Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5785442 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi sozkul

bence bi daa düşün hiç mantıklı değil arkadaki medel mi gelip rakip stoperleri dövecek? adamları tutup perde yapıp ozzi sen devam et ben seni korurum mu diyecek  :D

Ozi'nin aslı işi boşluk gördüğünde dripling ve pas, yada direk ara pası atmak olacak, o kendine göre 10 oynayacak, senin hayalindeki 10 olmayacak tabiiki onu biliyorum.

Çevrimiçi sozkul

ozinin 10 oynayıp kaybolmadıgı maç yok umarım bu maç iyi iş çıkarır

Bu olmadı işte, ozi 10 oynayacaksa arkada Tolgay olmazzz, futbol 4 boyutlu bir oyun....

Çevrimdışı cursedofdragon

herkes dujunu alsın beyler ben aldım :D

Çevrimdışı tangaz

Ozi'nin aslı işi boşluk gördüğünde dripling ve pas, yada direk ara pası atmak olacak, o kendine göre 10 oynayacak, senin hayalindeki 10 olmayacak tabiiki onu biliyorum.

o dediğini yapınca 8 oluyor abi 10 olmuyor ki...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

İnşallah 10 numara 10 numara oynar da sizi de yanıltır.Seni okuyan da 10 numara değil de saki kavgaya adam topluyoz zanneder.

Tamam fizik olarak bi sosa  bi mesut değil gömdüğünüz kadar kötü de değil yani

Yerine oynayan talisca çok mu güçlü sanki kız gibi oynuyor bişe olacak diye ayağını topa uzatmıyor hergele :D

Bi şutu bi de kafa özelliği var başka da bi numarası yok valla.Hani şu eski kungfu filimlerindeki sarhoş tekniğini yapan kungfucular gibi sahada ha yıkıldı ha yıkılacak kerata
Kavga olacak sahada kavgasiz mac mi olur. Kavgaya ben oguzhani yanima alip girmem
Bu fransizlar genc guclu
Pepe tosic quaresma medel falan girmek lazim kavgaya

Oguzhanla kavgaya girernin burnu kirilir

Oguzhan kibar cocuk oguzhank alip avm gezeceksin bogaza balik yemeye gideceksin ne bilem taliskayi alip 3-5-8 oynayacaksin falan, koken de oynanir mesela yanik oynanmaz

Çevrimdışı mylife1903

Hamsik'den sana sıra gelirse, tam sen sıra bende atacağım derken o sokar hep.. 😀
Adam aktif dinlenmeye gecince boyle bir iki odun da ben atarim abi

Çevrimdışı mylife1903

Bah bah gomise bah hele

Eyy ulan gomis sen bu ulkeden doviz cikartiyorsun hayallerinde kazanamayacagin paralari aliyorsun devletimizin cari acik midir nedir onuyusuna koyuyorsun sonra monakoya sans diliyorsun, tipine bah

Bah bah sufatina sican
Lan sen turk kahvesi icme, kalbin falan tekler

Çevrimdışı underworld

Hoca sanırım bizim konuşmaları okumuş @underworld ozi  10 numara oynayacak diyorlar. :D
Hayır efenim 1-6,
2-8 numara ile oynayacaktır

Bah bah gomise bah hele

Eyy ulan gomis sen bu ulkeden doviz cikartiyorsun hayallerinde kazanamayacagin paralari aliyorsun devletimizin cari acik midir nedir onuyusuna koyuyorsun sonra monakoya sans diliyorsun, tipine bah

Bah bah sufatina sican
Lan sen turk kahvesi icme, kalbin falan tekler

bir fransız takımının oyuncusu tabi ki fransız takımını desteklicek bunda şaşılası bir durum yok :D

@Necmi abi transfer konuştuğumuz için kızıyor ama buda son olsun :D

Fellaini'yi besiktas otelinde görmüşler.Gelecek sene için düşünülüyormuş.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadas yahu sizi nasil zehirliyorlar turkiyede hayret ediyorum

Aspor anahaberi izliyom giridkleri haber su

Vidyo hakem olsaymismis nasil degisirmis olay
Fb macinda cimbizla penalti cekmisler

Haber soyle devam ediyor
Vidyo hakemler penalti konusunda hemfikir olmusmuslugu belirtilmis, ikisi de penalti demismis oldugu bildirilmis, fbnin durumu 4-2 yapacagi ve paun kaybetmemismis olacagi aktarilmis

Lan goebels reyiz mezarinda ters donuyordur bunlari gorunce oha be boyunuz posunuz devrilsin allah cezanizi versin denildigi bildirilmis olup aktarilmis ve belirtilmis hatta kulislerde konusulmus

Çevrimdışı mylife1903

Kibar bisi dicem

Sen gelme ulan ayi

Çevrimiçi sozkul

o dediğini yapınca 8 oluyor abi 10 olmuyor ki...

Evet biraz 10 görünümlü 8.5 dan 10 oluyor. Adam gol atamıyor kardeşim neyapayım, tolgayda atamıyor, taliscada bi tek gol atıyor diğer kısmı yapamıyor, neyapcaz?

Hadi maça gidiyorum, sonra görüşürüz.

BU MAÇI ALACAZ BAŞKA YOLU YOK.
SİYAAAAAAAAHHHH!

Çevrimdışı mylife1903

Evet biraz 10 görünümlü 8.5 dan 10 oluyor. Adam gol atamıyor kardeşim neyapayım, tolgayda atamıyor, taliscada bi tek gol atıyor diğer kısmı yapamıyor, neyapcaz?

Hadi maça gidiyorum, sonra görüşürüz.

BU MAÇI ALACAZ BAŞKA YOLU YOK.
SİYAAAAAAAAHHHH!
Beyaz abi

Çevrimdışı Berat

Oğuzhan 10 numarada değil ilk 11'de dahi başlamamalı, herifin koşacak hali yok boşuna ortasahayi rakibe teslim ederiz. Bakalım ilk 11leri bekliyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhan 10 numarada değil ilk 11'de dahi başlamamalı, herifin koşacak hali yok boşuna ortasahayi rakibe teslim ederiz. Bakalım ilk 11leri bekliyoruz.
45dakika gotune cift turbo motor takip kosacak iki gundur formayla dolasiyorum ter icinde kaldi forma, formasini islatmayani cok pis gomerim ama cok pis. Islanacak o forma sikinca ter akacak formadan

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beyler yanlıs alarm. Fellaini değil ikiz kardeşiymis o . Herkes sapı ile yuttu valla

Çevrimiçi sozkul

Ben bu maça medel atiba talisca çıkardım. 1 puan yeter, baktım Talisca tekliyor, ikinci yarı tolgay ya da oğuzhanı alırdım, zaten yarım devre oynayabiliyor ikiside.
Bu arada negredo'yu talisca poziyonunda oynatmayı bir opsiyon olarak düşünürdüm.

Çevrimdışı mylife1903

Ben bu maça medel atiba talisca çıkardım. 1 puan yeter, baktım Talisca tekliyor, ikinci yarı tolgay ya da oğuzhanı alırdım, zaten yarım devre oynayabiliyor ikiside.
Bu arada negredo'yu talisca poziyonunda oynatmayı bir opsiyon olarak düşünürdüm.
45er dakika oynasalar daha iyi abi

Takimin ustuylr basiyla oynamaya gerek yok

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Talisca kadroda yok.
Şenol Hocadan beklenmicek bir karar.

Çevrimdışı Berat

Ben olsylardan sonra Medel'e 1dk. şans vermez hoca diye düşünüyorum ama fikrine kesinlikle katılıyorum abi.

Tek taktik Q7 orta Tali+Babel+Cenk kafa ve zincirin önemli halkası Tali yok.

Çevrimdışı mylife1903

Ben olsylardan sonra Medel'e 1dk. şans vermez hoca diye düşünüyorum ama fikrine kesinlikle katılıyorum abi.

Tek taktik Q7 orta Tali+Babel+Cenk kafa ve zincirin önemli halkası Tali yok.
Oguzhanla tolgay kesme kalir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

YORUM |

Emre Bol:

"Kardeşim Beşiktaş taraftarı maç alıyor, bunu gördük yani. Dünya'da Beşiktaş taraftarı dışında çok az taraftar maç alır. Adamın kulağını sağar ettiniz çıkarttınız ya böyle birşey olabilir mi? Örneği yok Dünya'da. Dünya'da olmıyacak birşey yani. Beşiktaş taraftarını gördükten sonra taraftarın gücüne inandım".

Ulan şu Fenerli ye de şunu söylettik ya başka bişey demeye gerek yok :tabe: :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Saniyorum hoca rakip mecbur gelecek, Oguzhan'in paslari duzgun arka alana paslar atar kontra ataklarda diye dusunuyor. Yanlis da degil ama Oguzhan cok etkisiz kalabiliyor o mevkide, ozellikle de oyunu geride kabul edecegimizi hesaba katarsak Oguzhan'in faydali olmasi zor gorunuyor. Ustelik ayni isi bos alan buldugunda Talisca da yapiyor ve gole daha yakin oynuyor Avrupa'da. Gerci sahada yurumesi sebebiyle uyarmak icin de Talisca'yi kesmis, fakat Oguzhan da ayni sekil.

Etiketler: