Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5781006 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı underworld

Gignac diyorlar ? Bir de kredi çekmişiz.

Borçların tamamen bitmesi düşünülemez zaten ama sanırım normal düzeye bile gelmesi çok zor.
Haydaaaa
Daha geçen 90 milyon dolar çekmedik mi ?

Çevrimdışı yoruk

Haydaaaa
96 idi benim okuduğum yerde yazan belki aynı şeydir  :D
Bilmiyorum herhalde borçları ödemek içindir çünkü doviz artıp duruyor.Bizden daha iyi biliyorlar elbet.

Ayrıca Talisca'yı Vida gibi alacağız diyorlar falan ama olmaz o iş.Vida 'nın başka ciddi talibi yoktu Talisca'nın olacaktır.

Çevrimiçi Necmi

Belki Necmi abin bu defa yanılmıştır?
Ben tahmini konuştum böyle anlaşmalarda devam ettiğin sürece satan kulübün
%lik payı devam eder. yada sözleşmesi biterse sen o parayı çıkartıp cepten verirsin

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bilmiyorum herhalde borçları ödemek içindir çünkü doviz artıp duruyor.Bizden daha iyi biliyorlar elbet.

Ayrıca Talisca'yı Vida gibi alacağız diyorlar falan ama olmaz o iş.Vida 'nın başka ciddi talibi yoktu Talisca'nın olacaktır.

Talisca'da alma opsiyonu bizde.. Belirlenen parayı verirsek öncelik bizde.. Vermezsek de pazarlığa girersek haklısın..

Çevrimiçi Necmi

Ben kaçırmışım galiba. Neden yapamıyoruz?
sen anlaşmayı yaptığın sürece o devam kontratıdır. bitirip yapmanın bir manası
yok uzatmayla aynı şey.
kaldıki etik açıdan bunu yapmanın mümkünü yok bir daha asla hiç bir kulüp sana bu şartlarda oyuncu satmaz
kimse salak değil hele ingilizler böyle bir sözleşme yaparmı. büyük ihtimal serbest kalırsa bizim ödeyeceğimiz bir para bile olur. yani bu forumdakiler akıl ediyorda o sözleşmeyi yapan hukukçular akıl etmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

sen anlaşmayı yaptığın sürece o devam kontratıdır. bitirip yapmanın bir manası
yok uzatmayla aynı şey.
kaldıki etik açıdan bunu yapmanın mümkünü yok bir daha asla hiç bir kulüp sana bu şartlarda oyuncu satmaz
kimse salak değil hele ingilizler böyle bir sözleşme yaparmı. büyük ihtimal serbest kalırsa bizim ödeyeceğimiz bir para bile olur. yani bu forumdakiler akıl ediyorda o sözleşmeyi yapan hukukçular akıl etmiyor.
Adamlar ingiliz salak degiller
Buyuk ihtimal serbest kalirsa 500bin odersiniz falan demislerdir. Onu oder uzatiriz.

Ismael daha cok savunuldu bu platformda oguzhani gonderiyoZ bugunlerde

Çevrimiçi Necmi

Oğuzhan 2.5-3 milyon avroyu talep edecek kadar 5 küsur senede ne kadar bir gelişim gösterdi özellikle fiziksel bakımdan(körlingçiler cevap vermese de olur bu soruya)? Cenk 2.5-3 milyon avro talep etse kaç kişinin sesi çıkar forumda? Fazla çıkmaz çünkü insanların çoğu Cenk'in üst düzey performans gösterebilmek için gerekenleri yaptığına inanmakta. Madem karşılaştırma yapacağız , doğru örnekleri seçmekte fayda var.
Geçen Tolgayın konuşması vardı. antrenmanlar dışında ek çalışma yapıyorum diye
zaten sahadaki performansı gösteriyor bunu. neyi konuşuyoruzki Tolgay son maça sakat çıktı
düşünün artık hoca sakat tolgayı sağlam oziye tercih etti. Belliki oynamıyor kasten yapıyor
sözleşme nedeniyle başka bir açıklaması yok yoksa hoca sağlıklı bir ozi kenardayken sakat
tolgayı neden sahaya sürsün. Birde oynayabilirmisin diye sormuş yani oyna diye resmen rica etmiş Tolgaya :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Adamlar ingiliz salak degiller
Buyuk ihtimal serbest kalirsa 500bin odersiniz falan demislerdir. Onu oder uzatiriz.

Ismael daha cok savunuldu bu platformda oguzhani gonderiyoZ bugunlerde
1M teklif ettik kabul etmediler diye biliyorum. Demekki bir yaptırımı varki
sezon sonu kontratı bitecek oyuncuya %30 için para teklif ediyoruz.
Dünyanın hiç bir ülkesinde sözleşmede hukukçular böyle şeyleri atlamaz. satış sözleşmesinin
en önemli maddesiyken özellikle.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dünyanın hiç bir ülkesinde sözleşmede hukukçular böyle şeyleri atlamaz. satış sözleşmesinin
Bence sıkıntı net bir şekilde Oğuzhan'ın fazla para istemesi, Arsenal %30 falan detay kısmı.

Aziz de belli ki işi saman altından yürütüyor, medyada hiç "Oğuzhan'ın sözleşmesi bitiyor, Fenerbahçe devrede" haberi görüyor musunuz? Harika bir gündem değiştirme şansı halbuki herifler için,bu kozu oynamadılar bile.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sozkul

Oğuzhan 2.5-3 milyon avroyu talep edecek kadar 5 küsur senede ne kadar bir gelişim gösterdi özellikle fiziksel bakımdan(körlingçiler cevap vermese de olur bu soruya)? Cenk 2.5-3 milyon avro talep etse kaç kişinin sesi çıkar forumda? Fazla çıkmaz çünkü insanların çoğu Cenk'in üst düzey performans gösterebilmek için gerekenleri yaptığına inanmakta. Madem karşılaştırma yapacağız , doğru örnekleri seçmekte fayda var.

soruna soruyla cevap vereyim Onur, şansımıza Veli sakatlanmasaydı, ve orta sahayı Veli-Atiba devam etseydik son iki yılın şampiyonluğu yinede gelirdi diyebiliyor musun? Diyorsan Oğuzhan'a ihtiyacımız yok gerçekten, haklısın demektir.

Çevrimiçi sozkul

atlayabilirlerde Necmi, adamın aklına kimsenin böyle hınzırlık peşinde koşacağı gelmemişde olabilir.

Çevrimdışı İhsan

Farkli düsünüyoruz.
Senol Günes döneminde fark yaratan, sampiyonlukta büyük etken olan, en iyi cikisi yapan, ve hatta fizik olarak en cok ilerleme kaydeden 23 yasindaki Oguzhan di. Bilicten sonra yeni bir Transfer gibiydi.

Cenk bu sezon fizik olarak güclendi ama gol atma konusunda geriledi.

Bu arada Cenk icin cok fazla Para ödeniyor diyen coktu.

Benim Cenke elestirim: oynanan maclarin yarisinda ancak iyi düzeydeydi.

Yanlis anlamayin, Cenk i begeniyorum ama Ozziye yapilan linc kampanyasini haksiz buluyorum.
3-5 mac iyi veya kötü oynayan degerlerimizi ne yok edelim nede şaha kaldiralim.

[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2017, 15:53:36 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

soruna soruyla cevap vereyim Onur, şansımıza Veli sakatlanmasaydı, ve orta sahayı Veli-Atiba devam etseydik son iki yılın şampiyonluğu yinede gelirdi diyebiliyor musun? Diyorsan Oğuzhan'a ihtiyacımız yok gerçekten, haklısın demektir.
Olasılıklar üzerinden gidecek olursak son 2 senede Tolgay sakatlanmayıp yerine  Oğuzhan sakatlansaydı yine şampiyon olabilirdik Süleyman abi. Biz Oğuzhan ile 4-5 senelik 2.5-3 milyon avro alacağı yeni sözleşme imzalamak Veli'nin ya da Tolgay'ın sakatlanma olasılığından çok Oğuzhan'ın geçmişte yaptıklarına bakıp gelecek 4-5 senede yapacaklarının öngörüsüyle alakalı. Oğuzhan'a ihtiyacımız var ya da yok şeklinde bir yorumum olmadı bugüne dek ama nasıl bir Oğuzhan'a ihtiyacımız olduğu hakkında yorumlarım mevcut.

Çevrimiçi sozkul

Farkli düsünüyoruz.
Senol Günes döneminde fark yaratan, sampiyonlukta büyük etken olan, en iyi cikisi yapan, ve hatta fizik olarak en cok ilerleme kaydeden 23 yasindaki Oguzhan di. Bilicten sonra yeni bir Transfer gibiydi.

Yanlis anlamayin, Cenk i begeniyorum ama Ozziye yapilan linc kampanyasini haksiz buluyorum.

Katılıyorum.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Farkli düsünüyoruz.
Senol günes döneminde fark yaratan, sampiyonlukta büyük etken olan, en iyi cikisi yapan, ve hatta fizik olarak en cok ilerleme kaydeden 23 yasindaki Oguzhan di. Bilicten sonra yeni bir Transfer gibiydi.

Oğuzhan Bilic sonrası ilk sezonunda fiziksel olarak ilerleme kaydetti ama sonraki dönemde kazanımlarının çoğunu kaybetti. Oğuzhan sprinterden çok maratoncu özelliklere sahip bir oyuncu. Oğuzhan tipinde sporcular zor kazanım sağlayan ihmalkar olduklarında da kazanımlarını diğerlerine oranla daha kolay kaybeden sporculardır. Disiplinli olmak zorunda.Hiçbir zaman atletizmi ve gücü ile ön plana çıkmayacak ama  kuvvet,denge,kondisyon antrenmanlarına gereken önemi verirse fiziksel olarak ciddi bir aşama kaydedecektir.
Cenk bu sezon fiziksel olarak gösterdiği gelişimin de sayesinde daha farklı görevler üstleniyor . Yoksa golcü meziyetleri halen yerinde.

Çevrimdışı abdusta

Haydaaaa
Kısa vadeli borcları kapatıp,Denizbanktan cekilen yeni kredi uzun vadeye yayılacak
butun amaç bu yıl sonuna kadar stad v.s gelirleri üzerindeki temlikleri kaldırmak

saygılar

Çevrimdışı ekrembaser

Haydaaaa

Bu geçen gün konuşulan kredi görüşmeler sürüyormuş onun açıklaması tam mutabakata varılınca sözleşme imzalanacakmış yani farklı bir kredi değil

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Farkli düsünüyoruz.

Oğuzhan'a herhangi bir linç kampanyası yapıldığını sanmıyorum. Burada ben Oğuzhan ile alakalı olarak öznelliğe kaçmadan var olan gözlenebilen bir durumdan bahsediyorum. 5-6 senedir fiziksel olarak aşamadığı eşik var (Şampiyonlar Ligi değil Türkiye Ligi seviyesini baz alıyorum. Bana göre aşmış diyenler varsa oyuncunun performans istatistiklerine bir göz atsın). Beşiktaş yöneticileri var olan  durumdan giderek önümüzdeki 4-5 senede bu eşiği aşacağının öngörüsünü yapsa Oğuzhan ile 2.5-3 milyon pazarlığını yapmazdı. Var olan durumun sorumlusu yöneticiler ya da linç yapan taraftarımız değil Oğuzhan.
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2017, 16:25:01 Onur Küçük ]

Çevrimdışı mellfred

Oğuzhan ve Tolgay’ in sözleşmeleri  geçen sezondan uzatılmalı buralara kadar bırakılmamalıydı.

Çevrimiçi murat

ozi 2.5 civarı bir rakama imza atar diye düşünüyorum.herhangi bir avrupa kulübünün bu civarda para vereceğini düşünmüyorum.
2.5 efendi bjk parası > 3.7 saf fb. parası.

[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2017, 16:29:48 MURAT ]

Çevrimdışı mylife1903

ozi 2.5 civarı bir rakama imza atar diye düşünüyorum.herhangi bir avrupa kulübünün bu civarda para vereceğini düşünmüyorum.
2.5 efendi bjk parası > 3.7 saf fb. parası.

4.2 olursa sikinti abi

Çevrimdışı Ersoy

Oğuzhan'ın sözleşmesi yazın uzatılmalıydı.Şimdi ufak sıkıntılar çıkabilir ama ciddi boyutta olacağını sanmıyorum.
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi murat

4.2 olursa sikinti abi

he olacaksa eğer van persie parası istesin bence.

Çevrimiçi Necmi

o iş hiç belli olmaz ingiltereye gidemiyor milli kıstas nedeniyle ona o parayı verecek avrupa takımı
4 ü 5 i geçmez onlarda alırmı. Hiçte taliplisi olacağını sanmıyorum. Benfica ffp den dolayı ciddi zorda bu sene
takım kaliteside düştü. şl de sıfır çekiyor kendi ligindede zorlanıyor portoya teslim edecek şampiyonluğu
başkan çıkıp talisca için vida tarzı bir sistemlede alırız dediğine göre bu başkasının tapulu oyuncusuna söylenecek laf
değil adamları tehdit ediyor ya bizim teklif ettiğimiz parayı kabul edersiniz yada bedava alırız.
bu ciddi bir çıkış. demekki yazın Benfica ile ciddi sorun yaşadık yorganı yaktık. hodri meydan diyoruz bunu diyebilmesi
için talisca ile anlaşmış olması lazım 20 M bonservisi olan oyuncu için sağlam bir imza parası bile gözden çıkarılır
iyi birde maaşla oyuncu ikna edilir.

Çevrimdışı underworld

Ozi 1,5 alıyor yeni sözleşmede 1,7 den 2,3 kadar gitsin

Etiketler: