Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779418 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bence Türk futbolunda çözüm:

Yabancı Milli TD,
Yabancı Başkan
Yabancı Hakemler
Yabancı MHK
YAbancı PFDK

Kendimize karşı önyargılı olduğumuz için çözüm yabancılarda
hazır başlamışken 11 tanede yabancı oyuncu devşirsek tamamdır.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bence Türk futbolunda çözüm:

Yabancı Milli TD,
Yabancı Başkan
Yabancı Hakemler
Yabancı MHK
YAbancı PFDK

Kendimize karşı önyargılı olduğumuz için çözüm yabancılarda
Bütün bunlar olurken Erman Efendi, Şeytan Rıdvan gibileri mikserlik yapmaya , futbol profesörü siyasetçilerimiz  futbola müdahale etmeye, futbol dahisi halkımız da antrenörlük yapmaya devam edecek.
Bu durum taşıma suyuyla değirmen döndürmeye benziyor. Zihniyetler, eğitim sistemi değişmeden bir şey düzelecekmiş gibi durmuyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Haklısın
En zayıf bölgemizde Ömer Toprak oynamıyor  :alala:
Alman Milli takımını seçmiş olsaydı daha çok maça çıkmış olurdu.

Bu yüzden yabancı TD
yabancı Başkan diyorum  :)

Futboldan anlayan yabancı bir teknik trektor olsun ama lucescu gibi alzhemir değil :D

Adamlar emre can,mesut özil bütün devşirme Türk oyuncuları oynatıyorlar Alman milli takımında :)

Biz Ömer toprağı oynatmıyoruz ön libero'dan stoper yaratmaya çalışıyoruz.

Çevrimdışı atalay

Skor 2-0 olmuş ve bir kişi daha eksilmiş iken topu aldı-gitti, gol pozisyonunu oluşturdu. Oyuna konsantre olmalıyız. Olmayan dışarı.

Skor 3-0 iken yine oyunun içinde kalan birkaç isimden biri, sorumluluk alan ise tek oyuncuydu. Milli takımda da pazubendi takması gereken ilk oyuncu.
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2017, 23:01:21 atalay ]

Çevrimdışı Ayberk

aşk acısı çekiyoruz resmen

milli ara bitse de kurtulsak
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı atalay

Oyunculara bu kadar büyük rolü, özgürlüğü veya sorumluluğu veren teknik direktörler varken fatura oyuncuların oyun alışkanlıklarına kesilmez. Beşiktaş'ta da bazı oyuncular özelinde benzer problem var. Rolleri doğru dağıtmak ve iş yükünü herkes için eşit paylaştırmak lazım. Bu durumda bazı oyuncular başkalarının yükünü taşımaktan kendi öne çıkan meziyetlerini ortaya koyamıyorlar. Ya da iş yükü fazla oyuncular büyük sorumluluklar aldıkları için eleştiri odağı oluyorlar. Halbuki bu seçimleri yapan teknik direktörler.
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2017, 18:55:59 atalay ]

Çevrimdışı doganay

Futboldan anlayan yabancı bir teknik trektor olsun ama lucescu gibi alzhemir değil :D

Adamlar emre can,mesut özil bütün devşirme Türk oyuncuları oynatıyorlar Alman milli takımında :)

Biz Ömer toprağı oynatmıyoruz ön libero'dan stoper yaratmaya çalışıyoruz.
Birkactir Omer Toprak muhabeti denk geliyor. Kendisi Gokhan Tore ile alakali mevzudan dolayi milli takima gelmeyecegini daha once bildirmisti.

Çevrimdışı ozge1903

Bu nasıl uçak ya  :muhaha:

Kaç yaşına gelmişler adamların bacak kaslarına bak.  :evillol: Disiplin ve çalışma böyle bir şey.  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Birkactir Omer Toprak muhabeti denk geliyor. Kendisi Gokhan Tore ile alakali mevzudan dolayi milli takima gelmeyecegini daha once bildirmisti.

Töre yok takımda Ömer takımda.

Hoca oynatmıyor.

Çevrimdışı Berat

Caner, Tosic ve Medel'in sarı kart ceza sınırında olduğunu cümle alem duymuştur inşallah, el birliği ile her kanalda sınırda oldukları gözümüze sokuluyor.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2017, 21:19:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Fb taraftarı çok kalabalık bir şekilde Tff yi protesto etmiş 15 kişi :)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cagdas44

16-17 Ekim'de Vodafone Park'da Mühendislik fuarı varmış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Babel, Hollanda'nın Belarus'la oynayacağı maça; Pepe ve Quaresma Portekiz'in Andorra'yla oynayacağı maça ilk 11 başlayacak

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

16-17 Ekim'de Vodafone Park'da Mühendislik fuarı varmış.

TÜMKAF. Geçen sene Kasım ayında da statta düzenlemişti. Stajyerler için iş fırsatı.

Çevrimdışı atalay

Teknoloji yatırımı yapan şirketler açısından devamlı aktif olmak önemli bu açıdan bir umudum yok değil bunun yanında yeni moda malum elektrikli araçlar bu noktada yatırımı olacak yabancı şirketlerle de temasta kalınıp ülke lansmanlarını Vodafone Park'da çevreci statta yaptık olayına girilebilir bence.

Çin vurgusu yaparken; Tencent, Tesla'nın %5'ini satın aldı. Vodafone gibi teknoloji hizmeti sağlayan bir sponsor anlaşması varken benzerini koymak zor. İçerik sağlayıcı firmalara yönlenmek daha doğru.

Çevrimdışı atalay

Vodafone geçtiğimiz aylarda online bir dizinin ana sponsoru olmuştu. Mena bölgesi, Hindistan, Pakistan, Malezya, Endonezya, İran, Balkanlar, Türki Cumhuriyetler, Orta ve Güney Amerika'da Türk dizileri bu kadar yoğun tüketiliyorken Beşiktaş içerikli işler daha fazla üretilebilir. Ki bu bir parça yapılıyor. İletişim departmanının gelişimine rağmen Beşiktaş'ın sosyal medya ekibi de hazırladıkları cringe video serisi dışında medya yönetimi konusunda yetersiz. Zira elde inanılmaz potansiyel var. Yabancı sosyal medya hesapları bile bu potansiyeli sömürüyor. Medya yönetimi kısmı, pazarlama ve marka yönetimi için düşünülenden daha önemli bir iş. Enternasyonal isimleri ve kulüp değerlerini öne çıkarıp, bireylerin beğenisini kazanabileceğiniz içerikler yaratmak gerek. Bunları geniş kitlelere yaymak adına ise içerik/internet servis sağlayıcı firmalar ile işbirliği yapmak önemli.
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2017, 23:09:00 atalay ]

Çevrimdışı Berat

[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2017, 22:16:10 Berat ]

Çevrimdışı underworld

Hazırlık maçı niye yapmıyoruz ?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Babel asist pasını yaptı.

https://twitter.com/BesiktasSempre/status/916743731788894211

Geçen sene Babel'i istemeyen çok bencil diyen insanlardan biriydim  :lol: Ama gerçekten adam müthiş bir adam oldu gerek oyun zekasıyla gerek oyun anlayışıyla.Keşke Babel'i kasımpaşaya gitmeden önce alsaydık.

Çevrimdışı mellfred

Negredoya çok güveniyorum. Bir açılacak pir açılacak

Çevrimdışı sozkul

Geçen sene Babel'i istemeyen çok bencil diyen insanlardan biriydim  :lol: Ama gerçekten adam müthiş bir adam oldu gerek oyun zekasıyla gerek oyun anlayışıyla.Keşke Babel'i kasımpaşaya gitmeden önce alsaydık.

Babel ve Oğuzhan  takımın çimentosu

Çevrimdışı sozkul

Negredoya çok güveniyorum. Bir açılacak pir açılacak

Negredo ve Cenk'i beraber oynatmanın bir yolunu bulmalıyız, ilk 11 de..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Babel ve Oğuzhan  takımın çimentosu
Babel oğuzhan atiba bu takımın çimentosu bence.

Çevrimdışı sozkul

Babel oğuzhan atiba bu takımın çimentosu bence.

Haklı olabilirsin ama ben  sosyal alanda takımı birbirine bağlamak anlamında söyledim, sahadaki gereklilik anlamında söylemedim.
Medel'i yanlış maçda seyrettik, atibayı ikame edip edemeyeceğini adriano ve oğuzhan sahadayken seyredip öyle karar vermek isterim, ben edebileceğini düşünüyorum, topa sahip olma oranımız bir miktar düşerken gole gidiş hızımız artabilir beklentim var, Medel'den umutluyum.

Çevrimiçi murat

Negredo ve Cenk'i beraber oynatmanın bir yolunu bulmalıyız, ilk 11 de..
Arada bir taliscanın yerinde negredoyu oynatabiliriz önünde cenk.böylelikle üstündeki gol baskısını hafifletebiliriz.

Etiketler: