Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5788022 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bir eleştiride kendimize yapalım taraftara bütün barutu leipzig maçında atmışız herhalde.özellikle Güney alt ta bir grup var sahada oynanan oyunla alakası Yok resmen maçı trollüyorlar.bitti artık kardeşim anlamsızca bağırıp beste söylemek.oyuna göre tepki vereceksin salı günü ne güzel yaptık.maçla alakaları Yok laylaylom falan olmuyor kusura bakmasınlar.kısaca seyirci sınıfta kaldı bu maç!

taraftar iyiydi salı günden farkı yoktu daha ne yapsın.
güney alt derken bizi kasdetmiyorsun umarım :bandit:

Çevrimdışı Ayberk

birileri yine tetikçiliğe savunmuş anlaşılan, kulübü karıştırmak için pis görevlerini yerine getiriyorlar
beyazfutbol şarlatanları da körüklüyor
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

topa biraz sert girmişsin, ama benim de düşüncelerim seninkilere benzer. kazanacağımıza inandığım için büyük lafların ya da sürekli yakınmaların arkasına saklanmayı anlamsız buluyorum, eğer kaybetmekten korksaydım belki diğer seçeneklere meylederdim.

sonuca ulaşmak kulübün geleceğinde önemli bir yer teşkil ediyor, fakat çok daha fazlasını başarabilecek potansiyel barındırıyoruz. rakibi küçümsemeden bu potansiyelin bilincinde olup yapılan meydan okumalara saygım var.
-Bundan sonra da ciddiyeti bırakıp böyle havaya puan dağıtmaya devam edersek bizim için çok çok kötü olur

Yazdım yani rakibi kesinlikle küçümsemiyorum.Tam tersi işi daha da ciddiye almalıyız diyorum lay lay lomuz şuan.Ama inancım güvencim de sonsuz.Fakat kendi bahçeme de bakıyorum.Ben bu iletiyi attıktan sonra dediğimi destekler gibi kavga haberleri geldi.Gerçektir yanlıştır bilemem.Ama kesinlikle bir bütünleşme bir tamamen takım olma duygusunu hissedemiyorum.Bir ciddiyet problemi var takımda özellikte ligte.Eğer böyle devam edersek ligi kaybederiz ama düzelip işi tamamen ciddiye alırsak galatasaray falan kalmaz diyorum.İşleri tamamen ciddiye alacağımıza da tamamen inanıyorum güveniyorum demek istedim kısacası.

Çevrimiçi Necmi

-Maçın hakkı beraberlikti
-Trabzonu kendi evimizde yenememek tamamen bir rezillik (oyuncumuz yoktu vs falan diye laf etmek gereksiz her türlü çatır çatır yenmeliydik)
-Bundan sonra da ciddiyeti bırakıp böyle havaya puan dağıtmaya devam edersek bizim için çok çok kötü olur
-Ama ne olursa olsun yine de şampiyon Beşiktaş olucak ulan!!!
maçın hakkı beraberlik değildi bu gece 3 puan bırakmadık bir puan aldık işin
doğrusu bu pozisyonumuz yok fabrinin çıkardığı 3-4 net pozisyonları var. olur böyle maçlar
bütün maçları kazanmayacağız elbet puan kaybedeceğimiz maçlarda olacak zor bir fikstürü bitirdik
artık biz düze çıkıyoruz.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Savunma dörtlüsü Vida gelene kadar gönül, Pepe, Medel, Adriano olmalı. Tosiç ve Caner savunmada ciddi pozisyon hatası yapıyorlar malesef.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

maçın hakkı beraberlik değildi bu gece 3 puan bırakmadık bir puan aldık işin
doğrusu bu pozisyonumuz yok fabrinin çıkardığı 3-4 net pozisyonları var. olur böyle maçlar
bütün maçları kazanmayacağız elbet puan kaybedeceğimiz maçlarda olacak zor bir fikstürü bitirdik
artık biz düze çıkıyoruz.
Tamam abi ama sende ligte bir ciddiyetsizlik bir nede olursa şampiyon oluruz havası sezmiyor musun ? Futbolcularımızın artık ligi daha ciddiye almaları gerektiğine inanmıyor musun ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Savunma dörtlüsü Vida gelene kadar gönül, Pepe, Medel, Adriano olmalı. Tosiç ve Caner savunmada ciddi pozisyon hatası yapıyorlar malesef.

katılıyorum

Fabri

Gökhan   Pepe     Medel    Adriano

Oğuzhan Atiba

Quaresma      Talisca         Babel

Cenk

Çevrimdışı tangaz

katılıyorum.

ek olarak medeli stoper orta saha ve sağ bekte izleme olanağı bulduk ben sadece stoper performansını olumlu buldum diğer mevkilerde bence sınıfta kaldı. bugün oyunun ne savunma ne de hücuma katkı anlamında olumlu hareketlerini göremedim.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Konya maçı sevdasına uzun zamandır Adriano'dan yoksunuz, Necip'in tek oynaması gereken maç Konya maçıydı. Rakip aham şaham bir rakip de değildi. Hocanın hatasıdır. Tosic'e bir laf demiyorum artık..

Çevrimdışı tangaz

katılıyorum

Fabri

Gökhan   Pepe     Medel    Adriano

Oğuzhan Atiba

Quaresma      Talisca         Babel

Cenk

bende bu kadroyu onaylayanlardanım ek olarak deplasmanlarda q7 yerine lens diyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bi çift sözümde ozziye gelsin maç bitmiş 2 önemli oyuncu ihraç edilmişken kırmızıyı görmenin bedelini bugün ödedik. tam ozzilik maçtı oysa bu hata kulağına küpe olsun ve bir daha o saçmalığı yapmasın...

Çevrimdışı tangaz

tolgay'a da değinmesek olmazdı.

yerli olmasan hiç çekilmiyosun be...

ne zaman birincil sorumluluk verilse hep batırıyor bugün de öyleydi...

Çevrimdışı Ömer Kaan

Milli aradan sonra 4-5 maçlık galibiyet serisi gelir. 6da 6 yaparsak gs derbisine 2-3 puan farkla lider çıkabiliriz ama cikmasak da olur. Kafalarına vura vura da alabiliriz liderliği, tek yapmamiz gereken birlik olmak ve konsantrasyonu bozmamak. Morali bozulan fikstüre bakabilir aşırı rahatız artık. Devre arasına kadar 10 maçta 8g 2b falan bekliyorum 40 puan.

Çevrimdışı Berat

Caner'in saha içindeki vücut dilinden aşırı derecede rahatsızım, Adriano'nun o bölgeye dönmesini bekliyorum. Sürekli birine laf atıp küfür ediyor kendi kendine.

Çevrimdışı Ayberk

Bir musibet bin nasihatten iyidir hesabı elimizdekilerin kıymetini anlamıyoruz
başımıza gelince o olsaydı bu oynasaydı demeyi biliyoruz
bugünden elde edilecek çok ders var
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı caner.eryigit

taraftar iyiydi salı günden farkı yoktu daha ne yapsın.
güney alt derken bizi kasdetmiyorsun umarım :bandit:
Güney alt derken geçen sende bahsettin en altta tellerin de orda bulunanlardan bahsediyorum Maçla alakaları Yok.kusura bakma abi seyirci konusunda hiç katılmıyorum sana leipzig maçı nerede bu maç nerede çok etkisiz kaldık bende oradaydım.özellikle oyunculara verilen tepkilerde hoşuma gitmiyor mırıldanmalar fln tmm adam hata yapmış o da biliyor hatasını toplu halde aa uu oldumu adamı psikolojik olarakta bitiriyoruz.bugün ne yazık ki çok oldu bu.

Çevrimdışı tangaz

fikstür ne kadar zor olsa da gerek fener gerekse de tesenin durumlarını düşününce ve bizim kurdugumuz yüksek kalite kadroyu işin içine katınca 14 değil 19 puan toplamalıydık, kasımpaşa ve fener maçlarında kaybedilen 5 puanı kabul edemiyorum...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bende talisca'dan memnun değilim geçen seneden çok farklı.

Gerçekten de caner'in dediği gibi kendine oynuyor gibi ayrıca pasları çok kötü.

Gol'a yakın oyuncu olduğu için sahada duruyor.

Ayrıca maç seçiyor şampiyonlar ligi maçlarında bi başka ligde ki küçük takımlara bi başka.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu arada cahilliğime verin bu bandit ne demek ?

Çevrimdışı tangaz

Bu arada cahilliğime verin bu bandit ne demek ?

dumanı tüttüren meksikalı emojisi  yani bu  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşın oyuncusuna maç sattı demek heleki bunu başka bir Beşiktaş oyuncusunu öne çıkartmak için
yapmak bu forumda atılma nedenidir. maç siniri deyip bunu 7 gün no post la geçiştirdim. Ama böyle bir
lafın affı olmaz bilesiniz. Beşiktaş oyuncusunu şikeyle itham etmek için hangi kafayı yaşıyorsunuz.

Lense gelince mücadelesini verdi dürekli kendini gösterme derdindeydi hırslıydı bencilleşmesi çok normal bir durum
çok efor sarfetti adam Necipin önünde oynadı ofansdan çok defansda kaldı maç eksiği var
takıma uyumsuzluğu var takımın ona uyumsuzluğu var. genede golünü attı pozisyonumuzmu var o gol olmasa
stadda ilk malubiyetimizi alacağız resmen bireysel yetenek golü attı.
Takımın en iyisi fabriydi böyle bir maç yaşadık. Tolgay çok fazla top kaptırdı pas hatası yaptı talisca
miğdeye kramp soktu ama bu kadar kötü olduğu oyunda bir gol bir asistle oynadı. Hakem pepeye veremediği kartın altında
kaldı maç boyu. Ts için bu maç ölüm kalım maçıydı ve sonuna kadar asıldılar. biz reaksiyon gösteremedik.
genede ts nin olması gereken bir maçı berabere bitirebildik biraz dikkatli olsak alırdıkta.
Bu takım pozisyona giremiyor. Maçı veren etken kenar yönetimiydi negredoyu kulübeye oturtup sonra oyuna pektemek
sokmanın bir açıklaması olamaz

Bu arada quaresmayı yücelteceğim diye kendi oyuncumuzu şikeci yapan arkadaşlar unutmayın lens bugün sahadaysa nedeni
quaresmanın bir dakika içinde iki defa tekme atıp yediği kırmızı yüzünden

Çevrimdışı Sedat.Y

Bende talisca'dan memnun değilim geçen seneden çok farklı.

Gerçekten de caner'in dediği gibi kendine oynuyor gibi ayrıca pasları çok kötü.

Gol'a yakın oyuncu olduğu için sahada duruyor.

Ayrıca maç seçiyor şampiyonlar ligi maçlarında bi başka ligde ki küçük takımlara bi başka.

Katılıyorum.....

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tosic'in performansı kötüydü ama Caner'e ayrı bir parantez açmak gerek. Son Fener ve bu maçta oyun disiplininden kopup kademesini kaybetmesi, kendini göstermek adına yaptığı hatalı seçimler bize biraz pahalıya patladı. Çok sık bindirme yapıyor , bölgesini boş bırakıyor. Bek oyuncusu olduğunu asli görevini unutuyor.

Çevrimiçi Necmi

Güney alt derken geçen sende bahsettin en altta tellerin de orda bulunanlardan bahsediyorum Maçla alakaları Yok.kusura bakma abi seyirci konusunda hiç katılmıyorum sana leipzig maçı nerede bu maç nerede çok etkisiz kaldık bende oradaydım.özellikle oyunculara verilen tepkilerde hoşuma gitmiyor mırıldanmalar fln tmm adam hata yapmış o da biliyor hatasını toplu halde aa uu oldumu adamı psikolojik olarakta bitiriyoruz.bugün ne yazık ki çok oldu bu.

orda 5-10 kişi kendi arasında eğleniyor karagümrüklüler onlar kimsenin onları taktığı falan yok.
mırıldanmalar olmalı oyuncular lakayt olmaya başlayınca o mırıldanmalar kendine getirir.
sürekli alkış olmaz bu sefer yanlış yaptıklarındada bunun farkına varmıyorlar.
psikolojik olarak bitmezler tam tersi silkelenirler. Taraftar leipzig maçından farklı değildi aslında
leipzig maçındada iyi değildiki :D avrupalılar taraftar görmemiş o taraftarı göğe çıkardı.
akşam doksan dakika maçın içindeydi taraftar.

Çevrimdışı tangaz

ben mi kaçırdım o yorumu? lense şike yaptı diyen mi oldu? @Necmi 1 hafta nopost fazla vicdanlı olmuş maç sıcağı ile de olsa en fazla küfür edeni hoş görebiliriz kendi oyuncumuza bu hatası nedeniyle şikeci diyen bizden değildir. 2.golü yediğimizde sahada en fazla üzülen oyuncu lens'ti.

Etiketler: