Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5817216 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Onlara çok kırgınım..
Ama şampiyon olursak sevinmeyin siz diyenlerle de aynı safta değilim.. oy vermeyenler de marmaraya binmesin he mi?
Bence iki taraf ta birbirlerinden ve forumdan özür dilemelidir..

Özürlük bir durum da olmaz ne yanii şampiyon olduk die sevinmesin mi çocuklar şampiyon olunur herkes güler eğlenir sarmaş dolaş olur, olay biter. şimdi birbirimize takılıyoruz vuruyoruz kırıyoruz maksat biraz da gırgır şamata olsun. her dakka bir yankut çıkmıyorki bize eğlence olsun. bunlarda olacak şampiyon olduğumuz da gülecez eğlenecez sarmaş dolaş olacaz, başarısız olduğumuzda kenetlenecez birbirimizden tutup tekrar doğrulacaz ayağa kalkacaz. malesef bizde düşenin elinden tutulmuyor düşende paçadan tutup aşağı çekmeye çalışıyor, her ikisi de yanlış. mesela armağan vardı forumda herif sağlam linç yedi ki bence haketmemişti, karakteri negatifliği vurgulamak odaklı die işitmediği laf kalmadı o da dayanamadı bastı kalayı ki bence çok bile sabretmişti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

söylersem forumdan atılırım :D
Hahaha bi söylesene biz gülhanla bişey deniycez..

Çevrimdışı onurturan

Mehmet Demirkol :

"Fenerbahçe'nin bu iç saha performansıyla, Galatasaray'ın deplasman oyunuyla, Başakşehir'in de bu seyircisizlikle şampiyon olması çok zor. Sadece Beşiktaş'ta her şey var."

Çevrimdışı tuncaboylu

Fatih Altaylı :

Josef de Souza niye kırmızı görmedi. Mehmet Ekici’nin uçarak attığı yumruğa niye bir şey denmiyor? 3 hakem duruyor orada. 30 - 40 bin para al, 5 yıldızlı otelde kal, her yere uçakla git, en iyi restaurant’ta yemek ye, yapman gereken maç yönetmek. Ben gördüm. Sen nasıl göremezsin.
Bunların esas derdi de 2 hafta sonraki derbi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

Özürlük bir durum da olmaz ne yanii şampiyon olduk die sevinmesin mi çocuklar şampiyon olunur herkes güler eğlenir sarmaş dolaş olur, olay biter. şimdi birbirimize takılıyoruz vuruyoruz kırıyoruz maksat biraz da gırgır şamata olsun. her dakka bir yankut çıkmıyorki bize eğlence olsun. bunlarda olacak şampiyon olduğumuz da gülecez eğlenecez sarmaş dolaş olacaz, başarısız olduğumuzda kenetlenecez birbirimizden tutup tekrar doğrulacaz ayağa kalkacaz. malesef bizde düşenin elinden tutulmuyor düşende paçadan tutup aşağı çekmeye çalışıyor, her ikisi de yanlış. mesela armağan vardı forumda herif sağlam linç yedi ki bence haketmemişti, karakteri negatifliği vurgulamak odaklı die işitmediği laf kalmadı o da dayanamadı bastı kalayı ki bence çok bile sabretmişti.
Ben de onu diyorum abi ne ezen ne ezilen insanca hakça bir düzen..
benim tavrım bu sene şampiyon olamayız cılara değil..
1)Siz hala şampiyon olacağımızı düşünecek kadar ..... cılara ..
2) siz sevinmeyin cilere (bunun arkasında da sizden Beşiktaşlı olmaz zaten düşüncesi var)

[ Son Düzenleme: 07 Mart 2018, 12:19:13 onurturan ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Gotunu siler misin?
Yuvarlak taş bulamazsam silerim ancak.

Çevrimiçi Samet Demir

Yuvarlak taş bulamazsam silerim ancak.

Mısır yaprağı bile daha iyidir. Bilen bilir

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı onurturan

Mısır yaprağı bile daha iyidir. Bilen bilir

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hem kaşındırır hem çizer hem üzer..

Çevrimdışı onurturan

Ulann 30 sayfa okuyup geliyom birsürü mis muhabbet keşkem erken yatmasaydım diyom bitirdiğim zamanki konuya bak..
etme cahille muhabbet küstürürsün silme cam gırığıynan göt kesdürürsün

Çevrimdışı mellfred

Ulann 30 sayfa okuyup geliyom birsürü mis muhabbet keşkem erken yatmasaydım diyom bitirdiğim zamanki konuya bak..
etme cahille muhabbet küstürürsün silme cam gırığıynan göt kesdürürsün
Goethe geldin kardeşim

Çevrimdışı sametbagan

burda tartıştığımız tosicin yetenekleri değil medelin stoer olup olamaması
sen tosiçe dengesiz diyorsun birde medeli seyret o zaman bazı şeylere gönül gözüyle değil mantık gözüyle bakmak gerekiyor
bizim stoperler belli pepe ve vida bunların ikisinide kesemez medel yada tosic
adamlar herşeyden önce stoper ve nerde duracaklarını ne yapacaklarını biliyorlar hata yapmıyorlarmı
elbette stoper dediğin oynayarak kaznıyor doğru şeyleri yeterli sabır vidaya gösterilmeli
o çok iyi bir stoper. uyum sorununu atlatıp takım arkadaşlarına alıştığı anda çok daha iyi olacak
tartışmanın mantığı yok ne tosiç nede medel orjin stoper değil ve ne yer tutmayı nede adam marke etmeyi biliyorlar
medel her oyuncuyla dengesiz yakalanıyor ve hızıyla kesmeye kalkıyorbunun sonucu ya penaltı olur
yada kırmızı bunları yaşayacağız zaten yaşıyoruzda fener maçında yaptırdığı penaltıyı izle ts maçındaki aynı haraket
her maç yapıyor
Abi artık büyük takımlarda iki stoperinede topla ilişkisi iyi olacak yoksa topa sürekli sahip olamıyorsun.
O yüzden medel boyuna ve kart riskine rağmen bizim birinci stoperimiz olmalıdır .
hele ki iç saha maçlarında olmazsa olmazdır medel
Çünük adam top bizdeyken ortasaha bir kişi fazla oynuyoruz.Bu da rakibin dengesini bozuyor.
Bence pepe edel ideal ama medel tosiç de olur pepe de medel de ayağını iyi kullanan adamlar geriden oyun kurarken çok faydalılar
Savunmada da keza aynı şekilde agresif ve sertler.O yüzden en ideali pepe mede diyorum ben

Çevrimdışı onurturan

Goethe geldin kardeşim

Aynen abi..
Gomisde de ne paket var be reyiz diyen Rasim abmin muhabbetini özledim :serefe:

Çevrimdışı underworld

Ey q7 sen misin fifa ya giden, al şimdi bütün cezalar x2 tahsil edilsin bakalım.

Çevrimdışı tangaz

Aynen abi..
Gomisde de ne paket var be reyiz diyen Rasim abmin muhabbetini özledim :serefe:

gomis ve paketi denince aklıma geldi bu herifin son maç öncesi paketi biraz daha mı büyümüş bana mı öle geldi. :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı onurturan

gomis ve paketi denince aklıma geldi bu herifin son maç öncesi paketi biraz daha mı büyümüş bana mı öle geldi. :alala:
Valla abi her saniye şişiyor çok değişik..

Çevrimdışı tangaz

Valla abi her saniye şişiyor çok değişik..

napıyo lan bunlar floryada  :D

Sosyal medya hesabından TFF'nin resmi Twitter adresini etiketleyen Mahmutyazıcıoğlu Victor Hugo'nun ;  "İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise vicdandır" sözünü paylaştı.

Çevrimdışı f_madida

Benim ideal kadrom bu (cezali/sakat oyuncularla birlikte)

GG Medel Tosic Caner

Lens Tolgay Atiba Adriano

Negredo Babel

Hucum pres + her mevkide kafa kol girip dove dove kazaniriz maclari.
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2018, 13:23:17 f_madida ]
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

Benim ideal kadrom bu (cezali/sakat oyuncularla birlikte)

GG Medel Tosic Caner

Lens Tolgay Atiba Adriano

Negredo Babel

Hucum pres + her mevkide kafa kol girip dove dove kazaniriz maclari.

güzel kadro ve dizilim, maç içinde talişka ozzi love hamlelerine ve dizilim değişimine de uygun

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tangaz

Havuz sefasi yapiyorlarmis abi

havuza giren gol atıyor demek ki. bizim lens atiba nie kenarda duruyordu ki o fotoda girselermiş şimdi leblebi gibi atıyor olurdu. bknz. mertens

Çevrimdışı ekrembaser

Cuma günü sponsorluk açıklanacakmış saat 11 de ama firma ismi ve neye ilişkin olduğuna dair bir açıklama yok. Dünyaca ünlü bir firma demiş resmi site açıklamasında. Ne sponsorluğu acaba?

Çevrimdışı tangaz

Cuma günü sponsorluk açıklanacakmış saat 11 de ama firma ismi ve neye ilişkin olduğuna dair bir açıklama yok. Dünyaca ünlü bir firma demiş resmi site açıklamasında. Ne sponsorluğu acaba?

bol sıfırlıdır inşallah. birde şu vodafone la sözleşmeyi uzatıp yenilesek rakamları güsel olur.

Etiketler: