Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5777905 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Astra maçında kale arkalarına neden seyirci alınmayacak, bilgisi olan var mı?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yagmur beklentisi vardir

Çevrimdışı sozkul

Astra maçında kale arkalarına neden seyirci alınmayacak, bilgisi olan var mı?

çünkü bir kez denediler, kayseri hazırlık maçında ve doğru bir karar olduğunu anladılar.
Stadın dolmayacağı kesin olduğu için böyle yapıyorlar ve bir sürü masraf kısılmış oluyor ve az sayıdaki seyirci maratonda toplaşınca  güzel oluyor.
Kombineler geçmiyor yine değil mi?

Çevrimdışı tangaz

boşverin silahları yahu, Aşk'dan bahsedin..  :)

sen varken bize söz düşmez abi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı Berat

Beşiktaş sarı kırmızı serisi

11 - Göztepe ✓
13 - Malatyaspor
14 - Galatasaray
15 - Kayserispor

Çevrimdışı tuncaboylu

çünkü bir kez denediler, kayseri hazırlık maçında ve doğru bir karar olduğunu anladılar.
Stadın dolmayacağı kesin olduğu için böyle yapıyorlar ve bir sürü masraf kısılmış oluyor ve az sayıdaki seyirci maratonda toplaşınca  güzel oluyor.
Kombineler geçmiyor yine değil mi?
Geçmiyor abi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gerede'de otel kiralamıştık geçen sene Şubat ayında, otel hala kapalı görülüyor.

Ölü yatırım mı oldu acaba?

Çevrimdışı tangaz

Gerede'de otel kiralamıştık geçen sene Şubat ayında, otel hala kapalı görülüyor.

Ölü yatırım mı oldu acaba?

iptal edilmiş olabilir başta 6 ay içinde tesisin tadilatı ve açılışı şartı yazılıyordu sözleşmede
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

iptal edilmiş olabilir başta 6 ay içinde tesisin tadilatı ve açılışı şartı yazılıyordu sözleşmede

Birde Bakırköy'de tesisleri devralmıştık?????

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Göztepe maçındaki 'çirkin ve kötü tezahüratlar' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Çevrimdışı Librarius

derslere kim giriyor yerine oğlanı göndermeye mi başladın  :D

forumda yanildiklarina sahit olmadigim 2 kisi var: Necmi ve Tangaz abiler.  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

bu fatih altaylı malı fenere aykütün yerine şenol hocayı önermiş  :kop:

Bu GS ve FB lobisi eskiden cok daha zeki cakalliklara girisirdi. Besiktasim hepsinin kimyasini sevip attigi icin mal mal planlar tasarliyorlar. Caresizlik zor bir durum. :D

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Librarius

Fabri: Riskli oynayarak üc hatali gol yediyse 20 gol sansini önledi. Sampiyonluk icin oynayan takimlarda ayagi düygün olan kaleci ile (cizgide Güclü olanla deil) sampiyon olursun.

Tolga: Iyi bir cikis yakaladi amam Gol ve asist konusunda cok yetersiz. Iyi bir Ozzi Kadar degil.

Cenk: Her Zaman gol yollarinda begendigim  becerili bir Forvet. BU sezon üstelik fizik olarak cok gücle. Tek sorun inatciligi.

Negredo: Geldiginde fazla gol beklemiyordum. Onun icin Kesecek oyuncu bile yok. Bir müddet Hamle oyuncusu olarak devam eder.

Insallah Tolga ve negredo beni pisman ederler

Benfica-Manchester macindan sonra Mourinhou'nun hatali gol yiyen Benfica'nin 18 yasinda ki kalecisi icin yaptigi aciklamayi okuyunca baya hosuma gitti. Mou diyor ki "bu kaleci bugun hatali gol yedi ama cok kaliteli bir kaleci oldugunu gosterdi. Bu tur hatali golleri (sanirim biraz ileri cikmis, gol bu yuzden olmus) daha cok kaliteli kaleciler yer, cunku kaliteli kaleciler cizgide beklemez." Yani dedigin gibi cizgi kalecileri ile olmaz bu is. Fabri'nin yedigi hatali goller oldu ve bunlarin cogu ileri cikmasindan kaynaklandi ama kurtardigi tonlarca pozisyon var bu sayede. Allah nazardan korusun.

Çevrimdışı Necmi

Bu GS ve FB lobisi eskiden cok daha zeki cakalliklara girisirdi. Besiktasim hepsinin kimyasini sevip attigi icin mal mal planlar tasarliyorlar. Caresizlik zor bir durum. :D
yok loo eskidende zeki değillerdi sadece biz ilgilenmiyorduk
şimdi futbola Beşiktaşlı zekası girince böyle mala bağlıyorlar işte.
sırıtıyor yani :D

Çevrimdışı Necmi

Başkan Barcelonaya ufaktan çakıyor bütün avrupadan cevap geliyor.
herifler adım adım bizi izliyorlar. Ciddi ciddi sınıf atladık.

Çevrimdışı Librarius

Manchester United'ın sene başında 40 milyon Euro'ya aldığı stoper Lindelöf, ligde sene başından beri sadece 3 kere 18 kişilik kadroya girebilmiş.

Transferde İngiliz takımı gördün mü acımadan yağlayacaksın, Cenk 40 milyon euro.

Acikcasi Lindelof denen kazmanin kazma oldugunu ben sadece bizimle oynadiklari 2 macta anladim ama Manchester United anlamadi oyle mi? Portekizli hocalar, menejerler ve yerli isbilikcileri acikca bir soygun ve vurgun duzeni kurmus vaziyetteler. Mourinho bilmiyormuydu bu Lindelof kazmasindan iyi bir stoper cikmayacagini? Tabiki biliyordu ama iste bahsettigim vurgun duzeneginden faydalandiklari icin bu tur paralari coplere veriyorlar. Mesela Guedes vardi, tamam fena topcu degil ama 35 milyona PSG'ye cakti herifler. 15 ten daha fazla verilecek durumda degildi mesela. Kesinlikle bir vurgun cetesi var.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Benfica-Manchester macindan sonra Mourinhou'nun hatali gol yiyen Benfica'nin 18 yasinda ki kalecisi icin yaptigi aciklamayi okuyunca baya hosuma gitti. Mou diyor ki "bu kaleci bugun hatali gol yedi ama cok kaliteli bir kaleci oldugunu gosterdi. Bu tur hatali golleri (sanirim biraz ileri cikmis, gol bu yuzden olmus) daha cok kaliteli kaleciler yer, cunku kaliteli kaleciler cizgide beklemez." Yani dedigin gibi cizgi kalecileri ile olmaz bu is. Fabri'nin yedigi hatali goller oldu ve bunlarin cogu ileri cikmasindan kaynaklandi ama kurtardigi tonlarca pozisyon var bu sayede. Allah nazardan korusun.

Mourinho nun futbola bakisi tartisilir ama futbolcularla ikili ilişkileri asla. Fitbol dergi Kasim sayısında guzel bir yazi var Gs da gorev yapan cevirmen arkadasla bir anisi okumanizi tavsiye ederim.

Çevrimdışı Librarius

biz zaten 5-6 yabancı alsak hiç yabancı kısıtlaması gündem olmazki
dertleri bizim iyi yabancı almamız ve bu sene ffp nin bitecek olması

Bu o kadar acik ki bir suru kanit var. Oncelikle yabanci siniri ne zaman kalkti? Aziz Ulkerle stadyum anlasmasi yapip butun parayi yabancilara gommeye karar verdigi zaman. Yani Ridvan'in FB 150 gol atar diye salladigi sezon. Ne oldu peki? FB'nin tarihinin en pahali kadrosunu ellerinde patlattik ve FB cukura dustu ve cikacak gibi de gorunmuyor. O sene kesin sampiyonluk planlariyla yola cikmislardi ve bundan cok eminlerdi. Besiktas'a bu plani ellerinde patlatti ve bu yuzden nefret ediyorlar bizden ve Fikret Orman'dan.

Simdi dun haber okudum UEFA GS'yi davet etmis Kasim sonunda ve yeni bir  FFP plani imzalayacaklar. Ben ceza gelecek diye bekliyorum, yok eger ceza gelmezse bu iste bir bit yenidigi var demektir. Ceza gelse de gelmese de surasi kesin: GS ayni biz ve FB gibi en az 4 yillik sattigin kadar alabilirsin anlasmasi yapacak. Yani FB ve GS'nin eli bagli olacak.

Boyle bir ortamda yabanci kisitlamasi en ecok Besiktas'a zarar verir. Evet biz kaliteli yerlileri toplariz belki ama kaliteli yerlilerle onlara cok fark atamazsin. Yerlilerin durumu ortada. Fakat yabanci sinirinin olmadigi bir ortamda cok kaliteli yabancilarla FFP'den dolayi elleri bagli GS ve FB'yi tarihe gomersin. 4 sene daha sampiyon olan (toplamda 6 sene ust uste) bir Besiktas'a FFP bitse bile kolay kolay yetisemezler.

Hukumetin tutumunu da samimi bulmuyorum. FB basketbol takiminin yerlileri milli takima gelmeyecegiz diyor ve nedense basketbolda yabanci siniri konusulmuyor. Milli takim sadece futbolda mi onemli? Yani demem o ki milli takim meselesi veya yerli oyuncu meselesi bahane. Bakin suan GS'lilerde karsi yabanci sinirina ama sampiyonluktan koptuklari an onlarda baslayacak siniri savunmaya. Simdiden GS'yi de yanimiza alip guclu bir sekilde itiraz etmeliyiz buna.

Bu arada Ali Durust su asama da sinirlama gibi bir calismamiz yok dedi sabah.

Çevrimdışı Librarius

yok loo eskidende zeki değillerdi sadece biz ilgilenmiyorduk
şimdi futbola Beşiktaşlı zekası girince böyle mala bağlıyorlar işte.
sırıtıyor yani :D

Valla oyle. Cakal aklinca BJK ve FB birbirine girsin GS aradan siyrilsin planlari yapiyor. Yok yani madem Senol Gunes ayartilabilecek durumda GS niye ayrtmiyor Tudor malinin yerine? :D

Çevrimdışı sozkul

Bu o kadar acik ki bir suru kanit var. Oncelikle yabanci siniri ne zaman kalkti? Aziz Ulkerle stadyum anlasmasi yapip butun parayi yabancilara gommeye karar verdigi zaman. Yani Ridvan'in FB 150 gol atar diye salladigi sezon. Ne oldu peki? FB'nin tarihinin en pahali kadrosunu ellerinde patlattik ve FB cukura dustu ve cikacak gibi de gorunmuyor. O sene kesin sampiyonluk planlariyla yola cikmislardi ve bundan cok eminlerdi. Besiktas'a bu plani ellerinde patlatti ve bu yuzden nefret ediyorlar bizden ve Fikret Orman'dan.

Simdi dun haber okudum UEFA GS'yi davet etmis Kasim sonunda ve yeni bir  FFP plani imzalayacaklar. Ben ceza gelecek diye bekliyorum, yok eger ceza gelmezse bu iste bir bit yenidigi var demektir. Ceza gelse de gelmese de surasi kesin: GS ayni biz ve FB gibi en az 4 yillik sattigin kadar alabilirsin anlasmasi yapacak. Yani FB ve GS'nin eli bagli olacak.

Boyle bir ortamda yabanci kisitlamasi en ecok Besiktas'a zarar verir. Evet biz kaliteli yerlileri toplariz belki ama kaliteli yerlilerle onlara cok fark atamazsin. Yerlilerin durumu ortada. Fakat yabanci sinirinin olmadigi bir ortamda cok kaliteli yabancilarla FFP'den dolayi elleri bagli GS ve FB'yi tarihe gomersin. 4 sene daha sampiyon olan (toplamda 6 sene ust uste) bir Besiktas'a FFP bitse bile kolay kolay yetisemezler.

Hukumetin tutumunu da samimi bulmuyorum. FB basketbol takiminin yerlileri milli takima gelmeyecegiz diyor ve nedense basketbolda yabanci siniri konusulmuyor. Milli takim sadece futbolda mi onemli? Yani demem o ki milli takim meselesi veya yerli oyuncu meselesi bahane. Bakin suan GS'lilerde karsi yabanci sinirina ama sampiyonluktan koptuklari an onlarda baslayacak siniri savunmaya. Simdiden GS'yi de yanimiza alip guclu bir sekilde itiraz etmeliyiz buna.

Bu arada Ali Durust su asama da sinirlama gibi bir calismamiz yok dedi sabah.

Ali Dürüst'ün R si bir telefona bakar...

Çevrimdışı underworld

Mou böyle dediyse komisyon Loading...
(Son komisyon lindelof denilen kazmaydi)
 (Cevabı cakmisin reyis geriden geldim)
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2017, 20:17:44 underworld ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkan Barcelonaya ufaktan çakıyor bütün avrupadan cevap geliyor.
herifler adım adım bizi izliyorlar. Ciddi ciddi sınıf atladık.
Orada gaf yapmış başkan.

Çevrimdışı cagdas44

Aberystwyth'den herkese selamlar, uzun süredir eğitim sebebiyle gerçekleştireceğim seyahatin hazırlıkları nedeniyle yoğun ve siteden de uzaktım. Buradaya gelince beni mutlu eden ilk şey danışman hocamın Beşiktaş'ı biliyor oluşu oldu. Adım adım bir Dünya kulubü olma yolunda ilerliyoruz.

Çevrimdışı İhsan

Orada gaf yapmış başkan.

Başkan haklı Beyler...
Bir adım daha ileri gidiyorum
İstanbul'dan Beşiktaş'ı koparırsan, İstanbul'un değeri kalmaz !
Come to Beşiktaş

Etiketler: