Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5777390 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

bu vasat haliyle Başakşehir'in en iyisiydi düşün sen rezilliği...

Visca girdi de golü attı zor aldılar 1 puanı REZİLLER.  :ok:

adamlar as kadro ile çıkmıyorlar ki.

Sanki her sene avrupa ligine katılıyorlar.

Avrupaya yedek kadro ile çıkılır mı ?

3 büyükler ne zaman avrupada yedek kadro ligde as kadro ile çıktı.

Ülke puanını hiçe sayıyor bu başşakşehir.

Çevrimdışı EMİR EMRE

adamlar as kadro ile çıkmıyorlar ki.

Sanki her sene avrupa ligine katılıyorlar.

Avrupaya yedek kadro ile çıkılır mı ?

3 büyükler ne zaman avrupada yedek kadro ligde as kadro ile çıktı.

Ülke puanını hiçe sayıyor bu başşakşehir.

onu diyorum işte, rotasyonu bu kadar kötü bir takım ligde ne kadar ilerleyebilir?

tam bir paradoks.

ligde ilerleyip avrupa'ya katılmak ve avrupa'ya katılınca ligde başarılı olmak için kötü rotasyon oyuncuları ile oynamak?

kafayı yersin.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Abdullah Avcı’nın kariyerinde UEFA Avrupa Ligi performansı:

10 maç
0 galibiyet
4 beraberlik
6 mağlubiyet

Tek dertleri Beşiktaş'a nasıl puan kaybı yaşatırım 

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı onder23

2 sene önce 7 puan aldık Avrupa Ligi grubundan çıkamayınca. Ondan önceki sene de 11 aldık, son 16'ya kalmamıza rağmen puan toplayamadık o sene. (Asteras beraberlikleri, Brugge yenilgileri)

Bu sene 20 ve seneye 20 toplasak, 70 oluyoruz. 70'le ulaşabileceğimiz sıra 17-18. O da ikinci torba için yeterli değil.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method5/trank2019.html
Burada şaunki puanlarla 2019 senesine nasıl başlanılacak o gözüküyor.
Şuan ki(17/18 sezonu) alınan puanlarla 2019 senesinde ki sıralama da 19. olarak gözüküyoruz.
Grupta bir galibiyet alıp çıkarsan tur atladığımız için 5 paun+2paun daha geliyor. Bizi 16 ya sokabilir. Tabi şaun için arkamızda chelsea tothenham gibi takımlarda var.
Yani ilk 16 sırada ki takımlar arasında ciddi bir şekilde olabiliriz gelecek sene için.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2017, 23:39:26 onder23 ]

Çevrimdışı Rasim

https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method5/trank2019.html
Burada şaunki puanlarla 2019 senesine nasıl başlanılacak o gözüküyor.
Şuan ki(17/18 sezonu) alınan puanlarla 2019 senesinde ki sıralama da 19. olarak gözüküyoruz.
Grupta bir galibiyet alıp çıkarsan tur atladığımız için 5 paun+2paun daha geliyor. Bizi 16 ya sokabilir. Tabi şaun için arkamızda chelsea tothenham gibi takımlarda var.
Yani ilk 16 sırada ki takımlar arasında ciddi bir şekilde olabiliriz gelecek sene için.
suanda 55 puanimiz var gruptan ciktigimizi kabul edersek 5+ dört en az dört macimiz daha var alacagimiz puanlarla 65 bandina gelebiliriz seneyede böyle bir puan ortalamasi yakalarsak 85 civara olmasi icten bile degil 2019/20 de ikinci torba mümkün bence :bandit:
Beşiktaş!

Türk futbolunun katili Türk medyası.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

2.torba zor gibi. Sevilla bile son 5 yilda 2 3 kere kazandi uefa kupasini ona ragmen 2.torbanın son takimlarindan.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

değil son 5, 55 yıl almasak da olur
1 Türkiye şampiyonluğu 20 Türkiye kupasından evladır

Katılmıyorum. Ne olursa olsun yerli olarak en buyuk 2.kupa. bu kadar küçümsemenin mantigini anlamadim. Diyelim ki ligi kazanamadık. 0 kupa ile bitirmis olacagiz. Turkiyeyi domine etmek istiyorsak butun kupalari onemseyecegiz.

Çevrimdışı tangaz

Abi yaninda surekli 300mg Aspirin tasi. Yatagin yaninda da tut. Kalp krizi isaretleri belirirse hemen bir tane cigneyerek yut. Zaman kazandirir hastahaneye gidene kadar. Aslinda bu tavsiye herkes icin gecerli. Ayrica senin ozelinde her gun 1 tablet aspirin alman kesinlikle faydali olur, her gun 100-300mg arasi.

teşekür ederim, nasılsa bi gün ölecez bu adaletsiz dünyada nasılsa beşiktaşlıyız. @BesiktasTaraftari2017

abi dişciye acil gidersem napıcm @sozkul
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

beyler siper alın tffden girip tahkime pfdkya medyaya özetle beşiktaşlı olmayan her unsura dalacam içinden geçecem.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

yönetimin açıklamasını yumuşak buldum derhal dava açmalıyız iş hukuka aykırı insan hakları mahkemesine verip 100 milyon dolar tazminat dawası açalım.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

yönetimin açıklamasını yumuşak buldum derhal dava açmalıyız iş hukuka aykırı insan hakları mahkemesine verip 100 milyon dolar tazminat dawası açalım.
Daha ne deselerdi abi :D resmen cıkarıp vurmuşuz :evillol:

Asmak kesmek lazım kelle uçurmak lazım :D 

Çevrimdışı tangaz

bu kararı alanlarda onayanlarda okudukları hukuk kitabını bi taraflarına monte etsinler nazik vücudlarında yoksa biz münasip şekilde .... die bir açıklama yapılabilir matkabı çıkardın mı vurmak yetmez matkabı kullanacaksın delipgeçeceksin deldiğin deliği azcık dairesel hareketlerle genişleteceksin vida dübel falan rahat şeyolsun :bandit:

Çevrimdışı Necmi

İkinci torba imkansız gibi abi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yoo imkansız değil  şu önümüzdeki iki maçı kazansak 16 dada biraz puan getirsek
büyük ihtimal ikinci torbaya kıyıdan köşeden sızarız.
mesela napoli 13. sırada 74 puanı var. 16 puanı silinecek 58 puanı kalacak şu an bizim gruptan
çıktığımızı farzediyorum 54 puanımız oluyor iki galibiyet puanlarımızı eşitleyecek
şu anda 12 takım net olarak altımıza inecek 5-6 takımda şu anda puan olarak bizden düşük ama yollarına devam ediyorlar bundan sonra alacakları puanlar önemli en az 3 tanesinin ineceğini düşünüyorum 15 takım eder bu bize plan gerçekleşirse bizi 17. sıraya yükseltir. birde söylediğim gibi 4-5 puan daha ekleyebilirsek zaten kesin olur16 nın altına düşeriz.
Eğer uefada yürüseydik bu sene ikinci torbayı garantilerdik bence şimdi 16 ya kalınca mutlaka
galibiyet lazım iki maçtanda birini kesin kazanmamız lazım eğer 16 yı geçip çeyrek yaparsak o zaman ikinci torba garanti olur. Bizim bu sene en büyük avantajımız ülke puanlarının silinmesi geriye dönük 5 yıllık puanlar siliniyor bizden 6.00 puan giderken baş altı takımlardan 13.00 puan gidiyor bizi hepsine 7 puan daha yaklaştırıyor. mesela manunun bu sene 37 puanı birden silinecek şu anki duruma göre 51 puanı olacak bundan sonra alacaklarıyla en fazla 60-61 olur. daha düşükde olabilir 16 da yapacağı performans önemli  birde üstümüzdeki her takımın şl ye gelecek sene katılacağını varsayıyorum. katılamayan olursa buda artı işler.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Yani hakemlere saydiriyoruz da, insan su Avrupa maclarini gorunce acaba haksizlik mi ediyoruz diyor kendi kendine. Belki de art niyetli degil sadece inanilmaz yetersizler₁. Cuneyt C. Ronaldo'yu delirtmis 1 metre ofsayttan gol atmis Tottenham. Halis net elle oynamayi gorememis. Ya da Besiktas'a cektirirken olayin dozunu arttirip Besiktas artik Avrupa takimi, o zaman butun Avrupa takimlarinin cekecegi var bizden diye mac yonetiyorlar.  :evillol:

Siz daha durun Avrupa takimlari, hele macinizi Palabiyik Ali yonetsin o zaman gorursunuz. :D

Çevrimdışı Necmi

Katılmıyorum. Ne olursa olsun yerli olarak en buyuk 2.kupa. bu kadar küçümsemenin mantigini anlamadim. Diyelim ki ligi kazanamadık. 0 kupa ile bitirmis olacagiz. Turkiyeyi domine etmek istiyorsak butun kupalari onemseyecegiz.
iki kupayı zor götürürken üçüncü cepheyi açarsan üçde sıfır yaparsın bu kadar basit.
kupanın hiç bir değeri yokken şampiyonluk ve avrupayı neden riske atasın. biz gruptan çıkıoyruz
bu ne demek biliyormusun hemen hemen sezon sonuna kadar her hafta iki maçın olacak demek oluyor
as kadronu kupayada çıkarırsan 60 a yakın maç oynatacaksın. bunu avrupanın başaltı takımları bile yapmaz.
birde şl de çeyrek falan yapma ihtimalin olursaki buraya geldik zorlamak gerekiyor. avrupada
alacağım her puan türkiye kupasından değerli. bizim avrupada 20 puanın üstüne çıkmamız gerekiyor
mümkün olursa 23+ olmalı bunun için 3 galibiyet daha lazım yemişim teneke kupayı hiç bir değeri yok
süper kupanında bir hükmü yok mümkünse hiç oynamayalım reddedelim sadece ceza olarak dönüyor bize.
yada taraftar götürmeyelim çağrı yapalım taraftara bilet almasınlar u21 ile çıkıp oynayalım.

Çevrimdışı Necmi

Yani hakemlere saydiriyoruz da, insan su Avrupa maclarini gorunce acaba haksizlik mi ediyoruz diyor kendi kendine. Belki de art niyetli degil sadece inanilmaz yetersizler₁. Cuneyt C. Ronaldo'yu delirtmis 1 metre ofsayttan gol atmis Tottenham. Halis net elle oynamayi gorememis. Ya da Besiktas'a cektirirken olayin dozunu arttirip Besiktas artik Avrupa takimi, o zaman butun Avrupa takimlarinin cekecegi var bizden diye mac yonetiyorlar.  :evillol:

Siz daha durun Avrupa takimlari, hele macinizi Palabiyik Ali yonetsin o zaman gorursunuz. :D
neden haksızlık hakemler dediğin türk hakemler işte kötü hakem kötü hakemdir avrupadada
böyle burdada böyle. şu şlde oynadığımız hakemlere bir bak hata yapmıyorlarmı ama hatalarda eşit
dağılıyor. ilk monaco maçında bir golümüzü yedi ama diğeride ofsayttı. bak hatalarını ortada maç
yönettiğini görürsün. Türk hakemleri öyle değil direk manuple ediyorlar maçları. hatalar hep bir
takımın aleyhine oluyor. haksızlıkmı ediyoruz. berbatlar.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

neden haksızlık hakemler dediğin türk hakemler işte kötü hakem kötü hakemdir avrupadada
böyle burdada böyle. şu şlde oynadığımız hakemlere bir bak hata yapmıyorlarmı ama hatalarda eşit
dağılıyor. ilk monaco maçında bir golümüzü yedi ama diğeride ofsayttı. bak hatalarını ortada maç
yönettiğini görürsün. Türk hakemleri öyle değil direk manuple ediyorlar maçları. hatalar hep bir
takımın aleyhine oluyor. haksızlıkmı ediyoruz. berbatlar.

Esprisine soyluyorum. Yoksa bize yapilanlari gormuyor degiliz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Halis Özkahya'ya bundan sonra Avrupa'da kesinlikle maç vermezler.

İns ülkemizdede vermezler dicemde kime dicem

Çevrimdışı Necmi

Halis Özkahya'ya bundan sonra Avrupa'da kesinlikle maç vermezler.

İns ülkemizdede vermezler dicemde kime dicem
bence ali palabıyığada vermezler hatanın büyüğü onun
aslında buna hata diyede bakılmaz böyle hata olmaz

Çevrimdışı Librarius

Bazi tipler var ki inanin artik mide bulandiriyorlar. Bunlardan biri de hangi sifatla Besiktas'i yazdigini kavrayamadigim Sinan Vardar. Yazilarinin hic degismeyen 2 icerigi var. Takim puan kaybederse firsat bu firsat deyip yonetime geciriyor (Genclerbirligi macindan hemen sonra FB'li bir soytarinin baskana Fetocu iftirasi attigi bir haberin linkini paylasti twitter'dan, buyuk tepki gorunce "ben yazmadim yegenim yazdi" dedi). Takim kazanirsa bu sefer oyle abartili bir Senol Gunes ovgusune girisiyor ki kulubu komple Senol Gunes idare ediyor gibi lanse ediyor.

Monaco macindan sonra yazdigi yazida yine Senol Gunes cok buyuk sans, sadece futbol takimini yonetmiyor, kulubude basarili bir sekilde idare ediyor dedikten sonra, yine utangac utangac yonetime cakmis. Yahu bu nasil bir hazimsizliktir, bu eleman hangi sifatla Besiktas'i yaziyor? Kulubun tarihinde kara bir leke olarak kalacak Demiroren yonetimlerinin bir parcasi olarak hic mi utan miyorsun yonetime laf atarken? Artik midem bulaniyor Besiktas'in isminden nemalananlari gorunce.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Sekip Mostoroglu 2 gun once cikip "Oguzhan'a verilen ceza haksiz" demis ve bazi Besiktaslilari sasirtmisti. Ben de cok sasirmistim. Fakat aciklamalarinin tamamina bakinca ne denli bir algi oyunu yaptigi daha net anlasiliyor. Diyor ki Oguzhan'a verilen ceza fazla ve haksiz. Fakat, hemen sonra sunu demis: "haksiz ama tahkim kurulu bu cezayi daha assagi cekemez ve boylece onanir."  Sureti haktan gorunup, camiaca kafayi taktiklari Caner'i bitirme pesinde. Tahkim kurulu uye komposizyonunda FB'liler agirlikta. Resmen onlara medya uzerinden bir talimat gondermis, kurul uyeleri de bu talimati dogrultusunda hareket etmisler. 

Çevrimdışı Librarius

Erman Toroglu'nun hangi takimi tuttugu artik ayan beyan ortaya cikti. Herif cok fanatik bir GS'li, hem de oyle boyle degil. Bugun Aspor'da yayimlanan bir programa telefon baglantisi yapti ve Caner'e verilen cezanin hakli bir ceza oldugunu savundu. Bu karar bir milattir dedi. Fakat bu haysiyet celladi milat derken Muslera ve Valbuena'nin goruntulerle sabit kufurlerinin cezasiz birakildigindan hic bahsetmedi. Boyle bir haysiyetsizlik ve iki yuzluluk olur mu?

Bu arada Ali Palabiyik'a dusuk perdeden elestiri getiren Erman GS macindan itibaren Cuneyt Cakir'i biciyor resmen. Belhanda'nin atilmasi haksizmis. Bugun yaptigi telefon baglantisinda Mete Kalkavan ve Cuneyt'i bicti resmen. Turk futbolunda seviyeyi asagi cekenlerin basinda bu eyyamci herif geliyor.

Çevrimdışı Librarius

Caner Erkin FB macinda diz cokup Besiktas taraftarini selamladiktan sonra FB'lilerin hedefi oldu. Basindaki FB lobisi duzenli olarak Caner'in aleyhine calisiyor. Kufur olayi isin tuzu biberi oldu. (Hakaret Yasak)₅ olan (Hakaret Yasak)₅ yapar zaten fakat bazi Besiktasli hesaplarin cocugu yem etmesine ne diyecegiz? Sanki kufur eden tek oyuncu Canermis gibi. FB'lilerin ekmegine yag surduler resmen. Tamam Caner bizim icin cok yeterli bir solbek degil ama cocugu bitirmeye yonelik oyunlarin bir parcasi olan Besiktasli saflara ne oluyor? TFF'ye ve renkli lobilere inat Caner Erkin'e sahip cikmak lazim.

Etiketler: