Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5787195 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

iyi oynuyoruz bakalım nooolcak
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

taraftar hocaya bişeyler dedi maç sonu anlamadım avrupa falan diyolardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı onder23

Lig için ciddi problemlerimiz var.
Şaka maka gol pozisyonuna giremiyoruz.
Sırf bu maç özelinde değil gençlerbirliğine bile giremedik

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Negredo gelince sevinenler burada mı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben ne oynadığımızı çözemedim. Sistem Q7 ve yaptıkları mı?Takımın geri kalanı topu ceza sahasına geitremiyorken forvetleri eleştirmek mantıksız. Takım maçlara hiç odaklanmamış gibi oynuyor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Medel'e/Negredo'ya 25-30 dakika zor dayanan hoca; Caner ve Talisca'ya neden ve nasıl 70-90 dakika dayanıyor izah etmeli.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

şampiyonluk istiyorsan bu ligde golcün olacak 15-16 Gomez (*1) 16-17 Cenk+Abu (0,5+0,5) 17-18 Cenk-negredo-pektemek (0,5+0+ -1) -0,5 sonuç puan tablosunda ortada zaten...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı ozankarakoc

Dünyanın en sakin, en barışçı adamıyımdır. Hayatımda kavga etmişliğim yoktur. Yalız şu an yolda karşıma Abdullah Avcı çıksa, kimse elimden alamazdı. Öldürene kadar döverdim herhalde...

Ben hayatımda bu kadar karaktersiz, bu kadar onursuz, iğrenç bir oyun görmedim. Şimdi çıkıp konuşacak, 'Beşiktaş'ın bilmemnerdeki top kayıpları %42 seviyesindeydi, bizim kanatlardaki bilmemnemiz %83 olduğu için' falan diye... Taktisyen ya... Taktisyen falan değilsin, Türk futbolunun katilisin sen... Git kutla aldığın altın değerinde 1 puanı...

Oynanan futbol ve tezahüratları bir kenara koyup, tüm futbolcuları ve taraftarları yürekten tebrik ediyorum. Mete Kalkavan denen adama rağmen şu maçta 4 kırmızı kart görmediysek, taraftarlar sahaya inmediyse, köşe gönderlerine şişeler çakmaklar atılmadıysa, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ismini Beşiktaş Psikiyatri Kliniği olarak da değiştirebiliriz. Ben bu kadar sabırlı insanlar görmedim. Hepsine helal olsun.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi levitate

devre arası bir temizlik yapmak lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Medel'e/Negredo'ya 25-30 dakika zor dayanan hoca; Caner ve Talisca'ya neden ve nasıl 70-90 dakika dayanıyor izah etmeli.
Belki uzaktan 1 tane atar diye. Sadece CLde oynadığı çok belli. Maç seçen topçuyu oldum olası sevmem. Talisca'yı alacağımıza Lucas Lima gibi birini alalım daha iyi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

@Necmi caner'i beğendin mi merak ediyorum. Caner bizim oyunumuzu baltalıyor ligte kesinlikle oynamaması lazım.
Oğuzhan oyuna girdi sarı kart görene kadar ekranda gösterilmedi bile. Son paslarımız feci. Pozisyona giremiyoruz. Talisca hep soluna dönerek oynuyor sağına dönse bomboş millet ezberlemiş ne yapacağını. Tüm olayı şut çekmeye çalışmak.. Gereksiz sarı kart görüyoruz. Lens bi türlü oyuna giremiyor artık Caner mi bozuyor onu bilemem. Pres yapmayı bilmiyoruz, boşuna koşturup yorulduk. vs vs vs..
Son olarak Şenol Hoca hep aynı taktikle oynuyor.. Bu adamlara her sene zorlanıyoruz yeni bi taktik geliştirmesi lazım.. Böyle olmaz malesef, nasıl göremiyor aynı oyunda ısrar ediyor anlamıyorum.

Çevrimiçi levitate

Belki uzaktan 1 tane atar diye. Sadece CLde oynadığı çok belli. Maç seçen topçuyu oldum olası sevmem. Talisca'yı alacağımıza Lucas Lima gibi birini alalım daha iyi.

Talisca'ya şu haliyle 20 milyon vermek cidden mallık olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

Ne defansif, ne ortasaha ne de ofansif bir kurgumuz var. Oyuncuların eline bırakılmış bir takım söz konusu. Hocanın katkısı yok derecede. Aynı zamanda yaptığı değişiklikler ve rotasyonumsu şeylerle oyuncu psikolojilerini de bok etti. Sıvamaya devam Şenol Güneş....

Çevrimdışı mellfred

Talisca bu takımı bozuyor pas oyununda hiç yok ver kaçı yok sadece şutu var diye bir adama bu kadar tahammül edilmez dahası almayı düşünüyorlar diye haberler çıkıyor vallahi yazıktır saçmalamasınlar

Çevrimdışı mellfred

Buradayım. Negredo ne zaman pozisyona girip kaçırdı ?

Çevrimdışı onder23

Abi ben hayatımda oğuzhan kadar fiziksiz bir oyuncu görmedim.
Ya bir insan abi hiç mi fitnıss a gitmez. Ben bile işten kalan vakitlerde gidip azıcık kendimi geliştiriyorum.
İkili mücadeleye girsem bu kadar çıt kırıldım olmam valla.
Yok böyle birşey ya

Çevrimdışı ozankarakoc

@Necmi caner'i beğendin mi merak ediyorum. Caner bizim oyunumuzu baltalıyor ligte kesinlikle oynamaması lazım.
Oğuzhan oyuna girdi sarı kart görene kadar ekranda gösterilmedi bile. Son paslarımız feci. Pozisyona giremiyoruz. Talisca hep soluna dönerek oynuyor sağına dönse bomboş millet ezberlemiş ne yapacağını. Tüm olayı şut çekmeye çalışmak.. Gereksiz sarı kart görüyoruz. Lens bi türlü oyuna giremiyor artık Caner mi bozuyor onu bilemem. Pres yapmayı bilmiyoruz, boşuna koşturup yorulduk. vs vs vs..
Son olarak Şenol Hoca hep aynı taktikle oynuyor.. Bu adamlara her sene zorlanıyoruz yeni bi taktik geliştirmesi lazım.. Böyle olmaz malesef, nasıl göremiyor aynı oyunda ısrar ediyor anlamıyorum.

Her zaman zorlanıyoruz, doğru ama... Bugünkü durum insanlık dışıydı. Topu 90 dakika ayağında tut, hiçbir şey yapma, atak geliştirme, orta sahadan kaleciye dön, kaleciden orta sahaya, orta sahadan kaleciye... Her faulde saatlerce kıvran, taç çizgisinde sakatlan dışarı çıkma, iki korneri toplam 4 dakikada kullan... Böyle futbol mu olur ya... Rakibi sinirlendir, koştur dur, sonra ne oldu, puan aldın... Aferin!

Geçen hafta Gençlerbirliği, bu hafta Başakşehir... Beşiktaş'a karşı puan almanın tek yolu çirkefleşmek mi, futboldan başka bir şey oynamak mı? Yazıklar olsun...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi levitate

Maç sonunda tribünden ''hoca Avrupa'yı bırak lige bak'' gibi birşeyler dendi umarım mesaj alınmıştır ama hiç sanmıyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Buradayım. Negredo ne zaman pozisyona girip kaçırdı ?

Pozisyona girecek beyefendi de gol atacak da ölme eşeğim ölme! Hala artistlik peşinde ceza sahasında.

Çevrimdışı mellfred

Mete kavşağı maçı 95:15’te bitirdi. Salt uzatmalarda ili gol oldu
Kavşağın evladı

Çevrimdışı Dr.Zeck

Kendimizi avrupaya adamisiz resmen sevinecegmiz tek nokta ligse bu kadar kotuyken puan farkinin cok acilmamasi.. Senol hoca sunu unutuyor avrupaya gitmek icin ligibde basarili olmak zorundasin..

Koskoca besiktas son 4 haftada sadece 2 puan toplayabildi

Yaziktir gunahtir yahu

Çevrimdışı mellfred

Pozisyona girecek beyefendi de gol atacak da ölme eşeğim ölme! Hala artistlik peşinde ceza sahasında.
Alakası yok. şu hafta oldu baştan aşağı göremedik henüZ. Kaldı ki kendini göstermek için gole yoğunlaşmış durumda ki psikolojisi bu
Yanlış yerde arıyorsun sorunu

Etiketler: