Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5812088 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı levitate

Bu arada karar Oybirligi ile alinmis. Oha ya hepsi piyon.
ne kadar ödeme aldılar acaba
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Hahahahahahahahahahahaha

Aynen aynen yok. 1 hafta boyunca kanal kanal gezip algı yaptılar daha önce örneği görülmemiş şekilde maç devam etmeli dediler ve kazandılar. Beşiktaş başkanı çıkıp kafası yarılan teknik direktörün hakkını savunmak için tek bir şey bile demedi tıpki çıkıp fenerliler gibi cumhurbaşkanına katılıyorum kumpas var dedi. Tarih bunları ve bunu savunanları unutmayacak. Beşiktaş sahipsiz bırakılmıştır. Artık yeter iyiye iyi dediğiniz gibi kötüye kötü demeyi bilin. 43 yaşında adamsın doğruyla yanlışı ayırt edebilecek yaşta oldugunu düşünüyorum.
Saygı sınırlarında kalalım.

Hala kanal kanal gezip de algı yaptıkları için mi maç tekrar oynanıyor sanıyorsun?

RTE kumpas dedikten sonra başladı o algılar ve sonucu da bu oldu.

Hala hak hukuk anlatıyorzun bize, ülke 2 senedir OHAL'le yönetiliyor be. Gözaltına alsalar, 2 hafta güneş göremeyecek şekilde içeride tutabilme hakları var. Ülkenin gerçeklerine dön artık.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

haftaya perşembe oynanacakmış
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı goktasoktay

niye çıkıyoruz ? bundan sonra türkiye kupasına katılmayalım.
Ben de çıkmama taraftarıyım ama görüldüğü üzere alınan karar tamamen siyasi. Zorda kalıp çıkmak zorunda kalırsak diyorum. Yoksa bunlar ligde de üzerimize fazlasıyla gelecekler gibi bir düşüncedeyim. Sinirden elim ayağım titriyor gerçekten.

iPhone X cihazıyla tepetaklaktan fırlatıldı

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu kararı alan, savunan, sevinen herkese yazıklar olsun..

Çevrimdışı kartal190321

ne kadar saçma  bir karar mantıktan yoksun, aynı kadromu çıkacak  nasıl oynanacak  hiç birşey belli değil
hafta sonu maçlar var   diyelim biz yada fb  o maçta kart  gördü  veyahut  sakatlık oldu kadro nasıl değişecek   caner zaten sakatlandı  maç oynanacak kararı  aldılar ama hiç birşey belli değil nasıl olacaksa artık maçın tarihi bile yok ya  baştaki zat istedi  kuklalarda çıkıp açıkladı elle tutulur bir yanı yok
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı underworld

Divan mivan hikaye, akşama bundan sonra kupalara katılmıyoruz açıklamasını geçsinler.

Çevrimdışı levitate

Divan mivan hikaye, akşama bundan sonra kupalara katılmıyoruz açıklamasını geçsinler.
aynen kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum onaya falan gerek yok

bipbipbupbup

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Hâlâ baskanı savunanlar var. Yapmayın Allah aşkına. Haklı oldugumuz olayda, haksız karar veriliyorsa bunun sorumlusu biz mi olacagız? Elbette baskan ve yonetim kurulu suçlu..

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı mrred

24 haziranda gereğini yapmayan beşiktaşlıyım demesin!
Herkes bu kararla safini belirlemis ve gostermis oldu bundan sonra kimse bana CB falan demesin mumkunse ayni cumlede gecmesin. Adam bela ya herseyi kontrol etmeye calisiyor. Ulkede duzgun giden her seyi bozuyor yeter artik ya yeter. Kac cocuk yapcagimiza sen karar verirsin atamizi sevip sevmeyecegimize sen karar verirsin ergenokonda hem savci olur hem hakim olursun sonra kandirildim der herkesi fetocu ilan edersin. Artik yeter !
The great gig in the sky

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben de çıkmama taraftarıyım ama görüldüğü üzere alınan karar tamamen siyasi. Zorda kalıp çıkmak zorunda kalırsak diyorum. Yoksa bunlar ligde de üzerimize fazlasıyla gelecekler gibi bir düşüncedeyim. Sinirden elim ayağım titriyor gerçekten.

iPhone X cihazıyla tepetaklaktan fırlatıldı
sezon başından beri ciddi operasyon var,hakemler vodafone arenada olsun, dışarıda olsun doğruyor. Siyasi iktidarın isteğiyle böyle karar alındı zaten. aynı şeyi biz yapsaydık, hükmen mağlubiyet + 5 maç ceza alırdık herhalde.

Çevrimdışı ekrembaser

Aynı kadrolarla devam edecekmiş maç Caner koltuk değnekleriyle oynayıp bunlara mı sokacak anlamadım

Çevrimdışı AldırmaKartal

İnşallah uefa euro 2024 alamamızın sebebini bu olay gösterir.

Ayrıca bir metin hazırlayıp uefa ya şikayetimizi yapalım.

Çevrimdışı underworld

aynen kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum onaya falan gerek yok
Bu kararı yönetime bile sormadan alması lazım.
Bekleyip görelim bakalım bizimkilerin kötü durum ajandasında neler var.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hâlâ baskanı savunanlar var. Yapmayın Allah aşkına. Haklı oldugumuz olayda, haksız karar veriliyorsa bunun sorumlusu biz mi olacagız? Elbette baskan ve yonetim kurulu suçlu..
Esas sorumluyu göremiyorsan, fazla bir şey konuşmaya gerek yok.

24 Haziran'da cevabını vermeyen de kendine Beşiktaş'lı demesin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

ne kadar ödeme aldılar acaba
TFF uyesi olmaya devam ayni zamanda bir kac ufak ihale almislardir ya da cocuklarinin okul masraflari ya da eslerinin gezme paralari. Kapitalist sistemde herkesin bir fiyati vardir bu kesinde bari biraz pahaliya satin kendinizi cok ucuza veriyorlar
The great gig in the sky

Çevrimdışı goktasoktay

sezon başından beri ciddi operasyon var,hakemler vodafone arenada olsun, dışarıda olsun doğruyor. Siyasi iktidarın isteğiyle böyle karar alındı zaten. aynı şeyi biz yapsaydık, hükmen mağlubiyet + 5 maç ceza alırdık herhalde.
kesinlikle haklısın, bunları biliyorum lakin daha beterini yaparlar diyorum ben. biz oturup kahrolduğumuzla kalırız. kaç senedir ilmek ilmek işlenen kulübü dünya kulübü yapma yolundan tepetaklak aşağıya atılmış oluruz. ben bunu istemiyorum..

Çevrimdışı tangaz

başkan gereğini yapamamıştır sınıfta kalmıştır bunun bütü mütü de yok yarın kupadan bir daha katılmamak üzere çekiliyoruz kararı açıklanırsa kanaat notuyla dewam derim aksi halde kimse bana fikret ormanı savunmasın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kaldığı yerden nasıl devam edecek caner koltuk değneğiylemi oynayacak.
Oyuncu değişikliği hakkı taninacakmis...

Sözün bittiği yerdeyiz Allah burunlarından Fitil fitil getırsin bu kararın alınmasında parmağı olan imzası olan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı beyaz

TFF karar falan almadi. Emir aldi.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Pepe cezası ne oldu? Belli oldu mu?

Çevrimdışı Berat

Başkan kulüpler birliğinden ayrılıp takımı kupadan çekmeli acilen.

Çevrimdışı mrred

başkan gereğini yapamamıştır sınıfta kalmıştır bunun bütü mütü de yok yarın kupadan bir daha katılmamak üzere çekiliyoruz kararı açıklanırsa kanaat notuyla dewam derim aksi halde kimse bana fikret ormanı savunmasın
TAmam savunmayalim yerine kim gelsin onu soyle abi ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Başkan kulüpler birliğinden ayrılıp takımı kupadan çekmeli acilen.

aynen kulüpler birliğinden de istifa etsin

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: