Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5790571 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Hatirliyorum. Quaresma, Fernandes ve ozellikle Guti'nin her mac ayaklarina calisiyordu Anadolu takimlari. Her 15 faulde 1 sari cikiyordu.
Hocanin capsizliginda baska bir konu da buydu. Hangisiydi o cok sukur allaha 2 sezonluk tekmeyi 45 dakikada yedim diye aciklama yapmisti

Çevrimdışı mylife1903

herşeyi gereksiz yaw daha ilk geldiği maç belli  etmişti süperkupa konya maçına girdi direkt topuk pası ile maça başlamıştı
Hah abi bu, nasi baslarsan oyle gider bu isler
35 gol diye basladi 3-5 golle bitirdi sezonu
O tufaya gelmeseydi ki gelmemek icin baska karakter lazim

Karisi uzuldu, cocugu agladi, senol hoca bitirdin adami falan diyorlardi noldi? Anamiz agladi

Çevrimdışı mylife1903

spor dışı olacak ama oy zarfında herhangi bir not bırakılsa oy geçersiz mi olur?
En son benimkinin fotosunu eklemistim zarfa ama gecerli mi degil mi bilemedim

Sen bi eklenti yapma abi, fetodan alirlar

Çevrimdışı mylife1903

Bunlar kadar karaktersiz utanmaz bi takım görmedim ben taraftarları sahada her türlü edepsizliği yapıyor bide utanmadan çıkıp haklı gibi konuşuyorlar insanda biraz utanma olur bu kadar yüzsüzlük olmaz insanlar çok değişti bunlar müslüman felan da değil bunlar münafık tır Taraftarları ayrı bi pislik kendileri ayrı bi pislik
Yuzsuzlugun, arsizligin, hirsizligin, (Hakaret Yasak)₅ dinle alakasi yok bunlarin kani bozuk, fazla karismis kan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hocanin capsizliginda baska bir konu da buydu. Hangisiydi o cok sukur allaha 2 sezonluk tekmeyi 45 dakikada yedim diye aciklama yapmisti
Simao Sabrosa abi :D

Sivas'la hazırlık maçı yapmıştık , Maçtan sonra Simao : İspanya da 6 ay da yediğim tekmeyi burada 1 maçta yedim demişti :kop: :kop: @mylife1903
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

25 Ağu, 2017 14:54
Salzburg - Konya maçlarını dikkatli izlemek lazım. Teknik direktör Marco Rose ve bir-iki oyuncuyu ileride Leipzig'de görebiliriz.

Salzburg, UEL’de çeyrek yaptı. Marco Rose sezon sonu yüksek ihtimalle Bundesliga yapacaktır. Bu ekipte daha önce bahsettiğim Duje ve bu sezon öne çıkan Haidara var. Fakat asıl potansiyel henüz pek bilinmeyen 99 doğumlu Hannes Wolf.

Salzburg yarı finalde. Üstelik buraya diğer yarı finalist Marsilya'nın önünde grubu bitirip Sociedad, BVB ve Lazio gibi önemli takımları eleyerek geldiler. Benim için sürpriz değil. Beklediğim gibi paravan takımdan Marco Rose ve beraberindeki bir-iki isim -Marsilya’ya elenen Hasenhüttl yerine- seneye Leipzig’e dikey geçiş yapabilir.

RB Salzburg: Duje Caleta-Car, Amadou Haidara, Xaver Schlager, Diadie Samassekou, Valon Berisha, Hannes Wolf.

*116.dakikadaki alakasız bir korner kararıyla final biletini kaçırdılar. Ki iki maçta da ciddi hakem hatalarına maruz kaldılar. Üstte yazdığım isimlerden üçü teknik direktör Marco Rose ile birlikte UEFA gençlik liginde şampiyon olmuşlardı. Bir sezon sonra A takımda bu performansları onları yakından takip edenler için hiç sürpriz değil. Futbol aklı ve planlama böyle olur.

Çevrimdışı atalay

Diego Simeone'nin Atletico ile yaptıklarını, Rafael Benitez'in Valencia ile yaptıklarının önüne koyma zamanı.

İspanyollar, Kupa 1 ve Kupa 2'de finalde. Yani sürpriz yok.
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2018, 00:55:32 atalay ]

Çevrimdışı kyiv

En son benimkinin fotosunu eklemistim zarfa ama gecerli mi degil mi bilemedim

Sen bi eklenti yapma abi, fetodan alirlar

Çok güzel değişik fantazilerim olabilirdi notla ilgili ama oy geçersiz olacaksa ki az önce bir kardeşimiz de demişti riske atmam neme lazım 1 oyla istemediğim kişi seçilir sonra vicdan azabından....

Çevrimdışı kyiv

Düşünüyorum taşınıyorum Fikret Orman olsam ilerleyen zamanda nasıl bir strateji belirlerim diye özellikle önümüzdeki yıl ile alakalı. Bir kere bu seneki gibi kuzu gibi bir yönetim olmamalı. Daha önce yazdım yaz boyunca yazmaya da devam edeceğim. Önümüzdeki seneki şampiyonluk çok önemli olacak sakın ola 2 sene şampiyon olduk rahatlamasına girilmemeli. Etrafımdaki Galaatsaraylı Fenerbahçeliler de Türkiyedeki hemen hemen bütün renkli taraftarlarında olduğu gibi  kıçlarında havalanma başgöstermeye başladı.Yok siz ancak bizim olmadığımızda başarılı olursunuz falan filan. Yine 10 senede 1 şampiyon olursunuz vs. O kadar sinirliyim ve hırslıyım ki önümüzdeki yılın planlaması çok dikkatli yapılmalı. Her ne pahasına olursa olsun şampiyon olmak zorunda olacağız yoksa yine eskilerde olduğu gibi 5,6 senede 1 şampiyonluk bu camiayı kesmez! Onun için yazın saha dışı da dahil herşeyi çok iyi planlaması lazım başkanın.

Çevrimdışı atalay

20 Ara, 2016 10:37
RB Salzburg forması giyen Dayot Upamecano; Barça, Chelsea, Arsenal gibi kulüplerin radarındaymış. Muhtemelen Rangnick onu paravan kulüpten RB Leipzig'e aldırıp, Orban'ın yanına monte edecek. Bizi burada ilgilendiren kısım ise aynı takımda oynayan ve daha önce burada önerdiğim: Duje Caleta–Car. Bununla beraber bir diğer Hırvat stoper Zagreb'li Filip Benkovic de takip edilesi bir başka isim.

*Leipzig, Salzburg'dan bu zamana kadar Mane, Kampl, Naby Keita, Upamecano gibi isimleri kadrosuna kattı. Gelecek sezon devamı gelecek. Duje'nin yanına önemli scoutlar ✓ koymuştur. İlaveten Benkovic için şu anda 20 milyon euro gibi rakamlar telaffuz ediliyor. Bunlar Matej ile beraber Hırvatların gelecek stoperleri.

Çevrimdışı underworld

Maç saatinde değişme olacak mı acaba?

Çevrimiçi Necmi

GS sampiyon Basak 2. yapacaklar, Basak elenecek ki GS butun geliri alsin SL'den.
tabi men edilmezse.

Çevrimiçi Necmi

Düşünüyorum taşınıyorum Fikret Orman olsam ilerleyen zamanda nasıl bir strateji belirlerim diye özellikle önümüzdeki yıl ile alakalı. Bir kere bu seneki gibi kuzu gibi bir yönetim olmamalı. Daha önce yazdım yaz boyunca yazmaya da devam edeceğim. Önümüzdeki seneki şampiyonluk çok önemli olacak sakın ola 2 sene şampiyon olduk rahatlamasına girilmemeli. Etrafımdaki Galaatsaraylı Fenerbahçeliler de Türkiyedeki hemen hemen bütün renkli taraftarlarında olduğu gibi  kıçlarında havalanma başgöstermeye başladı.Yok siz ancak bizim olmadığımızda başarılı olursunuz falan filan. Yine 10 senede 1 şampiyon olursunuz vs. O kadar sinirliyim ve hırslıyım ki önümüzdeki yılın planlaması çok dikkatli yapılmalı. Her ne pahasına olursa olsun şampiyon olmak zorunda olacağız yoksa yine eskilerde olduğu gibi 5,6 senede 1 şampiyonluk bu camiayı kesmez! Onun için yazın saha dışı da dahil herşeyi çok iyi planlaması lazım başkanın.
Kabahat hocada ilk yarı lige adam gibi asılsaydıda bu laflara zemin yaratmasaydı.

Çevrimiçi Necmi

Burda tepki koymak eleştiri yapmak başka bir şey siyaset yapmak siyasilere hakaret etmek başka bir şey
mesajları siliyoruz normal gibi söylemeye devam ediyorsunuz bundan sonra böyle mesaj atanın üyeliği silinecek

Çevrimdışı underworld

Kabahat hocada ilk yarı lige adam gibi asılsaydıda bu laflara zemin yaratmasaydı.
+ katılıyorum

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

tabi men edilmezse.

Bu gidisle ilk 3'e sokmayacaklar. Ucunu de hakemler ittiriyor. Uyduruk penaltilar, disardan cevrilen, ofsayttan goller verilmeyen tek takim biziz ilk dortte.

Çevrimdışı underworld

Tolga, pektemek, töre, Veli'nin son 1yılı kalmış.
Necibin 3 yıl daha var.

Çevrimiçi Savaş

Negredo lafı geçmişken nacizane kendi fikrimce belirteyim.

Negredo'dan verim alamayacağımızı dikkat eden hatırlayan var mi bilmiyorum, daha ilk maçında topla ilk buluşmasında rabona ile sahanın bi ucundan bi ucuna pas atucuma çalışmasından anlamıştım. Onu da yapamamıştı zaten.

Önce ekmek yediğin yere saygı duyacaksın.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Negredo'dan verim alamayacağımızı dikkat eden hatırlayan var mi bilmiyorum, daha ilk maçında topla ilk buluşmasında rabona ile sahanın bi ucundan bi ucuna pas atucuma çalışmasından anlamıştım. Onu da yapamamıştı zaten.

Abi sen gec anlamisin 35 dediginde anlamaliydin
Ispanyolsun insan gutiyi falan arar, sorar
Nedir orasi 35 atar miyim falan diye
Guti derdi, ariza misin lan ne 35 10 gol at op basina koy

Çevrimdışı underworld

Konya süper kupa maçıydı
Son dk çizgideki topa kafayı da vuramamıştı.

Çevrimdışı underworld

Abi sen gec anlamisin 35 dediginde anlamaliydin
Ispanyolsun insan gutiyi falan arar, sorar
Nedir orasi 35 atar miyim falan diye
Guti derdi, ariza misin lan ne 35 10 gol at op basina koy
Tel çok yazar netten azcık baksa bütün secereyi çıkartırdı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

25 Ağu, 2017 14:54
Salzburg - Konya maçlarını dikkatli izlemek lazım. Teknik direktör Marco Rose ve bir-iki oyuncuyu ileride Leipzig'de görebiliriz.

Salzburg, UEL’de çeyrek yaptı. Marco Rose sezon sonu yüksek ihtimalle Bundesliga yapacaktır. Bu ekipte daha önce bahsettiğim Duje ve bu sezon öne çıkan Haidara var. Fakat asıl potansiyel henüz pek bilinmeyen 99 doğumlu Hannes Wolf.

Salzburg yarı finalde. Üstelik buraya diğer yarı finalist Marsilya'nın önünde grubu bitirip Sociedad, BVB ve Lazio gibi önemli takımları eleyerek geldiler. Benim için sürpriz değil. Beklediğim gibi paravan takımdan Marco Rose ve beraberindeki bir-iki isim -Marsilya’ya elenen Hasenhüttl yerine- seneye Leipzig’e dikey geçiş yapabilir.

RB Salzburg: Duje Caleta-Car, Amadou Haidara, Xaver Schlager, Diadie Samassekou, Valon Berisha, Hannes Wolf.

*116.dakikadaki alakasız bir korner kararıyla final biletini kaçırdılar. Ki iki maçta da ciddi hakem hatalarına maruz kaldılar. Üstte yazdığım isimlerden üçü teknik direktör Marco Rose ile birlikte UEFA gençlik liginde şampiyon olmuşlardı. Bir sezon sonra A takımda bu performansları onları yakından takip edenler için hiç sürpriz değil. Futbol aklı ve planlama böyle olur.
Atletico nun Marsilya önünde zorlanmadan kupaya uyanacağıni düşünüyorum

Arsenal ve Atleticoyu yari finalde degilde direkt finalde izlemek seyir zevki ve mücadele açısından çok daha iyi ve kaliteli olurdu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Evet o rabona yapmaya çalışıp elime yüzüne bulaştırmasından bende anladım Negredo da iş olmadığını.

Çevrimdışı underworld

Real madrid vs Atletico Madrid
Vodafone Park'ta mı şimdi?

Çevrimdışı underworld

Maç pazartesi 20:00 deymiş
kayseri maça çıkmayız diyordu bakalım neler olacak.
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2018, 10:16:02 underworld ]

Etiketler: