Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5773835 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

göztepe ligin ilk 10 haftası acaba kaç maçta 30arbin ytl prim dağıtmış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Trabzonspor maçına 25'er bin vermişler.

Çok büyütüyoruz bence, federasyon galibiyete 1.5 milyon lira veriyor zaten.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Egos

bundan sonra ne diyeceksin ağabey, "beşiktaş'ı yenmek ile diğer takımları yenmek arasında fark yok, hepsi 3 puan veriyor" mu?

beşiktaş'ı yenmek prestij, adamlar avrupa ligi'nden eleniyor bunun için.

Çevrimdışı Egos

2 milyon galiba, sezon başında öyle yazmışlardı.

Çevrimdışı tangaz

böle dar gelirli takımlar için büyük rakamlar bunlar. 30ar bin tl oyuncu ve staff dağıtımı sonrası o 1,5 milyonun yarısı gider bunun daha maç başıları var maaşı var vbvb derken fatura büyür gider sonrada borç batağı oluşur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Demir

GE Energy hepimizin radarında tabii.  :)
Ge bizim en yağlı musterimiz...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Egos

kaybederlerse hiç para almayacakları maçı, kazandıkları takdirde hak ettikleri paranın bir kısmını futbolcularına vererek borç batağına giriyorlarsa kulübü kapatsınlar daha iyi.

Çevrimdışı atalay

Kır saçlı oyuncu fizik kondisyonu zayıf izlenimi verdi bana, iyi çalışmıyor herhalde.

İyi süpüremiyor zaten. Bundan skip bile olmaz.

Çevrimdışı sozkul

Adam enerji sektöründe dünyaca tanınan biri. Göztepe de onun sahip olduğu takım şahsi takımı yani takım benim satıyorum ben derse satar  :D :D.
İsterse 300 bin bile verir. Kulübün sıfır borcu var. Tahmin ediyorum 3 büyüklerden birini yenip sükse yapmak istiyor. Çok da büyütmemek lazım. Yener geçeriz.

Aaa, göztepe satıldı yani?

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi süpüremiyor zaten. Bundan skip bile olmaz.
Takibimdeki bir oyuncu, 6 senedir aynı. İnsan biraz kas çalışır.

Çevrimdışı sozkul

Trabzona 25 veren bize 50 vermeli, ayıplıyorum neden bu kadar düşük diye..  :lol:

Çevrimdışı Egos

Trabzona 25 veren bize 50 vermeli, ayıplıyorum neden bu kadar düşük diye..  :lol:

25'i duyunca ben de bozuldum, 5 paralık prestijimiz varmış meğer.

Çevrimdışı Necmi

yaw necmi abi bu seneye 45.840 puanla girmisiz iki tane 0 puanli sene var icinde. bu sene 20+ puan alacagimizi tahmin ediyorum eder 65 ikinci torbaya yetmez. ama üstüne bir 20 daha koyabilirsek 2019/20 ye ikinci torba mümkün hem sen bundan 2 y önce ikinci torbanin mümkünati yok diyordun simdi seneye ikinci torbaya gireriz diyorsun :alala: :alala:
Rasim ülke puanları silindi bu hesabımda yoktu fena vurdu yukardaki takımları
birde bu sene şl bir tuhaf bir çok üstümüzdeki takım sıfır çekerken biz kayıpsız ilerliyoruz
ben hesaplarken şl de oynayacak takımların ortalama puanlarını ekleyerek 23-24 gibi
bir sırada oluruz demişdim ama bir benficanın ajaxın dibi boylayacağını düşünmedim
herkes bize çalışıyor. grubumuzda bile düşünürmüydün monaco nun böyle çuvallıyacağını
biz monacoyu burda yenmiş olsak üstüne çıkacaktık şimdi bir galibiyete bakar onuda altımıza
almamız şu anda böyle çuvallayan altımıza girecek 12 takım var. 5 yıl önceki puanlar silinecek sezon sonu bunlar inecek aşağıya şu anda ikinci torbaya giremiyoruz zaten söyledim ya 4-5 puan daha almamız lazım
önümüzdeki iki maçı gruplarda kazansak 16 dada bir beraberlik yada galibiyet bize kapıyı açar
iyi bir takım gelip elersek zaten ikinci torbaya atarız kendimizi. Ben iki ay önce şl de 3 te 3 yapacağımızı
düşünmedim. en fazla 15 puanda kalırız hesabı yapıyordum şimdi 16 puandayız bunu 21 falan yaptıkmı
büyük yol kat ederiz.işte bu sene 45 840 la girmedik onu diyorum 6.6 puan ordan silindi 38 puana
yuvarlandı 11 puan aldık şu anda 49 puanımız var 5 daha gelecek grup bonusu 55 puan oluyor önümüzdeki
sene 60 puan ilk 16 ya sokuyor 60 ı geçen her takım ilk 16 da olacak yani bize gelecek 3 galibiyet bizi ikinci torbanın içine sokuyor. ülke puanlarının silinmesi ve 3-4 takımın bu sene dip yapması nedeniyle oldu bu
birde bizim sağlam gitmemiz tabiki yoksa benim hesabım 22-23 gibi bir sırada bitireceğimiz yönündeydi.
mesela benfica şampiyon olsa bu hesabı bozar birinci torbadan girer yoksa üçüncü torbaya gidecek
porto nunda şampiyon olması önemli tabiki mesela rusyada zenitin şampiyon olması çok işimize yarayacak
lokomatif olursa bizden geride işi fena bozar zenit büyük ihtimal bizim üstümüzde yer alacak uefada yürüyor
şu anda sağlama yapıldığında 56 puanda görünüyor biz sağlamayla 54 görünüyoruz. maçları bize göre çok kolay.
bizden daha fazla puan toplayacağı kesin.

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı onder23

Çoktan satıldı sozkul abi. Altınbaşlar aldı Göztepe amatordeyken. Aliağa belediye sporu u aldılar adını Göztepe yaptılar. Göztepe o sene amatördeydi çıkmayı başaramadı 3. Lige. Aliağa 3. Ligdeydi. Böylece bir nevi isim değişikliği oldu.  imam Altınbaş başkanıydi bir süre. Sonra şuan ki başkanları aldı.  Neyse konuyu çok dagitmayayim.
Çok takmamak lazım sonuçta kendi kulübü ister 30 bin verir ister 300 bin. Para onun sirket onun. Bir sirket başkanı hadi çocuklar şu ihaleyi alın hepinize 300 bin dese kim ne diyecek.
2 tane adamları var topu topu biri scarione biri jahovic ki bu maç cezalı. Ömer sismanoglu oynar büyük ihtimalle forvette.  Tamer tuna nin yardımcısı ilhan Şahin miş bu arada eskiden bizde oynuyordu belki siz hatırlarsiniz

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Adam enerji sektöründe dünyaca tanınan biri. Göztepe de onun sahip olduğu takım şahsi takımı yani takım benim satıyorum ben derse satar  :D :D.
İsterse 300 bin bile verir. Kulübün sıfır borcu var. Tahmin ediyorum 3 büyüklerden birini yenip sükse yapmak istiyor. Çok da büyütmemek lazım. Yener geçeriz.
3 büyüklerden birini yendi zaten bizimle oynayacak şimdi daha gs ile oynamadı
ne olacak bütün oyunculara prim verse 500 bin verir galibiyette 2 M alacak ben olsam anadolu takımlarının yerine her maç yaparım teşvik olsun diye kaybedip hiç kazanamamak varken kazandığımın dörtte birini oyunculara dağıtırım her türlü 1,5 M kazançda olurum. onbeş maç kazansalar maaşlarından fazla prim alırlar hem gelen puanda ligde tutar kulüp kasasınada 22,5 M sokmuş olurlar.

Çevrimdışı mellfred

Milli takıma sadece Oğuzhan ve Cenk çağrılmış.

Gökhan gönül yok.

İsabet olmuş. Neyin hazırlığıymış açık mert korkulu

Çevrimiçi Rasim

Rasim ülke puanları silindi bu hesabımda yoktu fena vurdu yukardaki takımları
birde bu sene şl bir tuhaf bir çok üstümüzdeki takım sıfır çekerken biz kayıpsız ilerliyoruz
ben hesaplarken şl de oynayacak takımların ortalama puanlarını ekleyerek 23-24 gibi
bir sırada oluruz demişdim ama bir benficanın ajaxın dibi boylayacağını düşünmedim
herkes bize çalışıyor. grubumuzda bile düşünürmüydün monaco nun böyle çuvallıyacağını
biz monacoyu burda yenmiş olsak üstüne çıkacaktık şimdi bir galibiyete bakar onuda altımıza
almamız şu anda böyle çuvallayan altımıza girecek 12 takım var. 5 yıl önceki puanlar silinecek sezon sonu bunlar inecek aşağıya şu anda ikinci torbaya giremiyoruz zaten söyledim ya 4-5 puan daha almamız lazım
önümüzdeki iki maçı gruplarda kazansak 16 dada bir beraberlik yada galibiyet bize kapıyı açar
iyi bir takım gelip elersek zaten ikinci torbaya atarız kendimizi. Ben iki ay önce şl de 3 te 3 yapacağımızı
düşünmedim. en fazla 15 puanda kalırız hesabı yapıyordum şimdi 16 puandayız bunu 21 falan yaptıkmı
büyük yol kat ederiz.işte bu sene 45 840 la girmedik onu diyorum 6.6 puan ordan silindi 38 puana
yuvarlandı 11 puan aldık şu anda 49 puanımız var 5 daha gelecek grup bonusu 55 puan oluyor önümüzdeki
sene 60 puan ilk 16 ya sokuyor 60 ı geçen her takım ilk 16 da olacak yani bize gelecek 3 galibiyet bizi ikinci torbanın içine sokuyor. ülke puanlarının silinmesi ve 3-4 takımın bu sene dip yapması nedeniyle oldu bu
birde bizim sağlam gitmemiz tabiki yoksa benim hesabım 22-23 gibi bir sırada bitireceğimiz yönündeydi.
mesela benfica şampiyon olsa bu hesabı bozar birinci torbadan girer yoksa üçüncü torbaya gidecek
porto nunda şampiyon olması önemli tabiki mesela rusyada zenitin şampiyon olması çok işimize yarayacak
lokomatif olursa bizden geride işi fena bozar zenit büyük ihtimal bizim üstümüzde yer alacak uefada yürüyor
şu anda sağlama yapıldığında 56 puanda görünüyor biz sağlamayla 54 görünüyoruz. maçları bize göre çok kolay.
bizden daha fazla puan toplayacağı kesin.
ülke puanlari sayilmiyo ozaman seneye senin hesabina göre :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

Çoktan satıldı sozkul abi. Altınbaşlar aldı Göztepe amatordeyken. Aliağa belediye sporu u aldılar adını Göztepe yaptılar. Göztepe o sene amatördeydi çıkmayı başaramadı 3. Lige. Aliağa 3. Ligdeydi. Böylece bir nevi isim değişikliği oldu.  imam Altınbaş başkanıydi bir süre. Sonra şuan ki başkanları aldı.  Neyse konuyu çok dagitmayayim.
Çok takmamak lazım sonuçta kendi kulübü ister 30 bin verir ister 300 bin. Para onun sirket onun. Bir sirket başkanı hadi çocuklar şu ihaleyi alın hepinize 300 bin dese kim ne diyecek.
2 tane adamları var topu topu biri scarione biri jahovic ki bu maç cezalı. Ömer sismanoglu oynar büyük ihtimalle forvette.  Tamer tuna nin yardımcısı ilhan Şahin miş bu arada eskiden bizde oynuyordu belki siz hatırlarsiniz

Ben hatırlıyorum İlhan'ı, 4-1'lik bir Ankaragücü maçında gol atmıştı sanırım, ligin ilk maçıydı.

Çevrimdışı Necmi

Arsenal elenmedi abi, ligi CL'ye katılacak konumda bitiremedi.

Üstümüzdeki Dinamo Kiev ve Ajax elendi, ki ben ikisinin de eleneceğini tahmin ediyordum.

Biz Benfica'nın üstüne de çıksak, herifler sampiyon olunca ilk torbaya girecek ve Porto da seni geçip 2. torbaya girecek.

Zrnit dışındaki bütün Rus takımlarının üstünde olacağız, ama başka bir takım sampiyon olursa 1. torbada olacak. O da diğer torbaları etkileyecek, Zenit ikinci torbada olacak mesela.

arsenal ön elemede gitti diye biliyorum ben elendi yani zaten hep ön elemeyle girerdi şl ye bu sene ilk kez giremedi sanırım yanlış bilmiyorsam

Çevrimdışı tuncaboylu

arsenal ön elemede gitti diye biliyorum ben elendi yani zaten hep ön elemeyle girerdi şl ye bu sene ilk kez giremedi sanırım yanlış bilmiyorsam
Yok abi, kontrol et istersen.

Tangaz ve mylife'a koz verme

Çevrimdışı Necmi

Arsenal elenmedi abi, ligi CL'ye katılacak konumda bitiremedi.

Üstümüzdeki Dinamo Kiev ve Ajax elendi, ki ben ikisinin de eleneceğini tahmin ediyordum.

Biz Benfica'nın üstüne de çıksak, herifler sampiyon olunca ilk torbaya girecek ve Porto da seni geçip 2. torbaya girecek.

Zrnit dışındaki bütün Rus takımlarının üstünde olacağız, ama başka bir takım sampiyon olursa 1. torbada olacak. O da diğer torbaları etkileyecek, Zenit ikinci torbada olacak mesela.

Benficanın şampiyon olması imkansız fena düşüşde orda sporting tehlikeli ama ben portonun şampiyon olacağını
düşünüyorum seneyede bizim gruba gelir :D zeniti altımıza alma ihtimalimiz var daha köprünün altından çok sular akar. uefada şampiyonlar ligi gibi puan toplayamıyorlar kazandığımız maç adetleri aynı biz gruptan çıktık onlarda çıktı sayılır şu  anki halle onlar 8 puan toplayabiliyorlar biz 16 puan topluyoruz bizim seviyeye gelebilmeleri için uefada çeyrek yapmaları lazım bizimde başka puan alamamamız lazım geçen sene final oynayan ajax 22 puan aldı biz 20 puan aldık şl nin avantajları.

Çevrimdışı sozkul

Peki eski Göztepe taraftarı benimsedi mi  yeni Göztepe'yi kendi kulübü olarak?
Bu knu dışı bir soru değil, Göztepe ile maçımız var.. :D

Çevrimdışı Necmi

böle dar gelirli takımlar için büyük rakamlar bunlar. 30ar bin tl oyuncu ve staff dağıtımı sonrası o 1,5 milyonun yarısı gider bunun daha maç başıları var maaşı var vbvb derken fatura büyür gider sonrada borç batağı oluşur...
küçük takımlar maç başı vermiyordur maaşlarda düşük ben olsam onların yerine her galibiyete veririm 30 bin prim
her halukarda kulüp karda olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Porto'lu Alex Telles : ''Beşiktaş'a grubundaki ilk mağlubiyeti kendi evinde yaşatacağız. Özellikle Quaresma, bu sefer ki maçta benden korkabilir, bunu hissedebiliyorum.''

Quaresma : Hayırlısı be Gülüm :D :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: