Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5778264 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Abi yaninda surekli 300mg Aspirin tasi. Yatagin yaninda da tut. Kalp krizi isaretleri belirirse hemen bir tane cigneyerek yut. Zaman kazandirir hastahaneye gidene kadar. Aslinda bu tavsiye herkes icin gecerli. Ayrica senin ozelinde her gun 1 tablet aspirin alman kesinlikle faydali olur, her gun 100-300mg arasi.

Dişçiye gitmeden 48 saat önce kes aspirini, sonra diş eti kanamasını durduramıyorlar  :icool:

Çevrimdışı sozkul

İkinci torba imkansız gibi abi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben seneye ikinci torbadayız deyince, Necmi imkansız filan gibi şeyler söylemişti, şimdi Necmi çıkarız diyor tuncaboylu imkansız diyor..
Değişmeyen gelişemez, gelişmeyen değişemez.
Hayatın diyalektiği işte.. :D

Çevrimdışı tuncaboylu

ben seneye ikinci torbadayız deyince, Necmi imkansız filan gibi şeyler söylemişti, şimdi Necmi çıkarız diyor tuncaboylu imkansız diyor..
Değişmeyen gelişemez, gelişmeyen değişemez.
Hayatın diyalektiği işte.. :D
100 puanı olmayan ikinci torbaya zor
girer abi.

Biz bu seneden sonra 2 sene daha 20 puan toplarsak belki gireriz.

Çevrimdışı sozkul

100 puanı olmayan ikinci torbaya zor
girer abi.

Biz bu seneden sonra 2 sene daha 20 puan toplarsak belki gireriz.

1 sene daha toplarsak gireriz

Çevrimdışı tuncaboylu

yav amma takılı kaldın şu 1.ci 2.ci olayına :)

Bırak tadını çıkart.
Konu değişti, torbalara geçtik.

Torbacılar eklesin. 

Çevrimdışı tuncaboylu

1 sene daha toplarsak gireriz
2 sene önce 7 puan aldık Avrupa Ligi grubundan çıkamayınca. Ondan önceki sene de 11 aldık, son 16'ya kalmamıza rağmen puan toplayamadık o sene. (Asteras beraberlikleri, Brugge yenilgileri)

Bu sene 20 ve seneye 20 toplasak, 70 oluyoruz. 70'le ulaşabileceğimiz sıra 17-18. O da ikinci torba için yeterli değil.

[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2017, 21:15:07 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

2 sene önce 7 puan aldık Avrupa Ligi grubundan çıkamayınca. Ondan önceki sene de 11 aldık, son 16'ya kalmamıza rağmen puan toplayamadık o sene. (Asteras beraberlikleri, Brugge yenilgileri)

Bu sene 20 ve seneye 20 toplasak, 70 oluyoruz. 70'le ulaşabileceğimiz sıra 17-18. O da ikinci torba için yeterli değil.

Ya gardas sen yetkili bi abiye benziyin

Bu gsnin avrupada clye katildigi zamanlarda fetocu oldugunu dusundugum bir kurum vardi habire yok efenim gs turkiyenin gururu yok efenim gs avrupada ilk10da falan diye algi yapilirdi algi kelimesi de yoktu insanalrda ozamanlar guzel guzel yapiyordu fetocular islerini o kurum no,du khk ile kapatildi mi?

Neden gastelerde goremiyoruz besiktas bu sirada falan filan

Çevrimdışı cursedofdragon

KAMUOYUNA DUYURU
Dürüstlük ve adalet başta olmak üzere ahlaki unsurları ve insani erdemleri her şeyin üzerinde tutan, hukukun üstünlüğünü ve efendiliği düstur edinmiş Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak PFDK’nın futbolcumuz aleyhinde almış olduğu fahiş, oransallık ilkesine aykırı ve hakkaniyete uygun olmayan kararının Tahkim Kurulu tarafından onandığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.
Hukukun en temel ilkesi "Kanunilik İlkesi" olup buna göre, hiç kimse kanunun açıkça suç saymadığı bir fiilden dolayı cezalandırılamaz; hiç kimse bir fiil için kanunda gösterilen ceza dışında bir ceza ile veya kanunda gösterilen cezadan daha ağır bir ceza ile cezalandırılamaz.
Kanunun uygulanması keyfilik teşkil edemeyeceğinden, bir eylemin sevk gerektirip gerektirmediği, soruşturma neticesinde cezasının ne olduğu mevzuat hükümleri ile sabit olmalıdır. Ancak futbolcumuz Caner Erkin hakkında yapılan “yargılama” süreci, hukukun temel ilke ve prensiplerine aykırı olarak, mevzuat hükümlerinin dışında sosyal medya ve sanal ortamlarda çarpıtılarak yaratılan algıyı bertaraf etmek amacıyla yürütülmüş ve nihayetinde karara bağlanmıştır.
Futbolcumuz hakkında alınan bu karar ve yargılama usulü açık bir hukuk skandalıdır.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun hukuk kurulları, algı yönetimi yapılan yerler değil, adil yargılama yapılan yerler olmalıdır. Bu tür hukuki çelişkiler ve adil yargılama haklarını hiçe sayan kararlar, spor kamuoyunun, TFF'ye ve kurullarına olan inancını zedelemektedir.
PFDK ve Tahkim Kurulu tarafından verilen kararın gerekçesinin hukuki dayanaktan yoksun olması, kurulların ciddiyetini ve yeterliliğini sorgulamamıza neden olmuştur. Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak her şeyden önce TFF Tahkim Kurulu'nun almış olduğu bu kararın “gerekçelerini” açıklamasını beklemekteyiz.
Ayrıca yabancı futbolcu sayısı sınırlandırılması, yeterince yerli futbolcu yetişmemesi sıkıntılarının konuşulduğu bir dönemde; maçın hemen ertesi günü içtenlikle kamuoyundan özür dileyen Milli bir futbolcunun, hatasından ders almasını sağlayıp Türk futbolu adına kazanılması gerekirken 6 hafta sahalardan uzak kalacak olması da her şeyden önce Türk Futbolu adına bir kayıptır.
Bu vesile ile kulübümüz hakkında başlatılan ve sistemli şekilde yürütülen algı operasyonunun farkında olduğumuzu, bu operasyon ve operasyonu yürüten ilgililerin tarafımızca itina ile izlendiğini, efendiliğin; yeri geldiğinde dişimizi göstermekten geri duracağımız anlamına gelmediğini, başta büyük Beşiktaş camiası olmak üzere tüm kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.
BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULUBÜ

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya gardas sen yetkili bi abiye benziyin

Bu gsnin avrupada clye katildigi zamanlarda fetocu oldugunu dusundugum bir kurum vardi habire yok efenim gs turkiyenin gururu yok efenim gs avrupada ilk10da falan diye algi yapilirdi algi kelimesi de yoktu insanalrda ozamanlar guzel guzel yapiyordu fetocular islerini o kurum no,du khk ile kapatildi mi?

Neden gastelerde goremiyoruz besiktas bu sirada falan filan
Ben de sinir oluyorum.

CL'de 3'te 3 yapıyoruz, hemen üstünü örtmeye çalışıyor adı herifler.

Şu medyaya ayar vermek lazım artık.

Bak Aziz'e, herif kendi tasmalı kuklası Ahmet Ercanlar'ı itin popişine sokup sokup çıkarmış bugün resmi siteden. Ahmet Ercanlar diyorum bak, okurken inanamadım.

Çevrimdışı mylife1903

efendiliğin; yeri geldiğinde dişimizi göstermekten geri duracağımız anlamına gelmediğini, başta büyük Beşiktaş camiası olmak üzere tüm kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

Kim yaziyor bu sacmaliklari yahu

Romantizmine sicam arkadas

Çevrimiçi Rasim

böyle sert bir aciklamaya ihtiyacimiz vardi  :claps: :claps:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

1998 yılında 6384 sicil ile febe kongre üyesi olan tahkim başkanı Halit Fahri Gültekin' den ne karar bekliyorduk ki?

https://eksisozluk.com/halit-fahri-gultekin--3342493?p=1

Çevrimiçi Rasim

80-90 arasi puan bizi ikinci torbaya cikartir bu senekiler yetmez ama seneye alacagimiz 20 üstü puan ikinci torba icin yeterli olur bence  :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

bundan sonra hic bir futbolcumuz, yöneticimiz ve teknik heyetimiz katiyen özür falan dilemesin hep üstünü örtmemiz lazim adamlar sikeyi akladi yaw yeter artik biz efendilik tasladikca üzerimize geliyorlar  :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı ekrembaser

Twitter’da gerçekten takımın ve yönetimin başarısız olmasını bekleyen bir güruh var Caner’in cezasını indirtmediler ağırlıklarını koyamadılar algısı yapılıyor. Yönetimin üstüne fazla gidiliyor bence adamlar düzeni kurmuşlar bugün takip ettiğim bir Twitter kullanıcısı yazdı 38 yaşındaki emre doping yaptığı için mi oynamıyor diye sormuş göksel İBB ninyarısının Araplara satılmak üzere olduğunu açıkladı tahkim PFDK fb kongre üyelerinden oluşuyo. Kurgulanmış bir senaryoda bizi aşağı çekmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Şu ortamda yönetimden vur,kır , parçala yapmasını beklemek şampiyonluğa el sallamak demektir

Çevrimdışı sozkul

efendiliğin; yeri geldiğinde dişimizi göstermekten geri duracağımız anlamına gelmediğini, başta büyük Beşiktaş camiası olmak üzere tüm kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

Kim yaziyor bu sacmaliklari yahu

Romantizmine sicam arkadas

Burası çooook kötü olmuş, fenerin açıklamalarina benizyor, hemen silsinler..
Cehennnem donana kadar Beşiktaşşşşşşşş.. ben gidip Lucifer'in son bölümünü izleyeyim..

başşağın yine içinden geçiyorlar.

Ülke puanını batırmaya devam ediyorlar.

Çevrimdışı sozkul

başşağın yine içinden geçiyorlar.

Ülke puanını batırmaya devam ediyorlar.

rotasyon'mu yaptılar yine? açtım şimdi, adeboyar yok, emre yok, Visca var mı emin değilim...

Çevrimdışı Ersoy

Açıklama güzel olmuş.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ekrembaser

Yok abi Avrupa maçından önce hepsi sakatlanıyor sonra Başakşehirin muhteşem doktorları üç gün içinde turp gibi yapıyorlar adamları

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dün Talisca olmadan gayet akıcı bir oyun oynadık. Açıkçası ben çok beğendim.

Beyzade dün maça girdiğinde oyuncu arkadaşlarının emeğini hiçe sayarak yanından geçen toplara koşmaya bile tenezzül etmedi.
Zaten sorumluluk alacak olgunluğa sahip olmadığını biliyorduk dünde kendi küçük aklınca tavır koydu.

Porto maçında gerçekten oynamak isteyip istemediğine lig maçlarında kendisi kara verecek.
Benim görüşüm Talisca' nın bunu umursamadığı yönünde, zaten takımdan da dışlandığını hissediyorum.
Bakalım tavırlarını olgunlaştırıp tekrar takımın bir parçası olabilecek mi?

Çevrimdışı mellfred

Dün Talisca olmadan gayet akıcı bir oyun oynadık. Açıkçası ben çok beğendim.

Beyzade dün maça girdiğinde oyuncu arkadaşlarının emeğini hiçe sayarak yanından geçen toplara koşmaya bile tenezzül etmedi.
Zaten sorumluluk alacak olgunluğa sahip olmadığını biliyorduk dünde kendi küçük aklınca tavır koydu.

Porto maçında gerçekten oynamak isteyip istemediğine lig maçlarında kendisi kara verecek.
Benim görüşüm Talisca' nın bunu umursamadığı yönünde, zaten takımdan da dışlandığını hissediyorum.
Bakalım tavırlarını olgunlaştırıp tekrar takımın bir parçası olabilecek mi?
Çok zor. İyi oynadıkça keyiflenen bir tip kaybedip başarısız oldukça silikleşenlerden. Kazanan karakteri yok kazanma arzusu olduğunu da sanmıyorum
Daha önce de yazmıştım onun için skorun ne olduğunun bir önemi yok.
gol atabilmişse onun için yeterlidir.
dikkat edin gol atarsa yatışa geçiyor
Toplara, ikili mücadelelere asla girmiyor.
geçen yıl daha arzuluydu yine de.
buna 20m Avro vereceğimize devletten arsa kiralayıp ceviz dikelim daha iyi

Çevrimdışı mellfred

son maçlar üzerinden hocaya çok attık tuttuk ama oyuncuların ciddi ciddi maç seçtikleri kanaatindeyim artık.
Özellikle Talisca ve Oğuzhan’ın sözleşme sıkıntıları nedeniyle ligi pek sallamadıklarına inanıyorum.
Talisca sadece cl’ye asılıyor Oğuzhan da benzer şekilde eskisi kadar kazanma arzusu göstermiyor. SöLeşme uzatmakta da pek arzulu görünmüyor. Bu iki adamın oyun sorumsuzluğuyla kaZanmamız çok zor. geçen yılın en kilit 4 oyuncusuydu bu ikisi. Oğuzhan’ı Tolga’yla ikame edebiliriz ama maalesef taliscanın alternatifi de yok.

bi oyuncu kendini hiç mi geliştiremez yav :)

Hocanın kerimi oynatmadıgından varmış bir sebep hiçbirşey yok adamda hep aynı :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

bi oyuncu kendini hiç mi geliştiremez yav :)

Hocanın kerimi oynatmadıgından varmış bir sebep hiçbirşey yok adamda hep aynı :)

bu vasat haliyle Başakşehir'in en iyisiydi düşün sen rezilliği...

Visca girdi de golü attı zor aldılar 1 puanı REZİLLER.  :ok:

Etiketler: