Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780954 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı cursedofdragon

göztepe maçına hüseyin göçeği vermişler.

Tosic,sol arka adele zorlanma,
Hutchinson,sol arka adele zorlanma,
Tolgay,sağ baldır adele zarında kanama,
Gönül, sağ diz kapsülde gerilme.

Çevrimdışı tangaz

saadet?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

Maça değil savaşa çıktık herhalde
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

pektemek.

gülhan ben 42 yaşında ailesinin yarısını 60ı görmeden kalpten kaybetmiş bir adamım dil altı hapımı almadan söylemeyin şöle pektemek kOybaşı falan gibi şeyleri.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

Mitroviç
Medel
Talisca
Necip

İş görür mü?

Çevrimdışı simocan

Mesafeler kısalıp, pas istasyonu olacak oyuncu sayısı artınca metrajı düşük, akıcı bir pas trafiği izledik. @simocan

Haklısın üstad ben çok beğendim. kaldı ki bulduğumuz vuruş pozisyonları hep bu atakların sonucunda oldu.
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı yoruk

Yalnız şu anki durumda 2.sırada olan takımlar daha tehlikeli.Biz de lider olmasak mı acaba ?

Çevrimdışı matias_27

Necmi abi maalesef gerçekten de yanılıyorsun bence talisca konusunda. talisca olmadığı zaman defans ve forvet arasındaki mesafe daralıyor ve daha iyi ve daha seri paslaşıyoruz. talisca oynadığı zaman hücum ve defans arasında geniş boşluklar oluşuyor ve mesafe artıyor bence atiba-tolgay-ozzy gayet iyi kapattılar orta sahayı ve çok güzel seri paslaşmalar izledik. ta ki tolgay oyundan çıkana kadar . tolgay da oyundan çıktıktan sonra orta sahamız ve rakibinde orta sahası yol geçen hanına döndü. hatta şenol hoca kendsi itiraf etti maçtan önce talisca oynadığı zaman orta sahada sıkıntı yaşıyoruz diye
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı yoruk

Mitroviç
Medel
Talisca
Necip

İş görür mü?
Medel defans , Necip-Ozi-Talisca orta alan.Yani Mitrovic yok  :D
Medel de bir zahmet artık iş görsün yani.

Çevrimdışı tangaz

futbol sonuç oyunu taliscalı 3 maç 3 galibiyet taliscasız ilk maç ve gelen beraberlik...  :bandit:

Çevrimdışı matias_27

Necmi abi maalesef gerçekten de yanılıyorsun bence talisca konusunda. talisca olmadığı zaman defans ve forvet arasındaki mesafe daralıyor ve daha iyi ve daha seri paslaşıyoruz. talisca oynadığı zaman hücum ve defans arasında geniş boşluklar oluşuyor ve mesafe artıyor bence atiba-tolgay-ozzy gayet iyi kapattılar orta sahayı ve çok güzel seri paslaşmalar izledik. ta ki tolgay oyundan çıkana kadar . tolgay da oyundan çıktıktan sonra orta sahamız ve rakibinde orta sahası yol geçen hanına döndü. hatta şenol hoca kendsi itiraf etti maçtan önce talisca oynadığı zaman orta sahada sıkıntı yaşıyoruz diye

bilmiyorum belki taliscalı daha iyi de olabilir ama ben ilk defa bu kadar pozisyona girdiğimiz , kutuya daha fazla adamımızın girdiğini, daha fazla gol pozisyonu bulduğumuzu düşünüyorum. dün hakikaten şansızdık babelin q7 nin cenkin kaçırdıkları çok kolay pozisyonlardı. ha taliscanın extra özelliklerinden biri winner olması ama o özelliği de durunca çekilmiyor

Çevrimdışı atakan eraslan

cepheden sağına gelen toplarda bir enaylik var usta.
çok fena takıntı yaptı bu mevzu bana.

En azından topa uçuo , çıkarıo çıkaramıo ama tolga gibi her şutu iki ayak üstünde kaleye girerken seyretmio , ben de buna takığım

Çevrimdışı atakan eraslan

hiç biri bi roşu deel dostum

işin garip yanı man of the match ise yediğimiz her gol sonrası topu fileden çıkarıp koşarak santraya diken Sanlı kaptan.

Allahtan o günlere şahit olmadım :)

futbol sonuç oyunu taliscalı 3 maç 3 galibiyet taliscasız ilk maç ve gelen beraberlik...  :bandit:

bide lige bakalım mı :D

Çevrimdışı simocan

En azından topa uçuo , çıkarıo çıkaramıo ama tolga gibi her şutu iki ayak üstünde kaleye girerken seyretmio , ben de buna takığım

Orda vuruşta çok iyiydi aslında fabri biraz ilerde açıyıda kapatmıştı ama vuuş çok iyi geldi kalecinin yapabileceği çok bi şey yoktu sanki.
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı kyiv

Medel defans , Necip-Ozi-Talisca orta alan.Yani Mitrovic yok  :D
Medel de bir zahmet artık iş görsün yani.

Bu hırvat çocuk çürüyecek kenarda :alala: üstüne vida da geliyor. Pepe vazgeçilmez, asla kesemeyiz. Tosic can siparane oynuyor ona da yazık olacak. Nasıl çıkacak Hoca bu işin içinden? Benim bildiğim Şenol Hoca Vidayı 2018 eylülünde oynatmaya başlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

biz lider fln olmayalım gurupta... yasaklı sitenin haberi tutarsa vay halimize... böyle ikincimi olurmuş... münih,çelsi,juve, liverpul, gerçek madrid.

bizde ikinci olalım.. bu nedir arkadaş..
Söylüyorum da dinleyen yok.

İkinciler ve liderler arasında çok fark yok.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı matias_27

ha bi de kesinlikle ozzy ve talisca aynı anda orta sahada olmamalı bu artık çok net bir şekilde ortaya çıktı. talisca oynayacaksa arka ikili tolgay-atiba-medel kombinasyonu olmalı. çünkü gerçekten hem ozzy hem talisca ikisi aynı anda çok yumuşak kalıyor. tam olarak bizim takımı bozan orta sahamızı yumuşak yapan dönen topları alamayışımızın nedeni talisca ve ozzy nin aynı anda sahada olması

Çevrimdışı abdusta

Kötü senaryo
hem Porto-Hem Leipzig kalan maclarını kazanacak
Beşiktaş 2 maçı kaybedip,Leipzigden gol atamadan en az 3 fark yenilirse,
1 gol atıldığı takdirde Leipzigin 5 gol atması gerekecek..
% 0.001 bir ihtimal varmı var..
Halamın şusu olsa Amcam olurdu misali

Saygılar

Çevrimdışı Koa_lAA

Kötü senaryo
hem Porto-Hem Leipzig kalan maclarını kazanacak
Beşiktaş 2 maçı kaybedip,Leipzigden gol atamadan en az 3 fark yenilirse,
1 gol atıldığı takdirde Leipzigin 5 gol atması gerekecek..
% 0.001 bir ihtimal varmı var..
Halamın şusu olsa Amcam olurdu misali

Saygılar

5 değil 4 dür o bence.. hani biz 2 farkla yendik onlar 3 farkla yenmiş olur ve ikili averajda geçerler bizi diyerekten..

Çevrimdışı abdusta

İşaret ettiğiniz gibi Oguzhandan bahsediliyor
ama aklıma geçenlerde konuşulan senaryo geldi

Fikret Orman Arsenalden Oguzhanın yuzde 30luk satış hakkını almak istemişti,Arsenalle anlaşamadılar.
Acaba Oguzhanla bedelsiz kalıp Arsenalin yuzde 30luk payının kadük olması sonrada imza parası karşılıgında anlaşma yapılması hususunda bir
mutabakatmı var?

saygılar

Etiketler: