperlerden kacan adamdan golcu cikmaz.

Ya hakkaten biktirdi bu iddialar. Adamin tek eksigi pozisyon alma diyoruz, bu da oyun mentalitesi ile ilgili. Bu yuzden Talisca'nin yerinde Cenk oynamali diyoruz iste. Bos alan bulamayinca mevkisini terk ediyor, sorun o. Demek ki en onde oynamamasi lazim lig maclarinda (derbiler haric). Cenk niye 15'e gidiyor, niye bir sezon sonra donuyor? Adamda hiz var, teknik var, dripling, pas, uzaktan sut, kafa, ceviklik, fizik, caliskanlik, motivasyon hepsi var. Turkiye'de kac tane boyle futbolcu sayabilirsiniz. Oynatildigi yer yanlis, Negredo'yla onlu arkali oynamalari lazim. Talisca yetersiz kapanan takimlara karsi, neden? Yavas, fizik gucu yetersiz. Aynisi Oguzhan icin de gecerli. Cenk gitsin, 30'undan once donmez Turkiye'ye, o da donerse. Buyuk ihtimal Tugay gibi futbolu birakana kadar Avrupa'da tutunur. O tarz adam cunku.

Çevrimdışı ProjectOrigin

2 şampyionluk, Avrupa Ligi'nde çeyrek final, şampiyonlar liginde gruptan çıkma gibi minik faklılıklar da var, ama bahsetmeye değmez .

Haklısın abi fakat o kadro ile bu kadro bir değil. Tabi ki Şenol hoca ile Schuster karşılaştırılamaz aralarında büyük farklar var. Ancak o günlerde Quaresma, Guti gelecek diye sabahlara kadar nöbet tuttuğumuzu hatırlıyorum. Şimdi Pepe var, Adriano var, var oğlu var birde Vida geliyor etkisi en fazla 1 gün sürüyor. O senelerde deseler 2017'de şöyle şöyle kadronuz olacak, dalga mı geçiyorsun derler.

İnsanların ayarını bozan ve eleştirilerin dozunu arttıran şey; Quaresma'ya, Cenk'e gösterilen toleransın Negredo'ya, Lens'e gösterilmemesi.

Çevrimdışı Librarius

İşaretli kısma %100 katılıyorum. Tamamen aynı fikirdeyim. Ama benzer bir şekilde Negredo'yu anlatmak da mümkün. O da topu ayağında Cenk kadar iyi saklayamıyor, Cenk gibi arkası dönükken bile kaleye şut atmayı düşünmüyor, aklında kale yok gibi davranıyor, Cenk gibi uzaktan sert ve sürpriz şutlar atamıyor, top onun ayağına geldiğinde 'off ayağına oturursa top kaleciyle beraber içeri girer' diyemiyorsun, vuruşları Cenk kadar net değil, Cenk kadar iyi top süremiyor...

İkisi de 100 üzerinden 70'lik golcüler. Bugün Negredo daha çok katkı sağladı, Cenk silik kaldı. Haftaya Cenk iki sürpriz gol atıp yıldızlaşır, Negredo ikinci yarıda girer, ayağına top değmez. Bu iki oyuncunun, vasatın üzerine çıktığını hiçbir zaman göremeyeceğiz bana göre. 'Cenkaver', 'Dünya yıldızı Cenk', 'Cenk 50 milyon euro' manşetleri hep gazlamaydı... Bugün gerçekten Crystal Palace'a, Juventus'a falan 20 milyona satabilirsek Cenk'i, dünya transfer tarihinin en büyük başarısı olur bence :)

Bugun twitter hesabimdan Cenk girdikten sonra pozsiyona giremeyecegimizi yazdim. Nitekim sadece uzaktan sutlar ve bos ortalarla bitirdik 2. yariyi. Bunu cok bildigimden degil ama cok iyi gozlemledigimden biliyorum. Cenk varsa Besiktas pozsiyon falan bulamaz. Adam stoperlere bayram ettiriyor. Babel'i bitiriyor, Talisca'yi tuketiyor. Yahu rakip ataklarinda topu kaptigimizda Cenk'in nerde durduguna bakin ne demek istedigimi anlarsiniz. Beyimiz sol kenarda bekliyor. Ortadan atak yapma imkanini bitiriyor, olduruyor. Cenk ve Quaresma 3 veya 4 mac kesilsin bu takim ucar. Senol Gunes'e ragmen ucar.

Çevrimdışı Fikret

Artık Beşiktaş taraftarı = İyi gün taraftarı.

Şenol hoca'dan önce derbi bile kazanamıyorduk.
Şenol hoca 2 yıl üst üste şampiyon yaptı (1 tanesi statsız + kalecisiz)
UEL'den çeyrek final oynattı.(Yarı final penaltılarla belki de final hatta kupa kaçtı tosic atsaydı)
UCL'de tarihimizde ilk defa gruptan lider ve nağmalup çıkarttı.

Yorum yok.

Lafa geldi mi 10 yıl kontrat yapalım.
Yeni gelen 2-3 kötü transferi takıma monte edemedi mi hemen kovalım..
GS F.Terim sonrası Mancini'yi getirdi de noldu? İsimli hoca dahi getirsen bu ligde maymun ederler. Derbi kazanamayan hale geri döneriz. Hakemler duble üzerimize oynar. Şenol Güneş 2 sene şampiyon yaptı bu sene şampiyon olamazsa kredisini anca harcadı derim.

Transfer şampiyonu yapacak transfer değil NOKTA TRANSFERE ihtiyaç vardı. Yanlış yaptık.
Fener Diego-Van Persie ile transfer çalımı attı güya. Bizde Lensle aynı şeyi yaptık. Adam hayatı boyunca 4 yıllık imza falan attı mı yatmış. Aynısını yaşıyoruz.
SOSA tipi oyuncu acil alınmalı.
Yönetim eline 190lık Talisca-Negredo'yu verirse sen de hoca olsan orta-kafa-gol sistemi oynatırsın. Talisca topu alıp dönüp verkaça giremiyor. Negredo desen ağır vasıta. Bu 2si varken orta kafa gol yaparsın.
Abou olsa ileride Cenk'le falan ortalığı karıştırıp atmaya çalışırsın defans arkası toplarla vs.
Gomez-Sosa olursa işte o zaman "uzay futbolu" nu oynarsın. 15-16 sezonundaki oyunu hala özlüyorum.

Negredo bu maçta çıkmamalıydı bence ama sezon boyu performansından bir Almeida çıkmadı. Negredo kafa konusunda bile Gomez'in yarısı etmez. Bugün q7'ye yaptığı hareket de terbiyesizlik. İspanyolca konuş ne konuşacaksan. El kol-vücut hareketiyle yapamazsın o işi. Kaç tane gollük ortasında stoperin arkasında kaldı Negredo. Almeida olsa atardı dedirten arka direk pozisyonlarında geç hareketlendiği için vuramadı.

Cenk de 2 tane kaçırdı.
Talisca zaten ortasahada sıfır. 2.forvet gibi oynuyor. Girdiği pozisyonları itinayla kaçırdı.
Negredo-Cenk-Talisca bu kadar gol pozisyonunu değerlendirmesi gerekiyor.

Çevrimiçi mayguntr

Biraz dikkatli oku. Hoca "hangi takimla oynasak en fazla 2-1 yenilirdik" diyor. Ya da art niyet var bilemiyorum. Adamin dedigi hangi rakip cikarsa ciksin en fazla boyle bir skorla yenebilirler bizi.

Ayrica burada israrla Tosic'i Maldini ilan edenler de iyi dinlesinler. Hoca Tosic'in gereksiz ileri cikislarina ozel olarak deginmis konusmasinda. Neyse zaten Vida geldiginde yedege gidecek, satilsa da karsi cikmam devrede (4-5 neyse).

https://www.sondakika.com/haber/haber-besiktas-teknik-direktoru-gunes-rakip-direncli-10380698/

3.08 de hangi takımla çıksak en fazla 2-1 kaybederdik diyor. takımla çıkmak diyince ve devamında başarısızlığın oyuncularla alakalı değil benle alakalı dediğini diyince öyle bir yorum yapmıştım.

Çevrimdışı kyiv

Bu arada Cenk Tosun - Negredo konusunu şöyle okumak da mümkün...

Diyorsunuz ya 'Negredo'nun yerinde olsan sen ne yapardın, küsmez miydin' diye...

Bir de Cenk'in tarafından bakılabilir. Şu an takımın en golcü oyuncusu. Birçok kulüp peşinde. 15 milyonlar, 20 milyonlar havalarda uçuşuyor. Şampiyonlar Ligi'nde Lewandowski'den çok golü var. Golleri 'en iyi gol' seçiliyor, yaşı genç, sürekli üstüne koyarak ilerliyor, çok çalışıyor... Ve nerdeyse her maça ilk 11'de başlıyor. Sonra böylesine kritik bir maçta bir bakıyor ki yedek kalmış. Böyle bir ortamda, ikisini de küstürmeden, ikisinden de maksimum verimi nasıl alırsın? İşte tam da bu noktada 'hocaya güvenmek gerek' diye düşünmek istiyorum. Çünkü kimin ne kadar çalıştığını, kimin kondisyonunun, ruh halinin nasıl olduğunu hepimizden daha iyi bilen o... Hata yapabilir, ama kafasında planladığı şey mutlaka mantıklıdır, pratiğe dökülememiş olabilir. O da hocanın tek başına müdahale edebileceği bir şey olmayabilir...

Yani yeniden... Sebepsiz bir laz inadı, anlamsız bir önyargı, küstürme isteği, kötü niyet... Bunlar Şenol Güneş gibi bir adam için çok ağır yakıştırmalar.

Cenk' in Hocayı eleştirmeye hiç hakkı yok.Bu takımda en çok iltimas gören 2 oyuncudan biri. Süper lig gibi seviyesi düşük bir ligte 16 haftada onca dakika yer almasına rağmen 7 gol atan santrafor yedek başlayabileceğini düşünebilmeli ayrıca Cenk hiç 45 dakika şans verilip oyundan alındı mı? Daha doğrusu Lens ve Negredo haricinde hocanın oyundan aldığı kimse var mı?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Yahu Gokhan Gonul gibi dinamik bir bekle oynayan adam verkaclarla cizgiye inerek rakibin defansini bozar. Quaresma bizim forvetleri bozuyor topla cok kivirdigi icin. Ben artik bu adama tahammul edemiyorum arkadas. Modern futbolda bunun gibilere yer yok. Ulan Messi bile Quaresma kadar rahat top harcamiyor Barcelona'da.

Şu çizgiye inme olayına niye girmiyoruz anlamıyorum. Modern futbolda kanattan gelen gollerin çoğu çizgiye inerek, defans dengesi bozularak atılıyor.. Biz hala orta peşindeyiz. Ortalarımız da yerini almış defansa karşı.. Bari hazırlıksız yakalayıp da açalım.

Çevrimdışı Librarius

Oyuna katkısı falan, her şey bir yana... Penaltıdan da olsa, 'gol atmış' bir forvet oyuncusunu, maç 1-1 giderken 45'te çıkarmak çok tuhaf bir hareketti. O yüzden de başka bir sebebi vardır diye düşünmeden edemiyorum, bilmeden de 'yazıklar olsun hoca sana' demek ağır geliyor. Umarım hafta içi anlaşılır konunun ne olduğu, biz de hak veririz. Çünkü hocanın, sebepsiz bir önyargıyla Negredo'yu hayata küstürmesinin hiçbir anlaşılır tarafı yok. Neden böyle bir şey yapsın adam? Aklını kaçırmış olması lazım...

Cunku Cenk'in baskisina dayanamadi. Mactan sonra da bence acik bir yalan soyleyerek degisikligin taktik oldugunu soyledi. Sezon basindan beri oynadigimiz maclarin %80'inin ilk yarisinda Cenk les gibi oynadi, hic 45. dakikada cikardigini gordunuz mu? Veya Quaresmayi? Negredo efendi oldugu icin hoca eyyam yapiyor. Umarim bugun adami bitirmemistir. Medel gibi bir adami 17. haftada kesfeden dahi bir hocamiz var. Henuz Lens'i kesfetmesi icin bir 17 haftaya daha ihtiyac var sanirim. Dahi olmak zor.

Çevrimdışı ardiles

:alala: herkes farklı anlamış. benim anladığım "maça en kötü kadromuzla çıkmış olsaydık yine en fazla 2-1 yenilirdik" yani ilk 11 kadronun kalburüstü olmasının veya oyuncu değişikliklerinin oyuna etkisi olmadı kötü oynadık demek istedi.

Çevrimdışı Librarius

Bu arada Cenk Tosun - Negredo konusunu şöyle okumak da mümkün...

Diyorsunuz ya 'Negredo'nun yerinde olsan sen ne yapardın, küsmez miydin' diye...

Bir de Cenk'in tarafından bakılabilir. Şu an takımın en golcü oyuncusu. Birçok kulüp peşinde. 15 milyonlar, 20 milyonlar havalarda uçuşuyor. Şampiyonlar Ligi'nde Lewandowski'den çok golü var. Golleri 'en iyi gol' seçiliyor, yaşı genç, sürekli üstüne koyarak ilerliyor, çok çalışıyor... Ve nerdeyse her maça ilk 11'de başlıyor. Sonra böylesine kritik bir maçta bir bakıyor ki yedek kalmış. Böyle bir ortamda, ikisini de küstürmeden, ikisinden de maksimum verimi nasıl alırsın? İşte tam da bu noktada 'hocaya güvenmek gerek' diye düşünmek istiyorum. Çünkü kimin ne kadar çalıştığını, kimin kondisyonunun, ruh halinin nasıl olduğunu hepimizden daha iyi bilen o... Hata yapabilir, ama kafasında planladığı şey mutlaka mantıklıdır, pratiğe dökülememiş olabilir. O da hocanın tek başına müdahale edebileceği bir şey olmayabilir...

Yani yeniden... Sebepsiz bir laz inadı, anlamsız bir önyargı, küstürme isteği, kötü niyet... Bunlar Şenol Güneş gibi bir adam için çok ağır yakıştırmalar.

Kusura bakmasin, CL maclarinda gotunu yirtiyor lig maclarinda rolantide oynuyor. Bu bir. Ikincisi, Illa Cenk'i alacaksa Quaresma gibi gereksiz oyuncunun yerine sokacakti. Guc yetiremediklerine karismiyor, terbiyeli, edepli ve saygili oyuncuya dis geciriyor.

Çevrimdışı ardiles

transfer başlığı açılmış  :ok:

Çevrimdışı BORAN

Bugun twitter hesabimdan Cenk girdikten sonra pozsiyona giremeyecegimizi yazdim. Nitekim sadece uzaktan sutlar ve bos ortalarla bitirdik 2. yariyi. Bunu cok bildigimden degil ama cok iyi gozlemledigimden biliyorum. Cenk varsa Besiktas pozsiyon falan bulamaz. Adam stoperlere bayram ettiriyor. Babel'i bitiriyor, Talisca'yi tuketiyor. Yahu rakip ataklarinda topu kaptigimizda Cenk'in nerde durduguna bakin ne demek istedigimi anlarsiniz. Beyimiz sol kenarda bekliyor. Ortadan atak yapma imkanini bitiriyor, olduruyor. Cenk ve Quaresma 3 veya 4 mac kesilsin bu takim ucar. Senol Gunes'e ragmen ucar.

Görsel destek atalım şuraya  :evillol:

Çevrimdışı Librarius

Ya hakkaten biktirdi bu iddialar. Adamin tek eksigi pozisyon alma diyoruz, bu da oyun mentalitesi ile ilgili. Bu yuzden Talisca'nin yerinde Cenk oynamali diyoruz iste. Bos alan bulamayinca mevkisini terk ediyor, sorun o. Demek ki en onde oynamamasi lazim lig maclarinda (derbiler haric). Cenk niye 15'e gidiyor, niye bir sezon sonra donuyor? Adamda hiz var, teknik var, dripling, pas, uzaktan sut, kafa, ceviklik, fizik, caliskanlik, motivasyon hepsi var. Turkiye'de kac tane boyle futbolcu sayabilirsiniz. Oynatildigi yer yanlis, Negredo'yla onlu arkali oynamalari lazim. Talisca yetersiz kapanan takimlara karsi, neden? Yavas, fizik gucu yetersiz. Aynisi Oguzhan icin de gecerli. Cenk gitsin, 30'undan once donmez Turkiye'ye, o da donerse. Buyuk ihtimal Tugay gibi futbolu birakana kadar Avrupa'da tutunur. O tarz adam cunku.

Bentekenin lukakunun sunun bunun kendini gosteremedigi bir lig de Cenk'in ayagina top degmez. Cenk'i cok buyutuyorsunuz. Iddia ediyorum gittikten bir sene sonra bedava bize geri doner.

Çevrimdışı Fikret

Hemen söyleyeyim.

Her şeyden önce, Negredo'nun yerinde olsam, derdim ki 'ben buraya nasıl geldim'. Sonra da şöyle devam ederdim... 'Manchester City görmüş adamım, 5 senedir sürünüyorum. 5 senede 5 takım değiştirdim, 139 maç oynamışım, 31 gol atabilmişim (Manisaspor'a attıklarım dahil). Manchester City'den Valencia'ya, oradan Middlesbrough'ya, oradan da Beşiktaş'a 'düşmüşüm' (darılmaca yok)... Şimdi de önümde Cenk diye ortalama bir golcü var, kadroya giremiyorum. Ben herhalde yeterince çalışmıyorum.'

'Hoca bana haksızlık ediyor, ben koskoca Negredo'yum, Cenk denen herif benden iyi değil' diye düşünmeyip özeleştiri yapardım.

Lens'in yerinde olsam, Beşiktaş gibi bir kulüpte yer bulup, bir de üstüne para aldığım için her gece yatarken dua ederdim. 'Daha 30 yaşındayım. Son 2 senede 3 takım değiştirdim, 2,5 sezonda topu topu 50 maç oynayabilmişim. Önümde de öyle ya da böyle, bir dünya yıldızı var. Herif serseri merseri ama, Barcelona'da, Porto'da, İnter'de oynamış, Beşiktaş'ta asist kralı olmuş, taraftar da seviyor... Benim bu herifi geçebilmem için eşekler gibi çalışmam lazım, oyuna son 5 dakikada bile girsem, girer girmez öyle bir depar atayım, öyle bir mücadele edeyim ki, helal olsun çocuğa desinler' derdim.

'Kendimi geliştirmem lazım' diyen kazanır. 'Beni nasıl oynatmaz yeaa' diyen kaybeder.

Medel kazandı, Tolgay kazandı, Cenk kazandı, Tosic kazandı, Babel kazandı, Orkan yavaş yavaş kazanmaya başladı... Darısı bu arkadaşların başına diyelim...
Transfer döneminde gereksiz abartıldı bu isimler.

Gomez, Pepe falan gibi gerçekten yıldız ve üst düzey topçular gelip formayı alıyorlar.

Negredo Middlesbrough'ya düşmüş oyuncu. Üst düzeyliği falan kalmamış açıkcası. Zaten hiçbir zaman öyle Gomez gibi Almanya-Münih santraforu olmadı.
İspanya'da forvetsizlikten ara sıra oynadı. City'de as değildi. Valencia, Sevilla vs zaten öyle baskılı oynamıyor.
Gomez gibi büyük takım forveti değil.

Negredo bu ağır vasıta haliyle bari Almeida tipi kafa golü atsa ama yok işte.
Osmanlı maçı canlı da gördüm işte o kadar rahat maçta, rakip stoperler kısayken kendi başına gol atamadı bir türlü.
Statik olduğu hakkatten doğru. Çok güzel ortalarda bile hep geride, stoperin arkasında kalıyor. Gomez olsa bir şekilde hızlı davranıp atıyordu o ortaları.

Çevrimdışı Librarius

Görsel destek atalım şuraya  :evillol:

Yahu birine gostersen bu adamin mevkisi nedir diye, sol kanat der. Boyle bir rezillik olur mu ya. Hoca bunu goremiyor mu?

https://www.sondakika.com/haber/haber-besiktas-teknik-direktoru-gunes-rakip-direncli-10380698/

3.08 de hangi takımla çıksak en fazla 2-1 kaybederdik diyor. takımla çıkmak diyince ve devamında başarısızlığın oyuncularla alakalı değil benle alakalı dediğini diyince öyle bir yorum yapmıştım.

Yok senin dedigin dogruymus. Turkiye'de gazeteciler bir konusmayi dahi kelimesi kelimesine yazmaktan aciz demek. Benim okudugum yerde "bugun hangi takimla oynasak en fazla 2-1 kaybederdik" diye yaziyordu, oyle anladim. Ilginc, demek universitede 4 seneyi laklakla gecirip gazeteciligin temellerini bile ogrenmeden mezun olarak gazeteci olunca boyle oluyor.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Tuncay Abi bizde seni bekliyoduk hemen hocayı koruma görevini üstlenmişsin.

Oyuna bakıs acısı olarak diyorum su cümlede. Haksızda sayılmam hocanın 572.hatasından sonra. Aynı hataları yazmaya gerek yok sen benden cok cok iyi biliyosun abi.

Siz her hoca yanlısında himmetçilerin₁ 'bizim uefa kupamız var ' gibi hocanın yaptıklarını önümüze koyacaksanız seni sonunda kendimizi 5.'likte buluruz.

Yanlışa yanlış demek sizi kötü göstermez aksine daha iyi yapar. Biraz gerçekleri görme vaktiniz geldi bence.

Bentekenin lukakunun sunun bunun kendini gosteremedigi bir lig de Cenk'in ayagina top degmez. Cenk'i cok buyutuyorsunuz. Iddia ediyorum gittikten bir sene sonra bedava bize geri doner.

Premier lige gitmesi kesin degil, ama gitse de zaten oradaki hocalar Cenk'ten pivot forvet yapicam diye kasmaz. One Lukaku'yu yanina ya da arkasina Cenk'i koyarlar.

Etiketler: