Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5767778 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

6×4 24 milyon. (O 6 isterse biz 4.5 versek olur o iş bence. 4.5 ×4 =18 )

Aynı ayarda birisini 7 ye alsak misal.  Min. 2.5 de maaşa versek 4 yıllık 17.5 maliyet olur. Bunlarda iyi hesaplanmalı..

Bonservis ile adam alacaksak balotelli nin maliyetine denk geliyor    aşağı yukarı..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oyuncuda sorunlu yalnız.o riske girilmez.

Çevrimdışı tangaz

6 milyon € maaş istemişti balotteli.

negredonunda bonservisini aldığı maaşa yedirince neredeyse 6 ediyor yıllığı ve verimi de 0.  üstelik balocan tam 5 yaş küçük.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

500.0000 barajını geçtik , seneye formalar Elit Kategori :icool: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc

506.000 satmışız şuana kadar :claps:

Bu grafikde 5 senede nereden nereye geldiğimizi goruyoruz hemde yıllara göre  85.000 forma satışından katlana katlana 506.000 forma satışına

Bu arada Geçen sezon 400.000 bir önceki sezon 350.000 forma satmışız..
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2018, 23:49:09 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

negredonunda bonservisini aldığı maaşa yedirince neredeyse 6 ediyor yıllığı ve verimi de 0.  üstelik balocan tam 5 yaş küçük.
oyuncu sıkıntı yalnız gece alemleri var,hap var cigara var alkol var teknik adam dövme var canı sıkılınca antreman yapmama var.

Daha sayayım mı ?

Çevrimdışı tangaz

oyuncuda sorunlu yalnız.o riske girilmez.

sorunsuz negredo mu sorunlu balojan mı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

sorunsuz negredo mu sorunlu balojan mı  :bandit:

sorunsuz daha iyi bir oyuncu.

Çevrimdışı caner.eryigit

gomis olsa idi 20+ kesin atardı negredo kaleye vurmaya imtina etmeyen bir adam vurdukları da epey kötüydü. gomis olsaydı şenol hoca cenke de o denli süre vermezdi gomis atacağı gollerle söker alırdı formayı hoca gol atan adamı sever ve gomis bizi bunca yanlış oyuna rağmen şampiyon yapmaya yeterdi. o ilk devredeki akhisar olsun kayseri olsun malatya olsun sivas olsun gençler olsun kaç tane abuk maçta puan bıraktık o maçları gomis tek başına alırdı biz de göbeğimizi kaşıyarak şampiyon olurduk lig bu sene ilk devre uçup kaçacağımız bir kıvamdaydı.
+1903

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Balotelli alinabilecek risk bence. Balotelli demba ba ve larin üçlüsü.. müthiş olur :biggrinking:

Çevrimdışı underworld

Bu  balotelli, suarez sonrası liverpollula gidip 0 golle şutlanmıştı.
Bazen oyuncular tutmuyor o yüzden yüksek bedelli oyunculardan sakınmak lazım.
Hele bu kişi arızalıysa...
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2018, 23:54:58 cursedofdragon ]

Çevrimdışı underworld

Hoca balotelli yi veto etmişti zaten
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2018, 23:54:47 cursedofdragon ]

Bu  balotelli, suarez sonrası liverpollula gidip 0 golle şutlanmıştı.
Bazen oyuncular tutmuyor o yüzden yüksek bedelli oyunculardan sakınmak lazım.
Hele bu kişi arızalıysa...

az geldi elimizde patlayan oyuncular bide balotelli'yi alalım o patlasın elimizde.

Çevrimdışı tangaz

oyuncu sıkıntı yalnız gece alemleri var,hap var cigara var alkol var teknik adam dövme var canı sıkılınca antreman yapmama var.

Daha sayayım mı ?

say say sen

de

ben oraya bu seneki 37 maç 26 golü yazıp kenara çekileyim.  :bandit:

sayıyormusun hala  :icool:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı underworld

Talisca ya hangi parayı gömüyoruz ki?
Para mara yok yine taşı sıkıp suyunu çıkartacaz.
Değil :D taliscaya gömecegimiz parayı bu adama gömsek

Çevrimdışı Fuat

wall bu yazdıkların güsel olur medel fellaini talişka iyi iş görür  bir sağ bek bir de sağ açık lazım fırsat varsa q7+lens+negredo+tolgay+mitroviç satılıp ve bu satışlarıda katara çine falan yapıp bir 25-30 arası bonservisgirdisi sağlarsak süper olur. o zaman talişka riski de alınır.

Tangaz abi eger pepe iyi bir fiyata satilacaksa ben mitrovicin geri donmesinden yanayim. Vida mitrovic tandemi iyi olur. Vida yavas yavas kendini buluyor bugunde iyidi. Digerleri icin gitmelerinde sakinca olmaz.

Çevrimdışı tangaz

Değil :D taliscaya gömecegimiz parayı bu adama gömsek

:dont: dosta para vermek makul değil çok para isterler ama o kadar etmez en fazla 3-5 arası olabilir

Çevrimdışı underworld

Şampiyonluk + cl geliri artık yok.
Kafadan cl 45 - 50 milyon bırakırdı ki bu kur artışını da hesaba katarsak of ki of..!

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şimdi bu transfer doneminde yine ffp var mı yok mu? Yine sattıgımız kadar mı alacagız?

Bas dost uyar mı bize? @underworld
Çok oturur hemde çok yetenekli değil ama bizim sistemde çok atar

Mesela bu sezon bizde olsaydı en az 12-13 tane kafayla atardı sadece

Ama Sporting baya bonservis verdi sanırım 10+ milyon  €

Alamayız

Çevrimdışı AigleBordeaux

500.0000 barajını geçtik , seneye formalar Elit Kategori :icool: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc

506.000 satmışız şuana kadar :claps:

Bu grafikde 5 senede nereden nereye geldiğimizi goruyoruz hemde yıllara göre  85.000 forma satışından katlana katlana 506.000 forma satışına

Bu arada Geçen sezon 400.000 bir önceki sezon 350.000 forma satmışız..
Formalar bir sezon onceden hazirlaniyor boyle haberler yayip insanlari umitlendirip uzmeyelim , bu arada 500000 baraji bir sozlesmede yaziyormu? Merak ettim gormek istiyorum :)
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Tangaz abi eger pepe iyi bir fiyata satilacaksa ben mitrovicin geri donmesinden yanayim. Vida mitrovic tandemi iyi olur. Vida yavas yavas kendini buluyor bugunde iyidi. Digerleri icin gitmelerinde sakinca olmaz.
Bende aynı kafadayım Pepe veya Vidadan biri mutlaka satılmalı ikisi aşırı lüks maliyet olarak

Pepe giderse Mitro elde tutulup Vida-Mitro Tandemi kurulmalı

Yok Pepe kalırsa hem Mitro hemde Vida satılmalı

Şu dünya kupası bir geçsin bakalım inş Teklif geliri Vida için ben sırf bu yüzden alındığını düşünüyorum

Çevrimdışı underworld

Şimdi bu transfer doneminde yine ffp var mı yok mu? Yine sattıgımız kadar mı alacagız?
"Ffp bizim yönetim biçimimiz"
Via yönetim

Normalde uefa nezdinde bitiyor ama bizim için borçlar azalana kadar bitmez.

Etiketler: